2016 Şubat Anneleri

Yapyrm canm dun soyundrdm bebe yagiyla bi guzel masaj yaptim her yerineama cikarmadi neyse arada bi mizirdaniyo oyle cok bi huyssuzlugu yok

Allah şifa versin canim insallah hastalik çıkmaz bir anne için zor günler geciriyorsun ama geçecek insallah dua et annenin babanin duasi kabul olur insallah bol bol dua et bebislerine bol bol nazar duasi oku. En cirkini bile bi güldü mü melek oluyor hemen nazara geliyor yavrucaklar

Dediğin gibi bir şekilde geçti canım. Güzel geçti ama :) bizim oğlan durmadı tabii misafirlerle ilgilenrmedim pek. Yoruldum ama bakalım bu gece nasıl geçecek.. Oglus kucaka iyice alıştı hep kucak istedi yine
Merak etme hareketlenmeye baslayinca sen kucağına almak isticeksin o gelmicek. Bana ilk kızım için öyle diyorlardi çok da almiyordum kucağıma ama büyüklere çok geliyordu hareketlendiginde emip kaciyordu resmen kucagimdan evde kesfedilecek çok sey var

Emerken olmalari daha iyi diyorlar emen cocuk daha cabuk iyilesirmis ama bizimkiler daha cook küçük degil mi benimki de hasta gözler kipkirmizi burnu akiyo

Gunaydin hanimlar.benim kizin sag gogsu ucu digerine gore beyaz ufacik bi siskinlik var.digeri dumduz..bu sanki sivikce gibi ucu beyaz.banyoda lifle az ustunde gezdirdim baska ellemedim.dr a sormaya gerek varmi.bisey yapmalimiyim.gecer mi

Gunaydin hanimlar.benim kizin sag gogsu ucu digerine gore beyaz ufacik bi siskinlik var.digeri dumduz..bu sanki sivikce gibi ucu beyaz.banyoda lifle az ustunde gezdirdim baska ellemedim.dr a sormaya gerek varmi.bisey yapmalimiyim.gecer mi
Bebeginde pamukcuk filan var mi vnm

Cnm şişlik var mı. Süt topaklanmış olabilir. Bebeklerde dr oluyormuş

Tam yedirdim uyudu öbürü uyandıııı

Akşama Allah dan balık yapcam yoksa hayatta yemek yapamam bugun yine salataya kalırdık

Günaydın annişler,

@mevsimMehtap Canım haftasonu uyutma deneyim başarı ile sonuçlandı çok şükür. Sadece gece uykularında (10'da uyutuyorum.) sallamak zorunda kaldım, gaz sancısı vardı, durmadı. Ama gece ara ara kalktığında yine pışpışladım sadece. Bir de ben kıyamadım kollarını bağlayınca zırlamasına :) Kundaksız uyuttum. Çok da kolay daldı uykuya. Gaz sancımız bir bitse kurtulsak kıvranmalarından. İçim gidiyor.

Bir de benim bebişe kaka ben kaka yaptırıyorum. 2 günde bir yaptırıyorum ama sulu kaka yapıyor. Kabız değil. Ne yapacağımı şaşırdım. Yaptırmasam kıvranıyor, yaptırsam kabız değil, kendi yapar diye beklesem acı çekiyor. Off ://

2.5 yaşında daha. O da küçük
Evet yaa.. Kardeş kardeş diye geziyordur ortalıkta.. Ona oyuncak bebekler geldi eve.. Bizim bir tanıdığımız kızı 1buuck yaşında ogluda bizimkilerle aynı. Yani süt korumadi onu :) ka diye diye geliyor opuyor pat bir yapıştırıp gidiyor :) anlama diyorlar ama öyle bir anlıyorlar ki valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…