Benim bazen ilk başta aklima da gelmez 20günlük lohusayken tatile gitti o an gelmedi aklima bi şey. Ama grip olup da söylendiği zaman bi an noluyo dedim başkasından ne bekliyosan sen de aynısını yapacaksın. Eltim hasta olunca koşar gider kv hasta olunca ben gidecekmisim hastalık da grip. Küçük cocugum var bulasmasin gelmeyin demiyorlar da gripte bile gitmemizi bekliyorlar. Ustelik eltim calismiyor ben o sıralar 3e kadar okuldayim ve küçük cocugum var. Eltimin 2 cocugu da bütün gün okulda. Onlarla empati kurayim diyorum hiç bi taraftan anlayamıyorum yaptıklarını. Allah.tan o konuda eşim ve kp benden taraf ama kp.den de dogumlarimda bi çiçek görmedimnihayet işime geleni duymaya işime geleni duymamaya karar verdim zaten şu an kendime hayrım yok ben başkasına muhtacim
Ben netten almadım canım burdaki civil mağazasına gidip kodu kullandımCan'ım bana da önceki hafta geldi. Şimdi baktım da 4 haziran son günmüş. İyi bari eksik şeyler vardı alayım.
Kargo hızlı mı peki canım, sorun yaşadın mı?
bu hafta evin içinde bi deniyeyim tekrardan, cuma teyzemizin mezuniyeti var kırıkkaleye gideceğiz orda koca bebek arabası ile uğraşmak istemıyorum belki o güne kadar alışır
direk bacakları salsam mı ki yoksa destekle mı koysam ?
tam tersi cok soğuk malesef bu yüzden fanlı ısıtıcıyı acıyorum üstünü değiştirirken, gün içinde bir iki kez de buhar veriyorum odaya, bizimkisi sümüklü oldu gitti
Hazir hero baby var ondan alabilirsinKızlar şimdi geçen bi iki hafta öncede konuşmuştuk ya tatil için ideal zaman diye eşim ağustos sonu gibi gidelim diyor ben tabi korkuyorum cesaret edemiyorum yani hadi diyelim ağustos sonu gittik tamda ek gıdanın başlangıç zamanı olacak tatilde nasıl yaparız çorbadır püredir vs.?
I ISIK27Valla şimdi ben böyle bi post açaçaktım ya. Bende çok kararsısızım ama çok da sıcaklıktır uzun kollu ile şaşırdım kaldım ya
En incelerinden uzun kollu giydiriyorum ben de. Daha bugün çoraplarını çıkardım ama akşamları serin oluyor yatirana kadar giydiririmkizlar siz bebislere artik şort kisa kolllu falan giydiriyor musunuz sicak şehirlerdekiler benimki 3bucuk aylık hala uzunlarla geziyoruz sicakliyor mudur diye tereddüt ediyorum
ben de gönderdim ama şifre gelmedi telefona. Bu haftasonu yine deneyeyim en iyisi. Şu haliyle de en uygun civilde. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. chicco kalitesi belli oluyorBiz de geçtiğimiz hafta civilden chicco polly aldık canım, Show TV de yayınlanan merhaba bebek programından indirim kodu kazanmıştım, 349 tl yerine 279 tlye aldık, çok fonksiyonel, kullanımı rahat, eşimle ben çok beğendik, tavsiye ederim.
