- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Aa ne guzel.Kizlar sanırım ilk kk bulusmasinibskn la biz yaptik ben kendi adima cok mutlu oldum cok guzel bir dost kazandim yasasin kk bu arada kiskanmayin hepinizi seviyorum
Canım ben banyodan sonra youtube da bebekler için şarkı yazınca çıkan bir video var 45 dakikalık sadece banyodan sonra onu açıp koyuyorum yanına o izlerken kurulayıp giydiriyorum hem ses hem video ilgisini çekiyor ağlamıyor hiç. Dene istersenKızlar bnm bebeğim banyodan çıkar çıkmaz çok ağlıyor susturamıyorum. Sizce ne yapmalıyım yıkarken de kafasını dik tutuyor eğmiyor
Ben de bunu anlatamıyorum.aynı değil...o daha uysal daha ılımlı...bu sefer benim bebeğim kötü oluyor.ben manyak mıyım Ağlayan çocuk seveyim ama napim yani böyleSokma canini sizin bebeginiz o. Her bebek bir degil ki. Ayni bebegin bile saatleri bile farkli oluyor. Sen yine diyet icin deme ama canim istemiyor falan de sut urynlerinden elinden geldiginde uzak durhem doktor soylerken esin yaninda degil miydi. Doktora neden demedi madem inanmoyor
O ev dagitmalari hiç bitmeyecek gsliba evlenene kadar kurtulamicaz. Cok şükür cocuklarima ama bazen önceki hayatimi özlüyorum haftada 1kez temizlik yapardim toz bile olmazdi kosturan olmayincaEvet buyukler okula basladilar biri 8 digeri 7 yasinda kucuk.bebek olunca buyugu pek kontrol edemiyor insan birazda kiskancliktan tabiki benimkiler kocaman oldular ama bu aralar bi tuhaflar huy degistirdiler butun evi birbirine katmislar haala duzene girmedi dagitmak ne kolay is arkadas toplamakta oyle olsa
Canim çok umursama 2-3yaşını bulmaz belki de seniinki uslanir digeri kudurur. Her çocuk bi dönem cektiriyor annesine. Digerlerini de bosver sen onların yaninda cocugunu daha çok sev diger cocuktan daha iyi ozelliklerini öne cikararak sevBen de bunu anlatamıyorum.aynı değil...o daha uysal daha ılımlı...bu sefer benim bebeğim kötü oluyor.ben manyak mıyım Ağlayan çocuk seveyim ama napim yani böylebeni yoran bir bebeğim var.ben bile sıkıntıdan boğuluyorum bazen fakat napim...bir de Anlamadığım kıyas edile edile niye hata Görülüyor her yaptığım? O bebeği çok seviyorlar aileden o da ama onda da iki kat var bacaklarında,hatta onda iki kat kalın Eşofman üstü var.kümse çıkart demiyor.dün farkettim.nedir yani,ben bir işi düzgün yapamayan biri gibi mi görünüyorum? Bela paratonerimiyim? Tipim mi kayık ki...ay çok gıcık oldum..oynayıp duruyorlar onunla...bize gelince kızım dışarda kafasını üşütmeyin,şunu giydirmyin,akşamları ver mamayı...öyle ki benimle yaşıt anne bile bana bilgin havalarında...bunlar ben müsade ettiğimde oluyor ...
