- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
canım yalnız burdan bir arkadaş limon bebişte pişik yapar dedi endişem vardı bunuda duyunca ben yapmam sende yapma benceÇok teşekkürler canım. Kilolar beni iyice bunalıma sokuyor. Deneyelim belki faydası olur
canım çok geçmiş .olsunn dikkat et kendineayy cidden ne uzun zaman girdi araya
basimda sıkıntılar vardi cnm , ondan giremedim bile.
24 nisan da acil apandisit ameliyatina alindim. bir onceki gun kusma ishal sanci ile acile gitmistim. meger apandisitim patlamak uzereymis. sabahina nobetci cerrahi cagirip ameliyata alindim.
4 gun hastane de kaldim. yavruma hasret. sonra eve geldigim de bebegim emmedi beni. onunla ugrasirken bir de dikislerim iltihaplandi. her gun hasteneye git gel git gel fenalik geldi.mecburen agir antibiyotik trdavisine basadik ve ben bebegimi 3 hafta emziremedim. kucagima bile alamadim. kv gelip bakti. sonra biraz toparlayinca memeyr tutturmaya calistik. suan ara sirada da olsa azcikta olsa emiyor.
ilk basta memeyi gorunce ciglik cigliga agliyordu.
hala meme savasi veriyoruz. dikislerimde hala tam iyilesmedi. iltohap kurudu ma dikisin birini acik birakmislardi rahat aksib diye. o dikis yeri ayrik kapanmadi. hala pansumanla ugrasiyorum.
amrliyata girerken belli etmedim ama cok korktum. bebegimi bi daha goremezsem diye. dikislerde sorun olsa da buna sukur diyorum.
sizler nasilsiniz kizlar
kuzularimiz nasil??
ozledim sizi
sagol cnmCanimm senin bebegi benim kiza benzetiyordun boylarida ayniymis :)) 3.ayda hemsire 64 cm olctu sonra dr yanlis sanip tekrar olctu dogruymus.Kiyafetimiz cok azaldi boydan olmuyorlar yaz gelsede sort giydirsem diye bakiyorum :))
sagol cnmkralice86 çok geçmiş olsun canim çok şükür atlatmissin ya her şey duzene girer
sagol cnmcanım çok geçmiş .olsunn dikkat et kendine
Oh maşallah maşallah. Bende doğumunda iri bıylu poslu doğmultu diye hatırlıurmsagol cnm
valla masallahlari var bizim kuzularin
ebemiz soran olursa iki ay buyuk soyle nazar degmesin dedi
mahallede kac aylik diye soran olunca 6 aylik diyorum. ooo masallah iriymis diyolarbide 4 aylik desem catlatcaklar cocugu nazardan
sagol cnm
aminn
sagol cnm
Olsun canım saglıklımolsun önemli olan o.. arrık sen iyice toparlayınca düzenlersin. Zaten bilgili bir annesin bebegin çok çok mama yememesi gerektiğini bilirsin. Duruma göre ayarlarsınsagol cnm
sagol cnm.
valla haftaya 4.ay asimiz icin gidince olculcez. 3.ay olcumlerinde 63cmdi. presentil degerlerin ustundeyiz hala. ama bebek iri dogdunormal gelisimi dedi ebemiz.
sagol cnm
sagol cnm
cnm kilosu da 3.ayda olculdu. sonra bi daha baktirmadik. o zaman 7kgdu. haftaya 4.ay asisinda bi daha olculcez . 8i gecmisizdir. cunku benim bu hastalik falan girince isin icine her agladiginda dayadilar mamayi
sagolcnm
aynen once evlat diyor insan ama sen saglikli olmayinca yavrunla ilgilenemiyorsun daha kotu vicdan yapiyorsun
Allah kimseyi saglikla sinamasin
Oyy oyynçıkar ipek gibi çıkar yine annesiKizlar babasi dun aksam kizimin sacini sifira vurdu. Cok acaip bi hal almisti yarisi dokulmus yarisi var falanBoyle iyi oldu duzgun duzgun uzasin.Kestigi saclarinida sakladim obur kiziminki de duruyo.Ah bide goya videoya cektim sen git basmadan cek,cekmemis tabi Hatira kalacakti cok uzuldum.Tam bir erkek bebege benzedik ama o saclarimiz ipek gibi uzayacak insallah ve tokalar takacagiz
Canım hepsinde yapmaz. Mesela portakal da pişik yapan bir meyve ama ben birkaç kere denedim baktım pişik yok. Hala portakal suyu içiyorum. Limonu sade yada suya sıkarak denemedim ama bazı yemeklere sıkıyorum. Şimdilik sıkıntı yok.canım yalnız burdan bir arkadaş limon bebişte pişik yapar dedi endişem vardı bunuda duyunca ben yapmam sende yapma bence
valla buyuk devam ediyor bizim kiOh maşallah maşallah. Bende doğumunda iri bıylu poslu doğmultu diye hatırlıurm
Aklıma gldi işge.
