2016 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlarr :)

Bu yikama olayi benim icin cok onemli nasil yikiyosunuz tek basiniza? Fileli mi ? Banoda dizinize yatirarak mi ? Vs. Herseyi yapiyorum ama su yikamadan cok tirsiyorummm havalarda isindi cocugum zorlaniyoo

Tek başına hiç yıkamadım, cesaret edemiyorum, ilk bebeğim. Eşim işten gelince yıkıyoruz. Haftada 3 gün. Ptesi, çarşamba ve ctesi banyo günlerimiz. Eşim sadece su döküyor. O gelmeden ben kıyafetleri, havluyu, file geçirdiğim küveti vb ayarlıyorum, en son suyu açıp kovaya dolduruyorum. Bebişi küvete yatırıyorum, sol elimle hep alttan destek oluyorum. Önce yüzüstü sonra sırtüstü en son başını yıkıyorum, eşim hemen havlusunu üstüne atıyor, yatak odasına geçiyoruz, yatağımın üstünde çığlıklar eşliğinde giydiriyorum, eşim müzik açıyo, oyun yapıyo, sakinleştiriyo

Canım valla msjını okuyunca hemen mutfağa gidip patates koydum, haşlanıyo, ben de yapıcam, sağol, ne yapsam diye düşünüyodum zaten

Bigün ben de öyle yıkar mıyım acaba?

Istee aynenn cocugu tutuyoo havada su dokecegim yere indir biraz diyorum 2 sn sonra cocuk tekrar havada ay icimi sisiriyo benimmmBende file alayim o zaman bizim kuveti a101den almistik her file uyar mi acabaa

Bende de a101in küveti var canım, civilden sevibebenin filesini almıştım, uyuyo o

Allah kolaylık versin canım
Ben de fizyoterapistim, hiçbir fizyoterapistin dr gibi ilaç yazma yetkisi yok canım, sana ilaç veren meslektaşımı kınıyorum, drculuk oynamış, sana tavsiyem aile hekimliğine veya dahiliye dru yönlendirmesinde d vitamini tahlili yaptır, ona göre ilaç için yardımcı olurlar zaten

mama sandalyesinde oturtmaya başladınız mı kızlar erken değil mi
Yatma kademesini kullanıyoruz canım

Biz chicco polly mama sandalyesi aldık, çok memnunuz, kesinlikle tavsiye ederim canım.

Aracımıza 9-36 kg kapasiteli Koala marka isofixli yatma kademesi de olan oto koltuğu aldık canım

Benim kızımın da doğduğundan beri başının arkasında sağda ve solda beze vardı, dra gittik, lenf noduymuş, korkmayın takip edin dedi, ultrason çektirdik, iyi huyluymuş çok şükür
Canım sen de merak ediyodun M mambia

Dun misafirim vardi bu aksam yine degisik biseyler yapmayi planliyorum var mi onerisi olan kizlar
Pratik olsun diye kakaolu pastatabanıyla şipşak bi tiramisu
Değişik değil ama sebzeli tepsi böreği
2 tane şehriye salatası tarifim var, çok lezzetli

Valla ben çaya gelene 3 çeşit yapıyorum onu bile zor yetiştiyorum, tatlı-tuzlu-salata

Canım abdden hangi sşteden nasıl sipariş verdin, bana da anlat da sana zahmet ben de monoviti bırakayım

Bizimki 9 36 kg kapasiteli koala marka isofixli oto koltuğu canım, normalde 899 tl biz indirimle bonusla 700e aldık, çok güzel, tabii denemek nasip olmadı, inş önümüzdeki aylarda kızım sever. İsofix demek kemersiz arabaya sabitleniyo demek canım, biz ilerde hep arabada bırakcaz, tak çıkar derdi de olmaz, hop oturur.

Yıkarsın canım merak etme biraz cesaretle alimallah herşeyi becerir bu anneler
Sitede bu
http://m.iherb.com/Carlson-Labs-Baby-s-Super-Daily-D3-400-IU-0-35-fl-oz-10-3-ml/46782

Daha gelmedi ama bekliyoruz

MaqameT canım çok affedersin ama eşin korunsa olmuyo mu ki, ben de sezeryan oldum, niye çok endişelisin, eşin kendine hakim olamıyo mu, çok affedersin benim eşim prezervatif sevmiyo, geri çekmeyle korunuyoruz ama aslında güvenilir değil de başka yöntem bulamıyoruz (20ay korumuştu, isteyince gebe kalmıştım)
Gerçi bebekten sonra ayda yılda bir, hem de emzirdiğim için kuruluk oluyo, o iş artık zevkli gelmiyo hormonlardan sebep

Canm riski goze alabileck durumda degilim dr dikislerin ince hamile kaldiginda dogumu gerceklestiremezsn ona gore korun.dedi. esim kendine hakim olur fakat benim.rahmin cok sukur guzel calisiyor hemen gebe kaliyorm iki sene dkh ile korundum birakinca hemen hamile kaldim.

