Ay bnm de canım istiyor canım pizza. Ve çiğ köfte eşim Kıymalı yemiyor ne yazıkki. Canim bebeğin nasıl olduDaha dün yedim pizza. Hazır çip köfte sevmem ama ev yapımı kıymalı yerim. Hamileyken yemedim. Ama şuan yiyorum.
Çok canın çekiyorsa ye cnm hazır çiğ köfte. Ben tadını sevmiyorum o yüzden yemiyorum. Bebeğim iyi çok şükür iğnelerden sonra iyileşti. Senin bebiş nasıl?Ay bnm de canım istiyor canım pizza. Ve çiğ köfte eşim Kıymalı yemiyor ne yazıkki. Canim bebeğin nasıl oldu
Evet canım çok şükür.6 haziranda belli olacakmış.daha tercih yapmadım gerçi.inşallah canım.sanırım 5i gecesi uyuyamıcam :) ay bi de 6 sında bebişin aşısı var.çok gergin bir gün olacak :)Biyoloji. Ingilizce ortaokulda da lisede de var. Bize göre daha kolay çıkar tayinin. Insallah istedigin okula gidersin
Ayy canimm cook geçmiş olsun neler atlatmissin öyle allah şifa versin başka bi şey yasatmasın.ayy cidden ne uzun zaman girdi araya
basimda sıkıntılar vardi cnm , ondan giremedim bile.
24 nisan da acil apandisit ameliyatina alindim. bir onceki gun kusma ishal sanci ile acile gitmistim. meger apandisitim patlamak uzereymis. sabahina nobetci cerrahi cagirip ameliyata alindim.
4 gun hastane de kaldim. yavruma hasret. sonra eve geldigim de bebegim emmedi beni. onunla ugrasirken bir de dikislerim iltihaplandi. her gun hasteneye git gel git gel fenalik geldi.mecburen agir antibiyotik trdavisine basadik ve ben bebegimi 3 hafta emziremedim. kucagima bile alamadim. kv gelip bakti. sonra biraz toparlayinca memeyr tutturmaya calistik. suan ara sirada da olsa azcikta olsa emiyor.
ilk basta memeyi gorunce ciglik cigliga agliyordu.
hala meme savasi veriyoruz. dikislerimde hala tam iyilesmedi. iltohap kurudu ma dikisin birini acik birakmislardi rahat aksib diye. o dikis yeri ayrik kapanmadi. hala pansumanla ugrasiyorum.
amrliyata girerken belli etmedim ama cok korktum. bebegimi bi daha goremezsem diye. dikislerde sorun olsa da buna sukur diyorum.
sizler nasilsiniz kizlar
kuzularimiz nasil??
ozledim sizi
Ben de öyleyim aslında daha hastaneye girince ağlamaya başladım canı yanacak diye ama sünnet olurken bir soğuk kanlı oluverdim bebeğimin bana ihtiyacı var çıkmam dışarı dedim durdum orada zor ama yanında olmak daha iyi geldi bana en azından ne yaptıklarını gördüm görmeyince çocuğuma ne oluyor diye düşünüyorum benBen aşı olurken ağlamasına dayanamıyorum. Sünnet te ne yapıcam
Şükür iyiz canım. Beni astım çok zorluyor canım. Çok bıktım bu illettenÇok canın çekiyorsa ye cnm hazır çiğ köfte. Ben tadını sevmiyorum o yüzden yemiyorum. Bebeğim iyi çok şükür iğnelerden sonra iyileşti. Senin bebiş nasıl?
