Ben de bu ay başladım meme uçlarının rengi eskiye dönmeye başladı cildim falan biraz ışıldadı sanırım yumutlama işr beraber vücut kendini toparlamaya başlıyorKizlar ufak bir kanamam basladi sanirim regl oluyorum
Belli olmuyorki cnm 3 aylikkken cikaranlar bile varAa benimki de ayni cok huysuz 3 gundur aksama dogru durduk yere agliyo yuzumu isirmaya calisiyo elleriyle beni parcalayacak korkuyorum valla sacimi basimi yoluyor deli kizalt dudagını ısırıyo surekli mememi ısırıyo uykusu çok huzursuz döne döne bi hal oluyo ben de diş mi çıkarıyor diye düşündüm ama çok küçük değil mi henüz 4 aylık
Cidden karbonhidratla ilgisi var mi yaKesinlikle yemekle alakası var ben de sıvı bol alıp sağlıklı yiyeyim dedim çocuk kilo almamaya huzursuz olmaya başladı tarttırmaya götürdüm ebe kek börek ye dedi vallahiyemeye başladığımdan beri çocuk kendine geldi günde 2 kez kaka yapıyor
Kizlar ufak bir kanamam basladi sanirim regl oluyorum
Ay ben bu haberi verirsen başın sağılsun deGozun aydinmi desem tuh mu desem
Benim gibi erkenden mama sandalyesi araştıranlar var mı bilmiyorum. E Bebek'e uğradığımda çalışan bir arkadaş - artık kanka olduk gide gele - bize uygun fiyat aralığında parasına göre en iyisi joie mizzy olanı önermişti. 300 TL fiyatı ve diğerleri gibi yatışı, eğimi, zırt pırt apartları var. Nasılsa zaman var diye almadık. Bugün bir bakayım dedim internetten. Chicconun 600tl mam sandalyesi 400'e üşmüş. Ablam 8 sene önce almıştı. Şimdi 2. bebeğine de kullanıyor. Çok memnun. Uzun süre balkonda atıl kaldığı halde ne soldu ne de başka bir sorun yaşadı. Siz baktınız mı bir şeyler?
Başlıktan yola çıkarak cevap yazıyorum;Yeni bir topik açtım kızlar, katılımınızı bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebekli-evde-isler-nasil-yuruyor.931172/
eskiden kapalıydım. O yüzden az buçuk fikir sahibiyim.Kızlar bişi sorcam konu ile pek ilgili değil testtür olarak şal mı eşarp mı kullanıyorsunuz size göre bangisi kullanışlı
Birde sefa mrv nin çıtçıtlı şal diye bi ürünü var kullanan var mı
Ikea.nin mama sandalyesi hem çok küçük hem de katlanmiyor hele ev küçükse katlanmaması büyük dert. Kızıma katlanan mama sand.almıştık 2.5 yaşında hala cok rahat sigiyor ikeaninkileri disarda görüyoruz 1.5 yaşındayken zor sigiyordu onlaraGeçmiş olsun
Ay ben bu haberi verirsen başın sağılsun de
Of yaa babamlar kendilerine almış:) bime gelmiş 50liraya falan almış... İkea modeli gibiymiş.
Bende ikeadan alırım çünkü herkes ikea modelinden memnun.
Öyle çok pahalı almayındüşünmüyorım açıkcası. Ne özellikleri var hi bilmşyorum hiç de bakmadım. Bakmıcam dabir şeyi de ucuz olsun ya huuu:)
Başlıktan yola çıkarak cevap yazıyorum;
Ayol iş miş yürümüyor ki
eskiden kapalıydım. O yüzden az buçuk fikir sahibiyim.
O çıtçıtlı eşarbın saçma olduğunu düşünüyorum.
Neden dersen herkesin kafası aynı değil, uzunluk farkı var yuvarlak olanı var vs vs vs...
Herkesin kafasında çıtçıtlsr denk gelmeyenilir yani:/
Bir dönemde direk takılan eşarplar vardı onlarda da bir türlü olmazdı
Öyle yani...
Birdeee şal daha hoş gözüküyor ama saçı boynu gözükmeyen, rüzgar estiğinde de açılıp gözükmeyin şal
Benimde meme uçlarım normale dönmeye başladı.. Dünden beri aralıksız yoğun bir kanamam var oturduğum yeri lekeliyorumBen de bu ay başladım meme uçlarının rengi eskiye dönmeye başladı cildim falan biraz ışıldadı sanırım yumutlama işr beraber vücut kendini toparlamaya başlıyor
Günaydın canim asi mi oldunuz bizde pazartesi oldk o gunden beri gece uykusunda surekli uyaniyoGünaydın kızlar biz dün geceden beri biraz huzursuzuz. Uykumuz var yatmak istemiyoruz, açız emmek istemiyoruzz.. Derken emdik iyi de emdik ve hoop kustuk. Kustuktan sonra rahatladi bebegim biraz daha emzirdim yatirdim. Gece ara ara cirpindi ara ara memeyi reddetti ama zorla verdim.. Simdi yatiyoruz ne zaman kalkar ne yapar bilinmez. Bugun ogluma ben bakicam atesimiz yok ama ne olur ne olmaz, takip ediyim..
