- 10 Mayıs 2016
- 471
- 344
- 103
Biz dr tavsiyesi üzerine sab simğlex i 7 damla verdik aradan 5 saat sonra bidaha 5 saat sonra ni daha bio içinde günde 1 ke z 5 damla o çok kuvvetli acı elma yağı olması lazım canım yaEvde sab da var bio gaia da nasil kullaniorsun dr nasil.kullanmani onerdi? Aci degil ama tatli elma yagi var o olmaz mı ki? Gobegine havlu koydum sardm ayaginin altina ilik su torbasi koyuyorum. İnsaallah duzelir usuttum mu cocugu naptm anlamadn ya
Anlamadım içe çıtçıklı sıfır kol üstüne badi üstüne uzun kollu muAyy ben daha badinin üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum terlemiyorlar cam aciyoruz ondan mi acaba
Cocuklqriniz huysuz diye hiiic kafa yormayın her insanın hayatının belli dönemi hareketli belli bir dönemi sakin geciyor. Benim büyük kizim 2yasina kadar ağlamayı bilmiyordu almasam yataginda saatlerce kalirdi hiç sorun yasatmadi bize. 2yasindan sonra ayaklı felakete dönüştü
Değişiklik iyidir canım bebiş de baska insanlar görüp sosyalleşmiş olur..
Kızımın o çok feci Zaman'larında herkes bana da acıyan gözlerle bakardı gittiğim arkadaslarım ,gelen insanlar.. Hatta arkadasımın biri mesaj atmıstı 'o geldiğiniz gün sana çok acıdım yaaa' oda yeni dogum yapmıstı ve bu mesaj beni iyice cıldırtmıstı bana acımak ne haddine arkadaşşsen haline yan
Bu durum beni oldukca etkılemıs ki yakın tanıdıklarımın ailemin dısında kimsenin evine gitmek yada bana gelmesini istemiyorum..
Umarım bu psikoloji yakın Zaman'da gecer,, diyecegım o ki yalnız degılsın ne hissettıgını cani gönülden anlıyorum sen ne olursa olsun tebessüme devam et ki ortada acınacak bir şey olmadıgını bebeğin sağlıklı olduktan sonra gerisinin bir önemi olmadıgını herkes anlasın..
Biz dr tavsiyesi üzerine sab simğlex i 7 damla verdik aradan 5 saat sonra bidaha 5 saat sonra ni daha bio içinde günde 1 ke z 5 damla o çok kuvvetli acı elma yağı olması lazım canım ya
Belki de yapmadigi icin karnı agrıyodur. Büyük insanlar bile biraz agrıyınca duramıyo.. E uyumuyo sabahtan beri yavrum ya doktora sorsaydın bi . Yada dışarı cıktınız mı cam kapi bişey aciksa esintiden üşümüştür bende de o bi kez oldu da bütün gece cıglık cıglıgaydı alip karnına masaj yapiyodum buyot koyuyodum yattigi yeri ısıtıyodum yan yatırıyodum uyuyodu hop 15-20dk sonra bi daha ama üşümüştü yani belki ondandir sende sakin ol da sinirlerin bozulmasin hepten senin moralinde önemliDun yapmisti bugun yapmadi bazen 2 gunde 3 gunde bir yaltigi oluyor. Sadece anne sutu veriyorum civik yapiyor hep.
