2016 Şubat Anneleri

henüz yarım kol giydirmedim ben gündüz tamam da gece cesaret etmem yarım kol giydirmeye üsur gibi gelir bana:) çorap giydirmiyor musun canım çıplak ayak mı yoksa ayaklı tulum mu var üstlerinde:)

mama sandalyesinde oturtmaya başladınız mı kızlar erken değil mi
Yok cnm daha erken araştırıyoruz hangisini alsak diye. Oturmaya başlasalar daha rahat olcak herşey.
Ay inşallah cnm. En çok o kısmı düşünüyorum. Nasıl durdurcaz diye. İnşallah dediğin gibi olur. Sonuçta ilk biz yaptırmıyoz. Bir şekilde hallediyorlardır diye düşünüyorum.

Canim sen yikarken bebegi kuvetin icine fileye mi yatiriyosun... ay beni gorseniz kuvet odaya geliyo yanina 1 kova su yere ortuuu ..esim tutuyo ben yikiyodum ama artik ben tek yikamak istiyoerun
Ben banyoda yikiyorum kendi kuvetinde filesinin üstüne yatiriyorum onceden sabunlu lifine kadar her şeyini hazırlıyorum önce vücudu biraz sağa sonra sola çevirerek sırtını altını degistirir gibi bacaklarını kaldırıp poposunu lifliyorum. Sonra saçını yikiyorum önce filesindeyken bol bol su döküyorum sonra koltuk altlarindan koluma yatırıp son suyunu da arkasından döküyorum sevgili eltim son suyunu dökerken koluna yatırma şeklini şöyle demişti dirsegin kafa kısmına elini de bacak arasından geçir hiç kipirdayamaz demisti ama benim ilk kızım o şekilde tutunca rahatsız olup daha çok kipirdanmisti istersen bi dene

henüz yarım kol giydirmedim ben gündüz tamam da gece cesaret etmem yarım kol giydirmeye üsur gibi gelir bana:) çorap giydirmiyor musun canım çıplak ayak mı yoksa ayaklı tulum mu var üstlerinde:)
Gece cikariyorum çoraplarını ustlerine polar battaniye ortuyorum gece bizim ev baya serin oluyor ben usuyorum. Bu gece incelerden uzun kollu üst giydircem altina da uzun ama çorap yakar artık

Kizlar arabası olanlar oto koltuğuna bakmaya başlasın. Büyük kızımın koltuğunu değiştirdik ilk aldığımız çok rahatsızdı yatmiyordu 700küsur liralik ürünü 300küsure aldık cocuklarimiz yavastan oturmaya başlayacak onlara da bakmak lazım. Biz aldığımızdan memnun kalırsak ikizlere de alcaz ama önce arabayı değiştirmek gerekecek arkaya 3 koltuk sığmıyor

benimkide öyle..ben ince yorgan örtüyorum onuda beşiğin sağından ve solundan içeri sokuyorum..açılmayı önlüyorum böylelikle

Ayy bende deniyim biz hala babamiza sarilip banyo yapiyoruz fileyi pek sevmedi ama artik buyudu simdiki tepkisi nasil olur bilemicem dogrusu

Ayy bende deniyim biz hala babamiza sarilip banyo yapiyoruz fileyi pek sevmedi ama artik buyudu simdiki tepkisi nasil olur bilemicem dogrusu
canım benimkide filesini hiç sevmedi bende kızımı küvete yatırıp fileyi katlayıp kafasının altına koyuyorum

Herkese selamlar kizimin kafasinin arkasinda 2 tane beze vardı. 3 ayri doktora götürdum hepsi normal zamanla gecer demislerdi. Bi kac gundur takip ettim biri mercimekten daha da küçük hale gelmis digeride küçülüyor nasil rahatladim ohhh yaaa. Olan arkadaslar varsa korkmasinlar zamanla geçiyor demekki. Allah yavrularimiza saglik versin.

Haklısın canım bugün arıcaz bakalım ne dicekler çok merak ediyorum şahsen ben 500 düşünüyorum.cunku köy yeri ve boş derslerimde ve süt izninde de evimde olcam zaten o saatlerde dinlenmiş olcak.okulumla ev aynı bahçede.iyiki de öyle yoksa fena aklım kalırdı minnosumda

B
En icine havucta koyuyorum bunun oydugumuz yerlwre

Bizde de geçen hafta çıktı. Doktor merhem verdi, geçer, önemli değil dedi. 1 hafta oldu ama çok da geçmedi hala. İnşallah siner bizimki de.

