Ayy evet öyleydi abimiz habire öptü durdu kollarını hele birde şortlu zamanlarını hayal et o bacaklarda çok tatlı çook
Ayy o kollar ne tatlı görünmüştür boğum boğum ısırmalık hayal ettimde bir
Canım tekrar dpktora götürsen boğazlarına ve kulaklarına baktır hiçbir şekilde beslenmiyorsa vardır bir durumKızlar acil yardım istiyorum kuzım emmiyor saatlerce günlerdir böyle 20 gün önce doktora gittiğimizde orta kulak iltihabı var demişti ondan emmez ilaç kullanduk geçmiştir diye düşünüyorum hala emmiyor dün 8 saat emmedi arada iki dk falan zorla emxirdim çığlığı bastı cuma gününden beri çok ağlıyor açlıktan uyuyamıyor ama emmiyor sağıp biberonla ve kaşıkla denedim ağzına bile almıyor biberonu doğduğu günden beri almıyor kuzım ne yapmalıyım siZce
Bende arada evde çıtçıtlı ile bırakıyorum tam ısırmalıkAyy evet öyleydi abimiz habire öptü durdu kollarını hele birde şortlu zamanlarını hayal et o bacaklarda çok tatlı çook
Canım tekrar dpktora götürsen boğazlarına ve kulaklarına baktır hiçbir şekilde beslenmiyorsa vardır bir durumantibiyotiği aksatmadan çok düzenli kullandınmı? Belki tekrarlamıştır yada geçmemiştir.
Bebekler boğaz yada kulaklarından hastalandıklarında emmezler canım
antibiyotiği saati saatine verdim canım o zaman kulağını çok elliyordu şimdi ellemiyorAyy evet öyleydi abimiz habire öptü durdu kollarını hele birde şortlu zamanlarını hayal et o bacaklarda çok tatlı çook
Canım tekrar dpktora götürsen boğazlarına ve kulaklarına baktır hiçbir şekilde beslenmiyorsa vardır bir durumantibiyotiği aksatmadan çok düzenli kullandınmı? Belki tekrarlamıştır yada geçmemiştir.
Bebekler boğaz yada kulaklarından hastalandıklarında emmezler canım
Benekle yatılı kalmak zor anne evi de olsa öyle ben anneme gidiyorum ertesi gün kendimi Nasıl eve attığımı bilmiyorumKızlar memlekete geldik hiç giremiyorum nete. Benimki yalnızlığa alistigindan mi nedir daha bir huysuz. Ablamin bebegu 8 aylik pek bir uslu. Gun icibde agladigini duymuyoruz diyebilirim. Bsna aciyarak bakiyorlar gicik oluyorum.Babamız da gitti. 15 gun burdayiz kismetse. Ama insanın evi gibisi yok. Düzeni mız fena bozuldu
Canım ben de bu sabah yumurtasız Menemen ve biraz da zeytin yedim.he bal bi De...çok mukusluydu ve Ağlayarak yaptı.acaba hangisi dokundu ? Sen süt ürünü mü yedin cnm?
Kızlar memlekete geldik hiç giremiyorum nete. Benimki yalnızlığa alistigindan mi nedir daha bir huysuz. Ablamin bebegu 8 aylik pek bir uslu. Gun icibde agladigini duymuyoruz diyebilirim. Bsna aciyarak bakiyorlar gicik oluyorum.Babamız da gitti. 15 gun burdayiz kismetse. Ama insanın evi gibisi yok. Düzeni mız fena bozuldu
Anladım canım ama bu sefer boğazlarındada problem olabilir. En azından aile hekimine götürsen oda bakar boğazlarına. En azından için rahat ederantibiyotiği saati saatine verdim canım o zaman kulağını çok elliyordu şimdi ellemiyor
Canım nasıl olacak böylesüt ürünü ile bitmiyor ki bu diyet offfff
E-bebekten aliyorumhangı sıteden alıyorsun cnm
Ahh o ağrıyo ben bilirim kaç aydır çekiyoruZz evde bebek arabasıylamı gezmedik neler neler bacakları karnına çekip masaj yapDelirmek uzereyim oglum 2 gundur karin agrisindan durmuyor gazda cikariyor fakat karnini ogusturunca duruyor birakinca cirliyor ne oldu bu cocuga nasil gecer bu lanet agri
Kakasını yapıyo muDelirmek uzereyim oglum 2 gundur karin agrisindan durmuyor gazda cikariyor fakat karnini ogusturunca duruyor birakinca cirliyor ne oldu bu cocuga nasil gecer bu lanet agri
Evde sab da var bio gaia da nasil kullaniorsun dr nasil.kullanmani onerdi? Aci degil ama tatli elma yagi var o olmaz mı ki? Gobegine havlu koydum sardm ayaginin altina ilik su torbasi koyuyorum. İnsaallah duzelir usuttum mu cocugu naptm anlamadn yaAhh o ağrıyo ben bilirim kaç aydır çekiyoruZz evde bebek arabasıylamı gezmedik neler neler bacakları karnına çekip masaj yapsab simplex biogaia veriyorum dr tavsiyesi üstüne sende sor canım ama gaz vardır muhtemel karnını sıcak tut bizimkine fön makinası tutyorum sonra yatağına tutuyor hemen koyuyorum iyi geliyor bi de yengem acı elma yağı aldırmıstı bi minik damlacık ayak topuguna damlatıp masaj yapıyorum pıt pıtttlar geliyor ama o yag keskin bi damlayı sakın geçme canım benden bu kadar nacizane ama en önemlsi sakin ol yoksa iyice huzursuz olur yavrucak çünkü onun derdini bi tek sana anlatabilir sen anlarsın
Ayy ben daha badinin üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum terlemiyorlar cam aciyoruz ondan mi acabaBende arada evde çıtçıtlı ile bırakıyorum tam ısırmalık
Dun yapmisti bugun yapmadi bazen 2 gunde 3 gunde bir yaltigi oluyor. Sadece anne sutu veriyorum civik yapiyor hep.Kakasını yapıyo mu
Can'ım niye karın üstü uyutuyorsun ki , tehlikeli olmaz mı ? Hep gözünün üstünde olması gerekiyor. Ben gün içinde gazı için ara sıra yüz üstü yatırıyorum ama hep yanında oluyorum.Allahııımmm ya Rabbim yaa ben bu cocuğa bişy öğretmekte acayip zorlanıyorum
sırt üstü uyumayı yeni öğrenebildi oda yan yatıracaksın sonra sırt üstüne hadi dedim 1 hafta oldu alıştı artık karın üstü uyumaya gecelim yavaştan ve 1 haftadır da sürekli karnının üstünde tutup oyun oynuyoruz sevmesede alışır gibi oldu.
az önce uyudu ilk defa karnının üstüne çevirdim mutfaga geldim 5 dk ortalığı topladım gideyim napıo dedim burnunun üzerine uyumuş, ahh be evladım nasıl nefes aldın nasıl sıkılıp o kafayı cevirmedin heeeyan cevirdim artık napim buna da yavaş yavaş alışacağız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?