Canım bn filede yıkıyorum eşimde tutuyor.
canım şuuan tek kat çıtlıtlı body ve çorap var kızımın ayağında..okadar..kizlar siz bebislere artik şort kisa kolllu falan giydiriyor musunuz sicak şehirlerdekiler benimki 3bucuk aylık hala uzunlarla geziyoruz sicakliyor mudur diye tereddüt ediyorum
Yok canım sakın. Çünkü cildine dokunuyor kızartıyor. Ben sünnet için olanı kullandım bitince bir daha aldım oda bitti. Biraz fazla sıkdım yapışmasın diye. Oda bitince normal sade vazelin aldım bir kere sürdüm. Pipisin yanları kızardı hemen. Çocupu soktum suya yıkadım sürmedim bir daha. Vazelin OROTamam canım çok sağol. Eşime söyleyeyim araştırsın bugünden. Ben normal vazelin sanıyodum duymuştum. Değilmiş demek ki.
canım ben şöyle yıkıyorum..bebişin küvetini duşlupa sokuyorum normal bi şekilde yıkıyorum kafası hariç...sonra açıyorum musluğu kafasını da yıkayıp durulayıp çıkıyorum..gayet kolay oluyorBenimde esim tutuyoo ama surekli ona hadi yikayalim hadi yikayalim die keyfini beklemek zor oluyo ..kafama esince yikayayim diorum..bide hemen herkes yazmis hergun 2 gunde bir die bizimki haliyle dahada uzuyoo..
pratik nasil yikiyolar merak ettim
Yaziyim canim cocugu emzrirken patatesi hasliyorm icine tuz maydonoz dograyip biraz yoguruyorm sonra yuvarlak şekle sokup ortasina bastryrm bosluk olsun diye icine sarimsakli yogurt ustunede salcali sos yapip dokuyorm ugrasmak istemezsen sekil vermek icin direk borcama dumduz yayip da yapablrsnPatates mantısını nasıl yapıyorsun canım bir ara yazarmısın?
canım içiine kouu bak bebiş rahat mı diye..rahatsa sıkıntı yok demektir bencekonu kanguru olmuşken bizim kanguru momfort baby oğlum 6200 gr 61 cm 108 günlük, yenidoğan aparatımız yok ve biz ne zaman kanguruyu kullanacağız, yorumlar bi 7 kilo olması gerek diyor bi 4cü ayı bitirmesi lazım diyor benpek anlamadım
Canim ben 2 aydr tek basima yikiyorm eslerin keyfine kalirsk hafta bi anca yikaniyo kuvetinicine battaniye seryrm kafasinada alt acma bezinin yastigini koyuyorm biraz ssu koyuyorm yikiyrm kafasınida yuzustu yatryrm yastga kollarini koyup oyle yikiyormBenimde esim tutuyoo ama surekli ona hadi yikayalim hadi yikayalim die keyfini beklemek zor oluyo ..kafama esince yikayayim diorum..bide hemen herkes yazmis hergun 2 gunde bir die bizimki haliyle dahada uzuyoo..
Canım ben bazen lavavoda yıkıyorum. Bazen küveti duşakabinin içindeyken küvete sıcak suyu dolduruyorum üzerine fikesini takıyırum. Lifinede şampuanını döküp köpürtüyorum. Bebegi fileye yatırıyorum sol elim hep kafasının altında duruyor. Köpürttüğüm lifle yıkıyorum. Yıkayınca musluğu açıyorum suyu ılıtıyorum. Bu sırada elim hep bebegin kafasının altında.. su ılınınca bebegi durluyorum çıkarıyorum.Benimde esim tutuyoo ama surekli ona hadi yikayalim hadi yikayalim die keyfini beklemek zor oluyo ..kafama esince yikayayim diorum..bide hemen herkes yazmis hergun 2 gunde bir die bizimki haliyle dahada uzuyoo..