Cocuklqriniz huysuz diye hiiic kafa yormayın her insanın hayatının belli dönemi hareketli belli bir dönemi sakin geciyor. Benim büyük kizim 2yasina kadar ağlamayı bilmiyordu almasam yataginda saatlerce kalirdi hiç sorun yasatmadi bize. 2yasindan sonra ayaklı felakete dönüştühiç susmuyor ve hiç durmuyor ne doğru düzgün cizgi film izliyor ne tabletini eline aliyor. Bazen ikizler hic durmadiginda tablet vermek zorunda kaliyorum max 5dk takılıyor o sirada da surekli konuşuyor her izlediğini bana anlatiyor canli olarak. Tek umudum 2sene icinde bütün cocuklarimin tersine dönmesi o zaman hepsi uslu olmuş olacak
Ben balıkesirdeyim fabrikadan soğuk sıkma adı altında satılıyor.yapraklarından dalından temizlenip 25 35 derece ısıtılarak oluyor.Marketten alma ama güvendiğin bir yerden al.mucize gibi bir şey,doğal şifa kaynağı..Nasil oluyo o..ben egedeyim.zetrimyaginj evsahibinden aliyrm..aldgm.gibi veriimmi yoksa sa asitini aliyimmmi
Belki de yapmadigi icin karnı agrıyodur. Büyük insanlar bile biraz agrıyınca duramıyo.. E uyumuyo sabahtan beri yavrum ya doktora sorsaydın bi . Yada dışarı cıktınız mı cam kapi bişey aciksa esintiden üşümüştür bende de o bi kez oldu da bütün gece cıglık cıglıgaydı alip karnına masaj yapiyodum buyot koyuyodum yattigi yeri ısıtıyodum yan yatırıyodum uyuyodu hop 15-20dk sonra bi daha ama üşümüştü yani belki ondandir sende sakin ol da sinirlerin bozulmasin hepten senin moralinde önemli
Tek citcitli badi ustune uzun kollu ince pijama. 2kat yani. Ne bileyim terlemiyorlar daha. Zaten şu an hastayız hepimiz dün de yorgan serdim üstlerine gece yatarken. Yattiklari oda serin oluyor ben de yorgan serdim kendime cok da fazla gelmemisti. Ama bugun daha sıcak onlara birer battaniye sererimAnlamadım içe çıtçıklı sıfır kol üstüne badi üstüne uzun kollu muterler canım ya bence
Ben çıtçıtlı sıfır kollu badi üstüne ince pamuk badi o kadar zaten benimkilerden biri çok yerliyor pijama giydirsem ooooo su oluyorlar
çoook teşekkür ederim canım :) bakalım bende ise yarayacak mı! 40 dk dir uyutmaya çalışıyorum öldüm an itibari ile.ona mı içiriyorsun canım ben kendim içiyorum ise yarıyor sanki. ya bende kulak çubuğu ile uyarmayi demedim yapamadım. ne kadarını içeri gecirmek zorunda kalıyorsun çubuğun?Evet emzikle pışpışlıyorum. Kendi kendine atıyor bazen hiç ağzına vermiyorum ayılmasın diye. Gece mama veriyorum ben uyumadan önce, yedikten sonra da biraz yoruyorum kollarına spor yaptırırken, hemen uykuya geçiyor. Çok soru sor tabi ki. Yarın da ben senden bir şey öğreneceğim sonuçta :) Ama biraz da bebekte bitiyor iş.
Ben mama da verdiğim için 2 gün sonra rahatsızlanıyor yaptırmazsak. Zeytinyağı ve kulak çubuğuyla uyarıyorum öyle yapıyor ama kakası sulu zaten. Katı da değil, niye yapamıyor diye üzülüyorum. Her gün 30 cc rezene-kimyon karışımı da içiyor üstelik. Bizimki sonradan gazlı oldu. İlk 2 ay hiç gaz sancısı yoktu.
Galiba usuttu bakalm bu gece napicaz hayirlisiBelki de yapmadigi icin karnı agrıyodur. Büyük insanlar bile biraz agrıyınca duramıyo.. E uyumuyo sabahtan beri yavrum ya doktora sorsaydın bi . Yada dışarı cıktınız mı cam kapi bişey aciksa esintiden üşümüştür bende de o bi kez oldu da bütün gece cıglık cıglıgaydı alip karnına masaj yapiyodum buyot koyuyodum yattigi yeri ısıtıyodum yan yatırıyodum uyuyodu hop 15-20dk sonra bi daha ama üşümüştü yani belki ondandir sende sakin ol da sinirlerin bozulmasin hepten senin moralinde önemli
Yok canım bende öyle yapıyorum hatta bazen biraz daha kalın yani orta kalınlıkta bi battaniye ile örtügümde oluyor hataya görekızlar dışarı cıkarken ne giydiriyorsunuz bebişlere? ben yarım kollu badi üstüne tulum birde üstüne ince battaniye seriyorum. biz istanbuldayız. gece de üstüne 2 ince battaniye seriyorum. cok mu örtüyorum?