Amannnn kolay gelsin ben ikramlarimi bi gün önceden hazırlıyorum sadece salata tarzı ikramlar son güne kaliyor bizimkilerin sağı solu belli olmuyor dahaOglene misafirlerim var hic bisey hazirlamadm bi tarafim kalk diyo yatak beni birakmiyo bosver yat diyo
Ben 6 senedir öyle yapıyorumAmannnn kolay gelsin ben ikramlarimi bi gün önceden hazırlıyorum sadece salata tarzı ikramlar son güne kaliyor bizimkilerin sağı solu belli olmuyor daha
Ya ya yaaaa, ama şimdi aklıma yattı bu dediklerinIkea.nin mama sandalyesi hem çok küçük hem de katlanmiyor hele ev küçükse katlanmaması büyük dert. Kızıma katlanan mama sand.almıştık 2.5 yaşında hala cok rahat sigiyor ikeaninkileri disarda görüyoruz 1.5 yaşındayken zor sigiyordu onlara
Kerniyacığım okuduğumdan beri aklımda senin regli olmanGünaydın kızlar biz dün geceden beri biraz huzursuzuz. Uykumuz var yatmak istemiyoruz, açız emmek istemiyoruzz.. Derken emdik iyi de emdik ve hoop kustuk. Kustuktan sonra rahatladi bebegim biraz daha emzirdim yatirdim. Gece ara ara cirpindi ara ara memeyi reddetti ama zorla verdim.. Simdi yatiyoruz ne zaman kalkar ne yapar bilinmez. Bugun ogluma ben bakicam atesimiz yok ama ne olur ne olmaz, takip ediyim..
Sabah erkenden kalktm onun icin bende dun yapcaktm aksam usendm bugune kaldi buzlukta sarma vardi onu cikardm patates mantisi yapcam elmali kurabiye ispanakli borek bide chesscake benzeyen bi tatli yapcamAmannnn kolay gelsin ben ikramlarimi bi gün önceden hazırlıyorum sadece salata tarzı ikramlar son güne kaliyor bizimkilerin sağı solu belli olmuyor daha
İkeaın mama sandalyesi hiiiç kullanışlı degil sadece minikken oturuyor. Ama oturmak istemiyorlar semsert küçük sıkıcıYa ya yaaaa, ama şimdi aklıma yattı bu dediklerin
şimdi diğerlerini araştırmam ve onlara bakmam lazım. Bu da mı gol değil diyecek adam
İşte bilmeyip araştırmayınca böyle oluyor demek kiben bi kurcalıyayım bu durumu, önümüzde çok günler var ama olsun
Kerniyacığım okuduğumdan beri aklımda senin regli olman
Önceki haftaşarda her belim ağrıdığında gidip emzirmeye çalıştımsık sık emzirdikçe güya geç olunuyormuş
Neyse... Bence dün bizim bebelerin bir tarafından merkür uranüs neptün falan geçti
Benimki de uyumadı. Haa huysuzluk yapmadı ama oyun istedi
Bi Arkadaşında uyumamışgece 5r kadar
Patates mantısını nasıl yapıyorsun canım bir ara yazarmısın?Sabah erkenden kalktm onun icin bende dun yapcaktm aksam usendm bugune kaldi buzlukta sarma vardi onu cikardm patates mantisi yapcam elmali kurabiye ispanakli borek bide chesscake benzeyen bi tatli yapcam
Canım bn filede yıkıyorum eşimde tutuyor.Gunaydin kizlarr :)
Bu yikama olayi benim icin cok onemli nasil yikiyosunuz tek basiniza? Fileli mi ? Banoda dizinize yatirarak mi ? Vs. Herseyi yapiyorum ama su yikamadan cok tirsiyorummm havalarda isindi cocugum zorlaniyoo
Tamam canım çok sağol. Eşime söyleyeyim araştırsın bugünden. Ben normal vazelin sanıyodum duymuştum. Değilmiş demek ki.misscaglayan canım yazmayı unuttum bende 3 gün boyunca 1 tatlı kaşığı calpol verdim. Doktor ateşi çıksada çıkmasada ver demişti. Birde sünnet için özel vazelinler varmış. Tamamen sade katkısız. Her eczanede yok. Normal merhem gibi ilaç tüpünde.. ondan bezine sıkıp temiz kaşığın tersiyle yayın demişti elini sürmeyeceksin yani.. tam pipinin denk geldiği yere sürdük. Pipi beze yapışıp acımasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?