2016 Şubat Anneleri

Herhalde havalardan canım bir sıcak soyuyoruz bir soguk giydiriyoruz. herhalde ondan .. sagol seninkinede geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım..
Gazlı Zaman'lar gecıyor yavas yavas halbuki yediğin birsey yapmış olabilirmi?
İnşallah bir daha çıkmaz ateşi gazlarını da atmış rahatlamıştır.
Sagol canım bizim şimdiye kadar hiiç gaz sıkıntımız olmamıştı fasulye dahil herşeyi yiyordum. İlk defa oldu. Ama şimdi iyi çok şükür. Doktor bebekler hala degişebilir dedi. O sıkıntılı zamanları atlatmamışız daha..

karincam metsil verdi canım. Bana ne kulanıyorsun diye sordu bende hiçbirşey dedim.
Doktor zaten garipti azarlayıp durdu. Neden kullanmıyorsun damla çocuk çok gaz dolmuş dedi. Gaz problemi yokken neden kullanayımki damla. Halbuki dün öğlene kadar gayet normal kaka yapıyordu. Sustum bişey demedim doktora.
Ama bu damlayı sevdim alkolde yok içinde. Kakadaki mukusuda kesiyormuş bir süre kullanacagım bakalım.

Kakasini yapiyo canm cok sukur 2 3 kere ama uykudan kalknca asiri derecede kivraniyo emzryrm biraz rahatliyo emerken gazini cikariyo dedigin gibi onceden bu kadar gaz problemi yoktu smdi daha cok

Ben napsam bilemedim ya..birsuru damlavar..biximki kivraniyo bmnurse iyiydi..dr metsil verdi..bide biogai heosi birden ok oluyo

Bugün bizimki de kötüydü canım sanırım gazdi çok değişmeye başladı huyu. Sakın bebem gitti sanki supurge sesiyle uyuttum ;( ben de diyorum 3. Aydan sonra kolik mi olduk çok zor ama en son az calpol verdim ağrısı var belki anlamıyorum diye.

Emmedi memeyi istemedi sonra aldi gazdi büyük ihtimal diyorum

Ayyy

Sevgi yumağı oluşmuş sizin evde :)
Her odaya birini koysan ayrı ayrı sevsen anca yetisirsin. Büyük kaç yasinds

Merhaba arkadaslar uzun zamandır yazamadım benim kız vugün bütün gün ağladı anlamsızca eller hep ağızda diş kasıyıcı verıoz almıo acaba calpol versem zararı olur mu gaz ilacıda verdim napcamı sasırmış haldeyim

Ben de hasta oluyorum midem bulanıyor kustum ayağa kalkacak dermsnim yok belki de benim yüzümden bu kadar huysuzdu

Kakasini yapiyo canm cok sukur 2 3 kere ama uykudan kalknca asiri derecede kivraniyo emzryrm biraz rahatliyo emerken gazini cikariyo dedigin gibi onceden bu kadar gaz problemi yoktu smdi daha cok
Herhalde havalardan canım başka birşey gelmiyor insanın aklına.. yiyecekler olsa bu zamana kadar yapardı gaz öff bebeği anlamamak çok kötü ya.
Ben napsam bilemedim ya..birsuru damlavar..biximki kivraniyo bmnurse iyiydi..dr metsil verdi..bide biogai heosi birden ok oluyo
Canım hepsi çok çbirini versen bir hafta kullan mesela çünkü hemen tesirde etmez. Yada en azından 2 3 gün birini kulan sonra diğerine geç. Yazık minnacık bünyeleri var
Değişme ihtimalleri varmış işte ne güzel seviniyordum 3 ayı bitirdik artık hep böyle rahat oluruz diye.

Bebekleri hastalanan arkadaslarım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin.Benim büyük kızım suçiçeği olmuştu,kardesine geçmesin diye 5 gündür babaannede kalıyor.çok üzülüyorum dün görmeye gittim kabuk baglamaya baslamış bazıları.eve gelmek istiyorum artık dedi.2 gün daha sabretmesini istedik.offf cok zor bir durum.bi de bugun öğrendim anaokulunda kendi sınıfında bır arkadaşı kabakulak olmuş.şoktayım hep uzaktan duyardım bu hastalıgı.kızım sınıfına gidince bi de kabakulak olursa ne yapacağım.

Kızlar ne zamandır göremiyordum bu gaz problemi bizi de mahvetti aylardır.Ama biz bu ara çareyi zeytinyağında bulduk sabahları bir çay kaşığı soğuk sıkım taş baskı zeytinyağı veriyorum.bi deneyin faydasını göreceksiniz.

Evwt canm her gun farklilar aglasa durmada bi derdi var dicemde aglamiyo oyle guldu aksama kadar canm iki haftada belli olur mu ki olsa bile dikkat et niye korunmuyosn valla ben cok korkyrm suan hamile kalmak istemem

Son düzenleme:
kızlar merak ettiğim birsey var.ebe bana tetanızun 3.dozunu bebegın 4 aylık asısıyla birlikte yaparız dedi.bu asıların içinde tetanoz asısı da var.bi de bana da vurulacağı için benim sütümden de bebeğe geçecek.zararı olur mu?acaba

Geçmiş olsun canim bizimkinde de hirilti var büyüğün sesi kısıldı eşimle benim bogazimiz ağrıyor
Canım büyüyüncede böyle yapıyolar oynamak filan daha tatlı geliyor :)) ama asıl olay yeterince yormakta

Canım 650 az değil gayet iyi, takılma hiç böyle bir sorun yokmuş gibi davran.. Saati saatine uymuyor bunların zaten

Ben yaptırdım canım bebege sakıncalı olsa yapmazlarki hamileyken 2 doz vurulduk o zamanda yanetkisi olsa olurdu. hamileyken olan herşey emzirirkende serbest demişti doktorum.
Mesela bende vertigo var. Dramamine diye bir bulantı ilacı var başdönmesinede iyi geliyor. Hamileykende onu kullanıyordum. Doğumdan sonra sordum doktora sütten geçermi diye. Hamileyken içilen ilaçların hepsi emzirirkende içilir dedi.

canım 4.ayda olacağı aşılardan biri de tetanoz ya.bi de bana yapılacak tetanoz 4.ayda.hem anne sütünden hem de asıyla gececek.ikisi cok olmaz mı ki?çok mu pimpiriklendim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…