2016 Şubat Anneleri


Dediğin gibi bir şekilde geçti canım. Güzel geçti ama :) bizim oğlan durmadı tabii misafirlerle ilgilenrmedim pek. Yoruldum ama bakalım bu gece nasıl geçecek.. Oglus kucaka iyice alıştı hep kucak istedi yine
 
canım 4.ayda olacağı aşılardan biri de tetanoz ya.bi de bana yapılacak tetanoz 4.ayda.hem anne sütünden hem de asıyla gececek.ikisi cok olmaz mı ki?çok mu pimpiriklendim ?
Canım bir çoğumuza 3. Ay demiş ebe senin neden 4. ayki? Bu ay istesen yapmazlarmı? Benim bu ay yapıldu.
Kız, tekrarlamaz dimi ? Bi iyileşse dun başladık antibiyotik e (
İnş tekratlamaz canım. Alt degiştirirken önden arkaya siliyorsun degilmi? O çok önemli kız çocuklarında.
firkan maiii bebislerinize geçmiş olsun kızlar inşallah daha iyilerdir şimdi.. sessizyazar sana da geçmiş olsun canım.. Havalar tam hastalık havası sıcak mı soğuk mu belli değil
Sagol canım
gecmis olsun canım .
Sagol canım
dr de bi acaipmis canım yok yere niye veresin damlayı. ay bebisler çabuk etkileniyorlar havadan bende bu aralar ne giydirmeliyım diye tereddüt ediyorum. Allah sağlık versin bebislerımıze
He ya sorma beden vermiyormuşum diye kızdı. Çocugu gaz ile doldurmuşsun dedi. Aman pazar günü yada geceleri Allah doktora düşürmesin hep bir ainir hep bir sinir.
Usuttum sanırım kustum canım ishal gibiyim bebeğime bir şey olmasın da.

Sağ ol canım yaptım. Ama çok usuyorum
Geçmiş olsun canım
Ayyy herkes hasta firkan maiii çok geçmiş olsun kızlarr bizim pıtırcıkta nezle oldu hapşurdu durdu ama bugün daha iyi (
Saol sanada geçmiş olsun canım.
Kabakulak ve suçiçeği çok agır hastalıklar. Bebekken çok agır geçer Allah korusun.
Ben küçükken suçiçeği ve kabakulakı aynı anda geçirmişim sağ kulak ta işitme kaybım var maalesef
Memeyle kavga mi ediyo gazi mi var anlmyrm emiyo birakiyo cekip cekip bieakiyo emerken bi anda agliyo susuyo
Evet bugün ilk kez bendede oldu dedim sütmü gelmiyor. Arada abisinin sesine bile durup ağladı. Bagırsak gazı fenaymış ya.
Bu kaka yapmayan bebişlerin annelerine Allah sabır ve kokaylık versin. Çok zormuş.
 
Canım benim yaaaa ;( rabbim yardım etsin. Ama kız bugün oğlusunun güzel günü :) o yüzden eğlenmeye bak. O da umarım keyif alır :))

Cektirirsin canım inşallah. Pozitif olll :)
Çektirdim vallahi :) hatta misafirleri dışarda karşıladim ama onlarda erken geldiler baya. Kusura bakmasinlR napiyim.. Aynen güzel geçti :) oglusda yakışıklı oldu küçük adamım benim.. GravT taktı ceket giydi güzel pantalonu vardı ayakkabısını giydi misafirlerini karşıladı..
:) rabbim nasip etsin herkeskere inşallah
 
Ahhh yavrum benim çok geçmiş olsun bu minikler hasta olmasın yaa şimdi nasıl?
 
Çok şükür geldik.bebek yollarda mahfoldu.arabanın kliması bir garip.sıcağı sevmiyor ki.ben de kapılarını açtım havalansın önce diye ama klimasız olmadı tabii.bir başladı ağlamaya...ter ter ter...boğazı zaten hasta...ter daha kötü yapcak korktum çok...Arabanın arkasında ne savaş verdim...artık bebek dedim patlayacak sıcaktan.ben de başladım onunla birlikte ağlamaya.ah diyorum rezil ettim çocuğu yollarda,napcam eğer iyice hasta edersem...beziyle kaldı.ünce battaniyeye sarıp camı açtım.ya o kadar ani ıslandı ki üstü camı hemen açamadık da mahfoldu.yüzüne boynuna su sürdüm.içerisi serinledi biraz.atlet giydirdim emzirip otokoltuğuna yatırdım.yavrum benim horul horul uyudu...ter Boğaz Hastalığı'nın başı.şimdi uyuyor.boğazı ful isilik oldu yolda.bir günde...banyodan sonra sudocrem sürdüm.Allahım ne Gündü....parmaklarımın arasına giren kramp arttı.bıçak sokulur gibi...inliyorum bir anlık...Dr a gitcem sözde 1 aydır.
Çok sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için...@firkan sessizyazar size ne oldu aniden ya ?
 
