2016 Şubat Anneleri

Biz dr tavsiyesi üzerine sab simğlex i 7 damla verdik aradan 5 saat sonra bidaha 5 saat sonra ni daha bio içinde günde 1 ke z 5 damla o çok kuvvetli acı elma yağı olması lazım canım ya

Ayy ben daha badinin üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum terlemiyorlar cam aciyoruz ondan mi acaba
Anlamadım içe çıtçıklı sıfır kol üstüne badi üstüne uzun kollu mu terler canım ya bence
Ben çıtçıtlı sıfır kollu badi üstüne ince pamuk badi o kadar zaten benimkilerden biri çok yerliyor pijama giydirsem ooooo su oluyorlar

Cocuklqriniz huysuz diye hiiic kafa yormayın her insanın hayatının belli dönemi hareketli belli bir dönemi sakin geciyor. Benim büyük kizim 2yasina kadar ağlamayı bilmiyordu almasam yataginda saatlerce kalirdi hiç sorun yasatmadi bize. 2yasindan sonra ayaklı felakete dönüştü hiç susmuyor ve hiç durmuyor ne doğru düzgün cizgi film izliyor ne tabletini eline aliyor. Bazen ikizler hic durmadiginda tablet vermek zorunda kaliyorum max 5dk takılıyor o sirada da surekli konuşuyor her izlediğini bana anlatiyor canli olarak. Tek umudum 2sene icinde bütün cocuklarimin tersine dönmesi o zaman hepsi uslu olmuş olacak

Biz dr tavsiyesi üzerine sab simğlex i 7 damla verdik aradan 5 saat sonra bidaha 5 saat sonra ni daha bio içinde günde 1 ke z 5 damla o çok kuvvetli acı elma yağı olması lazım canım ya

Gun ıcınde kac kere sab veriyorsun Can'ım bana doktor 8 saatte bir ver dedi..

Dun yapmisti bugun yapmadi bazen 2 gunde 3 gunde bir yaltigi oluyor. Sadece anne sutu veriyorum civik yapiyor hep.
Belki de yapmadigi icin karnı agrıyodur. Büyük insanlar bile biraz agrıyınca duramıyo.. E uyumuyo sabahtan beri yavrum ya doktora sorsaydın bi . Yada dışarı cıktınız mı cam kapi bişey aciksa esintiden üşümüştür bende de o bi kez oldu da bütün gece cıglık cıglıgaydı alip karnına masaj yapiyodum buyot koyuyodum yattigi yeri ısıtıyodum yan yatırıyodum uyuyodu hop 15-20dk sonra bi daha ama üşümüştü yani belki ondandir sende sakin ol da sinirlerin bozulmasin hepten senin moralinde önemli

Ayyy insallah canım bazen cok yorulunca aklıma sen geliyorsun guclu kadın

Nasil oluyo o..ben egedeyim.zetrimyaginj evsahibinden aliyrm..aldgm.gibi veriimmi yoksa sa asitini aliyimmmi
Ben balıkesirdeyim fabrikadan soğuk sıkma adı altında satılıyor.yapraklarından dalından temizlenip 25 35 derece ısıtılarak oluyor.Marketten alma ama güvendiğin bir yerden al.mucize gibi bir şey,doğal şifa kaynağı..

Canım medela pompayı soran sendin degılmı?

Tek citcitli badi ustune uzun kollu ince pijama. 2kat yani. Ne bileyim terlemiyorlar daha. Zaten şu an hastayız hepimiz dün de yorgan serdim üstlerine gece yatarken. Yattiklari oda serin oluyor ben de yorgan serdim kendime cok da fazla gelmemisti. Ama bugun daha sıcak onlara birer battaniye sererim

çoook teşekkür ederim canım :) bakalım bende ise yarayacak mı! 40 dk dir uyutmaya çalışıyorum öldüm an itibari ile.ona mı içiriyorsun canım ben kendim içiyorum ise yarıyor sanki. ya bende kulak çubuğu ile uyarmayi demedim yapamadım. ne kadarını içeri gecirmek zorunda kalıyorsun çubuğun?

Galiba usuttu bakalm bu gece napicaz hayirlisi

Yok canım bende öyle yapıyorum hatta bazen biraz daha kalın yani orta kalınlıkta bi battaniye ile örtügümde oluyor hataya göre

Bir cogumuz emme sorunu ve gaz sancısı cekıyoruz bu ara.. Sanırım atak döneminden yada havalara kanıp incelttik çocukların üstünü ya da cok mu kalın giydiriyoruz kafa yine sorular yumagı
Sorma canim 3 aylari bitti cogumuzun ataklari basladi huymu degisiyorlar anlamadm ki

Daha iyi canım.inşallah aksi bir durum yaşamazsak....ben de iyiyim canım.duru iyi olunca ben de iyi oluyorum:)
Sizden nbr canım?
inşallah canım iyi düşün her zaman. cok sukur canım ikinizde çok iyi olun her zaman :)duru ismini severim çok hoş gelir kulaga.bizde iyiyiz çok şükür evi topluyorum şimdi o biraz yoruyor bebek ev arası koşturuyorum :) uzunca bi süre mı kalacaksin orada?

Ayyy insallah canım bazen cok yorulunca aklıma sen geliyorsun guclu kadın
Maalesef çok da güçlü degilim bazen deliriyorum evde. Öyle zamanlarda çocukları anneme birakip bi kaç dk nefes alıyorum ve cocuklarimin yerine koyuyorum kendimi. Sakinlestiriyorum kendimi. Ya da kocama bağırıyorum sagolsun çekiyor o da beni. Bi de bu forumla kafamı dagitiyorum gercekten çok iyi geliyor. Face.imi kapattim gezip tozanlars sinir olduğum için bi buraya bi de instagrama bakıyorum. Ozellikle cocuk uyuturken ya da emzirirken

O kadar olacak arkadasım her insan şartlar ne olursa olsun nefes almaya ihtiyaç duyuyor..
Burası olmasa emzirirken ne yapardım bilmem

Anladım canım ama bu sefer boğazlarındada problem olabilir. En azından aile hekimine götürsen oda bakar boğazlarına. En azından için rahat eder
canım zaten prş ya da cuma günü doktorumuza gideceğiz rota virüs aşımız yapılacak ama emmiyor da bebeğim doğru düzgün etkilemez umarım bu aşı bebeğimi birde bizim verem aşımız 28 nisan da yapıldı bebeğim 12 şubat doğumlu arada 4 hafta olmalı dedi doktorumuz önce sonra da geç olacak 3 hafta da olur dedi muallaktayım şimdi

Ayy ben daha badinin üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum terlemiyorlar cam aciyoruz ondan mi acaba
Ben bugün kısa kollu badi üzerine kısa kollu tişört giydirdim. Dışarda üzerine uzun kollu ince penye hırka gydirdim. Altı tek kattı. İstanbul çok sıcak ya bir anda yaz geldi sanki. Sen nerede oturuyorsun canım. Şuanda bizim evde bütün odalarda pencere aralık. Bebegi uyuttum üzerine ince baytaniye attım birde ayaklarının üzerine bir ince battaniye daha attım. Cam açık.
Ya 4 hafta diyorlarda 3 haftada olur diyorlar. Bilemiyorum. Ben vazgeçtim rota yaptırmadım.

kralice86 nerelerdesin canım ya
bskn kaç gündür yoksun merak ettim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…