2016 Şubat Anneleri

İlk 2 ay kabus gibiydi şimdi çok şükür uyku düzenimiz oturdu kolik olduğu için akşamları gaz sancısı var 3-4 saat başka sıkıntı kalmadı

Emziren anneler diye bir grup var facebook ta oraya danis canım bence biraz sagip bak tadına sonra emzir

laaa bi yürü git diyeydin, daha sulu bile vermiyorum anne sütü kafi diye
ne aceleciler ya, zaten eninde sonunda yiyecekler azcuj bekle dimi hııııhhhh

Ya sabah hemsire dedi ki cocugu 24 saatte kac kez emziriyosun dedim 6 7 falan Diyo az 20 kere emzirmen lazim ben boyle
Iyide 2 saatte emzirsem bile 12 yapar.20 kereye can mi dayanir oyke teorik bilgilerle olmuyo valla yada ben mi yanlisim bilemedim..

Ayyy kıyamadım yavruma. Yazık o da aç kalıp yiyordur ne yapsın bebecik. Daha onun sindirim sistemi ne ki ne veriyor Allah aşkına. Bizim de apartmanda bir kadının üçüncü çocuğu artık yaşına yakınladı. Evde bırakır gider. Uyanırsa uyanma saati dolmadan beşikten almaz. Bebeciğin de artık hiç sesi çıkmıyor. Çok dert yapıyorum böyle şeyleri

Ya sabah hemsire dedi ki cocugu 24 saatte kac kez emziriyosun dedim 6 7 falan Diyo az 20 kere emzirmen lazim ben boyle
Iyide 2 saatte emzirsem bile 12 yapar.20 kereye can mi dayanir oyke teorik bilgilerle olmuyo valla yada ben mi yanlisim bilemedim..
20 ne ya. İlk kez duydum bu kadarını. Gün zaten 24 saat

Ben oturma değil ama göğsüme dayayıp uzun oturtuyoruö.ve doktorumuzla konuşurken bir baktım adam sedyeye oturmuş, çocuğua yanına oturtmuş
Kollarını tutmuş bacakları yanyana doktorla. Düşün o halde görünce ben bir panik
Oturabiliyorsa sıkıtnı yok kontrol bende dedi
büyüyen gözlerimi gördü galiba

Pekiiii bastırma işi? Bizimki çivi gibi dik durmak istiyor basıyorsa bastırıyorum engellemey çlılmıyrum:)

Yaaa inanmıyorum:) acı sütü bilmem. Öyle birşey varsa sağ en asından çoğalır sonra emzirirsin

bskn canim sen deneyimli oldugun icin sana soruyorm artk oglumun kakasinda kilcal damar seklinde kan var kirmizi yani sende de olmstu sanki yanls hatrlamiyosam
Hadi yaaa. Krımızı mı kahve kılcal mı

Töbe yerebbimmmm. Benimki adana dürm yiyor ama soğansız deseydin :/
Bizimkiler daha anne sütünü tolere edemiyor kaldı ki yemek suyu

Maşallah cnm sizinki çok gazlı değilmiş bizlerde heyecanla kırkı bekledik daha da fazlalaşti Sağol canim cvp aldığın icin

Ben sukur öyle gaz sıkıntısı vs yasamadim masaj yaptım geçti çoğunlukla sukur. Ama benim sessiz bebeğim 2.5 aylık olunca biraz canavarlasti :)) huysuz , istediği olmayınca sınırlı biri oldu :))

Kısaca gaz maz bitiyor başka bir şey başlıyor :)) alışıyor insan sanırım :) sevgiler hepinize :))

Makinenin vardı canım sağ ilk onu dök iki saat geçsin yeniden sağ... Ayyy hadi insallah )

Rahat olmak işte... Yazık o bebeğe yaa... Biz iki gram bir şey yiyoruz bizimkiler garibin acı çekiyor . işte onlara bir şey olmaz biz de hep ağrı acı ;((

Biz de öyleyiz. Ben versem de almaz ki benim ki :)) yormaz annesini zırt pirt emio

Bana bir değişik geliyor sindik.. Önceden pipi havalaninca anlıyordum cisi geliyor şimdi daha çok kaza ya kurban oluyorum :) bilmedim kk.. Nasıl estetik olduğunu sindik benimkinin

Ayy çok sevindim canım yaşasın.. tadına bak acı degilse ver bebişlere acıysa sag boşalt bir süre sonra ver emerlerse artıverir belki. Ayy hadi inş..
Bende bastırıyorum canım ne olacak tek bırakmıyoruzki ağırlıkları bizde oluyor. Benimkide çok seviyor. Ellerini tutunca hemn kalkmak istiyor. Biraz kalkıncada direk ayaga kalkmaya çalışıyor.

Bana bir değişik geliyor sindik.. Önceden pipi havalaninca anlıyordum cisi geliyor şimdi daha çok kaza ya kurban oluyorum :) bilmedim kk.. Nasıl estetik olduğunu sindik benimkinin
kenar dikişlerini demek istedim benimki ilk 1 aydan sonra altı açıkken çiş yapmamaya başlamıştı artık peçetede koymuyorum pipişe ama hiç belli olmaz tabi heran her yeri sulayabilir

Aynen bende biraz tepki verince bozuldu. Bana verdi al annene git diye neymiş çocuk kalkmak istiyormuş kalkmak istiyor diye öyle pat diye koca çocuk gibi oturtulur mu.
vallahi hiç ilgilenmiyorum. Benim oğlum , oğlum benim, benim benim oğlum , oğlum oğlum benimmmmmm... Hani i gormemisin bir şeyi olmuş derler ya... Ahhhh o gormemiş ben oluyorum. Bana ters gelen birşey olduğunda musamma gostermiyorum. İçime sinecek arkadas.
Ya gozumun önüne geldi de hastanede yatarken 7 aylık bir ki bebeği annesi oturuyordu sadece sağ yanına yastık koyuyordu ah o bebek kaç defa vurdu kafasına yatağın demirine en son dayanamadim karıştım , birde ses çıkıyordu her vurduğunda. Zaten kızına 2 ay kadar kan ilacı vermemiş komşusu dedi diye kızda gram kandan iz yoktu sarı beyaz değişik bir halde gelmisti. Kan takviyesi yapıldı kız 2 günde kendine geldi yanaklari al al oldu...

Bizden de sevgiler

Bizim oğlan da başını omuzlarını kaldırıyor yastiktan hoooppp yan tarafa doğru dusuyor. Aynen ayaklarına basıyor maşallah
. zaten böyle yapıyor ya babam falan yok bu zayıf neyin ama baksana hiç korkma diyorlar bana. Yürüyecek yakında :)

Akıl hocam çok ondan :)
Oturtma bastırma kaldırma yatırma
Her bişeyin zamanı varmış. Pehh. Vallahi bakmıyorum artık neyi ne zman yapıyorlar diye. İnsanı geriyor kendi yapıyorsa yaptırıyorum zorlamıyorum yapsın diye.
Dediğin gibi bir de seviyor dik durmayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…