Ayy böyle bilmiş kocaların bırakacaksın kucagına çıkacaksın evden akşama kadar bakalım ne yapacak?
Hay Allahım ya sütün kalitesimi
Doktor içinden demiştir Allah bu kadına yardım etsin diye
Hiiiiç bırakamam valla. 5 dakika sonra azcık mızmızlansa ne diyor bil bakalım? "Bu çocuk aç mı?!"
Aynen oyle canm gecede mi sallaysn ayagnda benmki emerek uyuyo genelde zaten yerine yatirirken uyanrsa pispslyrm
Bizim evde bütün yataklari artik cok nadir topluyorum asagida ikizlerinkiyle birlikte 3 yatak yukarda 3 yatak. Ve hepsi her gün dağılıyor yukariya çıkmıyorum bile çoğu zaman. Büyük kızımı asagida uyutuyorum eşim çıkarıyorYa bende yorgunluktan dusup bayilcam artk bgn hic biseye elimi surmedm yatagi toplamadm kahvalti masasi oylece duruyo grip olmsum zaten kolumu kaldrcak halim yok
Ay ne güzellllll:)
Bizimki de bir pilavı ertesi gün yemez
O yüzden aç kalıyor
Valla seni tebrik ediyorum tek başına ikizler artı bi çocuk ben yardımcı abla var yanımızda yine yetişemiyorum bir tanesi çok mızmız hasta hep onla ilgileneyim istiyorBizim evde bütün yataklari artik cok nadir topluyorum asagida ikizlerinkiyle birlikte 3 yatak yukarda 3 yatak. Ve hepsi her gün dağılıyor yukariya çıkmıyorum bile çoğu zaman. Büyük kızımı asagida uyutuyorum eşim çıkarıyor
Bizim bebis ne kundak ne meme ne emzik... 2aya kadar full ağlama kucak pişpiş.... Ayagimda sallayıp uyutuyorum bende bazen kucagimda.. Eşim yastığın üzerinde uyutuyor.. Biz ne zaman yatağınıza koyup uyutacagis bilmiyorumBakıcıda mızmızlanıyor ama uyuyor hemen. Ben ayağımda sallarken de kundaklamıyorum, çok tepinip kızıyor hemen sukoyuveriyorum, o yüzden uykuya dalması 40 dakkayı buluyor evde. Akşam evde denedim. İlk denemem başarısız oldu
Yarım saat sonra yine ayağıma aldım ama çok hafif salladım 1 dakika sonra sallamadan pışpışladım (kundak yaparak ama). O tepindikçe çok hafif salladım 1 dakika yine, tekrar sallamadan pışpışladım. Uyutmayı başardım.Fakat gece bu kuralı uygulayamadım. Hem yatağına uzanmak yoruyor, hem de uykum ağır basıyor hemen dalsın istiyorum. Gece anlamaz yaaeeee bence . Hafta sonu bol bol deneyeceğim. Azimliyim. Sen de denersen haber ver bakalım, bebişin bu yeni durumu nasıl karşılayacak
Bugün 37.5 ile uyandık.şimdi uyuyor yine vardı tabii...calpole yüklenmemek için bekliyorum.ben de diyordum yarın sabah kalktığımızda da olursa götürürüm.biraz öksürmesi var ama ara ara nadir yani..gece de böyleydi canım ya ne indi ne çıktı
Bakıcımız sallasaydı ben de devam ederdim ama o ki kadında uyuyor ben de neden uyumasın? :)Bizim bebis ne kundak ne meme ne emzik... 2aya kadar full ağlama kucak pişpiş.... Ayagimda sallayıp uyutuyorum bende bazen kucagimda.. Eşim yastığın üzerinde uyutuyor.. Biz ne zaman yatağınıza koyup uyutacagis bilmiyorum
Bebisi mama ile buyuten hanimlara bir sorum olacak. Ogunde kac cc icerse yeter? Benim kiz cok dengesiz ya zorla iciriyom. Bir de hangi mamayi kullaniyorsunuz? Biz aptamil kullaniyoruz ama acaba tadini mi sevmiyor anlamadimmama icirmek iskence oldu resmen sacimi basimi yoluyor sinirden
