- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
henüz yarım kol giydirmedim ben gündüz tamam da gece cesaret etmem yarım kol giydirmeye üsur gibi gelir bana:) çorap giydirmiyor musun canım çıplak ayak mı yoksa ayaklı tulum mu var üstlerinde:)Burda da birden ısındı hava. Dün ben de kisa kollu giydirdim ama gece biraz üşüdü ayakları çorap giydirdim. Gece de kolları üşüdü sardim battaniyeye. Bu gece ince uzun kollu giydircem. Benimkiler şimdiden üstünü açıyor geceleri. Bi bakiyorum uyuyo ama üstünde battaniyeden eser kalmamış
Yok cnm daha erken araştırıyoruz hangisini alsak diye. Oturmaya başlasalar daha rahat olcak herşey.mama sandalyesinde oturtmaya başladınız mı kızlar erken değil mi
Ay inşallah cnm. En çok o kısmı düşünüyorum. Nasıl durdurcaz diye. İnşallah dediğin gibi olur. Sonuçta ilk biz yaptırmıyoz. Bir şekilde hallediyorlardır diye düşünüyorum.misscaglayan canım ben geçen hafta evde yaptırdım şükür iyileşmesi bi haftayı bile bulmadı. İlk üç gün biraz sıkıntı ama geçiyor inan. İğnedrn sonra hiç korkma benim ki çok hareketli olmasına rağmen yapılırken sadece bacakları tutuldu ki oyuncağı ile ilgilendi hep ve rahat geçti. İnş senin de öyle geçer
Ben banyoda yikiyorum kendi kuvetinde filesinin üstüne yatiriyorum onceden sabunlu lifine kadar her şeyini hazırlıyorum önce vücudu biraz sağa sonra sola çevirerek sırtını altını degistirir gibi bacaklarını kaldırıp poposunu lifliyorum. Sonra saçını yikiyorum önce filesindeyken bol bol su döküyorum sonra koltuk altlarindan koluma yatırıp son suyunu da arkasından döküyorum sevgili eltim son suyunu dökerken koluna yatırma şeklini şöyle demişti dirsegin kafa kısmına elini de bacak arasından geçir hiç kipirdayamaz demisti ama benim ilk kızım o şekilde tutunca rahatsız olup daha çok kipirdanmisti istersen bi deneCanim sen yikarken bebegi kuvetin icine fileye mi yatiriyosun... ay beni gorseniz kuvet odaya geliyo yanina 1 kova su yere ortuuu ..esim tutuyo ben yikiyodum ama artik ben tek yikamak istiyoerun
Gece cikariyorum çoraplarını ustlerine polar battaniye ortuyorum gece bizim ev baya serin oluyor ben usuyorum. Bu gece incelerden uzun kollu üst giydircem altina da uzun ama çorap yakar artıkhenüz yarım kol giydirmedim ben gündüz tamam da gece cesaret etmem yarım kol giydirmeye üsur gibi gelir bana:) çorap giydirmiyor musun canım çıplak ayak mı yoksa ayaklı tulum mu var üstlerinde:)
benimkide öyle..ben ince yorgan örtüyorum onuda beşiğin sağından ve solundan içeri sokuyorum..açılmayı önlüyorum böylelikleBurda da birden ısındı hava. Dün ben de kisa kollu giydirdim ama gece biraz üşüdü ayakları çorap giydirdim. Gece de kolları üşüdü sardim battaniyeye. Bu gece ince uzun kollu giydircem. Benimkiler şimdiden üstünü açıyor geceleri. Bi bakiyorum uyuyo ama üstünde battaniyeden eser kalmamış
Ayy bende deniyim biz hala babamiza sarilip banyo yapiyoruz fileyi pek sevmedi ama artik buyudu simdiki tepkisi nasil olur bilemicem dogrusuBen banyoda yikiyorum kendi kuvetinde filesinin üstüne yatiriyorum onceden sabunlu lifine kadar her şeyini hazırlıyorum önce vücudu biraz sağa sonra sola çevirerek sırtını altını degistirir gibi bacaklarını kaldırıp poposunu lifliyorum. Sonra saçını yikiyorum önce filesindeyken bol bol su döküyorum sonra koltuk altlarindan koluma yatırıp son suyunu da arkasından döküyorum sevgili eltim son suyunu dökerken koluna yatırma şeklini şöyle demişti dirsegin kafa kısmına elini de bacak arasından geçir hiç kipirdayamaz demisti ama benim ilk kızım o şekilde tutunca rahatsız olup daha çok kipirdanmisti istersen bi dene
canım benimkide filesini hiç sevmediAyy bende deniyim biz hala babamiza sarilip banyo yapiyoruz fileyi pek sevmedi ama artik buyudu simdiki tepkisi nasil olur bilemicem dogrusu
Haklısın canım bugün arıcaz bakalım ne dicekler çok merak ediyorumOyle paragoz birine verme cocugunu zaten ya.. salla gitsin. Ablacim ben 500-600 lira arasi dusunmustum daha karar vermedim, yapacak bir kac kisi var sizide bana biri onerdigi icin onceligi size vermistim dersin. Ben boyle demistim hemen kabul etmisti bizim abla :) Net ol, cok dusundurmeye firsat verme.
