- 20 Haziran 2012
- 5.024
- 4.344
- 448
Bi şekilde atlatirsin canim birak azcik rahat etmesinler zaten kalabaligin oldugu yerde rahat edilmez oglusun da huysuzluk ederse etsin nazar degmez işte huysuz bu cocuk uyumuyo zor emiyo mama veriyorum yetmiyor de sana da sütüne de ogluna da nazar degmesin
Canım bir çoğumuza 3. Ay demiş ebe senin neden 4. ayki? Bu ay istesen yapmazlarmı? Benim bu ay yapıldu.canım 4.ayda olacağı aşılardan biri de tetanoz ya.bi de bana yapılacak tetanoz 4.ayda.hem anne sütünden hem de asıyla gececek.ikisi cok olmaz mı ki?çok mu pimpiriklendim ?
İnş tekratlamaz canım. Alt degiştirirken önden arkaya siliyorsun degilmi? O çok önemli kız çocuklarında.Kız, tekrarlamaz dimi ? Bi iyileşse dun başladık antibiyotik e(
Sagol canımfirkan maiii bebislerinize geçmiş olsun kızlar inşallah daha iyilerdir şimdi.. sessizyazar sana da geçmiş olsun canım.. Havalar tam hastalık havası sıcak mı soğuk mu belli değil
Sagol canımgecmis olsun canım .
He ya sorma beden vermiyormuşum diye kızdı. Çocugu gaz ile doldurmuşsun dedi. Aman pazar günü yada geceleri Allah doktora düşürmesin hep bir ainir hep bir sinir.dr de bi acaipmis canım yok yere niye veresin damlayı. ay bebisler çabuk etkileniyorlar havadan bende bu aralar ne giydirmeliyım diye tereddüt ediyorum. Allah sağlık versin bebislerımıze
Geçmiş olsun canımUsuttum sanırım kustum canım ishal gibiyimbebeğime bir şey olmasın da.
Sağ ol canım yaptım. Ama çok usuyorum
Saol sanada geçmiş olsun canım.
Kabakulak ve suçiçeği çok agır hastalıklar. Bebekken çok agır geçerfirkan maiii sessizyazar kızlar çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize bebişlere
Aslında doğal bağışıklık daha iyi değil mi?
Kardeşim kabakulak olduğunda tüm kuzenleri bize getirmişlerdi. Küçüklen olsunlar büyüdüğünde zor olur demişlerdi:/
Evet bugün ilk kez bendede oldu dedim sütmü gelmiyor. Arada abisinin sesine bile durup ağladı. Bagırsak gazı fenaymış ya.Memeyle kavga mi ediyo gazi mi var anlmyrm emiyo birakiyo cekip cekip bieakiyo emerken bi anda agliyo susuyo
Çektirdim vallahi :) hatta misafirleri dışarda karşıladim ama onlarda erken geldiler baya. Kusura bakmasinlR napiyim.. Aynen güzel geçti :) oglusda yakışıklı oldu küçük adamım benim.. GravT taktı ceket giydi güzel pantalonu vardı ayakkabısını giydi misafirlerini karşıladı..Canım benim yaaaa ;( rabbim yardım etsin. Ama kız bugün oğlusunun güzel günü :) o yüzden eğlenmeye bak. O da umarım keyif alır :))
Cektirirsin canım inşallah. Pozitif olll :)
Ahhh yavrum benim çok geçmiş olsunBu sabah bir ıhh ıhhla uyandık. Emzirdim bıraktım yataga ağlamaya başladı. Bende kakası geldi herhalde dedim masaj yaptım. Daha çok ağladı. Ama öyle böyle bir ağlama degil. İnler gibi ağlıyor kesik kesik.. kucagına aldım az sakinleşti. Sonra bir kustu bir kustu zannedersiniz büyük insan kustu. Taa alt iç çamaşırıma kadar kusmuk oldum. Bebegide suya soktum rahatlasın diye.
Sonra sakinleşti ateşine baktım. 37.4
Ne kadar ateş ve hastalık konusunda artık tecrübeli sayılsakda yine evhamlandım. Eşime diyorum hastaneye götürsekmi? Elim ayagıma dolaştı bir yandan üzerini soydum. Yine aynı şekilde ıhhlmaya ağlamaya başladı. Yine kucagıma aldım. Orada biraz agladı uyudu kaldı. Çok terledim bunaldım. Ayağıma iki yüksek yastık koydum. Oturtur gibi yatırdım. Anakucagı gibi oldu.Hafif pişpişliyorum. Uyanınca duruma bakacagız.
Anne olmak zormuş ya.. isterse 10 tane olsun ateş ve hastalık olunca insan ne yapacagını biran şaşırıyor.
Ahh bir de soğukkanlı olmayı öğrenebilsek.
Nasil oluyo o..ben egedeyim.zetrimyaginj evsahibinden aliyrm..aldgm.gibi veriimmi yoksa sa asitini aliyimmmiKızlar ne zamandır göremiyordum bu gaz problemi bizi de mahvetti aylardır.Ama biz bu ara çareyi zeytinyağında bulduk sabahları bir çay kaşığı soğuk sıkım taş baskı zeytinyağı veriyorum.bi deneyin faydasını göreceksiniz.
nasıl oldun canım umarım ateşin düşmüştür. ateşine göre hafif örtün güzelim .Usuttum sanırım kustum canım ishal gibiyimbebeğime bir şey olmasın da.
