- 30 Ocak 2015
- 19.845
- 28.527
- 798
- 29
Yok canim almadi denedm her sekil en son artık yarim saat oynadim gezdrdim disligiyle dislerini kasidi sonra emdiBazen benimkide yapiyor. Pozisyon degistirbizim suan favorimiz. Yuzu koyun emmek. Ben yari oturur vaziyetteyken gogsumu dikine veriyorum.co k cok emiyor oyle uyuya kaliyor yatiriyorum hemen. Ama normal kucsgimda almiyor bazen. Daha dogrusu ilk aviktiginda hemen veremezsem bana inat yapuyor :F
Benimkide illa koynumda uyuyacak. Iyice dalana kadar kalkamiyorum yanindan :) gun icinde cok guzel oluyor ama aksama dogru ev isleri yemek halledeyim istiyorum durmuyor bazen
askiminaskiyim yok canim ya benim kiz tam bir körbogaz cikti. Ben zorlamasam icecegi yok. Bir de ustune kabiz oldu onla ugrastim kac gundur. Cok nadiren isteyerek iciyor. Az az sık sık besliyorum ben .
İnşallah düzelir canjm.sagol cnm.
sezaryen yerimde ara ara sizlama oluyor. daha yeni oldugu icin apandisitin oldugu yer de agriyor ara ara.
inan dikis acisi degil de, bagirsaklarimla alakali gaz sorunu yasiyorum.
dr uc ay olmadan batin iki kez kesilip bagirsaklara dokunulunca olacak o kadar agri diyor ama cidden azicik bile gazim olsa gozumden yas getirecek kadar aci veriyor bana. buyuk tyvalete ciknakta cok sancili.
duzelecej ins
İnş canımsagol cnm.
sezaryen yerimde ara ara sizlama oluyor. daha yeni oldugu icin apandisitin oldugu yer de agriyor ara ara.
inan dikis acisi degil de, bagirsaklarimla alakali gaz sorunu yasiyorum.
dr uc ay olmadan batin iki kez kesilip bagirsaklara dokunulunca olacak o kadar agri diyor ama cidden azicik bile gazim olsa gozumden yas getirecek kadar aci veriyor bana. buyuk tyvalete ciknakta cok sancili.
duzelecej ins
Canım lokal anestezide acı hissetmiyorlarki. Benim yaptırdığım hastanede doktorum şöyle anlattı. Ağızdan hafif narkoz veriyoruz kolları bacakları sakinleşiyor bizde sünneti yapıyoruz bu kadar dedi. Emzik verdim onu bile almadılar hiiç ağlamamış. Çıktığındada normaldi herzamanki hali... öyke narkozlu falan degildi. sadece yarım saat daha emzirme dedi. O yarım saat açlıktan ağladı. O sırada serçe parmağımı verdim emdi. Yarımsaat sonunda emzirdim sustu.Bi nebze öyle ama canı yanarken yanında olup ona destek vermekte gerekmez mi?
Canım şöyleki kucagında tutan kişi tecrübeliyse bebegin sırtını kendine tam yaslayıp. Kollarının altından kendi kollarını geçirip tuttuğunda oturur bebek. Çünkü ağırlık vermiyor. Ama oturduğunda kambur gibi öne kaykılıyorsa beli desteksizse olmazKızlar bebeklerinizi oturtuyormusunuz? Geçen akşam k.p çocuğu aldı kucağına pat diye oturttu ay nasıl sinir oldumöyle görünce birden panikle bağırdım daha çok erken oturtmayın diye alındı galiba ama napayım daha erken diye biliyorum ben 6.ayda oturmaya başlıyorlar.
K kocanelif canımİnş canım
Canım lokal anestezide acı hissetmiyorlarki. Benim yaptırdığım hastanede doktorum şöyle anlattı. Ağızdan hafif narkoz veriyoruz kolları bacakları sakinleşiyor bizde sünneti yapıyoruz bu kadar dedi. Emzik verdim onu bile almadılar hiiç ağlamamış. Çıktığındada normaldi herzamanki hali... öyke narkozlu falan degildi. sadece yarım saat daha emzirme dedi. O yarım saat açlıktan ağladı. O sırada serçe parmağımı verdim emdi. Yarımsaat sonunda emzirdim sustu.
Yani çokda bilinçli yapmadı. Yerde yatıyordu oğlum doğrulmaya çalışıyordu. Kalkmak istiyor diye birden aldı pat oturttu kucağına kafa tabi öne doğru eğildi daha tam tutamıyorlar ki. Çok destekli oturtmadı senin anlattığın gibi. Bende hafif yatar şekilde oturtuyorum ama onun gibi yapmıyorum.Canım şöyleki kucagında tutan kişi tecrübeliyse bebegin sırtını kendine tam yaslayıp. Kollarının altından kendi kollarını geçirip tuttuğunda oturur bebek. Çünkü ağırlık vermiyor. Ama oturduğunda kambur gibi öne kaykılıyorsa beli desteksizse olmaz
Biyoloji. Ingilizce ortaokulda da lisede de var. Bize göre daha kolay çıkar tayinin. Insallah istedigin okula gidersinIngilizce canım...senin?
