Herhalde havalardan canım bir sıcak soyuyoruz bir soguk giydiriyoruz.Çok geçmiş olsun Can'ım sanırım havalar çok değişken olduğu için kuzucuklar hastalanıyor. Benim kızımın da hırıltısı burun tıkanıklığı arttı iyice. Dikkat etmek gerekiyor. Gaz sancısıyla birleşmesi daha da kötü olmuş. Bir an önce iyi olur inşallah
Sagol canım bizim şimdiye kadar hiiç gaz sıkıntımız olmamıştı fasulye dahil herşeyi yiyordum. İlk defa oldu. Ama şimdi iyi çok şükür. Doktor bebekler hala degişebilir dedi. O sıkıntılı zamanları atlatmamışız daha..Çok geçmiş olsun canım..
Gazlı Zaman'lar gecıyor yavas yavas halbuki yediğin birsey yapmış olabilirmi?
İnşallah bir daha çıkmaz ateşi gazlarını da atmış rahatlamıştır.
Geçmiş olsun. Bebegim oğlan mı kızmı canım. Oğlansa sünnet enfeksiyona çözüm oluyor. Çünkü bir kere enfeksiyon oldumu bir daha tekrarlayabiliyormuşİdrar yolu enfeksiyonu çıktı bebegimde, daha 1,5 aylık
Kakasini yapiyo canm cok sukur 2 3 kere ama uykudan kalknca asiri derecede kivraniyo emzryrm biraz rahatliyo emerken gazini cikariyo dedigin gibi onceden bu kadar gaz problemi yoktu smdi daha cokEvet canımsabah ateş le uyandı ıkınıyor diye bagırsak masajı yaptım. Daha çok ağladı kesik kesik bagırıyordu. Kucagıma alınca büyük insan gibi kustu. bir daha uyudu uyanıncada aynı olunca götrdüm doktora.. bagırsaklarındaki gaz yüzünden kusmuş. Çok gazı varmış. Damla verdi gönderdi. Şimdi iyi çok şükür.
En son dün öğlen kaka yapmıştı. Bugün doktor bagırsakları çok dolu diye metsil damla verdi. Çok şükür iyi geldi. Defalarca gaz çıkardı tuvaletini yaptı canım.
Doğduğundan beri bukadar gaz problemi olmamıştı hiç. Doktor bebekler degişebilir dedi gözüm korktu valla.. şimdiye kadar iyiydi bundan sonra sıkıntı olmaz diyordum ama oluyormuş.
Ben napsam bilemedim ya..birsuru damlavar..biximki kivraniyo bmnurse iyiydi..dr metsil verdi..bide biogai heosi birden ok oluyoHerhalde havalardan canım bir sıcak soyuyoruz bir soguk giydiriyoruz.herhalde ondan .. sagol seninkinede geçmiş olsun.
Sagol canım bizim şimdiye kadar hiiç gaz sıkıntımız olmamıştı fasulye dahil herşeyi yiyordum. İlk defa oldu. Ama şimdi iyi çok şükür. Doktor bebekler hala degişebilir dedi. O sıkıntılı zamanları atlatmamışız daha..
karincam metsil verdi canım. Bana ne kulanıyorsun diye sordu bende hiçbirşey dedim.
Doktor zaten garipti azarlayıp durdu. Neden kullanmıyorsun damla çocuk çok gaz dolmuş dedi. Gaz problemi yokken neden kullanayımki damla. Halbuki dün öğlene kadar gayet normal kaka yapıyordu. Sustum bişey demedim doktora.
Ama bu damlayı sevdim alkolde yok içinde. Kakadaki mukusuda kesiyormuş bir süre kullanacagım bakalım.
Evet canımsabah ateş le uyandı ıkınıyor diye bagırsak masajı yaptım. Daha çok ağladı kesik kesik bagırıyordu. Kucagıma alınca büyük insan gibi kustu. bir daha uyudu uyanıncada aynı olunca götrdüm doktora.. bagırsaklarındaki gaz yüzünden kusmuş. Çok gazı varmış. Damla verdi gönderdi. Şimdi iyi çok şükür.
En son dün öğlen kaka yapmıştı. Bugün doktor bagırsakları çok dolu diye metsil damla verdi. Çok şükür iyi geldi. Defalarca gaz çıkardı tuvaletini yaptı canım.
Doğduğundan beri bukadar gaz problemi olmamıştı hiç. Doktor bebekler degişebilir dedi gözüm korktu valla.. şimdiye kadar iyiydi bundan sonra sıkıntı olmaz diyordum ama oluyormuş.