Dur şu hesap ksımını anlamadım çok açım düşmüyor jeton. Sonra gene okucam

Bende yarın hem kendim için hem çocuk için devlet hastanesine gidicem kan tahlili yaptırıcam, yarın öbür gün doktor ve sağlıkocağı ebesi başlayın damlaya niye vermiyorsun diyimce elimde kapı gibi belgem olur. Vicdanımda rahat olur

Kızlar bizim bakıcı ablamızın yarın gidip elini öpücem.. Gece çok uykusu vardır diye tek başına yatıyor sanmıştım ama bugün bu üçüncü yatışı memeyi itiyor doyunca bana gülümseyip dönüp yatıyor, az öncede yerini değiştirdim bakalım ne yapacak diye banamısın demedi yattı. Yerinide yadırgamıyor Allahtan, salona yatak kurdum oyun halısının yanına, şuan hopiiiş hopişş.. Değmeyin keyfime, ben bir kendime kahve yapamm

Hımm anladım canım Allah gönlüne göre versin inşallah dilediğin zaman ne zamansa o zaman gebelik olur

Herşeyi anlatma kız, dilini ısır, nazara gelmesin, Allah esirgesin :)
Afiyet olsun ben kahveyi çok özledim ama uyumaz kafein zarar verir diye içmiyorum

Herşeyi anlatma kız, dilini ısır, nazara gelmesin, Allah esirgesin :)
Afiyet olsun ben kahveyi çok özledim ama uyumaz kafein zarar verir diye içmiyorum
Yeni emdi emmeye yakın bende içmiyorum, birde ofiste içiyorsam içiyorum işte. Valla nazar değerse ablamıza değer gündüz onda uyuyor ben bilmem.

kızlar ya bişy sorcam kız kardeşim cuma günü mazuniyet töreni var oraya gideceğiz
kendisi nasipse tükçe öğretmeni olacak, sizce ona mezuniyet için nasıl bir hediye almalıyım

Sevgili Şubat anneleri
Alerjik bebe, alerjik olma olasılığı olan bebe, mukuslu kakalı bebeler anneleri olarak sizden birşey isteyeceğiz

Biz hiç normal kaka görmedik
Belki bziimkilerde normal ama bize mukuslu dediler. Ve öyle bildik. Belki mukus var ama az.
Kaç zamandır çırpındık normale ulaşamadık

Acaba biz mi yanlış kakayı arıyoruz diye düşüncelerdeyiz. Nette aratınnca üç beş foto çıkıyor. Hepsini ezberledik. Ve yaş farkı olunca tabi daha farklı oluyor. Kan ilacı işin içine girince daha da farklı olacak. Neyse uzatmayalım. Diyeceğim şu ki bize bi kaka fotoğrafı özelden veya gruba veya alerji ile ilgili olan gruba http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/46755849/
Atabilir misiniz

Valla hepimiz günde en az 4kez kakalı bez gçrüyoruz, ve biz birbirimize yorum almak için kakalı bez fotosu atıyoruz. Hatta o geupta da paylaşoyoruz
Bize böyle bir iyilik yapr mısınız acaba

POf yaa uzatmayayım dedikten sonra da uzattım

Sevgili Şubat anneleri
Alerjik bebe, alerjik olma olasılığı olan bebe, mukuslu kakalı bebeler anneleri olarak sizden birşey isteyeceğiz

Belki bziimkilerde normal ama bize mukuslu dediler. Ve öyle bildik. Belki mukus var ama az.

Acaba biz mi yanlış kakayı arıyoruz diye düşüncelerdeyiz. Nette aratınnca üç beş foto çıkıyor. Hepsini ezberledik. Ve yaş farkı olunca tabi daha farklı oluyor. Kan ilacı işin içine girince daha da farklı olacak. Neyse uzatmayalım. Diyeceğim şu ki bize bi kaka fotoğrafı özelden veya gruba veya alerji ile ilgili olan gruba http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/46755849/
Atabilir misiniz

Valla hepimiz günde en az 4kez kakalı bez gçrüyoruz, ve biz birbirimize yorum almak için kakalı bez fotosu atıyoruz. Hatta o geupta da paylaşoyoruz

Canım peki Sizinkilede elinle deydiği zaman mı hissediyorsun bn elimle dediydiğim zaman anlıyorum birde deydiğimde kayıyor

Sevgili Şubat anneleri

Atabilir misiniz

Cnm haklisin daralmakta.hemen hemen hepimiz ayni sorunla bogusuyorz
Gerçekten zor sabir isteyen bir is annelik
Güzel yanları guc verse de yine insaniz illa ki bunaliyor insan
Benim tum ailem cevrem burda ama yine de kimse yardmci olamaz.evde yine bir basimizayiz.yuk annede her zaman
Sakinles once sen sakin olursan o da sakinlesr
Gun asiri banyo yaptr iyice yuzdur oynat suda yorulsun.sonrada ufak bir masaj yap misil misil yatar umarim
Benim ki banyo sonrasi cok yatar masallah
Islerimi anca oyle yapiyorum
Bir de kundakli bebek daha uzun yatar hafif kundakla da istersen
Disariya seviysa gezin biraZ
Cok az uyuyormus.gelisimi icin iyi yatmasi lazm.niye acaba yatmiyo.biraz papatya icirebilirsn uyku ve sakinlk verir anason ve rezenede
Allah yardmcin olsun

kızlar ya bişy sorcam kız kardeşim cuma günü mazuniyet töreni var oraya gideceğiz
kendisi nasipse tükçe öğretmeni olacak, sizce ona mezuniyet için nasıl bir hediye almalıyım

Ayyy benim branştan. İnşallah hemen atanır canim. Şimdi fiyat da önemli canim :) ben kardeşime cep tel.i almıştım.

Bir de sadece süt alan, ya da süt mama, sadece mama şeklinde olursa iyi olur... Gerçekten bizim için önemli. :))

Ayy bende deniyim biz hala babamiza sarilip banyo yapiyoruz fileyi pek sevmedi ama artik buyudu simdiki tepkisi nasil olur bilemicem dogrusu
İlk fileye yatirdigimda benimkiler de bi irkiliyor kupkuru olsa da. Sürekli konusarak şarkı söyleyerek sakinlestiriyorum hem şarkı söyleyince ben de sakinlesiyorum yoksa art arda 3çocuk ve banyo temizliği çok geriyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…