2016 Şubat Anneleri

Yalovadayim canim ama benim ev hem bati hem doğu cephesi var karşılıklı cam açınca çok esiyor bazen benim kollarim üşüyor. Ama dışarı gercekten çok sıcak bi ara terasa çıkardım uzun süre kalsaydik komple soyacaktim cocuklari guneslensinler diye

Sanırım öyle olacak...iyileşme sürecine bağlı canım.yanında olacağım belli bir süre.bir de torun ona iyi geliyor.moral olur evde.aklım onda bugün.beni hastaneye götürmediler.evde bekledim ama içim gitti.6 saat sürdü ameliyat.eşimin yanında ona destek olamamak delirtti beni.bebeği Salgın var diye sokmayalım hastanelere dedik...3-4 gün kalır çok rahat.beline vidalar takıldı bildiğin...Allahım esirgesin evlerden.çok zor...Hastalığı'n her türlüsü zor ya..neren acırsa canın orda atıyor daha yeni geliyorlar eve...sarılıp tüm günün Acısını çıkartasım var...

Selam kızlar
Şehir dışına kayınvalidemlere gitmiştik, bebekle yolculuk zor ya,arka koltukta ne mücadeleler bikaç saat önce eve geldik, çantaları yerleştirdim, kirlileri ayırdım, şuydu buydu derken çok yoruldum, uyku akıyo gözlerimden

Tamam canım çok teşekkür ederim bu arada çok geçmiş olsun canım
Ya kızlar bu platform çok iyi geliyor bana...özellikle firkan,sessizyazar,bskn,huzurunmeraklisi,dilberirana ve mevsimehtap iyi ki varsınız:) doğru yazdım inşallah:)çok alıştım vallahi:)

Ayy kıyamam sana, çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım, sen de iyiki varsın, bebişine tekrar çok geçmiş olsun

Sana da geçmiş olsun canım sessizyazar

Çok geçmiş olsun canım çok uzun sürmüş ameliyat Insallah tez zamanda iyilesir gelir yaniniza

Emerken olmalari daha iyi diyorlar emen cocuk daha cabuk iyilesirmis ama bizimkiler daha cook küçük degil mi benimki de hasta gözler kipkirmizi burnu akiyo
Öyle tabi. Keşke eskiler gibi gözümüz kara olabilse. Ama insan yapamıyor kıyamıyor işte

Şöyle bir düşündüm de, ben öyle birşey yapsam başta benimkisi dırdır eder. Çocuğa birş
annemlerdeyim:)
Çoğu zaman köye çıkıyoruz. Köy Mahrumiyet bölgesi olduğu için telefonum çekmiyor
Okumaya çalışıyorum ama yetişilmiyor maşallahhh

Sagol canım iyileşti çok şükür.
Aman iyi olunda.. köy miss gibi,oğlun temiz hava alsın ne güzel

Günaydın kızlarrr, bugün erken kalktık 6:30 gibi ufaklığı emzirdim yatar dedim yatmadı bende hazırlanırken oyun halısını yatağıma koydum oynasın diye, oynadı filan bir süre sonra sesi kesildi, bir baktım uyumuşşş tontonumm.. Gündüz emzirirken dalıyor zaten arada uyanınca mızırdıyor hiç yanına gitmiyorum.. bu şekilde iki gündür iki saatin üstünde uyudu gündüz arada yarım saatte uyuyunca 3-4 saat gündüz uykunuz oluyor.. Ben gidişattan memnunum doğru olan bumu pek emin değilim Yavaş yavaş tek başına uyumalara alışacak yavrucak

Hayirli sabahlar arkadaşlar ben foruma yeni katıldım. 23 subatta normal doğum yaptim. Ayin 23ünde 3 aylik olacak bebisim. Keryneia uyku düzenini çok güzel alistirmissin ne kadarlik bebeğin?

Aynisini benim oglanda yapiyo yaa yutkunma felan yok bi bakyem sut agznda birikiyo kenardan akiyo ama memyi cekistryo kucagma alsam omzuma surtyo damagni

Aynen zaten dun kontrolumuz vardi. Kilo almamis dogru duzgun. Mama mi versem dedim hatta. Ama napalim zayif olsunda saglikli olsun anne sutune devam. Ictigi kadar :)

Ya bide memeyi cekistiriyor sutler hep fiskiriyo bosa gidiyor ona uzuluyorum.

Gunaydin kizlar bogazim vok agriyor yutkunamiyorum bebegim cok huysuz diger iki oglum hasta sabaha kadar bi buyugu bi ortancayi dusa soktum hicc uyumadm tam atesleri dustu yaticam bu defa minigim uyandi ve 4 ten beri uyumamak icin diretiyor disleri kasiniyor su suzgeclerden aldim simdi onunla takiliyor alerji durumuna gore icine meyve koyarim

Masallah :) bence dogru olan senin yaptigin olmali ne guzel kendi kendine uyuyor :)

Bizimkine de muzik acinca uyuyor. Nikki minaj pitbull falan olacak ama. Babasi sag olsun o muziklere alistirdi. Gerci arabada iyi oluyor. Radyoyu aciyoruz 5dk sonra bebegimin gozleri kapaniyor. Annemlere falan giderken 5saat yol yapiyoruz ama bizimki sadece emmek icin uyaniyor muzik olunca

Benim kuzu da oyle hic emmek istemiyor ve uykuyada dalamiyor kadikla vermeye calidtim bu defada yuze puskurttu
Aynen zaten dun kontrolumuz vardi. Kilo almamis dogru duzgun. Mama mi versem dedim hatta. Ama napalim zayif olsunda saglikli olsun anne sutune devam. Ictigi kadar :)

Ya bide memeyi cekistiriyor sutler hep fiskiriyo bosa gidiyor ona uzuluyorum.

allah acil şifalar versin canım çok zor ya . ne kadarda uzun sürmüş ameliyat umarım tez zamanda toparlar.bebeğin var canım iki tarafa yetişmek zor olur kendini üzme yani gelince onu teselli eder destek olursun.

Günaydın tatlı annişler

Benim kızımın ensesinin üst kısımlarında saçlı yerde sağda ve solda mercimek/nohut büyüklüğünde bezeler var, aile hekimliği ciddi bir şey değil takip et dedi zaten kendi doktorumuza gitcez, sizde de var mı?

Bir de kızım sırtüstü yatarken başını hep sola çeviriyor asla sağa çevirmek istemiyor, ağlıyor. Soldaki beze daha büyük acaba beze geriliyor canı mı yanıyor yoksa bezeyle ilgisi yok da alışkanlık mı yaptı?

Canım çok sıkılıyor ya, yatmazken heryana boynunu çeviriyor, yatarken anca sola... Umarım önemli bir şey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…