2016 Şubat Anneleri

Tamam cnm söylediğin iyi oldu. Eşim baksın.

Canim sen yikarken bebegi kuvetin icine fileye mi yatiriyosun... ay beni gorseniz kuvet odaya geliyo yanina 1 kova su yere ortuuu ..esim tutuyo ben yikiyodum ama artik ben tek yikamak istiyoerun

Heh işte şekil ben aynı şekilde yikiyoruz demekki .ben elimle destek vermiyorum çünkü suyu seviyor yikarken sabit kalıyor da sadece yüzü fileye değdiğinde filedeki sampuanindan oluşan köpüğü ağzına almaya çalışıyor oyüzden tek zorluğu bi yandan yıkayıp bi yandan su dökmeye çalışmak.ama alisinca inan tek başına yıkamak da kolay

İnş kısa sürede gelir canım.
Amiiiin inşallah canim

Günaydın hanımlar Nasılsıniz bebisler nasıl umarım her şey yolundadir bi kaç gündür foruma giremiyorum ev taşıyacagimiz için koşusturma var . Bugün de mide ağrısı ile uyandım maalesef . kendimi çok yorgun hissediyorum. sırt ağrısı da çabası geçen gün Fizyoterapiste gittim d vitamini verdi bebek de kullanıyor ya bende kullansam sorun olmaz di mi fikri olan var mı? yarın eşim memlekete bırakacak benle bebeğimi ay yol gözümde öyle büyüyor ki anlatamam. sonra da eşim geri dönecek 20 gün ayrı kalacağız bu durumu da istemiyorum kötü oluyor ayrı kaldığımızda.bende durumlar öyle :) sayfalar epey birikmiş benim de cook isim var okuyamıyorund

Ben de ikeanın mama sandalyesini düşünüyordum ama rahatsız edici gibi duruyor gerçekten. Sizin bim den aldığınız sandalyeyi gördüm ben e bebekte var aynısı 50 liraydı. Bim de 45 di. İkeanın sandalyesi gibi sadece oyuncağı var önünde.

Evet canim asi olduk .. Asidan korktu diye cirpinarak uyandi bir kac kere yavrumm, yada agrisi var bilemiyorum :/
gecmis olsun canım en kötüsü aşılar işte allah başka bi şey vermesin.bizimde aşı ayin 6 sinda ay ben daha çok korkuyorum bebeğimden:)

mama sandalyesinde oturtmaya başladınız mı kızlar erken değil mi

Bende Isparta'yım bura bi sıcak bi soğuk ama dün ben artık askılı badi üstüne ince uzun kollu giydirdim çıktım ona rağmen yine sıcaktan yüzü döktü. Rüzgar da var o olmasa askılı şort sezonunu açacım valla

canım şuuan tek kat çıtlıtlı body ve çorap var kızımın ayağında..okadar..
gün gece nasıl terlediğini gördüm yavrumun eziyet etmeye gerek yok havalar olmuş 30 derece
aynen ya dun bi kolsuz atlet bir de üstüne uzun kollu citcitli badi vardi baktim.sirti kafasi terlemis artik daha az ve ince giydirmek gerek

Aynenn oylee bizimde hafta bir i buluyodu alt acma yastigi mantikli onuda koyayim canim tsk lerrr :)

Superr masallahh:) filede yikarken basini yikayacagin zaman govdesinden tutuyosun dimi? Bide dizinde yikarken sanki bana kayacak gibi geliyoo hadi govde tamam turarsinda basini yikayamam gibi geliyoo

Valla tatlim hava sicak, asi olduk, birde gezegenler yer degistirdiyse tamamdir iste yeni uyandi ufaklik bende uykumu alabildim cok sukur..

Regl olayina gelince hic anlamadim, agrim sizimda olmadi, toile bi gittim anamm kanamam var, insan bir tirsiyor basta haliyle :))

misscaglayan canım ben geçen hafta evde yaptırdım şükür iyileşmesi bi haftayı bile bulmadı. İlk üç gün biraz sıkıntı ama geçiyor inan. İğnedrn sonra hiç korkma benim ki çok hareketli olmasına rağmen yapılırken sadece bacakları tutuldu ki oyuncağı ile ilgilendi hep ve rahat geçti. İnş senin de öyle geçer

bizde ayın 10'unda olacağız..şimdiye kadar aşılardan sonra bi sıkıntı yaşamadık..inşallah da yaşamayız
Bizimki hep korkarak uyandi onu biliyorum :) Aman atesleri cikmasinda varsin huysuzluk yapsinlar

Canim sen yikarken bebegi kuvetin icine fileye mi yatiriyosun... ay beni gorseniz kuvet odaya geliyo yanina 1 kova su yere ortuuu ..esim tutuyo ben yikiyodum ama artik ben tek yikamak istiyoerun
ben de sendenim oda isiniyor küvet kiyafetleri hazır oluyor sonra alel acele yikanip durulaniyor yavrum :)ama bizim banyo asiri büyük ve dusakabin yok brn bile bazen Üşüyorum bebis de usur diye odada yıkıyoruz

Kızlar ya siz sağlık ocaginin verdiği d vitaminini(monovit) kullanıyor musunuz ? Yada ben gibi başlarda kullanmayı unutup sonradan da huzursuz ve uykusuzluk veriyor diye kullanmak istemeyen varmı ?
Ama ebe de kullan bingildagi geç kapanır diyor bilemedim

Börekleri ben de önceden hazirliyorum hatta sarıp difrize atıyorum 1kişi bile gelse son anda haber verse hemen ativeriyorum fırına. Dediğin gibi ben de en basit şeyleri seçiyorum 3çocukla baska seçeneğimiz yok ki. Normalde de abur cubur yemesin diye kızıma kek, tart vb yapıyorum en basitlerinden. Zaman alan çok fazla tarifim var unuttum onları

Sabah erkenden kalktm onun icin bende dun yapcaktm aksam usendm bugune kaldi buzlukta sarma vardi onu cikardm patates mantisi yapcam elmali kurabiye ispanakli borek bide chesscake benzeyen bi tatli yapcam
Mantiyla ugrasmaya vakit kalacak mi. Vakit alan seyler hep. Ben vakit alan şeylere cesaret edemiyorum hep yarım kalıyor birinden biri agliyor. Bu arada kayserili misin patates mantisini çoğu bilmez

canım şuuan tek kat çıtlıtlı body ve çorap var kızımın ayağında..okadar..
gün gece nasıl terlediğini gördüm yavrumun eziyet etmeye gerek yok havalar olmuş 30 derece
Burda da birden ısındı hava. Dün ben de kisa kollu giydirdim ama gece biraz üşüdü ayakları çorap giydirdim. Gece de kolları üşüdü sardim battaniyeye. Bu gece ince uzun kollu giydircem. Benimkiler şimdiden üstünü açıyor geceleri. Bi bakiyorum uyuyo ama üstünde battaniyeden eser kalmamış

Canim hirilti onemli bsy degldr belki benm oglanda durdk yerfr hiriltisi oluyodu arada dun doktora dedm bakti bisey yok dedi bebeklerde olabilir daha nefes borusu tam gelsmedigi icin mi bisey dedi tam hatrlamyrm
Evet evet canım aynını bana da dedi . benim bebeğin hırıltısı hala devam ediyor bazen kayboluyor sonra bi bakıyorum gene var

Aaa bundan mı bahsediyordun patates mantisi diyince kayserililerin yaptığından bahsediyorsun sanmıştım bu çok güzel oluyor kışın havuç da koyuluyor patates canagi yapılırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…