Yaşlılar işine geleni söyler bize de köy havası çarptı gelirken klima carpmistir diyorlar halbuki 22dereceden asagi indirmedik üstelik arkanin klimasini kapattim en bastan. Söylüyorum olsun o yine de carpar diyorlar köy dedigim de oyle soguk ki yazın bile yorganla yatiliyor soba yakiliyorAslinda evde iyi ne zamn merkeze gidip annesini gorse dediklerine takiliyo bu hafta da gitmiyorum dedim bi giiyorum hasta hasta bebegimin heryerini yaliyorlar resmen bide eltimin cocuklara optuuyorlar sonra hasta olsa bakamadin dusman gibi kadin cocuk hasta olsunda konusayim diye firsat kolluyo
Hava alan bant nasıl oluyo canim?? Bende cok arastirmistim kepce kulak bandı almistim ama biraz sıkı yapiyorum iz oluyo her yeri , gevşek yapiyorum cıkıyo kafasından sonra normal kız cocuklarına takılan sac bantlarından aldım o da kulak arkasına kayıp durdu sapka takıyorm genelde cocugun sıcakta kafası terliyo oyle cıkarıyorm inşallah olmazlar
Ben emzgini veryrm durmadgi zamanKızlar bnm bebeğim banyodan çıkar çıkmaz çok ağlıyor susturamıyorum. Sizce ne yapmalıyım yıkarken de kafasını dik tutuyor eğmiyor
Gecmis olsun canim ne oldugunu bilmiyorum ama allah sifa versnKızlar iyi dilekleriniz için sağolun
Canim merak ettm sizin ailenizde ikiz var mi yakindan mi uzaktan mi kendi ikizim olsn cok isterdim ama ikiz cocuk istermiyim bilemiyormIlk dogumdan sonra cildiyeye gittim tsh ölçümü yaptirdi düşük çıktı dahiliyeye yönlendirdi o da tiroit ile ilgili 2değere bakti simdi adlarini hatirlamiyorum o iki deger de çoook yüksek çıktı hashimato tiroidi cikmisti. Hormon ilaci kullandim geçti kilo vermeyi de engellermis o. Ilaci kullaninca 8kg birden gitti
Uzaklarda var canim annem bilmiyorda anneanneme sorduk ikizleri üçüzleri siraladibizeCanim merak ettm sizin ailenizde ikiz var mi yakindan mi uzaktan mi kendi ikizim olsn cok isterdim ama ikiz cocuk istermiyim bilemiyormbide benm annemde kvdede calsyo olsa tek basima naparm acaba
Emzik alıyor canım ama inadı tutuyor banyodan sonra almıyor. Eşim tutuyor bn yıkıyorumCanim nasil yıkıyorsun peki? küvetıne su doldur hoşuna gider öyle yıka. banyo bitince emziğini ver direk emzik alıyor ise
Evet canım döküyor umAy bizimki de dik tutuyor meraklisonra da ağlıyor ama çıkınca kucagimiza alıyoruz susuyor başına en son su dokuyorsun değil mi?
Evlenince de kurtuluş yokO ev dagitmalari hiç bitmeyecek gsliba evlenene kadar kurtulamicaz. Cok şükür cocuklarima ama bazen önceki hayatimi özlüyorum haftada 1kez temizlik yapardim toz bile olmazdi kosturan olmayinca
Canım çocuk çok kötü oldu mu karın ağrısı falan yaptı mı pekiCanim 1. Dozda bir sıkıntı yoktu ancak 2. Doz yaklaşık 12 gün kakası şu gibiydi ve kan da oldu tesellim günde 2 ya da 3 kez yapmasiyi fazla değildi. Bunların yanisira büyük kızım bu hastalığa yakalanmisti çok kötüydü
Olsun o zaman her dk ayni evde kalmicaz arada gidip gelecekler. Benim annem de dertli o konuda. Hic kurtuluş yok 1gidiyor 2 geliyor 2 iken 3 oluyor 3ken 5 oluyor diyorEvlenince de kurtuluş yok
önce kocayla gelince dağıtıyorlar
Hele bşrde çocuk olunca
Mesela ben
Arkadaşlar rota virüs aşısı yaptırdınız mı yan etkileri neler oldu
Kızlar bnm bebeğim banyodan çıkar çıkmaz çok ağlıyor susturamıyorum. Sizce ne yapmalıyım yıkarken de kafasını dik tutuyor eğmiyor
Bizim taraftada var babamin kuzenleri esimin dayisinin cocuklari bi ihtmal var yani bizdede aslinda ikiz guzel olur ama buyuyune kadar ne cekilirUzaklarda var canim annem bilmiyorda anneanneme sorduk ikizleri üçüzleri siraladibize
Ben de bunu anlatamıyorum.aynı değil...o daha uysal daha ılımlı...bu sefer benim bebeğim kötü oluyor.ben manyak mıyım Ağlayan çocuk seveyim ama napim yani böylebeni yoran bir bebeğim var.ben bile sıkıntıdan boğuluyorum bazen fakat napim...bir de Anlamadığım kıyas edile edile niye hata Görülüyor her yaptığım? O bebeği çok seviyorlar aileden o da ama onda da iki kat var bacaklarında,hatta onda iki kat kalın Eşofman üstü var.kümse çıkart demiyor.dün farkettim.nedir yani,ben bir işi düzgün yapamayan biri gibi mi görünüyorum? Bela paratonerimiyim? Tipim mi kayık ki...ay çok gıcık oldum..oynayıp duruyorlar onunla...bize gelince kızım dışarda kafasını üşütmeyin,şunu giydirmyin,akşamları ver mamayı...öyle ki benimle yaşıt anne bile bana bilgin havalarında...bunlar ben müsade ettiğimde oluyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?