ressssmeeenn kavga ediyoruz emerken
o eller ayaklar hiç mi durmaz
sürekli kıpır kıpırrr
ağzını 3 emiyor sonra cekip gülüyor
sonra bi daha emiyor geri cekilip etrafa bakıyor
sonra 3 emip konusuyor yada ellerini yalıyor
sonra ağzını kocaman kocaman acıp memeyi arıyor
daha 4 aylıksız sen biraz daha büyüyünce neler yapacaksın acaba
Yok canım uçaktaymış inş sorunsuz gelsinde.. öyle böyle kapatırım arayı. Ben tahlil yaptırmadan kan damlası vermeyecegim.D vit al tabi canım. Ampül şeklinde oluyor onlar. Genelde içeriklernde yağ vs olmuyor. Dokunmaz çocuğa. (İnş)
Düşün bizim bebe alerjil olöasına rağmen doktor kullan diye ısrarcı:/ hatta b12 konuunda da ısrarcı ama ben dokunduğınu düşündüö iğne olmaya ara verdm
Bu arada tahlil yaptı mı d vit önerirken?
Bende yrın doktora gidip baktırıcam, sağlık ocağı ölçmemii benm bi iki vitamin değerimi.
Üstne bir de bizim sağlık ocağı doktoralrı istifa etmişo nasıl oluyorsa
Ben kullanmıyorum.hatta bir kaç arkadaş daha var kullanmayan
İçinde paraben bha bulunmakta zaten. Başka tütlü d vit çaresi bakmıştık. Daha doğal ama tropik mevyelerin yağlarında çözülmüş d vit var, yurtdışında satılıyor, onu aldık kullanmak istemeyen arkadaşlarcak
Aafirkan geldi mi senin d vit? Ona göre bende şimdiden ferro siparişi vericem de
Normal mama sandalyesi derken :/
Ben görmüştüm snapte bi kere ama incelememiştim, sanki incelemeye fırsat kalıyor pırt ddeğişiyor foto
Hhahaha onu bırak asıl sen napacaksın
Cnm markası nedir? Ben de araştırıyorum. Bilgim de yok hiç. Şimdilik pusette idare ediyoz ama dediğin gibi oturmaya başlıcaklar 1 2 aya kadar almak lazım. Yatanları falan varmış. Hep dik pozisyonda durmazlar çünkü. İsofixli falan yazıyor bunlar ne işe yarıyor ki. Araştırmam lazım benimde.Kizlar arabası olanlar oto koltuğuna bakmaya başlasın. Büyük kızımın koltuğunu değiştirdik ilk aldığımız çok rahatsızdı yatmiyordu 700küsur liralik ürünü 300küsure aldık cocuklarimiz yavastan oturmaya başlayacak onlara da bakmak lazım. Biz aldığımızdan memnun kalırsak ikizlere de alcaz ama önce arabayı değiştirmek gerekecek arkaya 3 koltuk sığmıyor
Ayyy ayni biz emiyo guluyo yada isaret parmaginida sokuyo agzina memeyle emiyo. Elini cekince de agliyor. Bizimki tam cadiiiressssmeeenn kavga ediyoruz emerken
sürekli kıpır kıpırrr
Canım isofix kemer kullanmadan arabaya sabitlemek demek ama onun için arabandada koltuğu tutturacak yer lazım. Arabanın arka koltuğunun tam oturma yeri ile sırtt dayama kısmının birleştiği yerden sabitleniyor bebek koltuğu.Cnm markası nedir? Ben de araştırıyorum. Bilgim de yok hiç. Şimdilik pusette idare ediyoz ama dediğin gibi oturmaya başlıcaklar 1 2 aya kadar almak lazım. Yatanları falan varmış. Hep dik pozisyonda durmazlar çünkü. İsofixli falan yazıyor bunlar ne işe yarıyor ki. Araştırmam lazım benimde.
canım içiine kouu bak bebiş rahat mı diye..rahatsa sıkıntı yok demektir bence
D vit al tabi canım. Ampül şeklinde oluyor onlar. Genelde içeriklernde yağ vs olmuyor. Dokunmaz çocuğa. (İnş)
Düşün bizim bebe alerjil olöasına rağmen doktor kullan diye ısrarcı:/ hatta b12 konuunda da ısrarcı ama ben dokunduğınu düşündüö iğne olmaya ara verdm
Bu arada tahlil yaptı mı d vit önerirken?
Bende yrın doktora gidip baktırıcam, sağlık ocağı ölçmemii benm bi iki vitamin değerimi.
Üstne bir de bizim sağlık ocağı doktoralrı istifa etmişo nasıl oluyorsa
Ben kullanmıyorum.hatta bir kaç arkadaş daha var kullanmayan
İçinde paraben bha bulunmakta zaten. Başka tütlü d vit çaresi bakmıştık. Daha doğal ama tropik mevyelerin yağlarında çözülmüş d vit var, yurtdışında satılıyor, onu aldık kullanmak istemeyen arkadaşlarcak
Aafirkan geldi mi senin d vit? Ona göre bende şimdiden ferro siparişi vericem de
Normal mama sandalyesi derken :/
Ben görmüştüm snapte bi kere ama incelememiştim, sanki incelemeye fırsat kalıyor pırt ddeğişiyor foto
Hhahaha onu bırak asıl sen napacaksın
haha aynı bizim durumumuz. Bu sıcakta emzirmek zaten zor birde çekip bırakıyor çekip bırakıyor kapatıyorum memeyi bu seferde kızıyor. açık duracakmış o bir çekip bir bakacakmış
Ayyy ayni biz emiyo guluyo yada isaret parmaginida sokuyo agzina memeyle emiyo. Elini cekince de agliyor. Bizimki tam cadiii
ay hepsi mi aynı ne emerken sinek uçsa tamam yani ahharessssmeeenn kavga ediyoruz emerken
sürekli kıpır kıpırrr
ay hepsi mi aynı ne emerken sinek uçsa tamam yani ahha
bide parmağını sokuyor ağzına emerken..elini indirmeye çalışırken diğerini yumruk yapıp onu sokuyor ağzına
Hmm hiç bilmiyorum cnm. Araştırtıkça öğrencez herşeyi. Ne çok şey var bebekler için. Vakti geldikçe herşeyi öğreniyoruz.Canım isofix kemer kullanmadan arabaya sabitlemek demek ama onun için arabandada koltuğu tutturacak yer lazım. Arabanın arka koltuğunun tam oturma yeri ile sırtt dayama kısmının birleştiği yerden sabitleniyor bebek koltuğu.
Benimkide seymen radyosuyla uyuyor 1 ayliktn beri degisik bu cocuklarBenim oğlum Ankara oyun havası ile uyaya başladıyarım saat uğraştım ne ninni ne başka bir şey dedim oyun havası acayim uyudu
Kullanmiyorum yaz geldi sabah 9 da balkonuma gunes geliyor yarim saat guneslendiriyorm. En azindan dogal :)Kızlar ya siz sağlık ocaginin verdiği d vitaminini(monovit) kullanıyor musunuz ? Yada ben gibi başlarda kullanmayı unutup sonradan da huzursuz ve uykusuzluk veriyor diye kullanmak istemeyen varmı ?
Ama ebe de kullan bingildagi geç kapanır diyor bilemedim
Benimkide seymen radyosuyla uyuyor 1 ayliktn beri degisik bu cocuklar
Valla anasi trabzonlu babasi sinoplu bundaki ankaralilik.nerden bilemedimHaha ya da angarilarhangisi :)) bir de kapattim tam uyurken uyandı yıktı ortalığı oyun havası dinleyecekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?