- 27 Mayıs 2015
- 228
- 169
- 53
canım geçmiş olsun,Atesim yine yükselmiş. Doktora gitmek istemiyorum. Gece gece peşinden yavrum u nereye suruklerim...suyun altına girdim yok artık bir kez daha parol aldım ;(( çok kötü yaa ;((
Geçmiş olsun canım.benim kız da sadece avent soothie emzik aldı canım.onu dene istersen.Bir hasta da ben..büyük kız nezle oldugu aksam bizimle yatmak istedi kocam ben ve kız aynı yatakta oglan beşikte öyle olunca bana gecti bende nezle hafif öksürük ve hafif hapşırık var..malesef oğlanda hırıl hırıl burnu akıyor..inşallah bir seycik olmaz daha fazla..
Oğlanın kakası bugun 1 hafta oldu çıkmadı yarın doktora gitcez yine ilaç yazıcak inşallah böyle devam etmez bnm kızdan cok çektim şimdilerde yeni yeni düzeldi..
Ayrıca benim oğlan emzik almadı 2farklı emzik denettirmeme ragmen..ve şimdi uykuya geçişte ellerini yiyor sadece uykuya geciş degil açken de tokken de yiyor ne yapcam bilmiyorum inşallah dişi çıkacağındandur..
Cnm bebeğinin nasıl olduGeçmiş olsun canım.benim kız da sadece avent soothie emzik aldı canım.onu dene istersen.
Canım ben elektrikli kullandım büyük nimet hem masaj yapıyor hem iyi çekiyor bende iki gögüs 20 cc annca bile gelmiyordu ama olsun bebeklerim eerken doğdu bi bucuk ay yoğun bakımda kaldı sağdum götürdüm gerçi üzüntüden 30 güne kesildi ama o zamanlar bile güzel çekti. Tavsiye ederimKızlar bende Lansinoh'un manuel pompası var.İdareten almıştım ama son günlerde kesinlikle çekmiyor. Eylülde okula başlayacağım.Ama o güne kadar da gece dolan memeleri indirmek gerekiyor. Elektrikli göğüs pompası almak istiyorum.Avent alacaktım ama memeleri büyük olanlara olmaz diyorlar.Sizler ne kullanıyorsunuz?
Anlamaz mi ya bizimki de firsat kolluyor bakmadigimiz her an ya bi tokat yapistiriyor ya ayagiyla bi yerlerine basiyor ya eliyle kafalarini falan sıkıyor mutlaka bi yaramazlık yapıyor her an tetikteyizEvet yaa.. Kardeş kardeş diye geziyordur ortalıkta.. Ona oyuncak bebekler geldi eve.. Bizim bir tanıdığımız kızı 1buuck yaşında ogluda bizimkilerle aynı. Yani süt korumadi onu :) ka diye diye geliyor opuyor pat bir yapıştırıp gidiyor :) anlama diyorlar ama öyle bir anlıyorlar ki valla..
Seninki hangi marka canım?Canım ben elektrikli kullandım büyük nimet hem masaj yapıyor hem iyi çekiyor bende iki gögüs 20 cc annca bile gelmiyordu ama olsun bebeklerim eerken doğdu bi bucuk ay yoğun bakımda kaldı sağdum götürdüm gerçi üzüntüden 30 güne kesildi ama o zamanlar bile güzel çekti. Tavsiye ederim
Ben beimkini satıyorum ilanıma bak istersen
Avent canım elektrikli son çıkandanSeninki hangi marka canım?
Kakada gizli kana baktılar canım.mukuslu kakasını örnek alıp hastaneye götürdüm.hemen çıktı zaten maalesef...inşallah yoktur zira çok zor oluyor.az önce difirizdeki sarmaları akşam için yaptım.kıyma olduğunu unutmuşum ağzıma attığımı geri çıkardım.oturdum sebze yedim :) yani zor oluyor biraz.
Sana da :) bu arada ikizlerin ismi ne merak ettim :)
Harika ya :)) çorba veriyorum diyeceğim bir daha olursa :)
Canım biz antibiyotik kullandım ve sonrası mukus başladı( bir buçuk ay sürdü. Bunun ilk haftası geçer dedim sonra uç hafta diyet yaptım sonra bir Dr a uydum iki hafta önce diyeti bozdum. Su anda sulu gibi ama mukus yok gibi sukur.
Yani daha önce. Mukus yoktu antibiyotikten sonra mı başladı cnm. Veşimdi diyet yapıyor musun da mukus yok. Bugün antibiyotigimiz bitti kaka yi gozliycem diyet yapmadan bakalım nasıl olacak.
Onu da kabul etmedi. Kırk dk filan uyudu uyandı. Uyumak için çıldırıyor ama yok bugün dalamiyor uykuyaayağımda şimdi
Benim oğlum da öyle. Sukur çok büyük sıkıntılar olmadı biz de ama bir şeylerin farkına vardıkca aksilesti bu çocuk :) aglama gazdan sanırım. Bizimki de bazen çok ağlayarak uyaniyor
Ş
Ay inşallah mukus yoktur. Ama anbiyotikten sonra mukus düzelmesi çok uzun sürebilyiro.
Kakada calprolaktin (yanlış yazmış olabilrm) baktırmakla bağırsak tahribatının bııyutu
tespit ettiriliyor.
Neyse soruya geleyim ben
Ben diyetle nırmal kakayı (mukussuz) gördüm. Ama uzun süreli olmuyor. Dün arkadaşların uyarısıyla hatayı anladım.
