- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
Valla çok istedim yanında olmanıAyhhh ne manyaklar var yahu :)) bebek dışardan yemeğe hazır değil aynı zamanda şuan yese bakterilerden mahvolurdu, çünkü şuan hazır değil bünyeleri. Süt ürünleri, et, yumurta offf of düşünemiyorum bile. Şu herşeyi bilirim emekli teyzelerden birde biz köyde böyle yaparıdık ablalardan gına geldi valla, bir az bilin ya :/

Ben naptın çay koydum

Uyandır canım. Eğer memeden ayrıldıktan sonra doymasa emmeye devam ediyorsa biraz emzir gaz çıkart sonra emzirmeye devam etKızlar, bebeğim beslenmeden sonra gaz çıkarsın diye sırtına vurup oksuyorum bebek gaz çıkarmadan uyuyor, ne yapmalıyım uyandırıp devam mi etmeliyim, uyurken mi devam edeyim yoksa yatağına mi bırakayım?

Eğer gece emdikten sonra uyuyor ve uyanddırmak istemiyorsan karnına minik havlu ısıtıp koy

Aiyyy salmonella dopru muymuşKızlar bizimkinin kakasi yesilimsi ve mukusluydu l. Aşırı ağlıyordu ve emmiyordu. Ben atak.vs sandım. Dr. Kolik dedi ilk once. Çünkü ateş yoktu. İyi ki kaka tahlili yapmışiz. Solmenalla mikrobu kapmış. Antibiyotik başladik. İnş. Çabucak geçer. Bebegimizin huyunu biliyoruz az çok artık. Anormal değişiklikler olduğunda es geçmemek gerekmış. Bunu anlamış olduk. Rota aşısı yaptiracaktim ama bu durumda olmazmis. Vakti de geçecek iptal yani.

Töbe bismillah yaaa. Nerden neler çıkıyor.
Durumu nasıl bu arada?
Arkadaşım biliyorjm bende endişelenmiştim ama 3.ay artık gözle görülür bacak el kol çırpınmaları var. Enerji harcıyorlarKızlar merhaba 3 ay kontrolüne gittik çok ağladı oğlum doğru dürüst bakamadi hemşireler en son kontrol 13 nisan da olmuştu o zaman 5 kilo 120 gram 55.5 cm idi.bugün tartı da durmadı ama 5.700 filandı 60 cm olmuştu az mi kilo almış kafaya taktım şimdi mamayi iyice azalttım çocuk kilomu almıyor bilmiyorum ilk 2 ay 1 er kilo almıştı sizinkiler de durum ne