Günaydın canım çok geçmiş olsun. Emzir bol bol canım burnunu açık tutuyorsun zaten. Dr.unn yakın ise bir gotur istersen ilerlemesin durumuGünaydın kızlar
Babamız grip oldu ve bize de bulastirdi.. Oglusun burnu dolu sürekli, ateşi yok Allah a şükür.. Otribebe ile devamlı çekiyorum zavalli ağzı açık takılıyor.. Yapabileceğim başka birşey var mı? Bebeği grip olmuş var mı??
Cok şükür bizimkisi aglamiyor daha hatta arada gülüyor önce vücudunu yapiyorum sonra kafasını yüzüne gelmicek sekilde yıkıyorum en son kafasından su döküp yüzünu yıkıyorum :))Canim kafasina su gelince rahatsiz oluyordur. Sonrasinda da usuyordur.
Benimki suyu cok seviyor aksama kadar yikamami ister ama kafaya sira geldimi benimkide agliyor.
Aa süper tesekkur ederm canim:))Canım pompayı iyice test edip sana öyle yazmak istedim o yüzden gec cevap verıyorum kusura bakma. Emzirdikten sonra sagdıgım için göğsümden az süt cıkıyordu (kızım artk daha kısa emiyor ama göğsü bosaltıyormuş bende az emdi dur sagayım diyorum bir bakıyorum azıcık süt gelıyor meger kızcagız doyuyormus) fakat bir kac saat emzirmeden sagdıgımda aletin guzel calstgnı farkettim acı ve baskı hissi yok 10 dakıkada bosaltıyor göğsünü benden tavsiye edilir :)
Canim benimki oldugu zaman buhar yapmistim aksam yatirmadan önce.. Bazen gündüz de yapiyodum yine en cok o rahatlatiyodu. Otribebe sürekli zaten. Hep temiz tuttum burnunu asagi inmedi balgam olsa napardim bilmiyorum cok kotu.. Gecmis olsun cabucak iyileşin inşGünaydın kızlar
Babamız grip oldu ve bize de bulastirdi.. Oglusun burnu dolu sürekli, ateşi yok Allah a şükür.. Otribebe ile devamlı çekiyorum zavalli ağzı açık takılıyor.. Yapabileceğim başka birşey var mı? Bebeği grip olmuş var mı??
Günaydın canım çok geçmiş olsun. Emzir bol bol canım burnunu açık tutuyorsun zaten. Dr.unn yakın ise bir gotur istersen ilerlemesin durumu
Sagolun kizlarCanim benimki oldugu zaman buhar yapmistim aksam yatirmadan önce.. Bazen gündüz de yapiyodum yine en cok o rahatlatiyodu. Otribebe sürekli zaten. Hep temiz tuttum burnunu asagi inmedi balgam olsa napardim bilmiyorum cok kotu.. Gecmis olsun cabucak iyileşin inş
Kesinlikle en iyi ilaç anne sütü zaten .. Dedigin gibi doktor da farkli bişey demicektir benimki de dememisti.. Tüh havalar ısındı simdi olcak is miydi:)Sagolun kizlar
Bugün sürekli memede tutacağım bakalım insallah ateş olmaz.. Dr cok yogunmus hala dönüş yapamadı ama zaten ayni şeyleri diyecektir.. Asidan beri nedir çektiğimiz yahu..
oy maşallah kuzuya canım kg si gayet iyi sutun bayagi besleyici sanırım nazar değmesin. 4. ayda 600 gr alması gayet iyi. son olarak 3. Aya girdiğimizde dr götürmüştüm artık ay başına 400 ile 600 alacak dedı . ilk 3 ay gibi 600 ile 800 arası değil. Bunu baz alırsak seninki üst limitte. neden uyarmamani söyledi canım. Benim dr uyar dedi 5 günüde gecirmesin dedi. bugun 6. Günümüz ben gene de belki kendi yapar diye bekliyorum. verdiği ilaca peki hala devam ediyor musun canım.Bugun kontrole gittik..salı günü 4 aylık oluyoruz ama bugun gittik hersey yolunda.. 63 cm 7200 olmuşuz.. 25 nisandan buyana 600 gr almış gözüküyor normal herhalde..doktorumuz 4 aylık diye bakmayın dedi siz esasında 3 aylıksız dedi 36 haftalık dokunduğu için...yani gelişim çok iyi dedi..
