2016 Şubat Anneleri

Türkçe canım eş durumu filan olmuyor Ankara Keçiören de çalışıyorum da semt değiştirmeye çalışıyorum

Branşlarimiz aynı :)) himm, Ankara için biraz zor olabilir ama şans gerçekten. Ben bu okuluma il içinde yapılan tercihlerle geldim merkezdeki başka okuldan. Kimse tercih yapmamisti :)) yine puanın azdı :))

Bebislerinizle şöyle koyun koyuna yatak keyfi yapıyor musunuz? Benimki iki dakika sıkılıyor anında yok yana doncekmis yok yatmayacakmis masal anlatıyorum şarkı söylüyorum yok yaa beyfendi hiç sallanıyor beni şöyle uyusun koynunda hiç olmuyor

Branşlarimiz aynı :)) himm, Ankara için biraz zor olabilir ama şans gerçekten. Ben bu okuluma il içinde yapılan tercihlerle geldim merkezdeki başka okuldan. Kimse tercih yapmamisti :)) yine puanın azdı :))
Aynen öyle ya nasip dedim ilk atamada Ankara olmaz olmaz diye söylenip duruyordum Keçiören e atandım o yüzden hepsi kısmet

Canim hele biraz buyusun sana sarilmiyor mu yatarken insanin eriyip bitesi geliyor :) benim buyuk kizla yapiyoruz onu 2 yasinda Allahimmm sacini koklaya koklaya bulutlarin ustunde uyuyorum sanki :))

Tatli yedikten sonra ne kadar su içtin canim?

Biraz once 4 ay asimizi olduk kizlar.Bacaktan 2 tane cok agladi boyumuz 66 cm kilomuz 7 olmus.Kan ilaci verdi ishal yada kabiz olursa birer gun arayla kullan dedi ama Allah biliyor ya ilac kullanmayi hic sevmiyorum kullanasim yok.Bide her gittigimde ayni soru sut seni korumaz korunuyor musun neyle korunuyorsun esim korunuyo diyorum yoksa kondom verelim offf yildim artik not alsana her seferinde otomatik ayni soru

Aynen öyle ya nasip dedim ilk atamada Ankara olmaz olmaz diye söylenip duruyordum Keçiören e atandım o yüzden hepsi kısmet

Haha :)) son yıllarda sukur daha kolaydı. Ben ankarada yapamam diye tercih yapmamistim zamaninda uzak bir ilcesi ni :)) ama çok güzel, maşallah.

Canim kaka da sut alerjisi degilde sut intoleransi cikar yesende yemesende cikar merak etme 6 haftaya kadar kakada etkileri devam ediyor

Canim hele biraz buyusun sana sarilmiyor mu yatarken insanin eriyip bitesi geliyor :) benim buyuk kizla yapiyoruz onu 2 yasinda Allahimmm sacini koklaya koklaya bulutlarin ustunde uyuyorum sanki :))

Yaa ne zaman gelecek o günler. Beşiğinde uyansın alayim emsin yanımda uyusun yok yok ya beşiğini istiyor ya ayağımı :)) ama artık yanlisliklikla da olsa yanagima elini koyuyor okşar gibi o bile insanın içini eritiyor. Ama ben beraber uyumak da istiyorum. Maşallah size de :)

Haha ben bir daha ver diyeceğim ) verdiklerine de yetmez çok ver diyecegim belki bir daha sormaz

Ayy canim ya gecmis olsun

misafirlere birşey hazırlamakla uğraşmayın 20 kişiymiş birde nereye sıgacaklarsa normal insan 20 kişiyi ağırlayamaz. esiniz 2-3 kilo kuru pasta alsın yanına da meyve suyu cayda yapılmaz bu kadar insana 2. 3. bardak içmek isteyen olursa cok zor olur size kuru pastayı da ortaya buyuk tabaklara koyun kenarlarına da servislık kucuk kucuk tabaklar kendileri yiyecekleri kadar alsınlar

Bi nebze öyle ama canı yanarken yanında olup ona destek vermekte gerekmez mi?

Benimkide illa koynumda uyuyacak. Iyice dalana kadar kalkamiyorum yanindan :) gun icinde cok guzel oluyor ama aksama dogru ev isleri yemek halledeyim istiyorum durmuyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…