Aminnn canım grip olmayı bırak bizimkiler kendi misafiri gelince de gelin gelsin hizmet etsin diye bekler ilk kızımdan önce bi yerim eksilmez dedim gittim gönülleri olsun diye ama kızım doğdu çalışmaya başladım yarım saatliğine bi kisi gelecekmiş misafire kahve pişirmek için beni çağırdı eşim kızdı annesine. Kahve de yapmayiver dedi. Allah.tan eşim pek sallamiyor annesinin soylediklerini istediklerini. Çünkü isteklerinin hiç bitmediğini biliyor. Cagirdiklarinda yada geleceklerinde kararı bana bırakıyorempati kurulacak tutar yanı yok ki canım, ikiz bebekler 1 küçük çocuk sende, onların empati kurması lazım. bence eli ayağı tutarken herkes kendine baksın, alıştırmayın öyle grip olunca bile bakıma. asıl bakıma muhtaç olan çocuklardır, büyükler bir zahmet ağalık paşalık taslamayı bırakıp kendilerine baksınlar. ben kp'ye geçenlerde laf arasında söyledim kendinize iyi bakın hastalanmayın hastalanırsanız da bana hiç güvenmeyin kimseye bakmak zorunda değilim dedim.benim tavrımı bildiklerinden bi şey diyemiyorlar zaten. valla kocama ve çocuklarıma bakmak fazlasıyla zamanımı alıyor ve yoruyor başkalarıyla uğraşamam, Allah kimseyi bana muhtaç etmesin, beni de kimseye muhtaç etmesin.
Annem dün almış oğluma ben beğendim mallarını. 4 parça takım almış alt üstlü. 100 liralık. 50 lira ödemiş. Çok uyguna gelmiş tavsiye ederimPamidor da yüzde elli indirim var tekstilde. Ürünler tam olarak nasıl bilemem ama uygun geldi bana. Geçen ay almıştım. Çok çok iyi değil ama zaten uç beş kez giydirip ufaliyorsa uygun almak mantıklı geliyor. Pijamalar vs oldukça uygun.
Günaydın ayrıca :)
Canım elbet sıkıntı olacak sonra da yaptirsan çocuk sıkıntı yaratacak benim yeğenimin korkudan ateşi falan çıktı sünnet olacağı gün. Sonra yok enfeksiyon yok yaz vakti olmaz yok okul vakti olmaz diye 1sene ertelediler. En iyisi küçükken yaptırmak. Benim oğlum olsaydı biz de hemen yaptırmayı düşünüyordukOğlu sünnet olan anneler pipiler iyileşti mi? Biz de cuma günü olcaz nasipse. Ama çok korkuyorum. Eziyet yapar durmazsa diye. Bir kaç gündür de huysuz. Evde yaptırcam bide. Elini kolunu nasıl tutturcak . Şu sünneti de bir atlatsak çok geriliyorum. Eşimle benden başka kimse istemiyor sünnet olmasını. Annemler,kv ler daha küçük diye istemiyorlar. Olurda bir aksilik çıkarsa çok üzülürüm. Çok stresliyim . Hepsi de başımda olcak ağladı durmadı mı yandım artık. Biz demiştik diye başımda konuşcaklar hiç sıkıntıya da gelemiyorum. Kalplerini kırmadan bir atlatsak başka birşey istemiyorum.
Canım evde nasıl yapıyorlar bilmiyorum ben hastanede yaprırdım lokal anestezi hiç öyle mızıltı ağlama olmadı bizimkinde.Oğlu sünnet olan anneler pipiler iyileşti mi? Biz de cuma günü olcaz nasipse. Ama çok korkuyorum. Eziyet yapar durmazsa diye. Bir kaç gündür de huysuz. Evde yaptırcam bide. Elini kolunu nasıl tutturcak . Şu sünneti de bir atlatsak çok geriliyorum. Eşimle benden başka kimse istemiyor sünnet olmasını. Annemler,kv ler daha küçük diye istemiyorlar. Olurda bir aksilik çıkarsa çok üzülürüm. Çok stresliyim . Hepsi de başımda olcak ağladı durmadı mı yandım artık. Biz demiştik diye başımda konuşcaklar hiç sıkıntıya da gelemiyorum. Kalplerini kırmadan bir atlatsak başka birşey istemiyorum.
