2016 Şubat Anneleri

Ayy o kollar ne tatlı görünmüştür boğum boğum ısırmalık hayal ettimde bir
Ayy evet öyleydi abimiz habire öptü durdu kollarını hele birde şortlu zamanlarını hayal et o bacaklarda çok tatlı çook
Canım tekrar dpktora götürsen boğazlarına ve kulaklarına baktır hiçbir şekilde beslenmiyorsa vardır bir durum antibiyotiği aksatmadan çok düzenli kullandınmı? Belki tekrarlamıştır yada geçmemiştir.
Bebekler boğaz yada kulaklarından hastalandıklarında emmezler canım

Bende arada evde çıtçıtlı ile bırakıyorum tam ısırmalık

antibiyotiği saati saatine verdim canım o zaman kulağını çok elliyordu şimdi ellemiyor

Kızlar memlekete geldik hiç giremiyorum nete. Benimki yalnızlığa alistigindan mi nedir daha bir huysuz. Ablamin bebegu 8 aylik pek bir uslu. Gun icibde agladigini duymuyoruz diyebilirim. Bsna aciyarak bakiyorlar gicik oluyorum.Babamız da gitti. 15 gun burdayiz kismetse. Ama insanın evi gibisi yok. Düzeni mız fena bozuldu

Benekle yatılı kalmak zor anne evi de olsa öyle ben anneme gidiyorum ertesi gün kendimi Nasıl eve attığımı bilmiyorum
Bebekler uyudukları yerleri yadırgıyor bence

Canım ben de bu sabah yumurtasız Menemen ve biraz da zeytin yedim.he bal bi De...çok mukusluydu ve Ağlayarak yaptı.acaba hangisi dokundu ? Sen süt ürünü mü yedin cnm?

Canım domates alerjen bir sebze ben süt ürünlerini gectim cok sukur ama uzun zamandır domates-salca yemıyorum bakalım deneyecegım yakında..

Değişiklik iyidir canım bebiş de baska insanlar görüp sosyalleşmiş olur..

Kızımın o çok feci Zaman'larında herkes bana da acıyan gözlerle bakardı gittiğim arkadaslarım ,gelen insanlar.. Hatta arkadasımın biri mesaj atmıstı 'o geldiğiniz gün sana çok acıdım yaaa' oda yeni dogum yapmıstı ve bu mesaj beni iyice cıldırtmıstı bana acımak ne haddine arkadaşş sen haline yan
Bu durum beni oldukca etkılemıs ki yakın tanıdıklarımın ailemin dısında kimsenin evine gitmek yada bana gelmesini istemiyorum..
Umarım bu psikoloji yakın Zaman'da gecer,, diyecegım o ki yalnız degılsın ne hissettıgını cani gönülden anlıyorum sen ne olursa olsun tebessüme devam et ki ortada acınacak bir şey olmadıgını bebeğin sağlıklı olduktan sonra gerisinin bir önemi olmadıgını herkes anlasın..

Son zamanlarda dis kasintisindan benim bebis emmiyor resmen. Nemeyi cigniyor agzinda birakiyor

antibiyotiği saati saatine verdim canım o zaman kulağını çok elliyordu şimdi ellemiyor
Anladım canım ama bu sefer boğazlarındada problem olabilir. En azından aile hekimine götürsen oda bakar boğazlarına. En azından için rahat eder

Canım nasıl olacak böyle süt ürünü ile bitmiyor ki bu diyet offfff

( Rabbim yardım etsin canım. 3 hafta diyet yaptım. Son hafta artık yavaş yavaş alismistim. Ta ki doktoru diyeti bırak bakalım ne olacak diyene kadar.

Karşıda kv eltisi oturuyor.küçük çocukları var.emziği alıp eve götürmüşler.deli gibi emzik arıyorum ben de.bebek yıkıyor ortalığı.yetmezmiş gibi Ağzına aldı.elleri Yağlı çocuğa dokundular.okuldan getirdiği gereci bebeğe yapıştırmaya çalışıyor.artık kaçtım uyutayım diye.aaa baktım peşimden benden önce içeri girdiler...gelir onlar diyor annesi de oh rahat.bebek uyandı.en son dedim çocuklar ben bebeği uyutmaya giriyorum.siz evinize dönün.ben üst kattayöen naparlardı kimbilir, gönderdim ben de...ıy gıcık oldum.

Delirmek uzereyim oglum 2 gundur karin agrisindan durmuyor gazda cikariyor fakat karnini ogusturunca duruyor birakinca cirliyor ne oldu bu cocuga nasil gecer bu lanet agri

Delirmek uzereyim oglum 2 gundur karin agrisindan durmuyor gazda cikariyor fakat karnini ogusturunca duruyor birakinca cirliyor ne oldu bu cocuga nasil gecer bu lanet agri
Ahh o ağrıyo ben bilirim kaç aydır çekiyoruZz evde bebek arabasıylamı gezmedik neler neler bacakları karnına çekip masaj yap sab simplex biogaia veriyorum dr tavsiyesi üstüne sende sor canım ama gaz vardır muhtemel karnını sıcak tut bizimkine fön makinası tutyorum sonra yatağına tutuyor hemen koyuyorum iyi geliyor bi de yengem acı elma yağı aldırmıstı bi minik damlacık ayak topuguna damlatıp masaj yapıyorum pıt pıtttlar geliyor ama o yag keskin bi damlayı sakın geçme canım benden bu kadar nacizane ama en önemlsi sakin ol yoksa iyice huzursuz olur yavrucak çünkü onun derdini bi tek sana anlatabilir sen anlarsın

Evde sab da var bio gaia da nasil kullaniorsun dr nasil.kullanmani onerdi? Aci degil ama tatli elma yagi var o olmaz mı ki? Gobegine havlu koydum sardm ayaginin altina ilik su torbasi koyuyorum. İnsaallah duzelir usuttum mu cocugu naptm anlamadn ya

Bir cogumuz emme sorunu ve gaz sancısı cekıyoruz bu ara.. Sanırım atak döneminden yada havalara kanıp incelttik çocukların üstünü ya da cok mu kalın giydiriyoruz kafa yine sorular yumagı

Can'ım niye karın üstü uyutuyorsun ki , tehlikeli olmaz mı ? Hep gözünün üstünde olması gerekiyor. Ben gün içinde gazı için ara sıra yüz üstü yatırıyorum ama hep yanında oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…