2016 Şubat Anneleri

Ayy böyle bilmiş kocaların bırakacaksın kucagına çıkacaksın evden akşama kadar bakalım ne yapacak?
Hay Allahım ya sütün kalitesimi
Doktor içinden demiştir Allah bu kadına yardım etsin diye

Hiiiiç bırakamam valla. 5 dakika sonra azcık mızmızlansa ne diyor bil bakalım? "Bu çocuk aç mı?!"

Ay bir link atmıştım ya tekrar atasım geldi
https://instagram.com/p/BDwG03UIwnC/

Bayılıyorum bu kıza
Al kovanı gel

Aynen oyle canm gecede mi sallaysn ayagnda benmki emerek uyuyo genelde zaten yerine yatirirken uyanrsa pispslyrm

Gece uyurken emiyor ama gazını çıkarmak istiyorum yoksa kıvranıyor 4-5 gibi. O yüzden gazını çıkarırken gözler pörtlüyor. Sallıyorum bazen. Bu haftasonu pışpışliyim ben de.

Ya bende yorgunluktan dusup bayilcam artk bgn hic biseye elimi surmedm yatagi toplamadm kahvalti masasi oylece duruyo grip olmsum zaten kolumu kaldrcak halim yok
Bizim evde bütün yataklari artik cok nadir topluyorum asagida ikizlerinkiyle birlikte 3 yatak yukarda 3 yatak. Ve hepsi her gün dağılıyor yukariya çıkmıyorum bile çoğu zaman. Büyük kızımı asagida uyutuyorum eşim çıkarıyor

Ay ne güzellllll:)
Bizimki de bir pilavı ertesi gün yemez
O yüzden aç kalıyor

az yap yarına tazesine yap der, kalan olursa sabah yer
bizim pilav takıntımız var heşeyin yanında pilav istiyor

valla gecen mantı yapmışım diyoki yanında pilav yok mu

Valla seni tebrik ediyorum tek başına ikizler artı bi çocuk ben yardımcı abla var yanımızda yine yetişemiyorum bir tanesi çok mızmız hasta hep onla ilgileneyim istiyor
Diğerde içleniyor

Bebisi mama ile buyuten hanimlara bir sorum olacak. Ogunde kac cc icerse yeter? Benim kiz cok dengesiz ya zorla iciriyorum. Bir de hangi mamayi kullaniyorsunuz? Biz aptamil kullaniyoruz ama acaba tadini mi sevmiyor anlamadim mama icirmek iskence oldu resmen sacimi basimi yoluyorum sinirden

Bizim bebis ne kundak ne meme ne emzik... 2aya kadar full ağlama kucak pişpiş.... Ayagimda sallayıp uyutuyorum bende bazen kucagimda.. Eşim yastığın üzerinde uyutuyor.. Biz ne zaman yatağınıza koyup uyutacagis bilmiyorum

Geçmiş olsun canjm. Bjr de Sut alerjisi sende mj çıkmıştı.? Nasıl teşhis koymuşlardi.bizde de mukislu kaka devam.bakalım ne olacak

Bakıcımız sallasaydı ben de devam ederdim ama o ki kadında uyuyor ben de neden uyumasın? :)

Canım aptamil kullandım sonra similac a geçtim sindi ise alerjik mama kullanıyorum. Valla ayına göre 11o-180 CC içmesi gerekirken bziim oglan 9o CC içiyor uykuda 12o CC icse degmeyin keyfime.
85o ml alması gerekiyor. Kilosu ile 15o yi çarp çıkan miktar icmesi gereken miktardir

Canim bizim bebekte gunduz dengesiz sut emiyor ama 80cc bazen iki tane birden 160cc iciyor.. 80cc icince iki saat sonra garanti acikiyor 160cc 3-4 saat goturuyor.. :)

Bakıcımız sallasaydı ben de devam ederdim ama o ki kadında uyuyor ben de neden uyumasın? :)

Haha :) hakikatten onda uyuyor ise sende de uyunali... Ya bziim oglan bana farklı davranıyor vallahi.. Babasinda duruyor gülüyor, bende kucak istiyor mizmizlaniyor ağlıyor halbu ki hep konuşup oynarım onunla.. Ama ben ona mama veriyorum ilacını suyunu veriyorum giydiriyorm ya istemediği şeyleri yaptığım için herhalde öyle yapıyor .. Babacik hep mutlu olduğu şeyleri yapıyor :)

bskn canım bugün anyibiyotik başlayalı 1 hafta oluyor mukuslu kaka devam. Bugün yine kaka verdik. Salmonella mikrobu bitiyor ve mukus ediyorsa süt alerjisinden suphelenicem dedi. Yarın çıkacak sonuç. Kanda cikmazmis alerji enuz.Diyet yaparsın kaka duzelir se alerji vardır dedi. Bizde tek belirti mukus. Hapsuruk öksürük huzursuzluk bazen popoda kızarıklık oluyor ama bunlar her bebekte var sanki. Kilo alımı da iyi. 3425 doğdu suan 3 buçuk aylık 7300 kg. Bilemedim ki. Bir de diyetle geçti mi sizdeki mukus? Yani ne durumdasin iz suan?

Aptamil ile başladım. Üzerinde ayı için kaç cc diyorsa o kadar verdim hep. Şimdi aptamil confirmil kullanıyoruz. Bunun tadını pek sevmemişti ama alıştı. 3 ay bitti, mamada yazan 150cc veriyorum.

Aynen. Ben kucağıma alsam evi dolaşmak ister, zırlar. Geçen babasına verdim. Kolunun altına almış, tv izliyorlar. Çıldiriciiim.

İşte ben de onu yapıp hemen yatirmadim oyun halisina bıraktım salıncağı var onda salladim gezdirdim konuştum vs vs uykusu var deli gibi ama dallamıyor bizim sorun o (

Aman surwkli dagiliyosa yatak niye toplicaksn smdi dayanamadm yine kalktm topladm evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…