2016 Şubat Anneleri

Kızlar bir çoğumuz aynı durumdayız yemesek sütümüz azalıyor bebişler aç kalıyo yesek kilo olduğu gibi suruyo selülitler almış başını gidiyor çabuk kilo verenleri görüp özeniyoruz :/ ben de düZgün fiZiği ile her zaman öne çıkan biri olmuşumdur şimdi bi 10 kilo fazlam var göbek hala biraz duruyo ama çok ta mutsuz değilim bunlar da hayatın gerçekleri bu anları yaşamakta güzel tadını çıkarıyorum fiziğime göre gayet şık giyinip çıkıyorum fotoğrafta çekiliyorum güzel anılar olarak kalacak.. Şurda 6.aylarına ne kaldı ozaman ek gıda alıp aç kalmayacakları için bu kadar yemek zorunda kalmayacağız biz de kilolar da puff uçacak.. Çok şükür ki bebeklerimizi emziriyoruz ve sağlıklılar gerisi gelip geçici

Belli olmuyorki cnm 3 aylikkken cikaranlar bile var

Cidden karbonhidratla ilgisi var mi ya

Kizlar ufak bir kanamam basladi sanirim regl oluyorum

Geçmiş olsun
Gozun aydinmi desem tuh mu desem
Ay ben bu haberi verirsen başın sağılsun de

Of yaa babamlar kendilerine almış:) bime gelmiş 50liraya falan almış... İkea modeli gibiymiş.
Bende ikeadan alırım çünkü herkes ikea modelinden memnun.
Öyle çok pahalı almayındüşünmüyorım açıkcası. Ne özellikleri var hi bilmşyorum hiç de bakmadım. Bakmıcam da bir şeyi de ucuz olsun ya huuu:)

Başlıktan yola çıkarak cevap yazıyorum;

Ayol iş miş yürümüyor ki

eskiden kapalıydım. O yüzden az buçuk fikir sahibiyim.
O çıtçıtlı eşarbın saçma olduğunu düşünüyorum.
Neden dersen herkesin kafası aynı değil, uzunluk farkı var yuvarlak olanı var vs vs vs...
Herkesin kafasında çıtçıtlsr denk gelmeyenilir yani:/

Bir dönemde direk takılan eşarplar vardı onlarda da bir türlü olmazdı
Öyle yani...
Birdeee şal daha hoş gözüküyor ama saçı boynu gözükmeyen, rüzgar estiğinde de açılıp gözükmeyin şal

Ikea.nin mama sandalyesi hem çok küçük hem de katlanmiyor hele ev küçükse katlanmaması büyük dert. Kızıma katlanan mama sand.almıştık 2.5 yaşında hala cok rahat sigiyor ikeaninkileri disarda görüyoruz 1.5 yaşındayken zor sigiyordu onlara

Ben de bu ay başladım meme uçlarının rengi eskiye dönmeye başladı cildim falan biraz ışıldadı sanırım yumutlama işr beraber vücut kendini toparlamaya başlıyor
Benimde meme uçlarım normale dönmeye başladı.. Dünden beri aralıksız yoğun bir kanamam var oturduğum yeri lekeliyorum Doğumdan önce azar azar olurdum yarım gün yoğun derken azalırdı yine.. Valla şimdi duracak gibi değil

Günaydın kızlar biz dün geceden beri biraz huzursuzuz. Uykumuz var yatmak istemiyoruz, açız emmek istemiyoruzz.. Derken emdik iyi de emdik ve hoop kustuk. Kustuktan sonra rahatladi bebegim biraz daha emzirdim yatirdim. Gece ara ara cirpindi ara ara memeyi reddetti ama zorla verdim.. Simdi yatiyoruz ne zaman kalkar ne yapar bilinmez. Bugun ogluma ben bakicam atesimiz yok ama ne olur ne olmaz, takip ediyim..

