- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Türkçe canım eş durumu filan olmuyor Ankara Keçiören de çalışıyorum da semt değiştirmeye çalışıyorum
Aynen öyle ya nasip dedimBranşlarimiz aynı :)) himm, Ankara için biraz zor olabilirama şans gerçekten. Ben bu okuluma il içinde yapılan tercihlerle geldim merkezdeki başka okuldan. Kimse tercih yapmamisti :)) yine puanın azdı :))
Canim hele biraz buyusun sana sarilmiyor mu yatarken insanin eriyip bitesi geliyor :) benim buyuk kizla yapiyoruz onu 2 yasinda Allahimmm sacini koklaya koklaya bulutlarin ustunde uyuyorum sanki :))Bebislerinizle şöyle koyun koyuna yatak keyfi yapıyor musunuz? Benimki iki dakikasıkılıyor anında yok yana doncekmis yok yatmayacakmis masal anlatıyorum şarkı söylüyorum yok yaa beyfendi hiç sallanıyor beni şöyle uyusun koynunda hiç olmuyor
Tatlı sutu arttirir diye boşa dememisler ya
Dun aksam yatmaya yakin pek sevmem ama cok citirdi iki uc tane halka tatli yedim.(guyya kilo verecem dikkat etmeye karar vermisim)
Gece sutum tasti durdu.sabah bi baktim ne nevresm kalmis ne ust bas.halen de cok şiş goguslerim.sut problemim yoktu şükür var ama hiç bu kadar bollasmamisti.kalitesini bilmem ama miktarını oldukca arttirdi
Aynen öyle ya nasip dedimilk atamada Ankara olmaz olmaz diye söylenip duruyordum Keçiören e atandım o yüzden hepsi kısmet
Canim kaka da sut alerjisi degilde sut intoleransi cikar yesende yemesende cikar merak etme 6 haftaya kadar kakada etkileri devam ediyorhep iştahsız 2 aylık olduğumuz zamanlarda başladı hala erdal ediyor doktorumuz tahlil istemedi ama ben kaka tahlili yaptıracağım süt alerjisi için fakat birkaç gündür süt ürünleri yemiyorum ben yemezken acaba çıkarmı tahlilde yoksa yemem mi lazım
Canim hele biraz buyusun sana sarilmiyor mu yatarken insanin eriyip bitesi geliyor :) benim buyuk kizla yapiyoruz onu 2 yasinda Allahimmm sacini koklaya koklaya bulutlarin ustunde uyuyorum sanki :))
Biraz once 4 ay asimizi olduk kizlar.Bacaktan 2 tane cok agladiboyumuz 66 cm kilomuz 7 olmus.Kan ilaci verdi ishal yada kabiz olursa birer gun arayla kullan dedi ama Allah biliyor ya ilac kullanmayi hic sevmiyorum kullanasim yok.Bide her gittigimde ayni soru sut seni korumaz korunuyor musun neyle korunuyorsun esim korunuyo diyorum yoksa kondom verelim offf yildim artik not alsana her seferinde otomatik ayni soru
Ooo supermis, cok tuttum bu fikri :)keske diyebilsem de o an ki ifadesini bir gorsemHaha ben bir daha ver diyeceğim) verdiklerine de yetmez çok ver diyecegim belki bir daha sormaz
Ayy canim ya gecmis olsunayy cidden ne uzun zaman girdi araya
basimda sıkıntılar vardi cnm , ondan giremedim bile.
24 nisan da acil apandisit ameliyatina alindim. bir onceki gun kusma ishal sanci ile acile gitmistim. meger apandisitim patlamak uzereymis. sabahina nobetci cerrahi cagirip ameliyata alindim.
