- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Sorma canim 3 aylari bitti cogumuzun ataklari basladihuymu degisiyorlar anlamadm ki
Yalovadayim canim ama benim ev hem bati hem doğu cephesi var karşılıklı cam açınca çok esiyor bazen benim kollarim üşüyor. Ama dışarı gercekten çok sıcak bi ara terasa çıkardım uzun süre kalsaydik komple soyacaktim cocuklari guneslensinler diyeBen bugün kısa kollu badi üzerine kısa kollu tişört giydirdim. Dışarda üzerine uzun kollu ince penye hırka gydirdim. Altı tek kattı. İstanbul çok sıcak ya bir anda yaz geldi sanki. Sen nerede oturuyorsun canım. Şuanda bizim evde bütün odalarda pencere aralık. Bebegi uyuttum üzerine ince baytaniye attım birde ayaklarının üzerine bir ince battaniye daha attım. Cam açık.
Ya 4 hafta diyorlarda 3 haftada olur diyorlar. Bilemiyorum. Ben vazgeçtim rota yaptırmadım.
@kralice86 nerelerdesin canım ya
bskn kaç gündür yoksun merak ettim seni.
Sanırım öyle olacak...iyileşme sürecine bağlı canım.yanında olacağım belli bir süre.bir de torun ona iyi geliyor.moral olur evde.aklım onda bugün.beni hastaneye götürmediler.evde bekledim ama içim gitti.6 saat sürdü ameliyat.eşimin yanında ona destek olamamak delirtti beni.bebeği Salgın var diye sokmayalım hastanelere dedik...3-4 gün kalır çok rahat.beline vidalar takıldı bildiğin...Allahım esirgesin evlerden.çok zor...Hastalığı'n her türlüsü zor ya..neren acırsa canın orda atıyorinşallah canım iyi düşün her zaman. cok sukur canım ikinizde çok iyi olun her zaman :)duru ismini severim çok hoş gelir kulaga.bizde iyiyiz çok şükür evi topluyorum şimdi o biraz yoruyor bebek ev arası koşturuyorum :) uzunca bi süre mı kalacaksin orada?
Tamam canım çok teşekkür ederim bu arada çok geçmiş olsun canımCanım konak zaman zaman olabilen birşey. Bizim geçiyor arada yine oluyor. Ben şampuanı degiştirdim sırayla şampuanları deneyeyim dedim. Vücudu kurumuyor artık. Saçlarında konak azaldı.
Banyo öncesi zeytinyagı yada bebeyagı sürüyorum. 5 dk sonra tarıyorum dediğin gibi konaklar kalkıyor sonra banyo yaptırıyorum. Sonra bazen bakıyorum kabuk görüyorsam onları tarakla hafif kaldırıp alıyorum. Kafasını iyice taramıyorum yoksa yine kalkar kalan kabuklar. Görüntü hoş olmuyor ı zaman. Büyük insanlar gibi kepekliymiş gibi oluyor. Banyo öncesi yapıyorum taramayı.
Birde hergün şampuan sürme kafasına haftada bir yada iki kere şampuan demişti doktorum
Ya kızlar bu platform çok iyi geliyor bana...özellikle firkan,sessizyazar,bskn,huzurunmeraklisi,dilberirana ve mevsimehtap iyi ki varsınız:) doğru yazdım inşallah:)çok alıştım vallahi:)
Aynisini benim oglanda yapiyo yaa yutkunma felan yok bi bakyem sut agznda birikiyo kenardan akiyo ama memyi cekistryo kucagma alsam omzuma surtyo damagniSon zamanlarda dis kasintisindan benim bebis emmiyor resmen. Nemeyi cigniyor agzinda birakiyor
Çok geçmiş olsun canım çok uzun sürmüş ameliyat Insallah tez zamanda iyilesir gelir yaninizaSanırım öyle olacak...iyileşme sürecine bağlı canım.yanında olacağım belli bir süre.bir de torun ona iyi geliyor.moral olur evde.aklım onda bugün.beni hastaneye götürmediler.evde bekledim ama içim gitti.6 saat sürdü ameliyat.eşimin yanında ona destek olamamak delirtti beni.bebeği Salgın var diye sokmayalım hastanelere dedik...3-4 gün kalır çok rahat.beline vidalar takıldı bildiğin...Allahım esirgesin evlerden.çok zor...Hastalığı'n her türlüsü zor ya..neren acırsa canın orda atıyordaha yeni geliyorlar eve...sarılıp tüm günün Acısını çıkartasım var...
