Kız, tekrarlamaz dimi ? Bi iyileşse dun başladık antibiyotik eGeçmiş olsun. Bebegim oğlan mı kızmı canım. Oğlansa sünnet enfeksiyona çözüm oluyor. Çünkü bir kere enfeksiyon oldumu bir daha tekrarlayabiliyormuş
hangı sıteden alıyorsun cnmCanim bende golden goat kullaniyorum. Bazen ekşiyo suratı ama cok acken öyle bi iciyo ki, diğer türlüde önce emziriyorm hemen arkasndan mamayı veriyorm iciyo doyuyo. Gaz , kabizlik vs sorunu yasamadik. Doktoruma soyledigim de gaz yapmadiysa devam edebilirsin demisti .. Ben netten aliyorum sürekli ve cok uzun zaman arastirmistm sadece 1kötü yorum görmüstüm onuda hatirlamiyorum bile
Canim suyun içine kaya tuzu ve azcık sirke ekle koltuk altını dizlerinin arkasınıKızlar atesim var parol alıyorum şimdi başka ne yapayım çok usuyorum
gecmis olsun canım .Evet canımsabah ateş le uyandı ıkınıyor diye bagırsak masajı yaptım. Daha çok ağladı kesik kesik bagırıyordu. Kucagıma alınca büyük insan gibi kustu. bir daha uyudu uyanıncada aynı olunca götrdüm doktora.. bagırsaklarındaki gaz yüzünden kusmuş. Çok gazı varmış. Damla verdi gönderdi. Şimdi iyi çok şükür.
En son dün öğlen kaka yapmıştı. Bugün doktor bagırsakları çok dolu diye metsil damla verdi. Çok şükür iyi geldi. Defalarca gaz çıkardı tuvaletini yaptı canım.
Doğduğundan beri bukadar gaz problemi olmamıştı hiç. Doktor bebekler degişebilir dedi gözüm korktu valla.. şimdiye kadar iyiydi bundan sonra sıkıntı olmaz diyordum ama oluyormuş.
dr de bi acaipmis canım yok yere niye veresin damlayı. ay bebisler çabuk etkileniyorlar havadan bende bu aralar ne giydirmeliyım diye tereddüt ediyorum. Allah sağlık versin bebislerımızeHerhalde havalardan canım bir sıcak soyuyoruz bir soguk giydiriyoruz.herhalde ondan .. sagol seninkinede geçmiş olsun.
Sagol canım bizim şimdiye kadar hiiç gaz sıkıntımız olmamıştı fasulye dahil herşeyi yiyordum. İlk defa oldu. Ama şimdi iyi çok şükür. Doktor bebekler hala degişebilir dedi. O sıkıntılı zamanları atlatmamışız daha..
@karincam metsil verdi canım. Bana ne kulanıyorsun diye sordu bende hiçbirşey dedim.
Doktor zaten garipti azarlayıp durdu. Neden kullanmıyorsun damla çocuk çok gaz dolmuş dedi. Gaz problemi yokken neden kullanayımki damla. Halbuki dün öğlene kadar gayet normal kaka yapıyordu. Sustum bişey demedim doktora.
Ama bu damlayı sevdim alkolde yok içinde. Kakadaki mukusuda kesiyormuş bir süre kullanacagım bakalım.
Evet canım ikiz erkek çok zorduSenin de mi ikiz canim baya küçük dogdular o zaman. Toparlandilarsa sorun yok çok şükür atlatmissin düşünme o günleri
Canim suyun içine kaya tuzu ve azcık sirke ekle koltuk altını dizlerinin arkasını
direklerinin iç kısmını falan pamukla sil ateşini alır canım. üzerinide sakin örtme . cok geçmiş olsun. neden öyle oldu ki
Çok geçmiş olsun canım yaa.. 4 saatte bir parasetamol alabilirsin.. En çabuk etki eden bende, nane, limon, taze zencefili kaynat, tatlı seviyorsan balla iç. Bol su iç ve mümkün olabildiğince çok uyumaya bakKızlar atesim var parol alıyorum şimdi başka ne yapayım çok usuyorum
Geçmiş olsun cnmUsuttum sanırım kustum canım ishal gibiyimbebeğime bir şey olmasın da.
