2016 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun. Bebegim oğlan mı kızmı canım. Oğlansa sünnet enfeksiyona çözüm oluyor. Çünkü bir kere enfeksiyon oldumu bir daha tekrarlayabiliyormuş
Kız, tekrarlamaz dimi ? Bi iyileşse dun başladık antibiyotik e (

kızlar merhaba bizim de cok gazımız vardı. şimdi de var fakat doktor flatuben damla önerdi. bayagı farketti. aklınızda bulunsun :)

hangı sıteden alıyorsun cnm

Kızlar atesim var parol alıyorum şimdi başka ne yapayım çok usuyorum

Canim suyun içine kaya tuzu ve azcık sirke ekle koltuk altını dizlerinin arkasını
direklerinin iç kısmını falan pamukla sil ateşini alır canım. üzerinide sakin örtme . cok geçmiş olsun. neden öyle oldu ki

gecmis olsun canım .

dr de bi acaipmis canım yok yere niye veresin damlayı. ay bebisler çabuk etkileniyorlar havadan bende bu aralar ne giydirmeliyım diye tereddüt ediyorum. Allah sağlık versin bebislerımıze

Senin de mi ikiz canim baya küçük dogdular o zaman. Toparlandilarsa sorun yok çok şükür atlatmissin düşünme o günleri
Evet canım ikiz erkek çok zordu üzüntüden sütüm gitti boğum boğum oldu doğum yaptım yanımda bebeklerim yok çok ağır şimdi birinin topuk kanı kötu her ay çapada kan veriyoruz inşallah hastalığı ilerlemez ilerlerse fenulketoniru olacak çok korkunç bi hastalık

Usuttum sanırım kustum canım ishal gibiyim bebeğime bir şey olmasın da.

Sağ ol canım yaptım. Ama çok usuyorum

Çok geçmiş olsun canım yaa.. 4 saatte bir parasetamol alabilirsin.. En çabuk etki eden bende, nane, limon, taze zencefili kaynat, tatlı seviyorsan balla iç. Bol su iç ve mümkün olabildiğince çok uyumaya bak Ateşliyse bebeğine geçme riski var ama vücudun şuan antikor ürettiği için sütün bebeğini koruyacaktır

Ayyy herkes hasta firkan maiii çok geçmiş olsun kızlarr bizim pıtırcıkta nezle oldu hapşurdu durdu ama bugün daha iyi (

Bir hasta da ben..büyük kız nezle oldugu aksam bizimle yatmak istedi kocam ben ve kız aynı yatakta oglan beşikte öyle olunca bana gecti bende nezle hafif öksürük ve hafif hapşırık var..malesef oğlanda hırıl hırıl burnu akıyor..inşallah bir seycik olmaz daha fazla..

Oğlanın kakası bugun 1 hafta oldu çıkmadı yarın doktora gitcez yine ilaç yazıcak inşallah böyle devam etmez bnm kızdan cok çektim şimdilerde yeni yeni düzeldi..

Ayrıca benim oğlan emzik almadı 2farklı emzik denettirmeme ragmen..ve şimdi uykuya geçişte ellerini yiyor sadece uykuya geciş degil açken de tokken de yiyor ne yapcam bilmiyorum inşallah dişi çıkacağındandur..

Son düzenleme:
firkan maiii sessizyazar kızlar çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize bebişlere
Aslında doğal bağışıklık daha iyi değil mi?

Kardeşim kabakulak olduğunda tüm kuzenleri bize getirmişlerdi. Küçüklen olsunlar büyüdüğünde zor olur demişlerdi:/

Geçmiş olsun cnm

Kızlar teşekkürler dustu gibi atesim uyuyamiyorum ah uyusam (

Memeyle kavga mi ediyo gazi mi var anlmyrm emiyo birakiyo cekip cekip bieakiyo emerken bi anda agliyo susuyo

Canim iyilesene kadar gondermesinler okula

Bi deneyelim bakalim insallah faydasi olur sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…