Sağ ol canım yaptım. Ama çok usuyorum
nasıl oldun canım umarım ateşin düşmüştür. ateşine göre hafif örtün güzelim .
allah allah ya amma inatçı bi ateş. bol bol sıvı şeyler tuket canım . aklımada başka şeyler gelmiyor ki.Canım yapmıştım düşmüştü yine artmış ama dusmuyor. Çıkardım ustumde ne varsa yine fusmedi
Canim nete de baktım aşağı yukarı hep aynı şeyler yazıyor ya. oda sıcaklığında bi banyo ılık su ile alna koltuk altına diz arkasına soğuk uygulama ve bol bol sıvı tüketimı. ince tişört ve sort ile kalınması ve kesinlikle örtünulmemesi yazıyor. ama ev çok soğuk ise bence ince bi çarşaf ile ört kendiniCanım yapmıştım düşmüştü yine artmış ama dusmuyor. Çıkardım ustumde ne varsa yine fusmedi
Canim nete de baktım aşağı yukarı hep aynı şeyler yazıyor ya. oda sıcaklığında bi banyo ılık su ile alna koltuk altına diz arkasına soğuk uygulama ve bol bol sıvı tüketimı. ince tişört ve sort ile kalınması ve kesinlikle örtünulmemesi yazıyor. ama ev çok soğuk ise bence ince bi çarşaf ile ört kendini
Benmki kaka yapiyo ama farkettm alttn gaz cok az ckryoCanım bir çoğumuza 3. Ay demiş ebe senin neden 4. ayki? Bu ay istesen yapmazlarmı? Benim bu ay yapıldu.
İnş tekratlamaz canım. Alt degiştirirken önden arkaya siliyorsun degilmi? O çok önemli kız çocuklarında.
Sagol canım
Sagol canım
He ya sorma beden vermiyormuşum diye kızdı. Çocugu gaz ile doldurmuşsun dedi. Aman pazar günü yada geceleri Allah doktora düşürmesin hep bir ainir hep bir sinir.
Geçmiş olsun canım
Saol sanada geçmiş olsun canım.
Kabakulak ve suçiçeği çok agır hastalıklar. Bebekken çok agır geçerAllah korusun.
Ben küçükken suçiçeği ve kabakulakı aynı anda geçirmişim sağ kulak ta işitme kaybım var maalesef
Evet bugün ilk kez bendede oldu dedim sütmü gelmiyor. Arada abisinin sesine bile durup ağladı. Bagırsak gazı fenaymış ya.
Bu kaka yapmayan bebişlerin annelerine Allah sabır ve kokaylık versin. Çok zormuş.
Canım,çok geçmiş olsunAtesim yine yükselmiş. Doktora gitmek istemiyorum. Gece gece peşinden yavrum u nereye suruklerim...suyun altına girdim yok artık bir kez daha parol aldım ;(( çok kötü yaa ;((
Gecms olsun canim sende git doktora ihmal etmeÇok şükür geldik.bebek yollarda mahfoldu.arabanın kliması bir garip.sıcağı sevmiyor ki.ben de kapılarını açtım havalansın önce diye ama klimasız olmadı tabii.bir başladı ağlamaya...ter ter ter...boğazı zaten hasta...ter daha kötü yapcak korktum çok...Arabanın arkasında ne savaş verdim...artık bebek dedim patlayacak sıcaktan.ben de başladım onunla birlikte ağlamaya.ah diyorum rezil ettim çocuğu yollarda,napcam eğer iyice hasta edersem...beziyle kaldı.ünce battaniyeye sarıp camı açtım.ya o kadar ani ıslandı ki üstü camı hemen açamadık damahfoldu.yüzüne boynuna su sürdüm.içerisi serinledi biraz.atlet giydirdim emzirip otokoltuğuna yatırdım.yavrum benim horul horul uyudu...ter Boğaz Hastalığı'nın başı.şimdi uyuyor.boğazı ful isilik oldu yolda.bir günde...banyodan sonra sudocrem sürdüm.Allahım ne Gündü....parmaklarımın arasına giren kramp arttı.bıçak sokulur gibi...inliyorum bir anlık...Dr a gitcem sözde 1 aydır.
Çok sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için...@firkansessizyazar size ne oldu aniden ya ?
firkan canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasil güzellik?
Çok şükür bu gece iyi uyudu ama açtığım cam sayesinde içerisinin havası serinledi. Pöff şu havaları bir çözebilsem birde bebekler sıcakda cam açılmasına alışsalar problem kalmayacak inş.Ahhh yavrum benim çok geçmiş olsunbu minikler hasta olmasın yaa şimdi nasıl?
O da önemliymiş işte benimkininde kakada sorun yoktu. Özellikle burada 4.5 gün bir hafta yapmayanları görünce..Benmki kaka yapiyo ama farkettm alttn gaz cok az ckryo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?