4 gun hastane de kaldim. yavruma hasret. sonra eve geldigim de bebegim emmedi beni. onunla ugrasirken bir de dikislerim iltihaplandi. her gun hasteneye git gel git gel fenalik geldi.mecburen agir antibiyotik trdavisine basadik ve ben bebegimi 3 hafta emziremedim. kucagima bile alamadim. kv gelip bakti. sonra biraz toparlayinca memeyr tutturmaya calistik. suan ara sirada da olsa azcikta olsa emiyor.
ilk basta memeyi gorunce ciglik cigliga agliyordu.
hala meme savasi veriyoruz. dikislerimde hala tam iyilesmedi. iltohap kurudu ma dikisin birini acik birakmislardi rahat aksib diye. o dikis yeri ayrik kapanmadi. hala pansumanla ugrasiyorum.
amrliyata girerken belli etmedim ama cok korktum. bebegimi bi daha goremezsem diye. dikislerde sorun olsa da buna sukur diyorum.
sizler nasilsiniz kizlar
kuzularimiz nasil??
ozledim sizi
Iki bardak kadar ictim öyle yattımTatli yedikten sonra ne kadar su içtin canim?
Limonata vs mi???canım yalnız burdan bir arkadaş limon bebişte pişik yapar dedi endişem vardı bunuda duyunca ben yapmam sende yapma bence
Ingilizce canım...senin?Canim Allah yardimcin olsun brans neydi
Ben aşı olurken ağlamasına dayanamıyorum. Sünnet te ne yapıcamBen bebeğimin yanındaydim sünnet yapan yere göre değişiyor doktor emzir filan dedi hatta ama benimki ağlamaktan birşey görmedi
misafirlere birşey hazırlamakla uğraşmayın 20 kişiymiş birde nereye sıgacaklarsa normal insan 20 kişiyi ağırlayamaz. esiniz 2-3 kilo kuru pasta alsın yanına da meyve suyu cayda yapılmaz bu kadar insana 2. 3. bardak içmek isteyen olursa cok zor olur size kuru pastayı da ortaya buyuk tabaklara koyun kenarlarına da servislık kucuk kucuk tabaklar kendileri yiyecekleri kadar alsınlarvalla buyuk devam ediyor bizim ki
zaten kendi annem 5 gun durabildi yanimda. sonra ankaraya dondu.
kv de 2,5 hafta kaldi. kacar gibi gitti
artik iyisin bakarsin dedi. bir iki hafta daha yardimci olsaydi iyi olurdu. ben gurbetteyim. kimsemiz yok burada. bu halimle cocuga bile zor yetisirken bi de sagolsun arkadaslar gecmis olsuna falan geliyorlar.
mesela bu aksam ustude 20 kisilik bi kafile gecmis olsuna gelecek. daha evin icinde ufakligin camasirlari serili. onlari bile toplayamadim. en azindan bi kek yaparim diyordum. benim huysuz izin verirse yapicam.
boyle yani, zor oluyor tek basima. esim desen sagolsun yardim ediyor ama sonra bi ton lafini ediyor bunu bunu yaptim falan diye. o da ayri sinirlerimi bozuyor. hicbiseyi de tam yapmaz ya...
yine de sukrediyorum oglum iyi ben de iyiyim diye. gerisi yoluna girer zamanla
sagol cnm
valla neden acik yaptiniz diye soramadim inan. ama acik olmasi yuzunden sıkıntı yasadim. nerdeyse 6 parmak genisliginde kesi.
Bi nebze öyle ama canı yanarken yanında olup ona destek vermekte gerekmez mi?@Katibbee
Kızlar ben hastanede yaptırdım lokal anestezi oldu. Tabiki yanına girmiyorsun ameliyathanede yapılıyor. Bilmiyorum ama bence şahsen bebegi görmemek daha iyi. Çünkü ben kan alırken bile dayanamıyorumkesildiğini bile bile yanında durmak istemem.
Ben çok memnun kaldım. Sonrasında pipi etrafı kurumasın diye bezine vazelin sürdürdü ve sıcak suda oturma banyoları yaptırttı doktor. Ben onun dediği kadar 10 ar dk yapmadım.2.3 dk sıcak suya oturttum. 1 haftada iyileşiyor. 10 günde görüntüsü düzeliyor.
Bebislerinizle şöyle koyun koyuna yatak keyfi yapıyor musunuz? Benimki iki dakikasıkılıyor anında yok yana doncekmis yok yatmayacakmis masal anlatıyorum şarkı söylüyorum yok yaa beyfendi hiç sallanıyor beni şöyle uyusun koynunda hiç olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?