2016 Şubat Anneleri

Babası varken gündüz saatlerce uyuyor o yokken yok kaç saattir uğraşıyorum uyku gözünden akıyor uyumuyor. Sonra eşime çok yoruldum deyince inanmıyor brn de olsam ben de inanmam sinir oldum ya baba olunca huzur buluyor hani bu erkek çocukları anneyi severdi nerdeee babası da çok ilgilense ya hani

Sağol canım ya....uyuyor şimdi düştü ve 1 saattir yok Ateş'i....beklemedeyim.bakalım...
İnş çıkmaz canım
Canım sende mama vermiyordun degilmi? Sadece annesini emen bebeklerde emzik tutma problemi olabiliyor. Annesinin memesinden başka (biberon) birşeyi bilen bebek, emziğiide daha kolay tutuyor. MUŞ... biryerde okumuştum.
Ben bebişi cuma günleri anneme 3 saatliğine bırakıyorum. Bebek çok emmek isterse annemde emzik veriyor onda iken tutuyor. Büyük oğlum da arabada verirse tutuyor Ben versem almıyor. Wee nin damaklı emziğini tutuyor benimkide canım. Bugün biberon ile süt vermeye çalışmış içmemiş annemde kaşıkla vermiş ağzına

Ahh kendimi okudum sanki bizde bu olay iki katı öyle düşün, ikizler babayı görünce hooop saatlerce uyu ben uğraşayım yok
Bizdekilerde erkek

Uyumasın diyorum oynayalim yok gözlerini kasıyor esnuyor vs uyuttum kendime çay koydum bir baktım kamera ya uyanmış ağlıyor iki dk ya iki dk ( bugün çok yordu gece vs iyi uyur sukur ama sabah 6 da kalktı bugün ve sonrası

Kızlar hiç alakası yok şimdi nerden çıktı diyeceksiniz ama Oya Aydoğan olayı etkiledi beni.fani dünya... Bir patates kızartması olayı nerelere taşıdı...Ecele bak...

Gündüz uğraşmak için vakit oluyor ama gece acaba yatağıma alıp orda mı pışpışlasam diye düşünüyorum. Sabah işe gelince uzun süre uyanık kalmak zor oluyor. Azimliyim ama devam edeceğim. Çünkü bakıcısında uyuyan bebek evde de uyur.

Canımmm çok mu yoruldun?

Oyun halisinda daha cok yoruluyor zaten, ama kucagimiza alip ziplatiyoruz.. yuz ustu yatiriyoruz oyuncaklariyla oynuyor mesela..

ne güzel işte ekonomi yapıyorsun. Bez büyüdükçe fiyat artıyor boşver
Ay bak birde o kısım var dimi. Biz bi 3almıştık sonra geri döndüm 2ye. O ne öyle totosu kocaman oluyor ama bezin %50si temzi kalıyordu.
Eşime bu fiyat olayını söyleyip acelemiz ne diyip geri dönmüştüm 2ye
Bu gazla 1e döner benimki

kahvaaaaltııııııı yapmayı unutmuşuuummmm
Kahvaltıda pirinç pilavı yedim
Ööyykkk

Bir titiz baba da benimki. Anne işine o kadar karışmamalı ama anlatamıyorum. "Sütün yetiyormu?" "Emin misin?" "Bu çocuk aç mı?" "Bezi sıkı değil mi?" "Niye ağlıyor, aç mı?" Hatta doktora "Sütü sağsak, size versek, kalitesi hakkında bir analiz yapan makine var mı, baksak." bile deyip beni doktorun yanına dumura bile uğratmışlığı var.

Kahvaltıda pirinç pilavı yedim
Ööyykkk

öyle deme ben kocam akşam pilav yada makarna türü şeyler yaptımsa sabah kahvaltı istemez
ve buzdolabına koymamıda istemez soğumasın diye, sabah onları yer benimde işime gelir

Canım biliyorsundur benim minnoşda gündüzleri uyumuyor. İki gündür kendimce bir taktik buldum iki gündür 3er saat uyudu maşallah maşallah diyeyimde aman..
o kadar şaşkınımki anlatamam.
Uykusu geliyor gözlerini ovalıyor mızıldıyor falan ya alıyorum kucagıma azcık dolaştırıp anadizine koyuyorum. Sonrada oyalama saatlerim başlıyor. Anadizini oturur vaziyete kadar yükselttim neredeyse (tam dik oturmuyor tabi)
Açıyorum tinky minky kukuli şarkılarını oynuyorum karşısında
Yada resimli masal kitapları var büyüğün. Onlardan okuyorum okırken sesimi degiştiriyorum tabi. Çok dikkatini çekiyor.
Yada karşısına oturupocuk şarkıları söylüyorum. Ona oyun yapıyorum falan filan..
Böylece en az bir yarım saat daha geçiyor. Sonra susuyorum. Bana bakarken esnemeye başlıyor yine gözler küçülüyor falan alıp emzirip ayagıma koyuyorum. Hemen dalıyor.
Birde bebekleri uyuduklarında çok çok dalmasını beklememek lazım. Kucagında fazla dalarsa koyunca çabuk uyanıyor. Yattığı yerde dalması daha iyi. Poposuna iki pışpış yapıyorum dalıyor.

Ayy böyle bilmiş kocaların bırakacaksın kucagına çıkacaksın evden akşama kadar bakalım ne yapacak?
Hay Allahım ya sütün kalitesimi
Doktor içinden demiştir Allah bu kadına yardım etsin diye

Ayy böyle bilmiş kocaların bırakacaksın kucagına çıkacaksın evden akşama kadar bakalım ne yapacak?
Hay Allahım ya sütün kalitesimi
Doktor içinden demiştir Allah bu kadına yardım etsin diye

Hiiiiç bırakamam valla. 5 dakika sonra azcık mızmızlansa ne diyor bil bakalım? "Bu çocuk aç mı?!"

Aynen oyle canm gecede mi sallaysn ayagnda benmki emerek uyuyo genelde zaten yerine yatirirken uyanrsa pispslyrm

öyle deme ben kocam akşam pilav yada makarna türü şeyler yaptımsa sabah kahvaltı istemez
ve buzdolabına koymamıda istemez soğumasın diye, sabah onları yer benimde işime gelir
Ay ne güzellllll:)
Bizimki de bir pilavı ertesi gün yemez
O yüzden aç kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…