Öyle tabi. Keşke eskiler gibi gözümüz kara olabilse. Ama insan yapamıyor kıyamıyor işteEmerken olmalari daha iyi diyorlar emen cocuk daha cabuk iyilesirmis ama bizimkiler daha cook küçük degil mi benimki de hasta gözler kipkirmizi burnu akiyo
annemlerdeyim:)Ben bugün kısa kollu badi üzerine kısa kollu tişört giydirdim. Dışarda üzerine uzun kollu ince penye hırka gydirdim. Altı tek kattı. İstanbul çok sıcak ya bir anda yaz geldi sanki. Sen nerede oturuyorsun canım. Şuanda bizim evde bütün odalarda pencere aralık. Bebegi uyuttum üzerine ince baytaniye attım birde ayaklarının üzerine bir ince battaniye daha attım. Cam açık.
Ya 4 hafta diyorlarda 3 haftada olur diyorlar. Bilemiyorum. Ben vazgeçtim rota yaptırmadım.
@kralice86 nerelerdesin canım ya
bskn kaç gündür yoksun merak ettim seni.
Sagol canım iyileşti çok şükür.Selam kızlar
Şehir dışına kayınvalidemlere gitmiştik, bebekle yolculuk zor ya,arka koltukta ne mücadeleler bikaç saat önce eve geldik, çantaları yerleştirdim, kirlileri ayırdım, şuydu buydu derken çok yoruldum, uyku akıyo gözlerimden
Tamam canım çok teşekkür ederim bu arada çok geçmiş olsun canım
Ayy kıyamam sana, çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım, sen de iyiki varsın, bebişine tekrar çok geçmiş olsun
Sana da geçmiş olsun canımsessizyazar
Aman iyi olunda.. köy miss gibi,oğlun temiz hava alsın ne güzelÖyle tabi. Keşke eskiler gibi gözümüz kara olabilse. Ama insan yapamıyor kıyamıyor işte
Şöyle bir düşündüm de, ben öyle birşey yapsam başta benimkisi dırdır eder. Çocuğa birş
annemlerdeyim:)
Çoğu zaman köye çıkıyoruz. Köy Mahrumiyet bölgesi olduğu için telefonum çekmiyor
Okumaya çalışıyorum ama yetişilmiyor maşallahhh
Evet. Bir şey çıkmadı. Adet düzenleyici vereyim dedi bende süte geçer mi dedim o zaman devam ederse 1 ay sonra gel dediHala gitmedim
Senin hormonlara bakıldımı?
Aynisini benim oglanda yapiyo yaa yutkunma felan yok bi bakyem sut agznda birikiyo kenardan akiyo ama memyi cekistryo kucagma alsam omzuma surtyo damagni
Günaydın kızlarrr, bugün erken kalktık 6:30 gibi ufaklığı emzirdim yatar dedim yatmadı bende hazırlanırken oyun halısını yatağıma koydum oynasın diye, oynadı filan bir süre sonra sesi kesildi, bir baktım uyumuşşş tontonumm.. Gündüz emzirirken dalıyor zaten arada uyanınca mızırdıyor hiç yanına gitmiyorum.. bu şekilde iki gündür iki saatin üstünde uyudu gündüz arada yarım saatte uyuyunca 3-4 saat gündüz uykunuz oluyor.. Ben gidişattan memnunum doğru olan bumu pek emin değilimYavaş yavaş tek başına uyumalara alışacak yavrucak
Aynen zaten dun kontrolumuz vardi. Kilo almamis dogru duzgun. Mama mi versem dedim hatta. Ama napalim zayif olsunda saglikli olsun anne sutune devam. Ictigi kadar :)
Ya bide memeyi cekistiriyor sutler hep fiskiriyo bosa gidiyor ona uzuluyorum.
allah acil şifalar versin canım çok zor ya . ne kadarda uzun sürmüş ameliyat umarım tez zamanda toparlar.bebeğin var canım iki tarafa yetişmek zor olur kendini üzme yani gelince onu teselli eder destek olursun.Sanırım öyle olacak...iyileşme sürecine bağlı canım.yanında olacağım belli bir süre.bir de torun ona iyi geliyor.moral olur evde.aklım onda bugün.beni hastaneye götürmediler.evde bekledim ama içim gitti.6 saat sürdü ameliyat.eşimin yanında ona destek olamamak delirtti beni.bebeği Salgın var diye sokmayalım hastanelere dedik...3-4 gün kalır çok rahat.beline vidalar takıldı bildiğin...Allahım esirgesin evlerden.çok zor...Hastalığı'n her türlüsü zor ya..neren acırsa canın orda atıyordaha yeni geliyorlar eve...sarılıp tüm günün Acısını çıkartasım var...
kolaylikla atlatirsiniz inşallah. bende her aşıda öyleyimBugun 4. Ay aşımız var rotanın da ikinci dozu çoook gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?