- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
Canim benim 2. Hissetmeye basladim.Ama illa erkenden hissedeceksin diye birsey yok daha vakit var yani,hem senden Allah korusun birsey olsa cok baska belirtilerin olur belli eder kendini,bosa stres yapma.O olecekmisim hissi banada oluyo arada ama takilma sonucta alnimiza yazilan olacak iyi dusun iyi olsun.Merhaba kizlar..malum seminer donemindeydik buralara ugrayamadim.kis hazirligi vs yapiyorum..2.bebise hamile olanlar hissediyormusunuz minikleri.bende hala tık yok korkuyorum biseymi oldu diye.2 hafta sonra kontrolumuz var..cevremde ve instagramda takip ettigim hamileanneler sayfasinda olumsuz seyler okudukca tedirgin oluyorum..Rabbim saglicakla dogurmayi nasip etsin insallah hepimize..1.cide cok rahattim bunda kaygiliyim.acaba saglikli olucakmi ameliyat nasil olacak..sanki ölecekmisim hissi geliyo ara ara(
Hangi hastaneye gidiyorsun canim,ben her gidisimde 45 50 den asagi muayene ucreti odemiyorum.Ayrintili da 200 diyolar.Ayrıntılı ultrason için ne kadar yüksek fiyat vermişler öyleben de özel hastaneye gidiyorum 12 tl muayene ücreti ödüyorum her kontrolde. Atrıntılı ultrason için bayram sonu 28 eylülde gidicem doktorum ben seni yönlendiricem radyolojiye dedi onun için ayrıca randevu gerekmiyormuş. Bu kadar yüksek fiyatları görünce ben de merak ettim hastaneyi aradım 35 lira fiyat verdiler. Hastanemden ve doktorumdan oldukça memnunum fiyatları da çok uygun sizinkiler neden bu kadar pahalı ki anlayamadım açıkçası
İkincide öyle hisler oluyor canım.birinci de ne olduğunu anlamadan doğuma gidiyorsun.ikinci öyle olmuyor birde ardında çocuğun olunca böyle düşünceler sarıyor bende de olmuştu.çok şükür ikinciyide rahat doğum oldu.bak simdi üçüncüye hamileyim Allah tüm hamilelerede bana da hayırlısıyla dogumlarimizi sağlıkla kolayca atlatıp evlatlarimizi büyütmeyi nasip etsin inşallah.Merhaba kizlar..malum seminer donemindeydik buralara ugrayamadim.kis hazirligi vs yapiyorum..2.bebise hamile olanlar hissediyormusunuz minikleri.bende hala tık yok korkuyorum biseymi oldu diye.2 hafta sonra kontrolumuz var..cevremde ve instagramda takip ettigim hamileanneler sayfasinda olumsuz seyler okudukca tedirgin oluyorum..Rabbim saglicakla dogurmayi nasip etsin insallah hepimize..1.cide cok rahattim bunda kaygiliyim.acaba saglikli olucakmi ameliyat nasil olacak..sanki ölecekmisim hissi geliyo ara ara(
benım de gonlum normalden yana ama aynen senın gıbıyım daha o işi yapamıyorken bu bebk nasıl cıkacak korkusu bazen kalbım delı gıbı carpıyo hıc dusunmuyorum oyuzden bu donemde kendımıcanım eşim o kadar anlayışsız biri değil konuşunca ısrarcı olmuyor ama bn normal doğum isteyen biriyim daha bu işi yapamıyoken o nasıl olcak bilmiyorum
Allahım bana da ıkıncıyı kız nasıp eder ınsallah :)) çoook hevesim varrrPrensesimiz olacak kızlar
Çooook mutluyuz...
Sağlıkla doğsun yavrularımız
Yere göğe sığamıyoruz
Canım aynı gunlerde hamile kalmısız sanırım..petunya_love
MANAVGAT60
Kızlar diğer doktordan geldim.iyi ki gitmişim:) o kadar ilgilendi ki ve o kadar Detaylı baktı ki...ve ultrasonu yeni gelmiş.diğerinden daha iyi ve anlaşılır bir çıktı aldım.kız kesin dedi12.haftada gelseydiniz de öğrenirdiniz dedi hatta.