Canım bnm ki sürekli kusuyor kustukça tekrar emziriyorum. Doktor reflü olabilir dedi. Sürekli üst değiştiriyorum. Bn emdikten sonra kaldırma maya özen gösteriyorum canım.Kusan bebek anneleri biz 11 şubat doğumluyuz. Oğlum çok kusuyor ilk iki ay birer kilo aldı üçüncü ayında 560 gramı aldı doktor bu ayda bakacak �lk 2 ay kilo kaybı yok diye herhangi bir ilaç vermedi ama Oğlum çok kusuyor anne sütü katılaştırıcı mama verdi fakat Onu vermeye fırsat olmuyor çünkü emerken gaz geliyor gazını çıkartırken kusuyor Ağız dolusu. Sizde böyle çok kusan bebek var mı tahlil yaptırmalı mıyım ya da geçer mi. Sorun etmiyorum sonra biri oradan çıkıp Bu çocuk çok kusuyor doktorunu değiştirin deyince acaba diyorum
Şimdi ben birkaç gündür süt ürünleri tüketmedim bugün yoğurt falan yiyeceğim yarında tahlil yaptıracağım birgün yeterli olurmu acabaCanim ya sonuçta senin verdiğin de süt olduğundan sut alerjisi tahlilde çıkar gibi geliyor bana laktaz intoleransi desek zaten anne sütünde bolca var o da çıkar diye düşünüyorum. Garanti olsun istersen, tahlil yaptırmaya yakın diyet yapma derim. Bence tahlili geciktirme senin durumunu 1 ay yaşadım büyük sıkıntı.
ben acı yemiyorum çok huzursuz olmuştu bit kere yediğimde doktora sordum acı yeme dedi ekşide sadece salatada yiyorum veya meyvelerde kuzım zaten çok ağlıyor o yüzden dikkat ediyorum yediklerimeCanim ben acida ekside yiyorum. Daha dogrusu yemedigim hic bisey yok. Artik gazini kendi cikariyor zaten. Ama ozel bir gaz probleminiz varsa limon etkiler mi bilmiyorum.
Ekside acida cok severim ben
Bence olur bildiğim kadarıyla en geç 12 saat sonra yediğin yoğurt süt olaçak dolayısıyla yarın tahlilde çıkacaktır . Zaten bildiğim kadarıyla aynı alerjik maddeler sen diyet yapsanda sutunde mevcut. Biz diyet yaparak sadece alerjikadreslerini miktarını azaltmaya çalışıyoruz ben okuduklarimdan öyle anlamıştım.Şimdi ben birkaç gündür süt ürünleri tüketmedim bugün yoğurt falan yiyeceğim yarında tahlil yaptıracağım birgün yeterli olurmu acaba
Şimdi ben birkaç gündür süt ürünleri tüketmedim bugün yoğurt falan yiyeceğim yarında tahlil yaptıracağım birgün yeterli olurmu acaba
Ayrıca tahlil hakkında bilgin var mı. Kirli bez belli bi süre bekledikten sonra tahlil yapılmıyor sanırım bi araştırırken ona göre elini çabuk tutarsın.Şimdi ben birkaç gündür süt ürünleri tüketmedim bugün yoğurt falan yiyeceğim yarında tahlil yaptıracağım birgün yeterli olurmu acaba
Kizlar babasi dun aksam kizimin sacini sifira vurdu. Cok acaip bi hal almisti yarisi dokulmus yarisi var falanBoyle iyi oldu duzgun duzgun uzasin.Kestigi saclarinida sakladim obur kiziminki de duruyo.Ah bide goya videoya cektim sen git basmadan cek,cekmemis tabi Hatira kalacakti cok uzuldum.Tam bir erkek bebege benzedik ama o saclarimiz ipek gibi uzayacak insallah ve tokalar takacagiz
Bebislerinizle şöyle koyun koyuna yatak keyfi yapıyor musunuz? Benimki iki dakikasıkılıyor anında yok yana doncekmis yok yatmayacakmis masal anlatıyorum şarkı söylüyorum yok yaa beyfendi hiç sallanıyor beni şöyle uyusun koynunda hiç olmuyor
Kızlar bebeklerinizi oturtuyormusunuz? Geçen akşam k.p çocuğu aldı kucağına pat diye oturttu ay nasıl sinir oldumöyle görünce birden panikle bağırdım daha çok erken oturtmayın diye alındı galiba ama napayım daha erken diye biliyorum ben 6.ayda oturmaya başlıyorlar.
Kızlar pizza ve hazır çiğ köfte yiyormusun uz.
