2016 Şubat Anneleri

Yok cnm denemediğim bir şey kalmadı. İnatçı olacak galiba oğlum

Ya o olsa sadece iyiiii...dana eti,Hayvansal yağ,köfte yasak ya...tavuk balık mı yicem sadece acaba vallahi tam da bilmiyorum ki araştırmam lazım iyice.dr yarın gel dedi.ot yicem :) patates ...acaba mercimek yesem olur mu? Ay kafam çok karıştı kız.

Canım senin bebeğin Doğumu Şubat değil mi? Nasıl kullanacaksınız bunu?

9 Şubat doğumlu canım, biz ileriye dönük aldık, kredi kartında bonus kampanyası vardı da... Şimdilik travel sistem bebek arabamızın oto koltuğunu kullanıyıruz ama o da çok küçük ve dar ya, bebiş 6 kg

nasıl kendi kendilerine uyuttugunu bana da anlatır misin merak ettim :)
Oyy oyy bu yöntemler bana da lazım, 5 saat uyutmak için uğraştım bugün, 1 saat uyudu gittim park yatağı salladım, şuan yanına gidip bakmaya korkuyorum ödüm patlıyo uyancak diye, inşallah uyur da kocacımla akşam yemeği yiyebilirim çok yoruldum acıktım az sonra kociş gelir

@mevsimMehtap yok cnm koltuğu hemen kullanamayız bikaç ay sonra inş çünkü kızım daha 6 kg
o yüzden şaşırdım bende canım. Ben joie diye bi marka baktım 0 -7 yaş arası kullanılıyor onu alacam büyük ihtimal ozellikleride gayet iyi. bana hemen lazımda yani şimdiden kullanabilecegim bi şey

Ay sabahta bana aynı durum oldu 6 da kalktı 1 saat daha uyutayım dedim erken kalktı çünkü benimde deli gibi uykum vardı.
1.30 saat ugrastim 30 dk anca uyudu :) uğraşmasa idim daha iyiydi:) aman bakma canım uyanırsa ses gelir zaten merak etme :)

Artık kulağım sesine öyle alıştı ki, beynim o kadar çok odaklanıyo ki, algıda seçicilik bu demek ki, ıh dese geliyo ses, duyuyorum, günde 10 saat de uyusa uykulara doyamayan ben anne oldum ve inanamıyorum ıh dese kalkıyorum, annelik böyle bir şeymiş canikom

:) ay valla ya bende çok severdim uykuları ah benim meşhur uykularım eser kalmadı:) bi de şöyle bi şey var bebisten başkasının sesine kalkmiyorum nedense gerçekten Algida büyük seçicilik bu:)

Dusunuyorum canım da bizimki enzimleri cigniyor gibi yapıyor :) önceden çok güzel emerdi dişlerini kasıyor biraz daha bekleyeyim dedim :)

Merhaba kizlar.cumartesi deger 336 cikmisti.bugun 1091 cikti.dr 4 haftalik dedi.karindan ultrason ile kese deger kac olunca belli olur yani ne zsman gorurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…