Ayy sorma ya daha 4 ayliklar birbirini kiskaniyorlar birini severken diğeri ters ters bakiyor hele büyük olan çok fena sadece o başka odadayken seviyordum kulağının sürekli bizde olduğunu anladiktan sonra her türlü seviyorum bi şekilde alisacaklar birbirlerine
Ben çıktım dışarıya misafirler geldi valla :) hazırlıksız yakalandım biraz. Bebis evde bıraktım. Gorumcem gelmiştiÇocuğu koy arabasina gir kuaföre makine seslerinden çok güzel durur hatta uyur bile altini degistir doyur git bence
Herhalde havalardan canım başka birşey gelmiyor insanın aklına.. yiyecekler olsa bu zamana kadar yapardı gazKakasini yapiyo canm cok sukur 2 3 kere ama uykudan kalknca asiri derecede kivraniyo emzryrm biraz rahatliyo emerken gazini cikariyo dedigin gibi onceden bu kadar gaz problemi yoktu smdi daha cok
Canım hepsi çok çbirini versen bir hafta kullan mesela çünkü hemen tesirde etmez. Yada en azından 2 3 gün birini kulan sonra diğerine geç. Yazık minnacık bünyeleri varBen napsam bilemedim ya..birsuru damlavar..biximki kivraniyo bmnurse iyiydi..dr metsil verdi..bide biogai heosi birden ok oluyo
Değişme ihtimalleri varmış işteBugün bizimki de kötüydü canımsanırım gazdi çok değişmeye başladı huyu. Sakın bebem gitti sanki supurge sesiyle uyuttum ;( ben de diyorum 3. Aydan sonra kolik mi olduk çok zor ama en son az calpol verdim ağrısı var belki anlamıyorum diye.
Emmedi memeyi istemedi sonra aldi gazdi büyük ihtimal diyorum
Kızlar ne zamandır göremiyordum bu gaz problemi bizi de mahvetti aylardır.Ama biz bu ara çareyi zeytinyağında bulduk sabahları bir çay kaşığı soğuk sıkım taş baskı zeytinyağı veriyorum.bi deneyin faydasını göreceksiniz.Kakasini yapiyo canm cok sukur 2 3 kere ama uykudan kalknca asiri derecede kivraniyo emzryrm biraz rahatliyo emerken gazini cikariyo dedigin gibi onceden bu kadar gaz problemi yoktu smdi daha cok
Allah kolaylık versin canım ama ne tatlıdırlar şimdi onlar.bazen benim de ikizlerim olsaydı diyorum fakat zordur tabiki.benim cadı da çok hareketliBen de iki cocuk salliyorum burdayim
Evwt canm her gun farklilar aglasa durmada bi derdi var dicemde aglamiyo oyle guldu aksama kadarcanm iki haftada belli olur mu ki olsa bile dikkat et niye korunmuyosn valla ben cok korkyrm suan hamile kalmak istemem
Korunmamak mikeryneia çok risk aliyorsun aksiyon seviyorsun galiba en hamile kalmak istemeyen benim heralde aranizda. Rabbim olmayanlara da versin. Ben haddimi aştım eylülde işe baslicam nasil yetiscem bilmiyorum öğretmen olan anlar halimden eve iş getircem mecbur ama nerde nasıl okurum yazililari veya soeulari nerde nasil hazirlicam bilmiyorum
Evwt canm her gun farklilar aglasa durmada bi derdi var dicemde aglamiyo oyle guldu aksama kadarcanm Amin dememisim sanırım sürekli kalkti
Ben de geçen ilk yazdığım yorumu aradım bulamadım
Risk seviyorsunya da ikinci de olsa diyorsun
Doğru bir de yslazili vs vardı demobranşın neydi[QUATE]
Ay ben ne biliyimmm bir rahatlık var üstümde üştelik ilkide böyle olmuştu :))) Neyse sorun yok herşey kontrol altında
Canım büyüyüncede böyle yapıyolar oynamak filan daha tatlı geliyor :)) ama asıl olay yeterince yormaktaGeçmiş olsun canim bizimkinde de hirilti var büyüğün sesi kısıldı eşimle benim bogazimiz ağrıyor
Canım 650 az değil gayet iyi, takılma hiç böyle bir sorun yokmuş gibi davran.. Saati saatine uymuyor bunların zatenkeryneia askiminaskiyim 1 ay oncesine kadar cok guzeldi beslenmesi. 3 saatte 120 130 cc iciyordu. Ne olduysa bu ay icmemeye basladi. O kadar rahattim ki o mamasini icerken kendime kahve cay yapip iciyordum. Simdi icmek istemiyor. Ben de simdi 2 saatte bir 70 cc iciriyorum. Emzik de vermeyecegim belki emme hissini onunla tatmin ediyordur diye. Bu ay sadece 650 gram almis. Ben zorlamasam onu da almazdi. Aptamil veriyordum doktorun tavsiyesiyle evolvia aldik ama bunu da pek severek ictigi soylenemez...
Ben yaptırdım canım bebege sakıncalı olsa yapmazlarki hamileyken 2 doz vurulduk o zamanda yanetkisi olsa olurdu.kızlar merak ettiğim birsey var.ebe bana tetanızun 3.dozunu bebegın 4 aylık asısıyla birlikte yaparız dedi.bu asıların içinde tetanoz asısı da var.bi de bana da vurulacağı için benim sütümden de bebeğe geçecek.zararı olur mu?acaba
canım 4.ayda olacağı aşılardan biri de tetanoz ya.bi de bana yapılacak tetanoz 4.ayda.hem anne sütünden hem de asıyla gececek.ikisi cok olmaz mı ki?çok mu pimpiriklendim ?Ben yaptırdım canım bebege sakıncalı olsa yapmazlarki hamileyken 2 doz vurulduk o zamanda yanetkisi olsa olurdu.hamileyken olan herşey emzirirkende serbest demişti doktorum.
Mesela bende vertigo var. Dramamine diye bir bulantı ilacı var başdönmesinede iyi geliyor. Hamileykende onu kullanıyordum. Doğumdan sonra sordum doktora sütten geçermi diye. Hamileyken içilen ilaçların hepsi emzirirkende içilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?