- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Ya evet bende duydum çok iyi olduguna da iste tereddüt ettim hani kullamazsak ziyan olacak diye.senin bayagi isine yarams.bir arkadasm da kullanamadm yazik oldu o paraya diyince vazgeçtim.ama daha cok olumlu yorumlat ve senin dedigin gibi.cokta işine yaramis.kararsz kaldim şimdiben momfortbaby aldım ve çok memnunum. ilk çocuğumda kanguru almamıştım şimdi kızım için aldım ve kullanıyorum. ben de bebek ürünlerine çok para verme taraftarı değilim ki vermedim de zaten, bebek arabası 200 tl ye aldım mesela ama iş kanguru almaya gelince görece pahalı da olsa momfort almayı uygun gördüm. kullanım olarak diğer kangurulara göre bebek sağlığı için daha uygun, ayrıca bel ve sırt destekli olduğu için annenin sağlığı için de çok iyi. bir de sırtta taşımak için de tasarlanmış ve 1 yaşından sonra sırtta taşımak çok daha iyi olacaktır. babalar da kullanabiliyor rahatlıkla. şimdi insan en başta diyor ki aman canım 3-5 ay için o kadar para verilir mi, kucakta taşımayacağız ya... ama öyle olmuyor işte. ilk çocuğumda 3 yaşında bile gezerken yorulunca kucağa almak gerekiyordu dolayısıyla ağır bir çocuğu taşımak da yoruyordu. bizim otomobilimiz yok o yüzden bebek arabasıyla toplu taşıma pek rahat olmuyor bir de tek başınaysan indir bindir katla aç gerçekten sıkıntı, o yüzden kanguru bana daha kullanışlı geldi, ilk çocukta niye almadıysam diyorum şimdi. momfortbaby insanı yormuyor ve bel, sırt ağrısı da yapmıyor o yüzden hani çocuk 3 yaşındayken de sırta takıp kullanılabilecek bir ürün. daha uygun fiyatlıları çok inceledim hem bebek hem anne için pek sağlıklı bir kullanımları yok bana göre. bununla her gün çıkıyorum kızımla, huysuzluk yapmıyor biraz uyuyor, biraz etrafa bakınıyor. arabayla iki üç defa çıktım uyanınca ağladı ve durmadı kucağa almam gerekti, bir elimle arabayı iterken diğer elimle kızımı tuttum, perişan oldum.
Oo cok iyiymis.evet satilabilr sanırım.aklim yine kaydi momforta :) bakayim.teşekkürlerIkinci el satarsin cnm.bende aldim memnunum..hatta bilseydim oglumda alirdim.kiza nasipmis..evde bile takiyorum uyumazsa .uyuyakaliyor icinde
Noldun sen öyle yaaaCanım bende yarın gideceğim tabi kızım duracak gibiyse.. Haber ver bana bakalım ne uyduracaklar bize :)
Umarım Canım doktoruma söyledim panikledi yarın belli olacak bakalım
Nerelerdesin kuzum sen
Noldun sen öyle yaaa
Bende düşünüyorum bazen kaka fotografini sana atmayiAhahhaha
Valla o kadar kaka inceliyorum ki. Evde boş vakitlerimde kaka incelemekteyimsağolsun oğlum bu konuda çok başarılı. Her vakit farklı kaka yapmakta hiç beklenmedik şekilde
şu ara eve gaita da gizli kan düzeneği kurmayı düşünmekteyim
Ek gidaya niye erken baslatyo canm az kilo aldgi icin miEveet bir kontrolümüz daha hüsranla sonuçlandıbebeğim yine az kilo almış mama veriyordum günde bir kez ikiye çıkardı doktor ve evolviayı değiştirip sma geçtik haftaya kilo kontrolümüz var yine inşallah biraz alır bir dahaki ayda ek gıdaya başlayacakmışız
Eveet bir kontrolümüz daha hüsranla sonuçlandıbebeğim yine az kilo almış mama veriyordum günde bir kez ikiye çıkardı doktor ve evolviayı değiştirip sma geçtik haftaya kilo kontrolümüz var yine inşallah biraz alır bir dahaki ayda ek gıdaya başlayacakmışız
Ay onu ben yapıyorum
Bak gidiyom dedim yazını gördüm gidemedim. Ben hiç vitamin kullanmıyorum. Başta omega içiyordum. Beş tane anca içebilmişimdir.