Taze patates alerjenmiş bende taze eski ne varsa öyle tükettim. Bu eski pattaes tükettiğim dönemler düzgündü.
Tabi denemeler yapıyorum. Çünkü ptates marul zeytin dışında birşeyler yemem gerek.
Masum olan şeyler deniyorum.Kuzu eti gibi.
Ama geçeniyoruz. Geçemeyince mukus devam ediyr. Geçmesi uzun sürüyor tabi
Şuan tamamen diyeti değiştirdim.
Piirnç yiyorum. Ekmek yemiyorum.
AlerjenlerimiZi belirleyemedikbu durum çok gıcık
Mısırdan şüpheliyim. Ayçiçek yağından şüoheli. Diğer süt yumurta va zaten karaliste.
Canım,çok geçmiş olsunne oldu sana? Geçmişi okuyamadım ama nezle misin kuzum üşürsün müüü?? Parol bize hafif geliyor tabii biraz.aslında hastahanede de parasetamol yapıyorlar çok farkı yok ama istersen gidip serum taktır.yarım saatte biter zaten.sen taksiyle git gel.babasıyla kalsa olmaz mı?
Cnm neyin var
canım geçmiş olsun,
Günaydın güzelim ay çok sevindim olumlu sonuçlanmasına . aa Kundaksız yapabildiysen çok daha iyi güzelim valla helal basardin. ben yapamadımGünaydın annişler,
@mevsimMehtap Canım haftasonu uyutma deneyim başarı ile sonuçlandı çok şükür. Sadece gece uykularında (10'da uyutuyorum.) sallamak zorunda kaldım, gaz sancısı vardı, durmadı. Ama gece ara ara kalktığında yine pışpışladım sadece. Bir de ben kıyamadım kollarını bağlayınca zırlamasına :) Kundaksız uyuttum. Çok da kolay daldı uykuya. Gaz sancımız bir bitse kurtulsak kıvranmalarından. İçim gidiyor.
Bir de benim bebişe kaka ben kaka yaptırıyorum. 2 günde bir yaptırıyorum ama sulu kaka yapıyor. Kabız değil. Ne yapacağımı şaşırdım. Yaptırmasam kıvranıyor, yaptırsam kabız değil, kendi yapar diye beklesem acı çekiyor. Off ://
Canim bebisin nasıl oldu sen nasılsın umarım her şey yolundadirGeçmiş olsun canım.benim kız da sadece avent soothie emzik aldı canım.onu dene istersen.
Canim benim iyi olmana çok sevindim aman dikkat et gene de kendine geçti diye ihmal etme kendini. rica ederim canım lafı bile olmaz yardimci olabildiysem çok sevinirim.Canım ince üstüm ustumu ortmuyorum oda sıcaksoguk burasi başka odada oturdum soğukta ilacın etkisi sanırım şimdi düştü terlemeye başladım. Çok sağ ol canım. Gece gece uğraştın. Allah razı olsun.
İlik süt icebilirsin o iyi gelir canim. Yada Sade maden suyu migderi rahatlatir. Ben 9 ay boyunca bunlari kullandim. Eger bunlar fayda etmezse taze naneyi yiyebilirsn yada kaynatip suyunu icebilirsin. Saglikla evladini kucagina al insaallah. :)arkadaslar merhaba benım bugun ıtıbarıyle mıgde yanmalarım başladı sızındemı bu kadar erken basladı bunun cozumu ne arkadaslar daha yedıncı haftamdayım
Günaydın güzelim ay çok sevindim olumlu sonuçlanmasına . aa Kundaksız yapabildiysen çok daha iyi güzelim valla helal basardin. ben yapamadımevi topluyorum taşınacagiz pek zamanim kalmıyor peki ağzında emzkle mi pispisladin canım? gece emzirmeden mi pışpışladın uyudu? kusura bakma çok soru soruyorum detaylıca öğrenmek istiyorum da.
Bu arada benim bebis 1 hafta 10 gün kaka yapmıyor ben bi şekilde gene yaptırıyorum. sen nasıl kakasini yaptırıyorsun fitil ile mi? gaz sancısı için rezene anason ve kimyon çayı gerçekten ise yarıyor bebis pat pat atıyor gazını
Bebeğiniz kaç günlük biz 93 gunluguz çok gazlı bende verebilir miyim rezene kimyon 30 cc acaba iyi gelir miEvet emzikle pışpışlıyorum. Kendi kendine atıyor bazen hiç ağzına vermiyorum ayılmasın diye. Gece mama veriyorum ben uyumadan önce, yedikten sonra da biraz yoruyorum kollarına spor yaptırırken, hemen uykuya geçiyor. Çok soru sor tabi ki. Yarın da ben senden bir şey öğreneceğim sonuçta :) Ama biraz da bebekte bitiyor iş.
Ben mama da verdiğim için 2 gün sonra rahatsızlanıyor yaptırmazsak. Zeytinyağı ve kulak çubuğuyla uyarıyorum öyle yapıyor ama kakası sulu zaten. Katı da değil, niye yapamıyor diye üzülüyorum. Her gün 30 cc rezene-kimyon karışımı da içiyor üstelik. Bizimki sonradan gazlı oldu. İlk 2 ay hiç gaz sancısı yoktu.
Bebeğiniz kaç günlük biz 93 gunluguz çok gazlı bende verebilir miyim rezene kimyon 30 cc acaba iyi gelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?