2016 Şubat Anneleri

haha aynı bizim durumumuz. Bu sıcakta emzirmek zaten zor birde çekip bırakıyor çekip bırakıyor kapatıyorum memeyi bu seferde kızıyor. açık duracakmış o bir çekip bir bakacakmış

Yok canım uçaktaymış inş sorunsuz gelsinde.. öyle böyle kapatırım arayı. Ben tahlil yaptırmadan kan damlası vermeyecegim. ne derlerse desinler. Bu siteden sipariş gelirse yine oradan veririm. Uygun burası kuzenim Canadada sordu vitamin 13 dolar kargo 100 gr a kadar 10 dolar sonrası artıyormuş. Biz 8 dolara vit. 8 dolarada takipli kargo istedik. Bayagı uyguna gelecek inş. Tabi gelirsse

Cnm markası nedir? Ben de araştırıyorum. Bilgim de yok hiç. Şimdilik pusette idare ediyoz ama dediğin gibi oturmaya başlıcaklar 1 2 aya kadar almak lazım. Yatanları falan varmış. Hep dik pozisyonda durmazlar çünkü. İsofixli falan yazıyor bunlar ne işe yarıyor ki. Araştırmam lazım benimde.

Ayyy ayni biz emiyo guluyo yada isaret parmaginida sokuyo agzina memeyle emiyo. Elini cekince de agliyor. Bizimki tam cadiii

Canım isofix kemer kullanmadan arabaya sabitlemek demek ama onun için arabandada koltuğu tutturacak yer lazım. Arabanın arka koltuğunun tam oturma yeri ile sırtt dayama kısmının birleştiği yerden sabitleniyor bebek koltuğu.

Son düzenleme:

snap sagolsun bi profili 2 3 kez izletturiyor yani ikeada ki gibi degil demek
memnunum simdilik :)

haha aynı bizim durumumuz. Bu sıcakta emzirmek zaten zor birde çekip bırakıyor çekip bırakıyor kapatıyorum memeyi bu seferde kızıyor. açık duracakmış o bir çekip bir bakacakmış

haha bizdede o meme acik duracakmus o oynayacak
Ayyy ayni biz emiyo guluyo yada isaret parmaginida sokuyo agzina memeyle emiyo. Elini cekince de agliyor. Bizimki tam cadiii

buyudukce tam zippir olacaklar

ay hepsi mi aynı ne emerken sinek uçsa tamam yani ahha
bide parmağını sokuyor ağzına emerken..elini indirmeye çalışırken diğerini yumruk yapıp onu sokuyor ağzına

L Littlemore canim ben aldm sfamerveden yuze oturmuyor sacm sapan bide gorunuyor citcitla. Yaz simdi ozel yerler haric modanisadan pasmina sal var suan onlari kullaniyorm ince kolay sekil aliyor ve rahat sicaklamiyorsun icinde. Esarp ben kullanamadim kayiyo kafmdan habire duzelt ugrasamam :) bnim gorusm bu yonde.

Hmm hiç bilmiyorum cnm. Araştırtıkça öğrencez herşeyi. Ne çok şey var bebekler için. Vakti geldikçe herşeyi öğreniyoruz.

Kızlar bebişleriniz kafasını 90 derece döndürebiliyor mu? Koltuğa yatırıyorum, telefonu takip ettiriyorum.Sağ tarafını 90 derece yatırıyor ama sola gelince yarısında bırakıyor, döndürmüyor daha. Şu nedenle sordum. Bakıcı ablamızın kızı da böyleymiş, hastalığın adını unuttum. 6 yaşında ameliyat etmişler. Acaba daha minik olduğundan mı döndüremiyor diye düşünüyorum. Sizinkilerde dikkatinizi çekti mi?

Kullanmiyorum yaz geldi sabah 9 da balkonuma gunes geliyor yarim saat guneslendiriyorm. En azindan dogal :)

Kızlar benim kiz dilini emmeye başladı ya halasi ilkokula giderken bile emiyormus ona çekti galiba;-) Alışkanlık haline getirip uzun süre devam eder diye korkuyorum.sizde de var mı böyle bir durum?

Kizlar kafam feci krisik bu korunma.yontemleri yuzunden sezeryan.olmasam esim.korunsun diycem ama hemen hamile kalirsam.cok.riskli ic dikislerim inceymis iyi korunmalisin dedi dr. Bi.ilac buldm.emziren anneler icin cerazette diye bi dkh var kullanan varmi of delircm

Kızlar çok bunaldım yardıma ihtiyacım var benim kız hiç durmuyor, belki oyalanır diye oyun halısı aldık ama fayda etmedi. halıya koyduğum gibi çığlık çığlığa bağırıyor ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım artık sürekli kucağımda olmak istiyor benim sırtımda eğrilik var gebelikten kalma, o yüzden uzun süre taşıyamıyorum kucağımda. kanguru denedim onda da durmadı. hiçbir iş yapamıyorum hatta wc ye bile gidemiyorum uyanıkken. gündüz en fazla 45 dakika gece de 2 saat anca uyuyor. gurbetteyim kimsem yok burda yardımcı olacak. gerçekten çok bunaldım psikolojim alt üst oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…