Günaydın canim asi mi oldunuz bizde pazartesi oldk o gunden beri gece uykusunda surekli uyaniyo

Oglene misafirlerim var hic bisey hazirlamadm bi tarafim kalk diyo yatak beni birakmiyo bosver yat diyo

Oglene misafirlerim var hic bisey hazirlamadm bi tarafim kalk diyo yatak beni birakmiyo bosver yat diyo
Amannnn kolay gelsin ben ikramlarimi bi gün önceden hazırlıyorum sadece salata tarzı ikramlar son güne kaliyor bizimkilerin sağı solu belli olmuyor daha

Amannnn kolay gelsin ben ikramlarimi bi gün önceden hazırlıyorum sadece salata tarzı ikramlar son güne kaliyor bizimkilerin sağı solu belli olmuyor daha
Ben 6 senedir öyle yapıyorum çocuk olunca bir alıştım şimdi kolay geliyor. Börekleri bile hazırlayıp dolaba atıyorum sabah pişiriyorum. Salata hariç hep birgün önceden yapılacak şeyler seçiyorum.

Ya ya yaaaa, ama şimdi aklıma yattı bu dediklerin
şimdi diğerlerini araştırmam ve onlara bakmam lazım. Bu da mı gol değil diyecek adam

İşte bilmeyip araştırmayınca böyle oluyor demek ki ben bi kurcalıyayım bu durumu, önümüzde çok günler var ama olsun

Kerniyacığım okuduğumdan beri aklımda senin regli olman
Önceki haftaşarda her belim ağrıdığında gidip emzirmeye çalıştım sık sık emzirdikçe güya geç olunuyormuş

Neyse... Bence dün bizim bebelerin bir tarafından merkür uranüs neptün falan geçti
Benimki de uyumadı. Haa huysuzluk yapmadı ama oyun istedi
Bi Arkadaşında uyumamış gece 5r kadar

misscaglayan canım yazmayı unuttum bende 3 gün boyunca 1 tatlı kaşığı calpol verdim. Doktor ateşi çıksada çıkmasada ver demişti. Birde sünnet için özel vazelinler varmış. Tamamen sade katkısız. Her eczanede yok. Normal merhem gibi ilaç tüpünde.. ondan bezine sıkıp temiz kaşığın tersiyle yayın demişti elini sürmeyeceksin yani.. tam pipinin denk geldiği yere sürdük. Pipi beze yapışıp acımasın diye.

Sabah erkenden kalktm onun icin bende dun yapcaktm aksam usendm bugune kaldi buzlukta sarma vardi onu cikardm patates mantisi yapcam elmali kurabiye ispanakli borek bide chesscake benzeyen bi tatli yapcam

İkeaın mama sandalyesi hiiiç kullanışlı degil sadece minikken oturuyor. Ama oturmak istemiyorlar semsert küçük sıkıcı çok koyacaksan içi minderli olsun canım.
Ben 6 sene önce eminönünden bir dükkanda görüp girip almıştım. Diğerşerine göre Çok uygundu 150 TLydi.
3 çocuk büyüttü şimdi geri aldım hala saglam hemde kademeli yatıyor. Hemde aşagı yukarıda inip çıkıyor. Alçakda yapabiliyorsun. illa çok pahalı olmasına gerek yok

Sabah erkenden kalktm onun icin bende dun yapcaktm aksam usendm bugune kaldi buzlukta sarma vardi onu cikardm patates mantisi yapcam elmali kurabiye ispanakli borek bide chesscake benzeyen bi tatli yapcam
Patates mantısını nasıl yapıyorsun canım bir ara yazarmısın?

Gunaydin kizlarr :)

Bu yikama olayi benim icin cok onemli nasil yikiyosunuz tek basiniza? Fileli mi ? Banoda dizinize yatirarak mi ? Vs. Herseyi yapiyorum ama su yikamadan cok tirsiyorummm havalarda isindi cocugum zorlaniyoo

Gunaydin kizlarr :)

Bu yikama olayi benim icin cok onemli nasil yikiyosunuz tek basiniza? Fileli mi ? Banoda dizinize yatirarak mi ? Vs. Herseyi yapiyorum ama su yikamadan cok tirsiyorummm havalarda isindi cocugum zorlaniyoo
Canım bn filede yıkıyorum eşimde tutuyor.

Tamam canım çok sağol. Eşime söyleyeyim araştırsın bugünden. Ben normal vazelin sanıyodum duymuştum. Değilmiş demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…