2016 Şubat Anneleri

kızlar dışarı cıkarken ne giydiriyorsunuz bebişlere? ben yarım kollu badi üstüne tulum birde üstüne ince battaniye seriyorum. biz istanbuldayız. gece de üstüne 2 ince battaniye seriyorum. cok mu örtüyorum?

arkadaslar merhaba benım bugun ıtıbarıyle mıgde yanmalarım başladı sızındemı bu kadar erken basladı bunun cozumu ne arkadaslar daha yedıncı haftamdayım
Canım arkadaşımız taze nane önermiş tüm iyi niyetiyle tabiki ama sen doktoruna sor bence. Nane maydonoz rahim kaslarını hareketlendşrebiliyormuş benim doktorumun yasak listesindeydiler

Kızlar biz usutunce bebislerin de dışkıları değişir mi mukus azalmıştı hatta hiç olmuyordu bugün vardı ;( diyeti ( alerji) birakmistim ben ;( vicdan azabı cekiyorum. Ya oğluma zarar verdiysem

Allahııımmm ya Rabbim yaa ben bu cocuğa bişy öğretmekte acayip zorlanıyorum
sırt üstü uyumayı yeni öğrenebildi oda yan yatıracaksın sonra sırt üstüne hadi dedim 1 hafta oldu alıştı artık karın üstü uyumaya gecelim yavaştan ve 1 haftadır da sürekli karnının üstünde tutup oyun oynuyoruz sevmesede alışır gibi oldu.

az önce uyudu ilk defa karnının üstüne çevirdim mutfaga geldim 5 dk ortalığı topladım gideyim napıo dedim burnunun üzerine uyumuş, ahh be evladım nasıl nefes aldın nasıl sıkılıp o kafayı cevirmedin heee yan cevirdim artık napim buna da yavaş yavaş alışacağız artık

Canım ben bugün çıktım dışarı üzerine kısa kollu iç badi üzerine kısa kollu tişört giydirdim. İlk defa tişört giydirdim minnoşuma.. kolları sıcacık. Yaz gelmiş İstanbula ya dışarda ince uzun kollu penye hırka giydirdim. Evde tişörtlü duruyor.
Gece 2 battaniye çok canım. Ben akşam cam bile açtım.

Ayy o kollar ne tatlı görünmüştür boğum boğum ısırmalık hayal ettimde bir

Kızlar acil yardım istiyorum kuzım emmiyor saatlerce günlerdir böyle 20 gün önce doktora gittiğimizde orta kulak iltihabı var demişti ondan emmez ilaç kullanduk geçmiştir diye düşünüyorum hala emmiyor dün 8 saat emmedi arada iki dk falan zorla emxirdim çığlığı bastı cuma gününden beri çok ağlıyor açlıktan uyuyamıyor ama emmiyor sağıp biberonla ve kaşıkla denedim ağzına bile almıyor biberonu doğduğu günden beri almıyor kuzım ne yapmalıyım siZce

Kızlar biz usutunce bebislerin de dışkıları değişir mi mukus azalmıştı hatta hiç olmuyordu bugün vardı ;( diyeti ( alerji) birakmistim ben ;( vicdan azabı cekiyorum. Ya oğluma zarar verdiysem
Canım ben de bu sabah yumurtasız Menemen ve biraz da zeytin yedim.he bal bi De...çok mukusluydu ve Ağlayarak yaptı.acaba hangisi dokundu ? Sen süt ürünü mü yedin cnm?

Canım ben de bu sabah yumurtasız Menemen ve biraz da zeytin yedim.he bal bi De...çok mukusluydu ve Ağlayarak yaptı.acaba hangisi dokundu ? Sen süt ürünü mü yedin cnm?

Canım ben diyeti bozdum. Kesinleşmiş değildi ya. Artık olmuyordu. Normaldi suluydu biraz.

Canım bal alerjiktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…