2016 Şubat Anneleri

Kizlar sanırım ilk kk bulusmasini bskn la biz yaptik ben kendi adima cok mutlu oldum cok guzel bir dost kazandim yasasin kk bu arada kiskanmayin hepinizi seviyorum
Aa ne guzel.
Kk dostuklari gercekten cok guzel cok ozel
Benim de başka topikten arkadslarm oldu.iki yildir watsaptan grup kurduk.hergun konusuyoruz
Tanimadgmz insanlar cikar gozetmeksizin ve ortak payda olunca cok iyi anlasiliyor.saglm dostluklar ediliyor

Kızlar bnm bebeğim banyodan çıkar çıkmaz çok ağlıyor susturamıyorum. Sizce ne yapmalıyım yıkarken de kafasını dik tutuyor eğmiyor
Canım ben banyodan sonra youtube da bebekler için şarkı yazınca çıkan bir video var 45 dakikalık sadece banyodan sonra onu açıp koyuyorum yanına o izlerken kurulayıp giydiriyorum hem ses hem video ilgisini çekiyor ağlamıyor hiç. Dene istersen

Ben de bunu anlatamıyorum.aynı değil...o daha uysal daha ılımlı...bu sefer benim bebeğim kötü oluyor.ben manyak mıyım Ağlayan çocuk seveyim ama napim yani böyle beni yoran bir bebeğim var.ben bile sıkıntıdan boğuluyorum bazen fakat napim...bir de Anlamadığım kıyas edile edile niye hata Görülüyor her yaptığım? O bebeği çok seviyorlar aileden o da ama onda da iki kat var bacaklarında,hatta onda iki kat kalın Eşofman üstü var.kümse çıkart demiyor.dün farkettim.nedir yani,ben bir işi düzgün yapamayan biri gibi mi görünüyorum? Bela paratonerimiyim? Tipim mi kayık ki...ay çok gıcık oldum..oynayıp duruyorlar onunla...bize gelince kızım dışarda kafasını üşütmeyin,şunu giydirmyin,akşamları ver mamayı...öyle ki benimle yaşıt anne bile bana bilgin havalarında...bunlar ben müsade ettiğimde oluyor ...

O ev dagitmalari hiç bitmeyecek gsliba evlenene kadar kurtulamicaz. Cok şükür cocuklarima ama bazen önceki hayatimi özlüyorum haftada 1kez temizlik yapardim toz bile olmazdi kosturan olmayinca

Canim çok umursama 2-3yaşını bulmaz belki de seniinki uslanir digeri kudurur. Her çocuk bi dönem cektiriyor annesine. Digerlerini de bosver sen onların yaninda cocugunu daha çok sev diger cocuktan daha iyi ozelliklerini öne cikararak sev

Yaşlılar işine geleni söyler bize de köy havası çarptı gelirken klima carpmistir diyorlar halbuki 22dereceden asagi indirmedik üstelik arkanin klimasini kapattim en bastan. Söylüyorum olsun o yine de carpar diyorlar köy dedigim de oyle soguk ki yazın bile yorganla yatiliyor soba yakiliyor

Canım pompayı iyice test edip sana öyle yazmak istedim o yüzden gec cevap verıyorum kusura bakma. Emzirdikten sonra sagdıgım için göğsümden az süt cıkıyordu (kızım artk daha kısa emiyor ama göğsü bosaltıyormuş bende az emdi dur sagayım diyorum bir bakıyorum azıcık süt gelıyor meger kızcagız doyuyormus) fakat bir kac saat emzirmeden sagdıgımda aletin guzel calstgnı farkettim acı ve baskı hissi yok 10 dakıkada bosaltıyor göğsünü benden tavsiye edilir :)

Canim merak ettm sizin ailenizde ikiz var mi yakindan mi uzaktan mi kendi ikizim olsn cok isterdim ama ikiz cocuk istermiyim bilemiyorm bide benm annemde kvdede calsyo olsa tek basima naparm acaba

Canim merak ettm sizin ailenizde ikiz var mi yakindan mi uzaktan mi kendi ikizim olsn cok isterdim ama ikiz cocuk istermiyim bilemiyorm bide benm annemde kvdede calsyo olsa tek basima naparm acaba
Uzaklarda var canim annem bilmiyorda anneanneme sorduk ikizleri üçüzleri siraladibize

O ev dagitmalari hiç bitmeyecek gsliba evlenene kadar kurtulamicaz. Cok şükür cocuklarima ama bazen önceki hayatimi özlüyorum haftada 1kez temizlik yapardim toz bile olmazdi kosturan olmayinca
Evlenince de kurtuluş yok
önce kocayla gelince dağıtıyorlar
Hele bşrde çocuk olunca
Mesela ben

Canım çocuk çok kötü oldu mu karın ağrısı falan yaptı mı peki

Evlenince de kurtuluş yok
önce kocayla gelince dağıtıyorlar
Hele bşrde çocuk olunca
Mesela ben
Olsun o zaman her dk ayni evde kalmicaz arada gidip gelecekler. Benim annem de dertli o konuda. Hic kurtuluş yok 1gidiyor 2 geliyor 2 iken 3 oluyor 3ken 5 oluyor diyor daha 2 kiz kardesim daha var onlar da evlenip ikiz üçüz dogurursa yandik anneme soyleyim de evini degistirsin bi malikane falan alsin ancak sigariz

Arkadaşlar rota virüs aşısı yaptırdınız mı yan etkileri neler oldu

Ben yaptirdim canim. Yaptirdigimiz gun ogleden sonra ishal oldu benimki. Ates falan olmadi sadece karin agrisi ve ishal. Ama gece uykusuna etki etmede neyseki. Gece yine uyudu sabahta duzelmisti.

Kisa sureli ishal yasadik yani. Sonucta ishal miktobu verdiler bunyesine daha oncede hic oshal olmamisti etkiledi biraz :)

Kızlar bnm bebeğim banyodan çıkar çıkmaz çok ağlıyor susturamıyorum. Sizce ne yapmalıyım yıkarken de kafasını dik tutuyor eğmiyor

Canim kafasina su gelince rahatsiz oluyordur. Sonrasinda da usuyordur.

Benimki suyu cok seviyor aksama kadar yikamami ister ama kafaya sira geldimi benimkide agliyor.

Canim kalin giydirmekten zarar gelmez. Erkek cocuguda degil seninki ustelik. Kalin gelirse terler aglar. Inceltirsin. Ama ince olursa hasta olabilir.

Ben boyle bakiyorum de. Esinin seni desteklemesi yalniz kaldiginizda dusuncelerini sana ilermesi lazim aslinda. Seni orda yalniz birakmamali

Sen gec bir yere bebeginle konus oyun oyna. Rahatlat onu.

Bosver ne guzel aglasin, nazar degmez derdi ben kv olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…