Canim bizim bebekte gunduz dengesiz sut emiyor ama 80cc bazen iki tane birden 160cc iciyor.. 80cc icince iki saat sonra garanti acikiyor 160cc 3-4 saat goturuyor.. :)Bebisi mama ile buyuten hanimlara bir sorum olacak. Ogunde kac cc icerse yeter? Benim kiz cok dengesiz ya zorla iciriyorum. Bir de hangi mamayi kullaniyorsunuz? Biz aptamil kullaniyoruz ama acaba tadini mi sevmiyor anlamadimmama icirmek iskence oldu resmen sacimi basimi yoluyorum sinirden
Bakıcımız sallasaydı ben de devam ederdim ama o ki kadında uyuyor ben de neden uyumasın? :)
Bebisi mama ile buyuten hanimlara bir sorum olacak. Ogunde kac cc icerse yeter? Benim kiz cok dengesiz ya zorla iciriyorum. Bir de hangi mamayi kullaniyorsunuz? Biz aptamil kullaniyoruz ama acaba tadini mi sevmiyor anlamadimmama icirmek iskence oldu resmen sacimi basimi yoluyorum sinirden
Haha :) hakikatten onda uyuyor ise sende de uyunali... Ya bziim oglan bana farklı davranıyor vallahi.. Babasinda duruyor gülüyor, bende kucak istiyor mizmizlaniyor ağlıyor halbu ki hep konuşup oynarım onunla.. Ama ben ona mama veriyorum ilacını suyunu veriyorum giydiriyorm ya istemediği şeyleri yaptığım için herhalde öyle yapıyor .. Babacik hep mutlu olduğu şeyleri yapıyor :)
Canımmm çok mu yoruldun?
Ben hic cikarmyrm gece ama sabah cok uyumuyo gazdan dolayiGece uyurken emiyor ama gazını çıkarmak istiyorum yoksa kıvranıyor 4-5 gibi. O yüzden gazını çıkarırken gözler pörtlüyor. Sallıyorum bazen. Bu haftasonu pışpışliyim ben de.
Canım biliyorsundur benim minnoşda gündüzleri uyumuyor. İki gündür kendimce bir taktik buldum iki gündür 3er saat uyudumaşallah maşallah diyeyimde aman..
o kadar şaşkınımki anlatamam.
Uykusu geliyor gözlerini ovalıyor mızıldıyor falan ya alıyorum kucagıma azcık dolaştırıp anadizine koyuyorum. Sonrada oyalama saatlerim başlıyor. Anadizini oturur vaziyete kadar yükselttim neredeyse (tam dik oturmuyor tabi)
Açıyorum tinky minky kukuli şarkılarını oynuyorum karşısında
Yada resimli masal kitapları var büyüğün. Onlardan okuyorum okırken sesimi degiştiriyorum tabi. Çok dikkatini çekiyor.
Yada karşısına oturupocuk şarkıları söylüyorum. Ona oyun yapıyorum falan filan..
Böylece en az bir yarım saat daha geçiyor. Sonra susuyorum. Bana bakarken esnemeye başlıyor yine gözler küçülüyor falan alıp emzirip ayagıma koyuyorum. Hemen dalıyor.
Birde bebekleri uyuduklarında çok çok dalmasını beklememek lazım. Kucagında fazla dalarsa koyunca çabuk uyanıyor. Yattığı yerde dalması daha iyi. Poposuna iki pışpış yapıyorum dalıyor.
Aman surwkli dagiliyosa yatak niye toplicaksn smdi dayanamadm yine kalktm topladm eviBizim evde bütün yataklari artik cok nadir topluyorum asagida ikizlerinkiyle birlikte 3 yatak yukarda 3 yatak. Ve hepsi her gün dağılıyor yukariya çıkmıyorum bile çoğu zaman. Büyük kızımı asagida uyutuyorum eşim çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?