Gunaydin kizlarr :)
Bu yikama olayi benim icin cok onemli nasil yikiyosunuz tek basiniza? Fileli mi ? Banoda dizinize yatirarak mi ? Vs. Herseyi yapiyorum ama su yikamadan cok tirsiyorummm havalarda isindi cocugum zorlaniyoo
Benimde esim tutuyoo ama surekli ona hadi yikayalim hadi yikayalim die keyfini beklemek zor oluyo ..kafama esince yikayayim diorum..bide hemen herkes yazmis hergun 2 gunde bir die bizimki haliyle dahada uzuyoo..
Of yaa babamlar kendilerine almış:) bime gelmiş 50liraya falan almış... İkea modeli gibiymiş.
Bende ikeadan alırım çünkü herkes ikea modelinden memnun.
Öyle çok pahalı almayındüşünmüyorım açıkcası. Ne özellikleri var hi bilmşyorum hiç de bakmadım. Bakmıcam dabir şeyi de ucuz olsun ya huuu:)
canım ben şöyle yıkıyorum..bebişin küvetini duşlupa sokuyorum normal bi şekilde yıkıyorum kafası hariç...sonra açıyorum musluğu kafasını da yıkayıp durulayıp çıkıyorum..gayet kolay oluyor
Sagol canım sana kolay gelsinYaziyim canim cocugu emzrirken patatesi hasliyorm icine tuz maydonoz dograyip biraz yoguruyorm sonra yuvarlak şekle sokup ortasina bastryrm bosluk olsun diye icine sarimsakli yogurt ustunede salcali sos yapip dokuyorm ugrasmak istemezsen sekil vermek icin direk borcama dumduz yayip da yapablrsn Eki Görüntüle 1841196 sekli boyle oluyo cok lezzetli ve kolay
Canım ben bazen lavavoda yıkıyorum. Bazen küveti duşakabinin içindeyken küvete sıcak suyu dolduruyorum üzerine fikesini takıyırum. Lifinede şampuanını döküp köpürtüyorum. Bebegi fileye yatırıyorum sol elim hep kafasının altında duruyor. Köpürttüğüm lifle yıkıyorum. Yıkayınca musluğu açıyorum suyu ılıtıyorum. Bu sırada elim hep bebegin kafasının altında.. su ılınınca bebegi durluyorum çıkarıyorum.
Ama nasıl yıkarsam yıkayayım önce anadizinin üzerine havluyu seriyorum yıkama bitince üzerine koyup sarıyorum hemen.
Ayrıca dünkü banyomuzuda anlatayım bebegi soyup bezi ile havlusunun üzerine anadizine yatırdım. Sonra ben duşa girdim o su sesi ile bayagı bir oyalandı saga sola bakındı. Beni görmesede ağlamadı. Ben yıkandım sonra onun bezini çıkarıp kucagıma aldım. Tabi önce lifini şampuanlamıştım. Bu sırada yukardan su akıyır tabi. Kucagımda yıkadım ohh öyle güzel ve kolay olduki anlatam. Oğlum çok eglendi. Yukarda akan sularla oynamaya çalıltı falan. Uzunda sürmedi önce sırtını poposunu ayaklarını yıkadım.sonra kucagımda ters çevirdim yüzünü diğer tarafa o sularla oynarken ön tarafını yıkadım. 5 dk da bitti
Ohoo canım ona kol ve sabır dayanmaz artık.Canim sen yikarken bebegi kuvetin icine fileye mi yatiriyosun... ay beni gorseniz kuvet odaya geliyo yanina 1 kova su yere ortuuu ..esim tutuyo ben yikiyodum ama artik ben tek yikamak istiyoerun
İnş kısa sürede gelir canım.Kucağımda yıkamak benimde hayalim tabi doğalgaz gelincee
Evet canim asi oldukGünaydın canim asi mi oldunuz bizde pazartesi oldk o gunden beri gece uykusunda surekli uyaniyo
