2016 Şubat Anneleri

Canım bn filede yıkıyorum eşimde tutuyor.

Benimde esim tutuyoo ama surekli ona hadi yikayalim hadi yikayalim die keyfini beklemek zor oluyo ..kafama esince yikayayim diorum..bide hemen herkes yazmis hergun 2 gunde bir die bizimki haliyle dahada uzuyoo..
pratik nasil yikiyolar merak ettim

kizlar siz bebislere artik şort kisa kolllu falan giydiriyor musunuz sicak şehirlerdekiler benimki 3bucuk aylık hala uzunlarla geziyoruz sicakliyor mudur diye tereddüt ediyorum
canım şuuan tek kat çıtlıtlı body ve çorap var kızımın ayağında..okadar..
gün gece nasıl terlediğini gördüm yavrumun eziyet etmeye gerek yok havalar olmuş 30 derece

Tamam canım çok sağol. Eşime söyleyeyim araştırsın bugünden. Ben normal vazelin sanıyodum duymuştum. Değilmiş demek ki.
Yok canım sakın. Çünkü cildine dokunuyor kızartıyor. Ben sünnet için olanı kullandım bitince bir daha aldım oda bitti. Biraz fazla sıkdım yapışmasın diye. Oda bitince normal sade vazelin aldım bir kere sürdüm. Pipisin yanları kızardı hemen. Çocupu soktum suya yıkadım sürmedim bir daha. Vazelin ORO

Son düzenleme:
Benimde esim tutuyoo ama surekli ona hadi yikayalim hadi yikayalim die keyfini beklemek zor oluyo ..kafama esince yikayayim diorum..bide hemen herkes yazmis hergun 2 gunde bir die bizimki haliyle dahada uzuyoo..
canım ben şöyle yıkıyorum..bebişin küvetini duşlupa sokuyorum normal bi şekilde yıkıyorum kafası hariç...sonra açıyorum musluğu kafasını da yıkayıp durulayıp çıkıyorum..gayet kolay oluyor

Patates mantısını nasıl yapıyorsun canım bir ara yazarmısın?
Yaziyim canim cocugu emzrirken patatesi hasliyorm icine tuz maydonoz dograyip biraz yoguruyorm sonra yuvarlak şekle sokup ortasina bastryrm bosluk olsun diye icine sarimsakli yogurt ustunede salcali sos yapip dokuyorm ugrasmak istemezsen sekil vermek icin direk borcama dumduz yayip da yapablrsn sekli boyle oluyo cok lezzetli ve kolay

canım içiine kouu bak bebiş rahat mı diye..rahatsa sıkıntı yok demektir bence

Canim ben 2 aydr tek basima yikiyorm eslerin keyfine kalirsk hafta bi anca yikaniyo kuvetinicine battaniye seryrm kafasinada alt acma bezinin yastigini koyuyorm biraz ssu koyuyorm yikiyrm kafasınida yuzustu yatryrm yastga kollarini koyup oyle yikiyorm

Canım ben bazen lavavoda yıkıyorum. Bazen küveti duşakabinin içindeyken küvete sıcak suyu dolduruyorum üzerine fikesini takıyırum. Lifinede şampuanını döküp köpürtüyorum. Bebegi fileye yatırıyorum sol elim hep kafasının altında duruyor. Köpürttüğüm lifle yıkıyorum. Yıkayınca musluğu açıyorum suyu ılıtıyorum. Bu sırada elim hep bebegin kafasının altında.. su ılınınca bebegi durluyorum çıkarıyorum.
Ama nasıl yıkarsam yıkayayım önce anadizinin üzerine havluyu seriyorum yıkama bitince üzerine koyup sarıyorum hemen.
Ayrıca dünkü banyomuzuda anlatayım bebegi soyup bezi ile havlusunun üzerine anadizine yatırdım. Sonra ben duşa girdim o su sesi ile bayagı bir oyalandı saga sola bakındı. Beni görmesede ağlamadı. Ben yıkandım sonra onun bezini çıkarıp kucagıma aldım. Tabi önce lifini şampuanlamıştım. Bu sırada yukardan su akıyır tabi. Kucagımda yıkadım ohh öyle güzel ve kolay olduki anlatam. Oğlum çok eglendi. Yukarda akan sularla oynamaya çalıltı falan. Uzunda sürmedi önce sırtını poposunu ayaklarını yıkadım.sonra kucagımda ters çevirdim yüzünü diğer tarafa o sularla oynarken ön tarafını yıkadım. 5 dk da bitti

