- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
her kakada değişik birşey gördüğümde sana foto atıp
sayın Uzman doç. dr bskn hanım bi analiz edermisiniz diyesim geliyor ama tutuyom kendimi
o sayfadakileri görünce artık takılmıyorum o kadar kakaya :)
Bak gidiyom dedim yazını gördüm gidemedim. Ben hiç vitamin kullanmıyorum. Başta omega içiyordum. Beş tane anca içebilmişimdir.böyle giderse 1-2 aya kalmaz kel kalacağım
hamileyken saçlarım belimin altında uzundu hafif dökülme vardı 7 aylıkken verdim makası kocama dedim
kes arkadaş bu saçları yaptı mı sana küt saçnyse dedik doğum oldu saclar hafifden yeniden dökülmee başladı
verdim bir daha makası kes dedim ama bak 3 parmakdan fazla kesme o bunu kuaför aklıyla sağ olsun bir bost olarak kesti
ama son 2 haftadır inanılmaz bir dökülme yaşıyorum, allah muhafaza lösemi insanlar gibi elimi dokundurmam ile bir avuc saç geliyor ellerimenapcam bilemedim, sağlık ocağın verdiği decaviti kullanmıyorum etkisi olabilir mi
anlamadım canım sezeryan olmasına mı? inan hiçbirimizin elinde değildi ki kısmet. bi ara bu durum kuzenimde de yaşandı bi türlü kanaması durmadı o normal yapmıştı meselaEvet canım. Sinirlerim bozuldu.
Canim ayy cok sagol..giremiyorum.girsemde yazamiyorum..minnos huysuzluga devam neyse biogai ve nurse harveys ikilisi olmasa daha fenayiz..karincam nerelerdesin?
canlarım nasılsınızzz
ay cok ozledım burayı o kadar yogunum kı gıremedım kac zamandır bebısler buyudukce yıne sayfalar almıs basını gıdıyor :) umarım herkes ıyıdırsadevehuzurlu @serapppp Girlmother bskn @keryneia etıketleyemedıgım herkese bolca selamlarrrr
ay cnm tutarsa bana da yaz 3 tane emzık aldım yok anacım tutmuyorrrr:)
Haklisin cnm gecen de yazdim.bebek urunleri gereksz pahali.bahsettigim momfort kanguruyu cok ovuyorlar.bi bakayim dedim 160 liradan basliyor.cok fazla geldi bana.bir de durup durmayacagi belli degil.kullanlmazsa cope gider o para.bende daha uygun fiyatli bisey almayi dusunuyorum
Tesekkur ederim bakicam bahsettgne
Ikinci el satarsin cnm.bende aldim memnunum..hatta bilseydim oglumda alirdim.kiza nasipmis..evde bile takiyorum uyumazsa .uyuyakaliyor icindeHaklisin cnm gecen de yazdim.bebek urunleri gereksz pahali.bahsettigim momfort kanguruyu cok ovuyorlar.bi bakayim dedim 160 liradan basliyor.cok fazla geldi bana.bir de durup durmayacagi belli degil.kullanlmazsa cope gider o para.bende daha uygun fiyatli bisey almayi dusunuyorum
Tesekkur ederim bakicam bahsettgne
Canım çok güzel anlatmışsın, bugüne dek kanguru almayı düşünmemiştim, okuyunca mantıklı geldi, çünkü benim bebeğim kucağa alıştıben momfortbaby aldım ve çok memnunum. ilk çocuğumda kanguru almamıştım şimdi kızım için aldım ve kullanıyorum. ben de bebek ürünlerine çok para verme taraftarı değilim ki vermedim de zaten, bebek arabası 200 tl ye aldım mesela ama iş kanguru almaya gelince görece pahalı da olsa momfort almayı uygun gördüm. kullanım olarak diğer kangurulara göre bebek sağlığı için daha uygun, ayrıca bel ve sırt destekli olduğu için annenin sağlığı için de çok iyi. bir de sırtta taşımak için de tasarlanmış ve 1 yaşından sonra sırtta taşımak çok daha iyi olacaktır. babalar da kullanabiliyor rahatlıkla. şimdi insan en başta diyor ki aman canım 3-5 ay için o kadar para verilir mi, kucakta taşımayacağız ya... ama öyle olmuyor işte. ilk çocuğumda 3 yaşında bile gezerken yorulunca kucağa almak gerekiyordu dolayısıyla ağır bir çocuğu taşımak da yoruyordu. bizim otomobilimiz yok o yüzden bebek arabasıyla toplu taşıma pek rahat olmuyor bir de tek başınaysan indir bindir katla aç gerçekten sıkıntı, o yüzden kanguru bana daha kullanışlı geldi, ilk çocukta niye almadıysam diyorum şimdi. momfortbaby insanı yormuyor ve bel, sırt ağrısı da yapmıyor o yüzden hani çocuk 3 yaşındayken de sırta takıp kullanılabilecek bir ürün. daha uygun fiyatlıları çok inceledim hem bebek hem anne için pek sağlıklı bir kullanımları yok bana göre. bununla her gün çıkıyorum kızımla, huysuzluk yapmıyor biraz uyuyor, biraz etrafa bakınıyor. arabayla iki üç defa çıktım uyanınca ağladı ve durmadı kucağa almam gerekti, bir elimle arabayı iterken diğer elimle kızımı tuttum, perişan oldum.