şal kullanıyorum ve boynum ile ensemi boşlukta bırakacak şekilde bağlıyorum diğer türlü daralıyorum, gördüğüm en saçma tasarım o çıtçıtlı şallar :) gereksiz yani hem uc kısmı kullanmak istesen olmaz illa o modeli kullanacaksın, şal da şifon u seviyorum

Oglene misafirlerim var hic bisey hazirlamadm bi tarafim kalk diyo yatak beni birakmiyo bosver yat diyo

benimde akşama misafirim gelecek
kocaaaam olacaaaaaakk adam sen git buzlukta bi poşet poğacayı al okula götür öğretmenler ile lüpletmiş

Gunaydin kizlarr :)

Bu yikama olayi benim icin cok onemli nasil yikiyosunuz tek basiniza? Fileli mi ? Banoda dizinize yatirarak mi ? Vs. Herseyi yapiyorum ama su yikamadan cok tirsiyorummm havalarda isindi cocugum zorlaniyoo

kocamsız daha hiç yıkamadım
bebek küvetini suyla dolduruyorum içinde 15 dk oynuo babamız sünger ile temizlik yapıyor en son ben başını yıkıp durulayıp onu cıkarıyoruz hemen ağladığı için bornozuyla da emziriyorum

bizimki normal mama sandalyesi ve biz kullanmaya başladık cokda işime yaradı oh diyorum :)

bizede verdi bi kullanıyorum bi kullanmıyorum aynen vicdan azabı cekıyorum
doktorumuz muhakkak kullan dedi

Dun misafirim vardi bu aksam yine degisik biseyler yapmayi planliyorum var mi onerisi olan kizlar

Allahım neee sicaaaak havaa birden isindi yav emzirirken bayilcam resmen ciplak en iyisigunduzleri kisa kollu citcitlisi üstüne kisa yelegi altına ince tayt çorap tamamdır o halli bile terlio yavrucak

aynen ya dun bi kolsuz atlet bir de üstüne uzun kollu citcitli badi vardi baktim.sirti kafasi terlemis artik daha az ve ince giydirmek gerek
Kızlar minişleriniz terliyormuş işte size mesaj veriyorlar artık beni az giydir diyorlar. Dışarısı için degilde evde artık tek iç badi ile durma zamanı. İstanbul hele bugün daha bir sıcak

ressssmeeenn kavga ediyoruz emerken
o eller ayaklar hiç mi durmaz
sürekli kıpır kıpırrr
ağzını 3 emiyor sonra cekip gülüyor
sonra bi daha emiyor geri cekilip etrafa bakıyor
sonra 3 emip konusuyor yada ellerini yalıyor
sonra ağzını kocaman kocaman acıp memeyi arıyor
daha 4 aylıksız sen biraz daha büyüyünce neler yapacaksın acaba

Dizimde degil canım ben ayaktayken kucagıma alıyorum. Duş başlığı tepede takılı kendim yıkanıyor gibi.. kucagımda önce kafasını sırtını poposuu sonrada ters çevirip göğsünü ön kısmını yıkıyorum. Ters çevriliyken sudan korkmasın diye kafasını suyun altına denk getirrmiyorum boğazdan aşağı denk geliyor. Ama yüzü bana dönükken başınıda suya denk getiriyorum. Gözlerini kırpıştırıyor dilinide dışarı çıkarıyor. tam yemelik bayılıyor hiç sesi çıkmıyor. Biz küvette falan yıkarken su foş diye akıyorya vücuduna böyle duş başlığı ile olunca serpme geliyor daha bir rahatladı sanki
Ayy bende kulkanmıyorum içinde garip bir madde varmış diye.. saglıkocagında sorunca vetiyorum diyorum ama bıngıldak sanki hala aynı hiç kapanmadı. Amerikadan carlson d vit sipariş verdim. İnş gelir onu verecegim.
Ben çorap giydirmiyorum yakıyor ya kendimde hiç giyemem belki ondan oda yanıyormuş gibi geliyor. Ama ayakları terliyor.
Sabah ilk uyandığında bir 5 dk çorap giydiriyorum belki üşür diye sonra çıkarıyorum. Birde banyo sonrası 5 dk giydiriyorum.

D vit al tabi canım. Ampül şeklinde oluyor onlar. Genelde içeriklernde yağ vs olmuyor. Dokunmaz çocuğa. (İnş)
Düşün bizim bebe alerjil olöasına rağmen doktor kullan diye ısrarcı:/ hatta b12 konuunda da ısrarcı ama ben dokunduğınu düşündüö iğne olmaya ara verdm
Bu arada tahlil yaptı mı d vit önerirken?
Bende yrın doktora gidip baktırıcam, sağlık ocağı ölçmemii benm bi iki vitamin değerimi.
Üstne bir de bizim sağlık ocağı doktoralrı istifa etmiş o nasıl oluyorsa

Ben kullanmıyorum.hatta bir kaç arkadaş daha var kullanmayan
İçinde paraben bha bulunmakta zaten. Başka tütlü d vit çaresi bakmıştık. Daha doğal ama tropik mevyelerin yağlarında çözülmüş d vit var, yurtdışında satılıyor, onu aldık kullanmak istemeyen arkadaşlarcak

Aa firkan geldi mi senin d vit? Ona göre bende şimdiden ferro siparişi vericem de

Normal mama sandalyesi derken :/
Ben görmüştüm snapte bi kere ama incelememiştim, sanki incelemeye fırsat kalıyor pırt ddeğişiyor foto

Hhahaha onu bırak asıl sen napacaksın

Bizde de geçen hafta çıktı. Doktor merhem verdi, geçer, önemli değil dedi. 1 hafta oldu ama çok da geçmedi hala. İnşallah siner bizimki de.
Gecer insallah canim. Bizim 3 aydir vardi ancak gecmeye basladi. Allahtan kalici bisey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…