Gunaydin kizlarr :)

Bu yikama olayi benim icin cok onemli nasil yikiyosunuz tek basiniza? Fileli mi ? Banoda dizinize yatirarak mi ? Vs. Herseyi yapiyorum ama su yikamadan cok tirsiyorummm havalarda isindi cocugum zorlaniyoo

Bende 2 günde bir yıkıyorum canım tek başıma.filesi var ona yatiriyorum çevire çevire yikiyorum ilk başlarda haliyle biraz uzun sürüyordu şimdi pratiklestim artık bide burası serin biraz odayı ısıtıp yaptirdigim için acele etmek zorundayım
Hatta eşimle yıkamak bile istemiyorum çünkü eli yavaş beraber yaptırırken bile o hep sadece izleyen taraf oluyo

canım ben ev içi kullnımda yani sürekli kullanımda ikeanın modelinin iyi olacağını düşünmüyorum..sert plastik çünkü rahat olmaz bebek için..biz oturamıyoruz öyle sertte bebiş nolur popişlere yazık

Canim sen yikarken bebegi kuvetin icine fileye mi yatiriyosun... ay beni gorseniz kuvet odaya geliyo yanina 1 kova su yere ortuuu ..esim tutuyo ben yikiyodum ama artik ben tek yikamak istiyoerun

Sagol canım sana kolay gelsin

Kucağımda yıkamak benimde hayalim tabi doğalgaz gelincee

Canim sen yikarken bebegi kuvetin icine fileye mi yatiriyosun... ay beni gorseniz kuvet odaya geliyo yanina 1 kova su yere ortuuu ..esim tutuyo ben yikiyodum ama artik ben tek yikamak istiyoerun
Ohoo canım ona kol ve sabır dayanmaz artık. o küçükkendi şimdi banyoda banyo zamanı

fileyi katlayıp yastık yapıorum baş kısmındaki tutacağınıda küvete gwçiriyorum böylelikle kaymıyorda..
kğvetin altına da bişiler koyuyorum baş kısmı yüksekte kalıyor böylelikle

Istee aynenn cocugu tutuyoo havada su dokecegim yere indir biraz diyorum 2 sn sonra cocuk tekrar havada ay icimi sisiriyo benimmmBende file alayim o zaman bizim kuveti a101den almistik her file uyar mi acabaa

Evet canim asi olduk .. Asidan korktu diye cirpinarak uyandi bir kac kere yavrumm, yada agrisi var bilemiyorum :/
bizde ayın 10'unda olacağız..şimdiye kadar aşılardan sonra bi sıkıntı yaşamadık..inşallah da yaşamayız

Gunaydin kizlarr :)

Bu yikama olayi benim icin cok onemli nasil yikiyosunuz tek basiniza? Fileli mi ? Banoda dizinize yatirarak mi ? Vs. Herseyi yapiyorum ama su yikamadan cok tirsiyorummm havalarda isindi cocugum zorlaniyoo

Mama sandelyesi 3-4 arkadaşım var onlar kullanıyor hiç şikayet etmemişlerdi.
Minderli kullanıyorlar ama ne bileyim şaşırdım. Neyse önce dedesinin aldığı mama sandlyesini kurup test ederiz
Vallahi buna da masraf yapmak istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…