2016 Şubat Anneleri

Ben kullaniyorum cabim. Mutfagimda da yag coz ve camasir suyu kullaniyorum. Yerlerde de yer sil ve camasir suyu. Banyoda da direkt camasir suyu. Bocek ya da karinca falan olur diye tirsiyorum havalar isindi diye acikcasi.
Karincalar bizim evde de cozuttu mutfakta özellikle anakucagini mutfaga gotururken tereddüt ediyorum karincalardan. O zaman zaruri hallerde kullanmak lazım mutfakta yag coz yerine arap sabunu ve karbonat karistiriorum super yag çıkarıyor. Mumkun mertebe az kimyasal kullanmak lazim ama bazen gerek de oluyor

ahh ahhh ilk doğduğundaki kafayı görmeniz lazımdı şok üstüne şok yaşadım, kanaldan çıkarken epey zorlanmış bildiğin uzaylı kafası sonra sürekli sağa ve sola yattığı için ensesinin üzerinde ki o taraf hala biraz çıkıntı gibi :) teyzeler teselli vermek için bi ara kafası sivri kesin cok zeki olacak diyorlardı amiin diyorum

1 aydır çok ince bir yastık kullanıyorum bunun sayesinde azda olsa kafası sağa sola dönmesi engelleniyor

Yok cnm denemediğim bir şey kalmadı. İnatçı olacak galiba oğlum

ahh kuzum ya huy bu değişmiyor :)

Öyle olmalı zaten.dar oluyor otokoltukları...olsun dar ama kullanmamazlık yapmayın canım sakın ağlasa da...alışır...

Kızlaaaaaaarrrr süt alerjisi çıktıııııı!!!
Napcam şimdiiii bskn sende de vardı dimi liste var mı liste ahhh ah ne yicem ben kııızzz?

oyyy geçmiş olsun canım benim bu konuda sana en iyi bskn yardımcı olur oda alerjiden dolayı diyette
birde alerji platformu varmış orayada bak

geçen sene bugünlerde
Ay bakıyorum bacım da baktıkça içim karardı

bende çok şüphelendim alerjiden ama ordaki kakaları ve bebeklerdeki aşırı cilt sorunlarını görünce
alerjimiz olmadığını anladım, ümitsiz olma canım biraz meşaketli ama sonu güzel bitecek inşAllah

Merhaba kizlar.cumartesi deger 336 cikmisti.bugun 1091 cikti.dr 4 haftalik dedi.karindan ultrason ile kese deger kac olunca belli olur yani ne zsman gorurum
Hayırlı olsuuuun :) çok net olmamakla birlikte 7 haftalıktı diye hatırlıyorum.

İnşaallah canım ya...çok huzursuzdu bebeğim...ben çok Israr ettim kaka testi için.keşke Dr a diretseydim ve yaptırsaydım daha önce...Çevremdekiler ayrı gıcık.yoktur ye yoktur ye sen...Al işte

Kızlaaaaaaarrrr süt alerjisi çıktıııııı!!!
Napcam şimdiiii bskn sende de vardı dimi liste var mı liste ahhh ah ne yicem ben kııızzz?
Of yaaa. Tüylerim diken diken oldu
Az önce de diğer konuda dedim; kaç zamandır aklımda. Belli belirsiz hatırlıyrum kan var dediğini.
Üstelemek istememiştim çünkü kafayı bu işle bozduğumu düşünüyor herkes
ya hatta evet bozdum napabilirim. Hayatımın merkezinde bir bbeğim var ve bebeğimin merkezi de bu.

İnşallah geçecek. Şuan şokta olduğunu biliyorum.
Diğer konuya etiketlediler seni de.nasıl yol izliyorsun izleyeceksin konuluruz dernlemesine

2ay oldu alerji ile tanışma maceramız bünyem alıştı gibi ama zaman zaman yıkılmıyor da değilim kolay mı mercekle kaka analizi yapmak

İnşaallah canım ya...çok huzursuzdu bebeğim...ben çok Israr ettim kaka testi için.keşke Dr a diretseydim ve yaptırsaydım daha önce...Çevremdekiler ayrı gıcık.yoktur ye yoktur ye sen...Al işte
Dinleme onları yemeyince ölünmüyor. İki aydır diyetteyim dün tahlil yaptırdım, aile hekimi bile şaşırdı sadece b12 düşük o da düşük olmayan mı var
Kalsiyum yerinde

Her gördüğüne anlatıcaksın anlamıcaklar ama anlatıcaksın. Kulaklarına işleyecek zamanla:)
Hiç üzülme

her kakada değişik birşey gördüğümde sana foto atıp
sayın Uzman doç. dr bskn hanım bi analiz edermisiniz diyesim geliyor ama tutuyom kendimi
o sayfadakileri görünce artık takılmıyorum o kadar kakaya :)

Haklisin cnm gecen de yazdim.bebek urunleri gereksz pahali.bahsettigim momfort kanguruyu cok ovuyorlar.bi bakayim dedim 160 liradan basliyor.cok fazla geldi bana.bir de durup durmayacagi belli degil.kullanlmazsa cope gider o para.bende daha uygun fiyatli bisey almayi dusunuyorum
Tesekkur ederim bakicam bahsettgne

her kakada değişik birşey gördüğümde sana foto atıp
sayın Uzman doç. dr bskn hanım bi analiz edermisiniz diyesim geliyor ama tutuyom kendimi
o sayfadakileri görünce artık takılmıyorum o kadar kakaya :)
Ahahhaha
Valla o kadar kaka inceliyorum ki. Evde boş vakitlerimde kaka incelemekteyim sağolsun oğlum bu konuda çok başarılı. Her vakit farklı kaka yapmakta hiç beklenmedik şekilde

şu ara eve gaita da gizli kan düzeneği kurmayı düşünmekteyim

böyle giderse 1-2 aya kalmaz kel kalacağım

hamileyken saçlarım belimin altında uzundu hafif dökülme vardı 7 aylıkken verdim makası kocama dedim
kes arkadaş bu saçları yaptı mı sana küt saç nyse dedik doğum oldu saclar hafifden yeniden dökülmee başladı
verdim bir daha makası kes dedim ama bak 3 parmakdan fazla kesme o bunu kuaför aklıyla sağ olsun bir bost olarak kesti

ama son 2 haftadır inanılmaz bir dökülme yaşıyorum, allah muhafaza lösemi insanlar gibi elimi dokundurmam ile bir avuc saç geliyor ellerime napcam bilemedim, sağlık ocağın verdiği decaviti kullanmıyorum etkisi olabilir mi

canlarım nasılsınızzz
ay cok ozledım burayı o kadar yogunum kı gıremedım kac zamandır bebısler buyudukce yıne sayfalar almıs basını gıdıyor :) umarım herkes ıyıdır @DilberiRana S serapppp Girlmother bskn keryneia etıketleyemedıgım herkese bolca selamlarrrr

ay cnm tutarsa bana da yaz 3 tane emzık aldım yok anacım tutmuyorrrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…