Hani küçükl doğanlsr için yaşıtlrını yakalar deniyor dabüyük doğumca nası oluyor acaba dedim
zaten kendi annem 5 gun durabildi yanimda. sonra ankaraya dondu.Olsun canım saglıklımolsun önemli olan o.. arrık sen iyice toparlayınca düzenlersin. Zaten bilgili bir annesin bebegin çok çok mama yememesi gerektiğini bilirsin. Duruma göre ayarlarsınama 3 ayda 3 kg fazla degil gayet normal bu ayda baktırda aman 8.i geçtiyse bundan sonra daha dikkatli ol etrafındakilerede söyle.. bundan sonraki aylarda kg alımı hafiften yavaşlıyor.
Tosununuda maşallah aman büyük söyle ablamın oğlunuda çok nazar degerdi. Oda büyük söylemeye başlamıştı.
Oyy oyynçıkar ipek gibi çıkar yine annesibebekken saçları çok garip oluyor yarısı var yarısı yok bende 2 haftalıkken kesmiştim ama düzgün çıkmıyor tabi 6 aylık olsun bir daha kesecegim.
Canım hepsinde yapmaz. Mesela portakal da pişik yapan bir meyve ama ben birkaç kere denedim baktım pişik yok. Hala portakal suyu içiyorum. Limonu sade yada suya sıkarak denemedim ama bazı yemeklere sıkıyorum. Şimdilik sıkıntı yok.
sagol cnmkralice86 Canım çok geçmiş olsun.. apantisti iyi bilirim, ama keşke laparoskopi yapsalarmış hemen toparlardın Neyse bunada şükür patlamamış Allahtan.
valla buyuk devam ediyor bizim ki
zaten kendi annem 5 gun durabildi yanimda. sonra ankaraya dondu.
kv de 2,5 hafta kaldi. kacar gibi gitti
artik iyisin bakarsin dedi. bir iki hafta daha yardimci olsaydi iyi olurdu. ben gurbetteyim. kimsemiz yok burada. bu halimle cocuga bile zor yetisirken bi de sagolsun arkadaslar gecmis olsuna falan geliyorlar.
mesela bu aksam ustude 20 kisilik bi kafile gecmis olsuna gelecek. daha evin icinde ufakligin camasirlari serili. onlari bile toplayamadim. en azindan bi kek yaparim diyordum. benim huysuz izin verirse yapicam.
boyle yani, zor oluyor tek basima. esim desen sagolsun yardim ediyor ama sonra bi ton lafini ediyor bunu bunu yaptim falan diye. o da ayri sinirlerimi bozuyor. hicbiseyi de tam yapmaz ya...
yine de sukrediyorum oglum iyi ben de iyiyim diye. gerisi yoluna girer zamanla
sagol cnm
valla neden acik yaptiniz diye soramadim inan. ama acik olmasi yuzunden sıkıntı yasadim. nerdeyse 6 parmak genisliginde kesi.
sagol cnm.Allah yardımcın olsun canım ya.. ameliyat olmasan sıkıntı olmazdı misafirleri erteleyemiyormusun?
Üstüste 2 ameliyat geçirdin zor tabi sezaryen dikişinde agrı sızı devam ediyormu? Hem o hem apandisit.. Allah güç kuvvet versin.