diyet yapmak çok zor ya allah kolaylik versin. mesela bazen düşünüyorum bünyem kilo almaya musait olsaydı bayagi kilolu olurdum :)Sağol canımokuduğum kadarıyla 3 yaşına kadar kendiliğinden kayboluyormuş...diyet yapmak lazım pöf
Ay insallah cabuk gecer..oraya bakma ya her kakaya alerji kakasi yok bilmem ne vs insanin beyni yoruluyor orda ben ciktim ordan...zorla cocugu alerji yaptiydim..siz dr onaylisnz ama yinede oralara takilma.normal diyetini yap ..benim oglum alerjikmis ben bilememisim..habire heray bronsit olurdu..bebekligi cooook zordu..3 yasiyla hepsi bitti..suan 4.5...Ay bakıyorum bacım da baktıkça içim karardı
iyiyiz canım elhamdulıllah Musab buyuduHoşgeldin canım özledim valla seni, iyiyiz sen nasılsın? Musabcım büyümüştür :))
Tamam emziği yeni kaynattım denicem bakalım, haber veririm
Canim ayy cok sagol..giremiyorum.girsemde yazamiyorum..minnos huysuzluga devam neyse biogai ve nurse harveys ikilisi olmasa daha fenayiz..
Haftaya iznim bitiyo onu dusunuyorum rapor nerden bulucagiz..psikologa gitcem l0husalik depresyonu felan diye 20 gun verse ..seminere kadar idare edebilsem.seminerde kizla giderim diyorum
Bide facee takiliyorum subat annelerine..derken buraya yazamiyorum..iyiyiz cok sukur .merak ettigin icin cok sagolasin.
Yok cnm kanamanın bitmemesine sinir oldum.anlamadım canım sezeryan olmasına mı? inan hiçbirimizin elinde değildi ki kısmet. bi ara bu durum kuzenimde de yaşandı bi türlü kanaması durmadı o normal yapmıştı mesela
:) bi kasik at demedim ki kasigin ucundaki 3-5 taneden bahsediorm. İsteyen dener istemeyen denemez skinti yok. Doktorlarin verdigi gaz damlalarinin icinde ne oldugunu arastirinca sekerle kiyas bile edilemez :) su da vermeyin diyorlar, pipisi kireclenincede neden su vermedin oluyor vs vs vs... Herkesin kendi tercihi.
Lütfen şekeri 30küsürlük bir bebeğe önermeyelim
Kırılmayın ama esra erol doktor değil ki
Şekersiz versiyonu da işe yarayacktır
Eger almazsa weebaby akide damakli yi dene canm benimki birtek onu tuttu 4 tl eczanedesessizyazar Benim kız hiç emzik almıyo ki bıraksın, az önce kargom geldi, @huzurunmeraklisi arkadaşımızdan aldığım avent soothie emzikler geldi, inşallah tutar kızım
Sen de dene istersen soothieyi cnm
Eger almazsa weebaby akide damakli yi dene canm benimki birtek onu tuttu 4 tl eczanede
Canım aynı dert bende de var yarın tekrar gidecem dpktora
Ay çok geçmiş olsun canım umarım ciddi bi durum yoktur.
canlarım nasılsınızzz
ay cok ozledım burayı o kadar yogunum kı gıremedım kac zamandır bebısler buyudukce yıne sayfalar almıs basını gıdıyor :) umarım herkes ıyıdırsadevehuzurlu @serapppp Girlmother bskn @keryneia etıketleyemedıgım herkese bolca selamlarrrr
ay cnm tutarsa bana da yaz 3 tane emzık aldım yok anacım tutmuyorrrr:)
Tamam canım ben bir gittim temiz dedi bir şey yok dedi. Emziriyormuşun ilaç vermeyim dedi. Yarın ne diyecek bakalımCanım bende yarın gideceğim tabi kızım duracak gibiyse.. Haber ver bana bakalım ne uyduracaklar bize :)
Umarım Canım doktoruma söyledim panikledi yarın belli olacak bakalım
Nerelerdesin kuzum sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?