2016 Şubat Anneleri

Ya evet bende duydum çok iyi olduguna da iste tereddüt ettim hani kullamazsak ziyan olacak diye.senin bayagi isine yarams.bir arkadasm da kullanamadm yazik oldu o paraya diyince vazgeçtim.ama daha cok olumlu yorumlat ve senin dedigin gibi.cokta işine yaramis.kararsz kaldim şimdi

Bende düşünüyorum bazen kaka fotografini sana atmayi benmkinin huzursuzlugu yok kakasinda safece.mukus var sonra diyorum inceleyip durma su kakayi rahst ol diye ama her sefernde de bakyrm

Ek gidaya niye erken baslatyo canm az kilo aldgi icin mi

canım benım çok üzülme, stresin süte yansımasın inşAllah toplar merak etme

Ay onu ben yapıyorum

ben yapıodum da sonra dedim rahat bırak kadıncağızı önüne bak

eskiden de dökülürdüde bu derece değildi
o zaman senede br kere ucundan keserdim toplardı dökülmesi
ama şimdi her ay kesiyorum ve ilk defa küt saçla dolanıyorum ama faydası yok :/

Bende düşünüyorum bazen kaka fotografini sana atmayi benmkinin huzursuzlugu yok kakasinda safece.mukus var sonra diyorum inceleyip durma su kakayi rahst ol diye ama her sefernde de bakyrm
Yakında kendi kakamı incelemeye alıcam
Depresyona girmeszsem iyidir

Bugün kendi kendime çok dedim görme , görmezden gel ,diyet yapma
Kolik bebeğim var de geç, ağlasın. Kaka zaten herkese göre normaldi,pişik desen her bebekte olur...
kanı da görmeyi ver, Hiç farketmeyelirdin nolacak sanki dedim. Dedim dedimm

Sanırım girmediğim lohusa sendorumuna şimdi giricem

benim oglanin da kakasi gürültülü sulu yesil mukuslu uykusu gelince acayip cirpiniyor memeyi hem almak istiyor hem reddediyor icerken bile hareketli cirpiniyor burda bu kadar alerjik görünce insan tereddute düşüyor öyle bişey yoktur umarim

Meme konusunda bnmkisi de öyle. Memeyi verince ağlıyor vermeyince ağlıyor
Epey kavga ediyor , yorgun düşüp memeyle barışıyor sonunda :)
Bu kavgası alerjiden sebep mi bilmyorum.

Başka belirtisi yoksa yeşil kaka çok çeşitli şekilde olabilyor biliyorsundur, üşütme, önsüt fazlası, mikrobik birşey gibi gibi

evet canim test yapıldı temiz çıktı hos bu ilçede teste falan da güvenmiyorum ya dogrudur umarim

Aman girme depresyona felan bende bakyrm her kakaya ama takmyrm ya keyfi yerinde soncta hastada degil cok sukur sende biraz takmamaya cals pisigi gecti mi tamamen

Yaa ise yariyorlarsa sukur canım en azından. Suku geçsin zamanla inşallah.

Ben aile hekiminden aldım canım bu hafta. Deneyebilirsin sen de canım. 5 5 al daha iyi olur.
Maastan kesinti oliyor..45 gun lazi okadar aile hekimim vermez..cok cok bi hafta

Yaa hanimlar utanarak soruyorum..malum sey oldu bugun...namaza kalktim ama pembe bi kanama olmus..acaba adetmi oluyorum..oglumda 4 aylikken regl olnustum..kizim suan 3 aylik ..reglmi bu..napsam namazi kilsammi bilemedim acaba iliskiden oturumu oldu gerci oncekilerde olmadi boyle bisey ufff

Aman girme depresyona felan bende bakyrm her kakaya ama takmyrm ya keyfi yerinde soncta hastada degil cok sukur sende biraz takmamaya cals pisigi gecti mi tamamen
Pişik geçmişti. Diyetr gıda denemesi yaparken hortladı. Haaa şuan normal bebek pişiği kadar pempe ama ilerlerse diye ödüm kopuyor

Kıldın mı naptın bilmyrm ama her ikisi de olabilir sonuçta.
Az miktar olduğu için ve emin olunmadığo için kazaya bırakmamak daha iyi

Benim gökçe de öyle bazen deliriyo ayakta emziriyorum oturur oturmaz basiyo çığlığı. Bi ark benimki de öyleydi sonra memeyi birakti dedi ama benimkinin huysuzlugundn kaynaklaniyor cok acikinca biberonu da ayakta tutturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…