En icine havucta koyuyorum bunun oydugumuz yerlwreYaziyim canim cocugu emzrirken patatesi hasliyorm icine tuz maydonoz dograyip biraz yoguruyorm sonra yuvarlak şekle sokup ortasina bastryrm bosluk olsun diye icine sarimsakli yogurt ustunede salcali sos yapip dokuyorm ugrasmak istemezsen sekil vermek icin direk borcama dumduz yayip da yapablrsn Eki Görüntüle 1841196 sekli boyle oluyo cok lezzetli ve kolay
Herkese selamlarkizimin kafasinin arkasinda 2 tane beze vardı. 3 ayri doktora götürdum hepsi normal zamanla gecer demislerdi. Bi kac gundur takip ettim biri mercimekten daha da küçük hale gelmis digeride küçülüyor nasil rahatladim ohhh yaaa. Olan arkadaslar varsa korkmasinlar zamanla geçiyor demekki. Allah yavrularimiza saglik versin.
Kızlar bişi sorcam konu ile pek ilgili değil testtür olarak şal mı eşarp mı kullanıyorsunuz size göre bangisi kullanışlı
Birde sefa mrv nin çıtçıtlı şal diye bi ürünü var kullanan var mı
Oglene misafirlerim var hic bisey hazirlamadm bi tarafim kalk diyo yatak beni birakmiyo bosver yat diyo
Gunaydin kizlarr :)
Bu yikama olayi benim icin cok onemli nasil yikiyosunuz tek basiniza? Fileli mi ? Banoda dizinize yatirarak mi ? Vs. Herseyi yapiyorum ama su yikamadan cok tirsiyorummm havalarda isindi cocugum zorlaniyoo
Mama sandelyesi 3-4 arkadaşım var onlar kullanıyor hiç şikayet etmemişlerdi.
Minderli kullanıyorlar ama ne bileyim şaşırdım. Neyse önce dedesinin aldığı mama sandlyesini kurup test ederiz
Vallahi buna da masraf yapmak istemiyorum artık
Kızlar ya siz sağlık ocaginin verdiği d vitaminini(monovit) kullanıyor musunuz ? Yada ben gibi başlarda kullanmayı unutup sonradan da huzursuz ve uykusuzluk veriyor diye kullanmak istemeyen varmı ?
Ama ebe de kullan bingildagi geç kapanır diyor bilemedim
Bende Isparta'yım bura bi sıcak bi soğuk ama dün ben artık askılı badi üstüne ince uzun kollu giydirdim çıktım ona rağmen yine sıcaktan yüzü döktü. Rüzgar da var o olmasa askılı şort sezonunu açacım valla
Kızlar minişleriniz terliyormuş işte size mesaj veriyorlaraynen ya dun bi kolsuz atlet bir de üstüne uzun kollu citcitli badi vardi baktim.sirti kafasi terlemis artik daha az ve ince giydirmek gerek
Dizimde degil canım ben ayaktayken kucagıma alıyorum. Duş başlığı tepede takılı kendim yıkanıyor gibi.. kucagımda önce kafasını sırtını poposuu sonrada ters çevirip göğsünü ön kısmını yıkıyorum. Ters çevriliyken sudan korkmasın diye kafasını suyun altına denk getirrmiyorum boğazdan aşağı denk geliyor. Ama yüzü bana dönükken başınıda suya denk getiriyorum. Gözlerini kırpıştırıyor dilinide dışarı çıkarıyor.Aynenn oylee bizimde hafta bir i buluyodualt acma yastigi mantikli onuda koyayim canim tsk lerrr :)
Superr masallahh:) filede yikarken basini yikayacagin zaman govdesinden tutuyosun dimi? Bide dizinde yikarken sanki bana kayacak gibi geliyoohadi govde tamam turarsinda basini yikayamam gibi geliyoo
Ayy bende kulkanmıyorum içinde garip bir madde varmış diye.. saglıkocagında sorunca vetiyorum diyorum ama bıngıldak sanki hala aynı hiç kapanmadı. Amerikadan carlson d vit sipariş verdim. İnş gelir onu verecegim.Kızlar ya siz sağlık ocaginin verdiği d vitaminini(monovit) kullanıyor musunuz ? Yada ben gibi başlarda kullanmayı unutup sonradan da huzursuz ve uykusuzluk veriyor diye kullanmak istemeyen varmı ?