Kızlar iyi geceler nasılsınız arada girip bikaç msj okuyabiliyorum ancak yahu ne zormuş bu annelik :) ama o mis gıdılar yok muuuu yerimmm :) iyiki doğmuşlar her yorgunluğa değerler valla:) konuyu saptırıyorum yine aşka geldim:) size sorum şu ki; kehribar diş kolyeleri hakkında bilgisi olan var mı ve alan veya almayı düşünen var mı?? Ben çok istiyorum da acaba gerçekten faydası oluyor mu diyorum. Yorumlar genelde iyi, bağışıklığı güçlendirdiği, salyayı azalttığı ve dişlerin ağrısız çıktığı yazıyo. Verazeyn sitesinden beğendim ama kararsız kaldım siz ne dersiniz??
 
Nasil oluyo o..ben egedeyim.zetrimyaginj evsahibinden aliyrm..aldgm.gibi veriimmi yoksa sa asitini aliyimmmi
 
Bebegi hasta olan arkadaslarim hepinize gecmis olsun.Benim kizlarimda naneli biraz arada hapsuruklar oksurukler burun akintilari var Insallah ilerlemeden iyilesirler.Annelik cok buyuk sorumluluk Rabbim yardimcimiz olsun
 
Atesim yine yükselmiş. Doktora gitmek istemiyorum. Gece gece peşinden yavrum u nereye suruklerim... suyun altına girdim yok artık bir kez daha parol aldım ;(( çok kötü yaa ;((
 
Canım yapmıştım düşmüştü yine artmış ama dusmuyor. Çıkardım ustumde ne varsa yine fusmedi
Canim nete de baktım aşağı yukarı hep aynı şeyler yazıyor ya. oda sıcaklığında bi banyo ılık su ile alna koltuk altına diz arkasına soğuk uygulama ve bol bol sıvı tüketimı. ince tişört ve sort ile kalınması ve kesinlikle örtünulmemesi yazıyor. ama ev çok soğuk ise bence ince bi çarşaf ile ört kendini
 

Canım ince üstüm ustumu ortmuyorum oda sıcak soguk burasi başka odada oturdum soğukta ilacın etkisi sanırım şimdi düştü terlemeye başladım. Çok sağ ol canım. Gece gece uğraştın. Allah razı olsun.
 
Benmki kaka yapiyo ama farkettm alttn gaz cok az ckryo
 
Atesim yine yükselmiş. Doktora gitmek istemiyorum. Gece gece peşinden yavrum u nereye suruklerim... suyun altına girdim yok artık bir kez daha parol aldım ;(( çok kötü yaa ;((
Canım,çok geçmiş olsun ne oldu sana? Geçmişi okuyamadım ama nezle misin kuzum üşürsün müüü?? Parol bize hafif geliyor tabii biraz.aslında hastahanede de parasetamol yapıyorlar çok farkı yok ama istersen gidip serum taktır.yarım saatte biter zaten.sen taksiyle git gel.babasıyla kalsa olmaz mı?
 
Gecms olsun canim sende git doktora ihmal etme
 
firkan canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasil güzellik?

Ahhh yavrum benim çok geçmiş olsun bu minikler hasta olmasın yaa şimdi nasıl?
Çok şükür bu gece iyi uyudu ama açtığım cam sayesinde içerisinin havası serinledi. Pöff şu havaları bir çözebilsem birde bebekler sıcakda cam açılmasına alışsalar problem kalmayacak inş.
maiii geçmiş olsun kuzum dışarlar içerden daha sıcak yaa. İnan dışarda kısa kollu giydirsek üşümezler ama evler soğuk ya.. sudocrem isiliğe kızarıklığa iyi geliyor. Aslında isiliğe pudrada çok iyi geliyor hemen rahatlatıyor ama malum pudra tavsiye edilmiyor.
Benmki kaka yapiyo ama farkettm alttn gaz cok az ckryo
O da önemliymiş işte benimkininde kakada sorun yoktu. Özellikle burada 4.5 gün bir hafta yapmayanları görünce..
arada karın masajı yapsan ayaklarını alt degiştirir gibi tepeye kaldırsan indirsen çok güzel pırtlatıyorlar canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…