Sorma canim 3 aylari bitti cogumuzun ataklari basladiBir cogumuz emme sorunu ve gaz sancısı cekıyoruz bu ara.. Sanırım atak döneminden yada havalara kanıp incelttik çocukların üstünü ya da cok mu kalın giydiriyoruzkafa yine sorular yumagı
inşallah canım iyi düşün her zaman. cok sukur canım ikinizde çok iyi olun her zaman :)duru ismini severim çok hoş gelir kulaga.bizde iyiyiz çok şükür evi topluyorum şimdi o biraz yoruyor bebek ev arası koşturuyorum :) uzunca bi süre mı kalacaksin orada?Daha iyi canım.inşallah aksi bir durum yaşamazsak....ben de iyiyim canım.duru iyi olunca ben de iyi oluyorum:)
Sizden nbr canım?
Maalesef çok da güçlü degilim bazen deliriyorum evde. Öyle zamanlarda çocukları anneme birakip bi kaç dk nefes alıyorum ve cocuklarimin yerine koyuyorum kendimi. Sakinlestiriyorum kendimi. Ya da kocama bağırıyorumAyyy insallah canım bazen cok yorulunca aklıma sen geliyorsun guclu kadın
Maalesef çok da güçlü degilim bazen deliriyorum evde. Öyle zamanlarda çocukları anneme birakip bi kaç dk nefes alıyorum ve cocuklarimin yerine koyuyorum kendimi. Sakinlestiriyorum kendimi. Ya da kocama bağırıyorumsagolsun çekiyor o da beni. Bi de bu forumla kafamı dagitiyorum gercekten çok iyi geliyor. Face.imi kapattim gezip tozanlars sinir olduğum için bi buraya bi de instagrama bakıyorum. Ozellikle cocuk uyuturken ya da emzirirken
Cnm doktora gittin miO kadar olacak arkadasım her insan şartlar ne olursa olsun nefes almaya ihtiyaç duyuyor..
Burası olmasa emzirirken ne yapardım bilmem
canım zaten prş ya da cuma günü doktorumuza gideceğiz rota virüs aşımız yapılacak ama emmiyor da bebeğim doğru düzgün etkilemez umarım bu aşı bebeğimi birde bizim verem aşımız 28 nisan da yapıldı bebeğim 12 şubat doğumlu arada 4 hafta olmalı dedi doktorumuz önce sonra da geç olacak 3 hafta da olur dedi muallaktayım şimdiAnladım canım ama bu sefer boğazlarındada problem olabilir. En azından aile hekimine götürsen oda bakar boğazlarına. En azından için rahat eder
Ben bugün kısa kollu badi üzerine kısa kollu tişört giydirdim. Dışarda üzerine uzun kollu ince penye hırka gydirdim. Altı tek kattı. İstanbul çok sıcak ya bir anda yaz geldi sanki. Sen nerede oturuyorsun canım. Şuanda bizim evde bütün odalarda pencere aralık. Bebegi uyuttum üzerine ince baytaniye attım birde ayaklarının üzerine bir ince battaniye daha attım. Cam açık.Ayy ben daha badinin üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum terlemiyorlar cam aciyoruz ondan mi acaba
Ya 4 hafta diyorlarda 3 haftada olur diyorlar. Bilemiyorum. Ben vazgeçtim rota yaptırmadım.canım zaten prş ya da cuma günü doktorumuza gideceğiz rota virüs aşımız yapılacak ama emmiyor da bebeğim doğru düzgün etkilemez umarım bu aşı bebeğimi birde bizim verem aşımız 28 nisan da yapıldı bebeğim 12 şubat doğumlu arada 4 hafta olmalı dedi doktorumuz önce sonra da geç olacak 3 hafta da olur dedi muallaktayım şimdi
Cnm doktora gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?