Ben çorap giydirmiyorum yakıyor yahenüz yarım kol giydirmedim ben gündüz tamam da gece cesaret etmem yarım kol giydirmeye üsur gibi gelir bana:) çorap giydirmiyor musun canım çıplak ayak mı yoksa ayaklı tulum mu var üstlerinde:)
D vit al tabi canım. Ampül şeklinde oluyor onlar. Genelde içeriklernde yağ vs olmuyor. Dokunmaz çocuğa. (İnş)Günaydın hanımlar Nasılsıniz bebisler nasıl umarım her şey yolundadir bi kaç gündür foruma giremiyorum ev taşıyacagimiz için koşusturma var . Bugün de mide ağrısı ile uyandım maalesef . kendimi çok yorgun hissediyorum. sırt ağrısı da çabası geçen gün Fizyoterapiste gittim d vitamini verdi bebek de kullanıyor ya bende kullansam sorun olmaz di mi fikri olan var mı? yarın eşim memlekete bırakacak benle bebeğimi ay yol gözümde öyle büyüyor ki anlatamam. sonra da eşim geri dönecek 20 gün ayrı kalacağız bu durumu da istemiyorum kötü oluyor ayrı kaldığımızda.bende durumlar öyle :) sayfalar epey birikmiş benim de cook isim var okuyamıyorund
Ben kullanmıyorum.hatta bir kaç arkadaş daha var kullanmayanKızlar ya siz sağlık ocaginin verdiği d vitaminini(monovit) kullanıyor musunuz ? Yada ben gibi başlarda kullanmayı unutup sonradan da huzursuz ve uykusuzluk veriyor diye kullanmak istemeyen varmı ?
şal kullanıyorum ve boynum ile ensemi boşlukta bırakacak şekilde bağlıyorum diğer türlü daralıyorum, gördüğüm en saçma tasarım o çıtçıtlı şallar :) gereksiz yani hem uc kısmı kullanmak istesen olmaz illa o modeli kullanacaksın, şal da şifon u seviyorum
benimde akşama misafirim gelecek
kocaaaam olacaaaaaakk adam sen git buzlukta bi poşet poğacayı al okula götür öğretmenler ile lüpletmiş
kocamsız daha hiç yıkamadım
bebek küvetini suyla dolduruyorum içinde 15 dk oynuo babamız sünger ile temizlik yapıyor en son ben başını yıkıp durulayıp onu cıkarıyoruz hemen ağladığı için bornozuyla da emziriyorum
bizimki normal mama sandalyesi ve biz kullanmaya başladık cokda işime yaradı oh diyorum :)
bizede verdi bi kullanıyorum bi kullanmıyorum aynen vicdan azabı cekıyorum
doktorumuz muhakkak kullan dedi
Hhahaha onu bırak asıl sen napacaksınressssmeeenn kavga ediyoruz emerken
o eller ayaklar hiç mi durmaz
sürekli kıpır kıpırrr
ağzını 3 emiyor sonra cekip gülüyor
sonra bi daha emiyor geri cekilip etrafa bakıyor
sonra 3 emip konusuyor yada ellerini yalıyor
sonra ağzını kocaman kocaman acıp memeyi arıyor
daha 4 aylıksız sen biraz daha büyüyünce neler yapacaksın acaba
Gecer insallah canim. Bizim 3 aydir vardi ancak gecmeye basladi. Allahtan kalici bisey degil.Bizde de geçen hafta çıktı. Doktor merhem verdi, geçer, önemli değil dedi. 1 hafta oldu ama çok da geçmedi hala. İnşallah siner bizimki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?