2016 Şubat Anneleri

Ay bnm de canım istiyor canım pizza. Ve çiğ köfte eşim Kıymalı yemiyor ne yazıkki. Canim bebeğin nasıl oldu
Çok canın çekiyorsa ye cnm hazır çiğ köfte. Ben tadını sevmiyorum o yüzden yemiyorum. Bebeğim iyi çok şükür iğnelerden sonra iyileşti. Senin bebiş nasıl?

Sevgili Şubat anneleri vereceğiniz bilgiler altın değerinde nisan anneleri nden sözcü olarak geldim:) cevaplarsaniz bizi mutlu edersiniz uykusuz anneler adına uyku duzeniniz oturdu mu gaz sancilariniz bittimi bir an önce 3 ,4 aylık olmak istiyoruz ühüüü

Biyoloji. Ingilizce ortaokulda da lisede de var. Bize göre daha kolay çıkar tayinin. Insallah istedigin okula gidersin
Evet canım çok şükür.6 haziranda belli olacakmış.daha tercih yapmadım gerçi.inşallah canım.sanırım 5i gecesi uyuyamıcam :) ay bi de 6 sında bebişin aşısı var.çok gergin bir gün olacak :)

Kusan bebek anneleri biz 11 şubat doğumluyuz. Oğlum çok kusuyor ilk iki ay birer kilo aldı üçüncü ayında 560 gramı aldı doktor bu ayda bakacak �lk 2 ay kilo kaybı yok diye herhangi bir ilaç vermedi ama Oğlum çok kusuyor anne sütü katılaştırıcı mama verdi fakat Onu vermeye fırsat olmuyor çünkü emerken gaz geliyor gazını çıkartırken kusuyor Ağız dolusu. Sizde böyle çok kusan bebek var mı tahlil yaptırmalı mıyım ya da geçer mi. Sorun etmiyorum sonra biri oradan çıkıp Bu çocuk çok kusuyor doktorunu değiştirin deyince acaba diyorum

Ayy canimm cook geçmiş olsun neler atlatmissin öyle allah şifa versin başka bi şey yasatmasın.

Ben aşı olurken ağlamasına dayanamıyorum. Sünnet te ne yapıcam
Ben de öyleyim aslında daha hastaneye girince ağlamaya başladım canı yanacak diye ama sünnet olurken bir soğuk kanlı oluverdim bebeğimin bana ihtiyacı var çıkmam dışarı dedim durdum orada zor ama yanında olmak daha iyi geldi bana en azından ne yaptıklarını gördüm görmeyince çocuğuma ne oluyor diye düşünüyorum ben

Çok canın çekiyorsa ye cnm hazır çiğ köfte. Ben tadını sevmiyorum o yüzden yemiyorum. Bebeğim iyi çok şükür iğnelerden sonra iyileşti. Senin bebiş nasıl?
Şükür iyiz canım. Beni astım çok zorluyor canım. Çok bıktım bu illetten

Canım bnm ki sürekli kusuyor kustukça tekrar emziriyorum. Doktor reflü olabilir dedi. Sürekli üst değiştiriyorum. Bn emdikten sonra kaldırma maya özen gösteriyorum canım.

Şimdi ben birkaç gündür süt ürünleri tüketmedim bugün yoğurt falan yiyeceğim yarında tahlil yaptıracağım birgün yeterli olurmu acaba

Canim ben acida ekside yiyorum. Daha dogrusu yemedigim hic bisey yok. Artik gazini kendi cikariyor zaten. Ama ozel bir gaz probleminiz varsa limon etkiler mi bilmiyorum.

Ekside acida cok severim ben
ben acı yemiyorum çok huzursuz olmuştu bit kere yediğimde doktora sordum acı yeme dedi ekşide sadece salatada yiyorum veya meyvelerde kuzım zaten çok ağlıyor o yüzden dikkat ediyorum yediklerime

Şimdi ben birkaç gündür süt ürünleri tüketmedim bugün yoğurt falan yiyeceğim yarında tahlil yaptıracağım birgün yeterli olurmu acaba
Bence olur bildiğim kadarıyla en geç 12 saat sonra yediğin yoğurt süt olaçak dolayısıyla yarın tahlilde çıkacaktır . Zaten bildiğim kadarıyla aynı alerjik maddeler sen diyet yapsanda sutunde mevcut. Biz diyet yaparak sadece alerjikadreslerini miktarını azaltmaya çalışıyoruz ben okuduklarimdan öyle anlamıştım.

Ayrıca tahlil hakkında bilgin var mı. Kirli bez belli bi süre bekledikten sonra tahlil yapılmıyor sanırım bi araştırırken ona göre elini çabuk tutarsın.

biz çok saclı doğmuştuk ama dökülmeye başladık bu hali de orantılı ama eylül ekim gibi sıfıra vurdurmak istiyorum
oğlum diğer yaza küt kıvır kıvır saçlarla girsin

keyf eşek izin vermiyor ki ha bire debeleniyor uyuduğunda sarılır gibi yapıyorum o
kocam 4 gözle sarılacağı günü bekliyormuş :)

yarım oturabilir canım 45 derece oturturuyorum
6cı aydan itibaren desteksiz oturabilir

Kızlar pizza ve hazır çiğ köfte yiyormusun uz.

hemileykende yerdim hala yiyorum
ye gitsin

canım bebekten bebeğe değişiyor, gaz düzenimiz 2ci ayın ortasında düzene girdi
uyku düzenimiz son 2 haftadır girmiş gibi hala gündüzleri uzun uzun uyumasada geceleri 4 saat uyuyoruz
karnı cok ıyı doyarsa 5-6 saate kadar yolu var :)

Ikinci ayı tamamlayıp 3 e yaklasinca dimi Ayy iyi maşallah bizler de de okadar erken olur ins

Bizim oturdu uyku düzenimiz maşallah diyeyim nazar değiyor. Yani çoğu kişinin oturmuştur zaten. 2.aydan sonra falan daha rahat etmeye başladım. Gazımız da 40ından sonra azaldı. Şimdi ara sıra oluyor ama çok değil buna da şükür. Ama tam rahat ettik dicez diş çıkarma sancısı başlıcak. Kısacası bize rahat yok ama ilk zamanlar ki gibi uykusuz ve zor geçmiyor az kaldı biraz daha sabredin
Şükür iyiz canım. Beni astım çok zorluyor canım. Çok bıktım bu illetten
Ben de bebekle merdiven çıkarsam tıkanıp kalıyorum. Onun dışında rahatım çok şükür. İlaçlarını düzenli kullanmaya çalış cnm.

Peki sen düzenli kullanıyor musun canım.

Maşallah cnm sizinki çok gazlı değilmiş bizlerde heyecanla kırkı bekledik daha da fazlalaşti Sağol canim cvp aldığın icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…