Eşim evde olsun istedi. Yılların sünnetçisi meşhur bizim burda. Karı koca geliyorlar. Karısı hemşire kendi de sağlıkçı. Hastanede az da olsa anestezi veriyorlar diye istemedi. O ilk günü atlatsak sıkıntı olmaz. Çıktıktan sonra ağlamadı mı hiç. İlaç falan verdiler mi?Canım evde nasıl yapıyorlar bilmiyorum ben hastanede yaprırdım lokal anestezi hiç öyle mızıltı ağlama olmadı bizimkinde.
1 haftada iyileşiyor dikişler görüntüsü 10.15 günde düzeliyor
Bende öyle diyorum. Büyük olunca da çok eziyet ediyorlar kardeşimden biliyorum. Ama kıyamıyorlar torununa. Sanki biz caniyizCanım elbet sıkıntı olacak sonra da yaptirsan çocuk sıkıntı yaratacak benim yeğenimin korkudan ateşi falan çıktı sünnet olacağı gün. Sonra yok enfeksiyon yok yaz vakti olmaz yok okul vakti olmaz diye 1sene ertelediler. En iyisi küçükken yaptırmak. Benim oğlum olsaydı biz de hemen yaptırmayı düşünüyorduk
Arkadaşlar bebeginde laktoz intoleransı olan var mı? Kızım 1 aydır ishal. Bu durum laktoz intoleransında normal mi? Diyete de dikkat ediyorum ayrıca ama ishali devam ediyor
İşte evde yaparken kollar bacaklar tutuluyor ya o görüntüye kıyamıyor insan..Eşim evde olsun istedi. Yılların sünnetçisi meşhur bizim burda. Karı koca geliyorlar. Karısı hemşire kendi de sağlıkçı. Hastanede az da olsa anestezi veriyorlar diye istemedi. O ilk günü atlatsak sıkıntı olmaz. Çıktıktan sonra ağlamadı mı hiç. İlaç falan verdiler mi?
Bende öyle diyorum. Büyük olunca da çok eziyet ediyorlar kardeşimden biliyorum. Ama kıyamıyorlar torununa. Sanki biz caniyiz
Valla ben ablamda görüp öğrendim damla damlatip ordaki sumugu yumusattiktan sonra en küçük boy sarı filkete yi ters çevir yuvarlak kısmı iğne olan kısım değil yani burnunun kenarına doğru sokup çek sümük o yuvarlak kısmın içinde uca doğru geliyor tabiki kafayı sabit tutmak çok onemli uca gelen sumugu peçete ile alıyorum sonra.artık pek sık yapmıyorum bebeğimi her akşam yikiyorum orda güzelce temizliyorum burnunu rahat rahat yatıyor aspiratoru 1 kere kullandım çok ağladı diye kullanmadım bir dahaoznur65 canım sen firketeyle burun temizliğini nasıl yapıyorsun, tehlikeli değil mi, aspiratörle kızım çok ağlıyor senin yöntemini denemek istiyorum
Bizde önümüzdeki hafta gideceğiz tatile tam 3.5 aylık olacak kızım 1 yıl boyunca hiç ek gıda vermeyip anne sutuyle beslenen bebekler var tatil zamanı vermezsin sende emzirirsin sadece yada kavanoz da meyve pureleri falan var onlardan kullanabilirsin sakın oteldeki yiyeceklerden verme büyük lere bile dokunuyor o yiyecekler ama otele gitmek bize çok mantıklı gelmedi çok ağlıyor bizim kız akşamları oteli birbirine katar o yüzden kayinvalidemlerin yazlığına gidicez Antalya yaKızlar şimdi geçen bi iki hafta öncede konuşmuştuk ya tatil için ideal zaman diye eşim ağustos sonu gibi gidelim diyor ben tabi korkuyorum cesaret edemiyorum yani hadi diyelim ağustos sonu gittik tamda ek gıdanın başlangıç zamanı olacak tatilde nasıl yaparız çorbadır püredir vs.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?