Sağ ol canım yaptım. Ama çok usuyorum
teşekkür ederim deneyeceğimCanım karınca için limonun üstüne tuz ek çıktıkları yere koy, gör bak blr tane kalmayacak. Hem de onları da öldürmüş olmayacaksın sadece uzaklaştıracaksın. Benim öğrenci evimde vardı bunu uyguladım eser kalmadı
Bir hasta da ben..büyük kız nezle oldugu aksam bizimle yatmak istedi kocam ben ve kız aynı yatakta oglan beşikte öyle olunca bana gecti bende nezle hafif öksürük ve hafif hapşırık var..malesef oğlanda hırıl hırıl burnu akıyor..inşallah bir seycik olmaz daha fazla..
Oğlanın kafası bugun 1 hafta oldu çıkmadı yarın doktora gitcez yine ilaç yazıcak inşallah böyle devam etmez bnm kızdan cok çektim şimdilerde yeni yeni düzeldi..
Ayrıca benim oğlan emzik almadı 2farklı emzik denettirmeme ragmen..ve şimdi uykuya geçişte ellerini yiyor sadece uykuya geciş degil açken de tokken de yiyor ne yapcam bilmiyorum inşallah dişi çıkacağındandur..
Aslında doğal bağışıklık daha iyi değil mi?Bebekleri hastalanan arkadaslarım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin.Benim büyük kızım suçiçeği olmuştu,kardesine geçmesin diye 5 gündür babaannede kalıyor.çok üzülüyorum dün görmeye gittim kabuk baglamaya baslamış bazıları.eve gelmek istiyorum artık dedi.2 gün daha sabretmesini istedik.offf cok zor bir durum.bi de bugun öğrendim anaokulunda kendi sınıfında bır arkadaşı kabakulak olmuş.şoktayım hep uzaktan duyardım bu hastalıgı.kızım sınıfına gidince bi de kabakulak olursa ne yapacağım.
Çok geçmiş olsun canım yaa.. 4 saatte bir parasetamol alabilirsin.. En çabuk etki eden bende, nane, limon, taze zencefili kaynat, tatlı seviyorsan balla iç. Bol su iç ve mümkün olabildiğince çok uyumaya bakAteşliyse bebeğine geçme riski var ama vücudun şuan antikor ürettiği için sütün bebeğini koruyacaktır
Geçmiş olsun cnm
firkan maiii sessizyazar kızlar çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize bebişlere
Aslında doğal bağışıklık daha iyi değil mi?
Kardeşim kabakulak olduğunda tüm kuzenleri bize getirmişlerdi. Küçüklen olsunlar büyüdüğünde zor olur demişlerdi:/
Memeyle kavga mi ediyo gazi mi var anlmyrm emiyo birakiyo cekip cekip bieakiyo emerken bi anda agliyo susuyoHerhalde havalardan canım başka birşey gelmiyor insanın aklına.. yiyecekler olsa bu zamana kadar yapardı gazöff bebeği anlamamak çok kötü ya.
Canım hepsi çok çbirini versen bir hafta kullan mesela çünkü hemen tesirde etmez. Yada en azından 2 3 gün birini kulan sonra diğerine geç. Yazık minnacık bünyeleri var
Değişme ihtimalleri varmış iştene güzel seviniyordum 3 ayı bitirdik artık hep böyle rahat oluruz diye.
Canim iyilesene kadar gondermesinler okulaBebekleri hastalanan arkadaslarım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin.Benim büyük kızım suçiçeği olmuştu,kardesine geçmesin diye 5 gündür babaannede kalıyor.çok üzülüyorum dün görmeye gittim kabuk baglamaya baslamış bazıları.eve gelmek istiyorum artık dedi.2 gün daha sabretmesini istedik.offf cok zor bir durum.bi de bugun öğrendim anaokulunda kendi sınıfında bır arkadaşı kabakulak olmuş.şoktayım hep uzaktan duyardım bu hastalıgı.kızım sınıfına gidince bi de kabakulak olursa ne yapacağım.
Bi deneyelim bakalim insallah faydasi olur sagol canimKızlar ne zamandır göremiyordum bu gaz problemi bizi de mahvetti aylardır.Ama biz bu ara çareyi zeytinyağında bulduk sabahları bir çay kaşığı soğuk sıkım taş baskı zeytinyağı veriyorum.bi deneyin faydasını göreceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?