Benim ilk dogumumda annem 10gün kaldi yanimda sonrasini kendim hallettim ama misafir geleceği zaman annem kendi evinde yapti bana geldi burda yapti cocuga bakti ben yaptim bi şekilde beraber hallettik. Misafir gelince insanın hoşuna gidiyor ama çok yorucu oluyor ben şahsen çok geriliyorum hazirligim bitene kadar. Her şeyi 2-3 defa gözden geciriyorum. Senin yaninda kimse yoksa hazir bi seyler al kimse kusura bakmaz. A101de bim.de hazır kurabiyeler var cevrende pastane yoksa bu marketlerden mutlaka vardirvalla buyuk devam ediyor bizim ki
zaten kendi annem 5 gun durabildi yanimda. sonra ankaraya dondu.
kv de 2,5 hafta kaldi. kacar gibi gitti
artik iyisin bakarsin dedi. bir iki hafta daha yardimci olsaydi iyi olurdu. ben gurbetteyim. kimsemiz yok burada. bu halimle cocuga bile zor yetisirken bi de sagolsun arkadaslar gecmis olsuna falan geliyorlar.
mesela bu aksam ustude 20 kisilik bi kafile gecmis olsuna gelecek. daha evin icinde ufakligin camasirlari serili. onlari bile toplayamadim. en azindan bi kek yaparim diyordum. benim huysuz izin verirse yapicam.
boyle yani, zor oluyor tek basima. esim desen sagolsun yardim ediyor ama sonra bi ton lafini ediyor bunu bunu yaptim falan diye. o da ayri sinirlerimi bozuyor. hicbiseyi de tam yapmaz ya...
yine de sukrediyorum oglum iyi ben de iyiyim diye. gerisi yoluna girer zamanla
sagol cnm
valla neden acik yaptiniz diye soramadim inan. ama acik olmasi yuzunden sıkıntı yasadim. nerdeyse 6 parmak genisliginde kesi.
Sağol tavsiyen için. Aksam hazırladım limonlu suyu bi deneyelim sıkıntı olmaz diye düşünüyorum çünkü bunu bilmeden ben bol limonlu salata yedim bir çok kez. Bir sıkıntı yaşamadım inşallah bişey olmazcanım yalnız burdan bir arkadaş limon bebişte pişik yapar dedi endişem vardı bunuda duyunca ben yapmam sende yapma bence
Canim ya sonuçta senin verdiğin de süt olduğundan sut alerjisi tahlilde çıkar gibi geliyor bana laktaz intoleransi desek zaten anne sütünde bolca var o da çıkar diye düşünüyorum. Garanti olsun istersen, tahlil yaptırmaya yakın diyet yapma derim. Bence tahlili geciktirme senin durumunu 1 ay yaşadım büyük sıkıntı.hep iştahsız 2 aylık olduğumuz zamanlarda başladı hala erdal ediyor doktorumuz tahlil istemedi ama ben kaka tahlili yaptıracağım süt alerjisi için fakat birkaç gündür süt ürünleri yemiyorum ben yemezken acaba çıkarmı tahlilde yoksa yemem mi lazım
Eveevet canım emziriyor arkadaşım ben doktora sordum acı yemek sütün tadını etkilermi diye yeme dedi bana acaba limonda etkilermi ki dedim
ayy cidden ne uzun zaman girdi araya
basimda sıkıntılar vardi cnm , ondan giremedim bile.
24 nisan da acil apandisit ameliyatina alindim. bir onceki gun kusma ishal sanci ile acile gitmistim. meger apandisitim patlamak uzereymis. sabahina nobetci cerrahi cagirip ameliyata alindim.
4 gun hastane de kaldim. yavruma hasret. sonra eve geldigim de bebegim emmedi beni. onunla ugrasirken bir de dikislerim iltihaplandi. her gun hasteneye git gel git gel fenalik geldi.mecburen agir antibiyotik trdavisine basadik ve ben bebegimi 3 hafta emziremedim. kucagima bile alamadim. kv gelip bakti. sonra biraz toparlayinca memeyr tutturmaya calistik. suan ara sirada da olsa azcikta olsa emiyor.
ilk basta memeyi gorunce ciglik cigliga agliyordu.
hala meme savasi veriyoruz. dikislerimde hala tam iyilesmedi. iltohap kurudu ma dikisin birini acik birakmislardi rahat aksib diye. o dikis yeri ayrik kapanmadi. hala pansumanla ugrasiyorum.
amrliyata girerken belli etmedim ama cok korktum. bebegimi bi daha goremezsem diye. dikislerde sorun olsa da buna sukur diyorum.
sizler nasilsiniz kizlar
kuzularimiz nasil??
ozledim sizi
Kizlar oglum emmek istemyo ilk defa vecok huysuz ya parmagimla damaklarona bakiyim dedm parmagimi nasl emiyo
Türkçe canım eş durumu filan olmuyor Ankara Keçiören de çalışıyorum da semt değiştirmeye çalışıyorumBranş ne canım : ) ben eş durumuyla ondan daha düşük puanla geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?