- 3 Ocak 2016
- 246
- 165
- 23
Karincalar bizim evde de cozuttuBen kullaniyorum cabim. Mutfagimda da yag coz ve camasir suyu kullaniyorum. Yerlerde de yer sil ve camasir suyu. Banyoda da direkt camasir suyu. Bocek ya da karinca falan olur diye tirsiyorum havalar isindi diye acikcasi.
niye sivri anlamadım:) yumurta kafa diye tabir edilen türden mı? zaten eskilerin bizi yatirdigı yatırma şekli pek sağlıklı değil beynin bi bölümü calismiyor köreltmis oluyoruz. ben devamli yani yatırdım başı da hep yana doğru dönüktü kendi sırt üstü dönüyordu arada ama kafa hep yan tarafta idi. ben yastık da kullanmıyorum sen basının altına yastık kullanıyor musun?
Yok cnm denemediğim bir şey kalmadı. İnatçı olacak galiba oğlum
Evet canım. Sinirlerim bozuldu.gecmis olsun canım sezeryan miydi seninki de?
Bnm doktorum 5000 olunca demişti.Merhaba kizlar.cumartesi deger 336 cikmisti.bugun 1091 cikti.dr 4 haftalik dedi.karindan ultrason ile kese deger kac olunca belli olur yani ne zsman gorurum
Sağol canımAy çok geçmiş olsun canım kaç aya kadar devam edermiş bu? Allah kolaylik versin
nasıl bıraktı canım:)
Öyle olmalı zaten.dar oluyor otokoltukları...olsun dar ama kullanmamazlık yapmayın canım sakın ağlasa da...alışır...9 Şubat doğumlu canım, biz ileriye dönük aldık, kredi kartında bonus kampanyası vardı da... Şimdilik travel sistem bebek arabamızın oto koltuğunu kullanıyıruz ama o da çok küçük ve dar ya, bebiş 6 kg
Ay bakıyorum bacım da baktıkça içim karardıoyyy geçmiş olsun canım benimbu konuda sana en iyi bskn yardımcı olur oda alerjiden dolayı diyette
birde alerji platformu varmış orayada bak
Ay bakıyorum bacım da baktıkça içim karardı
Hayırlı olsuuuun :) çok net olmamakla birlikte 7 haftalıktı diye hatırlıyorum.Merhaba kizlar.cumartesi deger 336 cikmisti.bugun 1091 cikti.dr 4 haftalik dedi.karindan ultrason ile kese deger kac olunca belli olur yani ne zsman gorurum
İnşaallah canım ya...çok huzursuzdu bebeğim...ben çok Israr ettim kaka testi için.keşke Dr a diretseydim ve yaptırsaydım daha önce...Çevremdekiler ayrı gıcık.yoktur ye yoktur ye sen...Al iştegeçen sene bugünlerde
bende çok şüphelendim alerjiden ama ordaki kakaları ve bebeklerdeki aşırı cilt sorunlarını görünce
alerjimiz olmadığını anladım, ümitsiz olma canım biraz meşaketli ama sonu güzel bitecek inşAllah
Of yaaa. Tüylerim diken diken olduKızlaaaaaaarrrr süt alerjisi çıktıııııı!!!
Napcam şimdiiiibskn sende de vardı dimi liste var mı liste ahhh ah ne yicem ben kııızzz?
Dinleme onları yemeyince ölünmüyor. İki aydır diyetteyim dün tahlil yaptırdım, aile hekimi bile şaşırdı sadece b12 düşükİnşaallah canım ya...çok huzursuzdu bebeğim...ben çok Israr ettim kaka testi için.keşke Dr a diretseydim ve yaptırsaydım daha önce...Çevremdekiler ayrı gıcık.yoktur ye yoktur ye sen...Al işte
Of yaaa. Tüylerim diken diken oldu
Az önce de diğer konuda dedim; kaç zamandır aklımda. Belli belirsiz hatırlıyrum kan var dediğini.
Üstelemek istememiştim çünkü kafayı bu işle bozduğumu düşünüyor herkes
ya hatta evet bozdum napabilirim. Hayatımın merkezinde bir bbeğim var ve bebeğimin merkezi de bu.
İnşallah geçecek. Şuan şokta olduğunu biliyorum.
Diğer konuya etiketlediler seni de.nasıl yol izliyorsun izleyeceksin konuluruz dernlemesine
2ay oldu alerji ile tanışma maceramızbünyem alıştı gibi ama zaman zaman yıkılmıyor da değilim kolay mı mercekle kaka analizi yapmak
Haklisin cnm gecen de yazdim.bebek urunleri gereksz pahali.bahsettigim momfort kanguruyu cok ovuyorlar.bi bakayim dedim 160 liradan basliyor.cok fazla geldi bana.bir de durup durmayacagi belli degil.kullanlmazsa cope gider o para.bende daha uygun fiyatli bisey almayi dusunuyorumKanguru bebek arabasinda falan durmazsa kucagina almis olnak icin rahat oluyir. Beb bakkala markete de kanguru ile gidiyorum. Yani uzun sureli kullanmiyorum yarim saat 1 saat kalitir ucerisinde. Hemen uyuyor zaten bakkala gidince bile. Kucagimda sallandigi icin sanirim. Eve gelincede uyumaya devam ediyor.
Ama ben oyle pahali bisey almadim zaten dedim 6aydan sonra kullanamam kucagimda tasiyamam yani agir gelir. 50liraya pamidor dan bir tane aldim gayette memnunum isimi goruyor sonuvta. 150 liralik bisey almak istemedim acikcasi.
Ahahhahaher kakada değişik birşey gördüğümde sana foto atıp
sayın Uzman doç. dr bskn hanım bi analiz edermisiniz diyesim geliyor ama tutuyom kendimi
o sayfadakileri görünce artık takılmıyorum o kadar kakaya :)
ay cnm tutarsa bana da yaz 3 tane emzık aldım yok anacım tutmuyorrrr:)sessizyazar Benim kız hiç emzik almıyo ki bıraksın, az önce kargom geldi, huzurunmeraklisi arkadaşımızdan aldığım avent soothie emzikler geldi, inşallah tutar kızım
Sen de dene istersen soothieyi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?