Normalde de dökülür müydü böyle?
Gebelikte gürleşir demişti kuaförüm. Ne gürledi ne döküldü. Sanırım vücut değerleri ile ilgili:/
Ben tahlil yaptırdım dün. Vit Değerlerim falan yerindeydi çok şükür.
Yakında kendi kakamı incelemeye alıcamBende düşünüyorum bazen kaka fotografini sana atmayibenmkinin huzursuzlugu yok kakasinda safece.mukus var sonra diyorum inceleyip durma su kakayi rahst ol diye ama her sefernde de bakyrm
Meme konusunda bnmkisi de öyle. Memeyi verince ağlıyor vermeyince ağlıyorbenim oglanin da kakasi gürültülü sulu yesil mukuslu uykusu gelince acayip cirpiniyor memeyi hem almak istiyor hem reddediyor icerken bile hareketli cirpiniyor burda bu kadar alerjik görünce insan tereddute düşüyor öyle bişey yoktur umarim
evet canim test yapıldı temiz çıktı hos bu ilçede teste falan da güvenmiyorum ya dogrudur umarimMeme konusunda bnmkisi de öyle. Memeyi verince ağlıyor vermeyince ağlıyor
Epey kavga ediyor , yorgun düşüp memeyle barışıyor sonunda :)
Bu kavgası alerjiden sebep mi bilmyorum.
Başka belirtisi yoksa yeşil kaka çok çeşitli şekilde olabilyor biliyorsundur, üşütme, önsüt fazlası, mikrobik birşey gibi gibi
Aman girme depresyona felan bende bakyrm her kakaya ama takmyrm ya keyfi yerinde soncta hastada degil cok sukur sende biraz takmamaya cals pisigi gecti mi tamamenYakında kendi kakamı incelemeye alıcam
Depresyona girmeszsem iyidir
Bugün kendi kendime çok dedim görme , görmezden gel ,diyet yapma
Kolik bebeğim var de geç, ağlasın. Kaka zaten herkese göre normaldi,pişik desen her bebekte olur...
kanı da görmeyi ver, Hiç farketmeyelirdin nolacak sanki dedim. Dedim dedimm
Sanırım girmediğim lohusa sendorumuna şimdi giricem
Maastan kesinti oliyor..45 gun lazi okadar aile hekimim vermez..cok cok bi haftaYaa ise yariyorlarsa sukur canım en azından. Suku geçsin zamanla inşallah.
Ben aile hekiminden aldım canım bu hafta. Deneyebilirsin sen de canım. 5 5 al daha iyi olur.
Maastan kesinti oliyor..45 gun lazi okadar aile hekimim vermez..cok cok bi hafta
Pişik geçmişti. Diyetr gıda denemesi yaparken hortladı. Haaa şuan normal bebek pişiği kadar pempe ama ilerlerse diye ödüm kopuyorAman girme depresyona felan bende bakyrm her kakaya ama takmyrm ya keyfi yerinde soncta hastada degil cok sukur sende biraz takmamaya cals pisigi gecti mi tamamen
Aile hekimimiz bNa en fazla iki gün verebilirim dedi:/ uyuz kadın. Haftayı tamamlayaydık iyi olurduMaastan kesinti oliyor..45 gun lazi okadar aile hekimim vermez..cok cok bi hafta
Kıldın mı naptın bilmyrm ama her ikisi de olabilir sonuçta.Yaa hanimlar utanarak soruyorum..malum sey oldu bugun...namaza kalktim ama pembe bi kanama olmus..acaba adetmi oluyorum..oglumda 4 aylikken regl olnustum..kizim suan 3 aylik ..reglmi bu..napsam namazi kilsammi bilemedim acaba iliskiden oturumu oldu gerci oncekilerde olmadi boyle bisey ufff
Benim gökçe de öyle bazen deliriyo ayakta emziriyorum oturur oturmaz basiyo çığlığı. Bi ark benimki de öyleydi sonra memeyi birakti dediMeme konusunda bnmkisi de öyle. Memeyi verince ağlıyor vermeyince ağlıyor
Epey kavga ediyor , yorgun düşüp memeyle barışıyor sonunda :)
Bu kavgası alerjiden sebep mi bilmyorum.
Başka belirtisi yoksa yeşil kaka çok çeşitli şekilde olabilyor biliyorsundur, üşütme, önsüt fazlası, mikrobik birşey gibi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?