@mevsimMehtap kakamız 13 gün oldu halen yapmadık ama göbeğinde herhangi bir şişlik yok dedi keyfi yerinde dedi..bazen böyle olabiliyormuş anne sütü alan bebeklerde.. Ama pazara kadar beklicem yoksa fitil.. Ama hiç bir sey ile utarmayın dedi..sonuç bu bekliyoruz simdi..
Kansızlığı vardı rengi güzel dedi..ilacına devam ediyor 1 ay sonra tekrar kanına bakıcak..
İnşallah herşey yolunda olur..sağlıklı olsun kuzucuklar..
Aynen xnm kafasına su dökmemi sevmiyor ama vücudun a dökünce gülüyorCanim kafasina su gelince rahatsiz oluyordur. Sonrasinda da usuyordur.
Benimki suyu cok seviyor aksama kadar yikamami ister ama kafaya sira geldimi benimkide agliyor.
Bnm ki oldu cnm burnu çok tıkalıydı kamillosan ocean bitkisel burun spreyi kullandıkGünaydın kızlar
Anladim canım küvetını su doldur önce ayaklarını suya gecir daha sonra yavaş yavaş vücudunu suya sok canım. her zaman söylediğin bi ninni varsa onu söyle. ya da fileye tutunmasini sağla kendini güvende hissetsin elini tutabilirsende olurEmzik alıyor canım ama inadı tutuyor banyodan sonra almıyor. Eşim tutuyor bn yıkıyorum
Günaydın kızlar
Dışarı akıyorsa iyi canım aksın. Arkaya akarsa tıkanıklık oluyorBende yazacaktim tam. Babamiz 2 haftadir hastaydi. O salonda bebis yatak odasinda ben ikisinin arasinda dolanip duruyordum. Aksam farkettim ki benim bogazlarda sismis. Ve simdi bebegiminde burnu akiyor ve galiba bogazlarida kotum emerken zorlaniyor
Be yaoabilirim. Burnunu temizledim ama 10dk sonra geri doluyor akiyor zaten. Napmaliyim ki
Ay benimde boğazım sis çok ağrıyor umarım bebeğime bulaşmaz .odayı nemlendir canım hava kuruysa burnu daha çok tıkanacak. odayı havalandır aklıma başka bi şeyde gelmiyor kiBende yazacaktim tam. Babamiz 2 haftadir hastaydi. O salonda bebis yatak odasinda ben ikisinin arasinda dolanip duruyordum. Aksam farkettim ki benim bogazlarda sismis. Ve simdi bebegiminde burnu akiyor ve galiba bogazlarida kotum emerken zorlaniyor
Be yaoabilirim. Burnunu temizledim ama 10dk sonra geri doluyor akiyor zaten. Napmaliyim ki
Canim eczacı eşime burun damlası yerine fizyonaz diye püskürtmeli bi solisyon vermiş. duydun mu hiç. sence kullanılır mı püskürtme olduğun içinDışarı akıyorsa iyi canım aksın. Arkaya akarsa tıkanıklık oluyoryüksek yatırıp burun temizlemekten başka yok yok doktora gitsende hemen ilaç vermiyorlar.
Dışarı akıyorsa iyi canım aksın. Arkaya akarsa tıkanıklık oluyoryüksek yatırıp burun temizlemekten başka yok yok doktora gitsende hemen ilaç vermiyorlar.
gecmis olsun canım tek aklıma gelen odayı havalandırıp nemli olmasını sağlamak o kadarGünaydın kızlar
Ay benimde boğazım sis çok ağrıyor umarım bebeğime bulaşmaz .odayı nemlendir canım hava kuruysa burnu daha çok tıkanacak. odayı havalandır aklıma başka bi şeyde gelmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?