fileyi katlayıp yastık yapıorum baş kısmındaki tutacağınıda küvete gwçiriyorum böylelikle kaymıyorda..Canim sen yikarken bebegi kuvetin icine fileye mi yatiriyosun... ay beni gorseniz kuvet odaya geliyo yanina 1 kova su yere ortuuu ..esim tutuyo ben yikiyodum ama artik ben tek yikamak istiyoerun
Istee aynenn cocugu tutuyoo havada su dokecegim yere indir biraz diyorum 2 sn sonra cocuk tekrar havadaBende 2 günde bir yıkıyorum canım tek başıma.filesi var ona yatiriyorum çevire çevire yikiyorumilk başlarda haliyle biraz uzun sürüyordu şimdi pratiklestim artık bide burası serin biraz odayı ısıtıp yaptirdigim için acele etmek zorundayım
Hatta eşimle yıkamak bile istemiyorum çünkü eli yavaş beraber yaptırırken bile o hep sadece izleyen taraf oluyo
bizde ayın 10'unda olacağız..şimdiye kadar aşılardan sonra bi sıkıntı yaşamadık..inşallah da yaşamayızEvet canim asi olduk.. Asidan korktu diye cirpinarak uyandi bir kac kere yavrumm, yada agrisi var bilemiyorum :/
İkeaın mama sandalyesi hiiiç kullanışlı degil sadece minikken oturuyor. Ama oturmak istemiyorlar semsert küçük sıkıcıçok koyacaksan içi minderli olsun canım.
Ben 6 sene önce eminönünden bir dükkanda görüp girip almıştım. Diğerşerine göre Çok uygundu 150 TLydi.
3 çocuk büyüttü şimdi geri aldım hala saglam hemde kademeli yatıyor. Hemde aşagı yukarıda inip çıkıyor. Alçakda yapabiliyorsun.illa çok pahalı olmasına gerek yok
Gunaydin kizlarr :)
Bu yikama olayi benim icin cok onemli nasil yikiyosunuz tek basiniza? Fileli mi ? Banoda dizinize yatirarak mi ? Vs. Herseyi yapiyorum ama su yikamadan cok tirsiyorummm havalarda isindi cocugum zorlaniyoo
Canım ben bazen lavavoda yıkıyorum. Bazen küveti duşakabinin içindeyken küvete sıcak suyu dolduruyorum üzerine fikesini takıyırum. Lifinede şampuanını döküp köpürtüyorum. Bebegi fileye yatırıyorum sol elim hep kafasının altında duruyor. Köpürttüğüm lifle yıkıyorum. Yıkayınca musluğu açıyorum suyu ılıtıyorum. Bu sırada elim hep bebegin kafasının altında.. su ılınınca bebegi durluyorum çıkarıyorum.
Ama nasıl yıkarsam yıkayayım önce anadizinin üzerine havluyu seriyorum yıkama bitince üzerine koyup sarıyorum hemen.
Ayrıca dünkü banyomuzuda anlatayım bebegi soyup bezi ile havlusunun üzerine anadizine yatırdım. Sonra ben duşa girdim o su sesi ile bayagı bir oyalandı saga sola bakındı. Beni görmesede ağlamadı. Ben yıkandım sonra onun bezini çıkarıp kucagıma aldım. Tabi önce lifini şampuanlamıştım. Bu sırada yukardan su akıyır tabi. Kucagımda yıkadım ohh öyle güzel ve kolay olduki anlatam. Oğlum çok eglendi. Yukarda akan sularla oynamaya çalıltı falan. Uzunda sürmedi önce sırtını poposunu ayaklarını yıkadım.sonra kucagımda ters çevirdim yüzünü diğer tarafa o sularla oynarken ön tarafını yıkadım. 5 dk da bitti
canım ben ev içi kullnımda yani sürekli kullanımda ikeanın modelinin iyi olacağını düşünmüyorum..sert plastik çünkü rahat olmaz bebek için..biz oturamıyoruz öyle sertte bebiş nolur popişlere yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?