Sevgili Şubat anneleri vereceğiniz bilgiler altın değerinde nisan anneleri nden sözcü olarak geldim:) cevaplarsaniz bizi mutlu edersiniz uykusuz anneler adına uyku duzeniniz oturdu mu gaz sancilariniz bittimi bir an önce 3 ,4 aylık olmak istiyoruz ühüüü
Ikinci ayı tamamlayıp 3 e yaklasinca dimi Ayy iyi maşallah bizler de de okadar erken olur insbiz çok saclı doğmuştuk ama dökülmeye başladık bu hali de orantılı ama eylül ekim gibi sıfıra vurdurmak istiyorum
oğlum diğer yaza küt kıvır kıvır saçlarla girsin
keyfeşek izin vermiyor ki ha bire debeleniyor uyuduğunda sarılır gibi yapıyorum o
kocam 4 gözle sarılacağı günü bekliyormuş :)
yarım oturabilir canım 45 derece oturturuyorum
6cı aydan itibaren desteksiz oturabilir
hemileykende yerdim hala yiyorum
ye gitsin
canım bebekten bebeğe değişiyor, gaz düzenimiz 2ci ayın ortasında düzene girdi
uyku düzenimiz son 2 haftadır girmiş gibi hala gündüzleri uzun uzun uyumasada geceleri 4 saat uyuyoruz
karnı cok ıyı doyarsa 5-6 saate kadar yolu var :)
Bizim oturdu uyku düzenimiz maşallah diyeyim nazar değiyor. Yani çoğu kişinin oturmuştur zaten. 2.aydan sonra falan daha rahat etmeye başladım. Gazımız da 40ından sonra azaldı. Şimdi ara sıra oluyor ama çok değil buna da şükür. Ama tam rahat ettik dicez diş çıkarma sancısı başlıcak. Kısacası bize rahat yokSevgili Şubat anneleri vereceğiniz bilgiler altın değerinde nisan anneleri nden sözcü olarak geldim:) cevaplarsaniz bizi mutlu edersiniz uykusuz anneler adına uyku duzeniniz oturdu mu gaz sancilariniz bittimi bir an önce 3 ,4 aylık olmak istiyoruz ühüüü
Ben de bebekle merdiven çıkarsam tıkanıp kalıyorum. Onun dışında rahatım çok şükür. İlaçlarını düzenli kullanmaya çalış cnm.Şükür iyiz canım. Beni astım çok zorluyor canım. Çok bıktım bu illetten
Peki sen düzenli kullanıyor musun canım.Bizim oturdu uyku düzenimiz maşallah diyeyim nazar değiyor. Yani çoğu kişinin oturmuştur zaten. 2.aydan sonra falan daha rahat etmeye başladım. Gazımız da 40ından sonra azaldı. Şimdi ara sıra oluyor ama çok değil buna da şükür. Ama tam rahat ettik dicez diş çıkarma sancısı başlıcak. Kısacası bize rahat yokama ilk zamanlar ki gibi uykusuz ve zor geçmiyor az kaldı biraz daha sabredin
Ben de bebekle merdiven çıkarsam tıkanıp kalıyorum. Onun dışında rahatım çok şükür. İlaçlarını düzenli kullanmaya çalış cnm.
Maşallah cnm sizinki çok gazlı değilmiş bizlerde heyecanla kırkı bekledik daha da fazlalaşti Sağol canim cvp aldığın icinBizim oturdu uyku düzenimiz maşallah diyeyim nazar değiyor. Yani çoğu kişinin oturmuştur zaten. 2.aydan sonra falan daha rahat etmeye başladım. Gazımız da 40ından sonra azaldı. Şimdi ara sıra oluyor ama çok değil buna da şükür. Ama tam rahat ettik dicez diş çıkarma sancısı başlıcak. Kısacası bize rahat yokama ilk zamanlar ki gibi uykusuz ve zor geçmiyor az kaldı biraz daha
Ben de bebekle merdiven çıkarsam tıkanıp kalıyorum. Onun dışında rahatım çok şükür. İlaçlarını düzenli kullanmaya çalış cnm.
Kullanıyorum yoksa bende rahatsızlanıyorum. Sen de dikkat et cnmPeki sen düzenli kullanıyor musun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?