2016 Şubat Anneleri

Kızlar çok acil bili dicem bana cevap yazın

Bilenlerini var beim sütüm 25 günde kesildi zaten çok az gelmişti bebekler yoğun bakımda diye

Neyse az önce baktım sol tarafım ıslak sıktım süt geliyor 4 ay aradan sonra normal mi elim ayağım titriyor heyecandan

Acı süt felan lafları vardı bi ara emzirsem zararı olur mu neyapsam ki bilemedim

Kızlar belinize nezle grip olduğunda kakası nasıldı. Beşim kızım hafif geçiriyo kakası baya sıvilasti

Canım bence biraz sağ ve hemen emzir derim. Çok içten sevdiysen tekrar sütun gelmiştir. Anne sütünden ne zarar gelir ki

Ayrıca senin adına cooook sevindim

Canım bnm ki sürekli kusuyor kustukça tekrar emziriyorum. Doktor reflü olabilir dedi. Sürekli üst değiştiriyorum. Bn emdikten sonra kaldırma maya özen gösteriyorum canım.
Ayni durumdayız.sizin kilo alimi nasıl.ilaç verdi mi

X x hnm canim kucuk tras makinalari oluyor ya onla hic acimiyorda kesme ihtimali de yok,ben tuttum esim tras etti on dk surmedi.Esine soyle o halleder yada baban falan yada kayinbaban :))

Ikinci ayı tamamlayıp 3 e yaklasinca dimi Ayy iyi maşallah bizler de de okadar erken olur ins

60 günden sonra işte
ama hala gaz sancısı çeken bebeklerimiz var burda, daha öncede dediğim gibi bebekten bebeğe değişiyor
inşallah en kısa zaman da gaz sancılarınızı atlatırsınız :)

gelenler olmuştu diye biliyorum, biraz pompa ile sağ ilk sütü istersen dök
sonra emzirmeye başla inşAllah sütün gelmeye başlamıştır :)

bskn canim sen deneyimli oldugun icin sana soruyorm artk oglumun kakasinda kilcal damar seklinde kan var kirmizi yani sende de olmstu sanki yanls hatrlamiyosam

Az once bi arkadasla konustum bebegi 2 aylik olmus dun. Bebege sulandirilmis sutle nisasta ile mama yapip veriyormus ayyy dedim cok sakincali yapma dedim bisey olmaz butun yemeklerin tadina baktiriyorum diyo ben iptal tabi bide demezs mi siz buyudunuz yemiyor musunuz diye hayir dedim daha var dedim ooooo diyo ben olsam simdi neler verirdm sonra bisey yemez diyo aman arkadasim onlar hikaye dedim verme yazik bebege dedim bisey olmaz eskiden mamami vardi diyo cok sasirmis durumdayim

Canim kucaginda destekle tytmasunda hemencecik bisey olmaz. O sekilde bende tutuyor kucakta. Koltukta falan tek basina durmasi sakincali ama 45derecelik aci yaparak koltuktada destekle durabilir :) benim ki sikiliyor yatmaktan bazen oyle koyuyorum artik

Tadina baksana canim bir damla :) ay hadi ins sutun gelmistir. Azda olsa icmeleri faydali sonucta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…