Öne egildiyse haklısın canım. Erkekler bu konuda biraz beceriksiz olabiliyor bayanlar daha rahat. Ama sana anlattığım şekilde ben kucagıma oturtuyorum. Aslında buna oturma denmez agırlığı senin kollarında oluyor ama karşıdan oturuyor gibi gözüküyor. Bu şekilde masada rahatta yemek yiyorum. O sırada bebişim masadakileri inceliyorYani çokda bilinçli yapmadı. Yerde yatıyordu oğlum doğrulmaya çalışıyordu. Kalkmak istiyor diye birden aldı pat oturttu kucağına kafa tabi öne doğru eğildi daha tam tutamıyorlar ki. Çok destekli oturtmadı senin anlattığın gibi. Bende hafif yatar şekilde oturtuyorum ama onun gibi yapmıyorum.
Rica ederim canım ne demek ben memnun kaldığım için sanada tavsiye ettim. Diğer oğlumun pipi kesişiyle bu oğlumu kıyasladığımda estetik olarakda bu daha iyi olmuş.K kocanelif canımfirkan arkadasimizin tavsiyesi ile bende aynı hastanede yaptırdım oğlumun sünnetini ilk hafif sakinleştirici verildi sonra hafif gaz koklatip işlemi yapıldı.. Bebek uyanık geldi zaten e biraz ağladı tabii narkozu atabilmek için.. Çok sukur sorun skinti yaşamadık.. İyileşti bile diyebilirim su anda ...
Teşekkürlerfirkan
Aynen bende biraz tepki verince bozuldu. Bana verdi al annene git diyemisscaglayan dün eşimin eniştesi oturttu. Hayır çok küçük oturtmayin dedim. Bana verdi oglumu :) biz oturtturuyorduk dedi.. Bende yanlış yapıyormussunuz dedim .. Sonra gene aldı kucağına ayakta taşıdı.. Oturtmuyorum bende canim
Yabanci makalelerde bebegin 4 aylikken de desyekli oturtulabilecegi yaziyor .onemli olan cocugunomurgasinin buna hazir olmasiAynen bende biraz tepki verince bozuldu. Bana verdi al annene git diyeneymiş çocuk kalkmak istiyormuş kalkmak istiyor diye öyle pat diye koca çocuk gibi oturtulur mu.
Aynen cnm tutuşunda hayır yoktu zaten. Çok sinir oldum bi yerine birşey olcak diye korktum. Eğesi batar falan diyor eskiler doğru yani. Ben de kucağımda hafif eğimli oturtuyorum ama tam oturmak değil. Neyse şimdi bida ben oturtmadan cesaret edemezler.Öne egildiyse haklısın canım. Erkekler bu konuda biraz beceriksiz olabiliyor bayanlar daha rahat. Ama sana anlattığım şekilde ben kucagıma oturtuyorum. Aslında buna oturma denmez agırlığı senin kollarında oluyor ama karşıdan oturuyor gibi gözüküyor. Bu şekilde masada rahatta yemek yiyorum. O sırada bebişim masadakileri inceliyor
Rica ederim canım ne demek ben memnun kaldığım için sanada tavsiye ettim. Diğer oğlumun pipi kesişiyle bu oğlumu kıyasladığımda estetik olarakda bu daha iyi olmuş.
İş de hazır olduğunu nerden bilcez. Zaten destekli oturmaya başlıyorlar ama şuan erken geliyor bana kafayı daha tam tutamıyorlarYabanci makalelerde bebegin 4 aylikken de desyekli oturtulabilecegi yaziyor .onemli olan cocugunomurgasinin buna hazir olmasi
Ah ya :) onu bende istiyorum da nasil yapacagimizi bilmiyorum korkuyorum biraz ondan galiba.bilmiyorumasi dun aksam kizimin sacini sifira vurdu. Cok acaip bi hal almisti yarisi dokulmus yarisi var falanBoyle iyi oldu duzgun duzgun uzasin.Kestigi saclarinida sakladim obur kiziminki de duruyo.Ah bide goya videoya cektim sen git basmadan cek,cekmemis tabi Hatira kalacakti cok uzuldum.Tam bir erkek bebege benzedik ama o saclarimiz ipek gibi uzayacak insallah ve tokalar takacagiz
Daha dün yedim pizza. Hazır çip köfte sevmem ama ev yapımı kıymalı yerim. Hamileyken yemedim. Ama şuan yiyorum.Kızlar pizza ve hazır çiğ köfte yiyormusun uz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?