2016 Şubat Anneleri

Ya benim daha oncede sismisti am bebise bisey olmamusti. Bu sefer babamiz bulastirdi. Zaten iyi bile dayandi yavrum 2 haftadir
Ay Kıyamam hemen atlatir umarım biz hasta olalım da onlar olmasın daha minicikler. umarim benden bulaşmaz bebisime bugün hiç opmedim bile ne olur ne olmaz.

Canim eczacı eşime burun damlası yerine fizyonaz diye püskürtmeli bi solisyon vermiş. duydun mu hiç. sence kullanılır mı püskürtme olduğun için
Büyük oğlumda 1 yaşından sonra o püskürtmeli okyanus sularından kullanmıştım canım. Onlar daha ileri gidiyor tabi.. daha rahat temizletiyor. Şimdi eczanelerde 0-2 yaş için okyanıs suyu gördüm. 6 sene önce görmemiştim. Doktorlar sadece damla veriyordu. Şimdi bebekler için verirlermi bilmiyorum.
Ben şimdilik damla damlatıyorum. Bebekler için püskürtmeli kullanılıyorsa onlar daha iyi temizliyor aslında..

Güzel anneler öncelikle kandilimiz mübarek olsun. Şimdi face de okudum sütün bol bol olması için kuru maya içiyorlarmış ve bunu yapanlar çok memnun. Hanımlardan biri sormuş emzirirken diğer göğsümden de akıyor diye bu mayayı kullanıyormuş. Ben diyet yaptığım için zararı olur mu bilemedim ama bebeği rahat olanlar belki denerler. Hem cilde ve saça da faydası çok

Benimde cok agriyordu en sonunda acillik oldum dr antibiyotik verdi benim surpriz yumurtamda tepki verince anibiyotigi yarida kestim zor iyi olacagim
Ay benimde boğazım sis çok ağrıyor umarım bebeğime bulaşmaz .odayı nemlendir canım hava kuruysa burnu daha çok tıkanacak. odayı havalandır aklıma başka bi şeyde gelmiyor ki

tesekkur ederim canım. kullanılır demiş de ben pek güvenemedim. sonuçta daha küçük bebek . bende tek kullanımlık damla damlatıyordum bitince eşim bundan almış işte. en iyisi ben bunu kullanmayayım hiç içime sinmedi

Ay Kıyamam hemen atlatir umarım biz hasta olalım da onlar olmasın daha minicikler. umarim benden bulaşmaz bebisime bugün hiç opmedim bile ne olur ne olmaz.

Maske takabilirsin istersen ? Ben oyle idare ettim simdiye kadar. Babamiz her ay mutlaka hasta oluyir
Alerjisi var hemen bogazlari etkileniyor

Burda biriside yazmisti kurumaya ve pekmez diye soylemisti denemistim bende pek ise yaramamisti bu sut olayi kisiden kisiye degisiyor bence

Artık zayıflama vaktim geldi,, yeter tombili geziyorum ortalıkta varmı başlayacak olan kızlar birlikte verelim şu kiloları yahu hiç birşeyim olmuyor bu Halife'de alısverıs yapmak istemıyorum zaten yapamıyorm

Artık zayıflama vaktim geldi,, yeter tombili geziyorum ortalıkta varmı başlayacak olan kızlar birlikte verelim şu kiloları yahu hiç birşeyim olmuyor bu Halife'de alısverıs yapmak istemıyorum zaten yapamıyorm
Benim diyeti öneririm
İlk haftalar birer kilo, sonraki haftalar en az 600gram gidiyor
Demek serbest

Ayıptır demesi ben kilomu verdim 51 oldum doğuma 64 ile girmiştim

Ama şu göbeğimi ben bile görünce ülkeyi terk edesim geliyor nasıl çattlat dolu bide lierac kullandım bolca yalan hepsi

arkadaşlar bi tek bu konuda kendimi taktir ediyorum diğerlerinde tııırrrrsssss

Merhaba güzel anneler arada sizden faydalanıyorum ben de bi kaç öğrendiğimi paylaşayım dedim belki öncesinde konuşulmuştur bilmiyorum. Süt arttırmak için doğumdan sonra yenidoğan profesörü metmapid hap önermişti içeriğini okuyup kafanı bulandırma süt arttırmada çok etkili kendi kızım bile kullandı hiç bir zararı yok her zaman hastalarıma öneririm demişti yaşı da var baya ben güvenip kullanmıştım ondan mı yoksa Zaman'la kendiliğinden mi bilmem çoğaldı bıraktım günde bi tane içiyordum bi zararını da görmedim. Bir de rota aşısını sizler gibi çok araştırdım özellikle çocuğu olan çocuk doktorlarının kendi çocuklarına yaptırıp yaptırmadığını merak ediyordum 4 kişiden biri 3doz olanı yaptırmış diğerleri yaptırmamış ama hepsi de 2 doz olanın ilk dozu da %70-80 koruyor dedi bi çocuk doktoru arkadaşımın yeni bebeği oldu o da tek doz yaptırmış ben de pişman olmamak için yaptırdım ama tek doz ikinciyi yaptırmıycam tabi o zamana fikrim değişmezse

Kızlar oyun halısı alanlar hangisini tavsiye edersiniz kızıma alıcam şuan 2,5aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…