İçimize sindi.çok şükür:)
Merhaba canim..merak etme bende bazen hissetmiyorum ama bu aksilik olsa ya cok agrin olur yada kanaman olur ben daha once bi düşük bide erken dogum yaptim yani tecrubeliyim...sende bi agri sizi var mi ? Eger yoksa sıkıntı etmeMerhaba kizlar..malum seminer donemindeydik buralara ugrayamadim.kis hazirligi vs yapiyorum..2.bebise hamile olanlar hissediyormusunuz minikleri.bende hala tık yok korkuyorum biseymi oldu diye.2 hafta sonra kontrolumuz var..cevremde ve instagramda takip ettigim hamileanneler sayfasinda olumsuz seyler okudukca tedirgin oluyorum..Rabbim saglicakla dogurmayi nasip etsin insallah hepimize..1.cide cok rahattim bunda kaygiliyim.acaba saglikli olucakmi ameliyat nasil olacak..sanki ölecekmisim hissi geliyo ara ara(
Gözünaydın sabırsız anne:)) bu doktordan memnun kaldıysan bunla devam edersin o zamann başlasın alışveriş :)petunya_love
MANAVGAT60
Kızlar diğer doktordan geldim.iyi ki gitmişim:) o kadar ilgilendi ki ve o kadar Detaylı baktı ki...ve ultrasonu yeni gelmiş.diğerinden daha iyi ve anlaşılır bir çıktı aldım.kız kesin dedi12.haftada gelseydiniz de öğrenirdiniz dedi hatta.
cnm sevindim... eger icinize sindiyse bu doktorda devam edersiniz...bir minik prenses daha geliyorpetunya_love
MANAVGAT60
Inşallah öyle düşünüyoruz canım.cd Sine kadar verdi bebişin :) çok mutlu olduk.eşim sabah çok huzursuzdu.burdan çıkınca ağzı kulaklarına vardı canımın.cnm sevindim... eger icinize sindiyse bu doktorda devam edersiniz...bir minik prenses daha geliyor
:)) aynen...inşallah canım...Gözünaydın sabırsız anne:)) bu doktordan memnun kaldıysan bunla devam edersin o zamann başlasın alışveriş :)
Hakikaten de öyle vallahi dikkat etmemişim aynıyız :))Canım aynı gunlerde hamile kalmısız sanırım..
İkimizde kız bekliyoruz ve sanırım sende bugun oğrendin..
Ne guzelllll....allah kuzularımızı korusunn..kucagımızda da gorelımm
İnşallah canım:) Allah gönlünüze göre versin:) sağlıkla doğsunlarAllahım bana da ıkıncıyı kız nasıp eder ınsallah :)) çoook hevesim varrr
Burdaki vajinismus sayfası ile yendim ben sadece 3 4 günde doktoru mutlaka bilgilendirin vajinismuslu normal nasıl olur diye .. Inş yenersiniz bende çok sıkıntı çektim evliliğimin iki Ay'ı ama burayla hemen yendim. Seni çok iyi anlıyorumbenım de gonlum normalden yana ama aynen senın gıbıyım daha o işi yapamıyorken bu bebk nasıl cıkacak korkusu bazen kalbım delı gıbı carpıyo hıc dusunmuyorum oyuzden bu donemde kendımı
ama psıkolojım kotu yanı zaten bır bucuk yıllık evlıyız vajınısmustan dolayı cınsel yasantı %1 bıle degıldı sımdı bıde hamıle kaldım suanda 0 yanı :) Allahım gercekten kımseye vermesın bu ılletı bıran once cozerım ınsallah dogumdan sonra
zaten en olmazsa kredı cekıp gıdıcem o doktorlardan bırıne ne evlendıgımden bıse anladım ne de esım anladı yanı hıc bıse demıyo adamcagız ama erkek sonucta yanı :/
Ayy cok saolun arkadaslar..insallah hayirlisiyla aliriz bebisleri kucagimizaCanim benim 2. Hissetmeye basladim.Ama illa erkenden hissedeceksin diye birsey yok daha vakit var yani,hem senden Allah korusun birsey olsa cok baska belirtilerin olur belli eder kendini,bosa stres yapma.O olecekmisim hissi banada oluyo arada ama takilma sonucta alnimiza yazilan olacak iyi dusun iyi olsun.
18-23. Haftalar arası gitmek gerekiyor. Ama en optimumu 20. hafta imiş. Bende haftaya Detaylı ultrasona gireceğim 19+6 da gitmiş olacağım.23. Haftaya kadar yaptırılıyormuş. Ben 17+3düm .. dün doktorum bir ay içine bir güne randevu al dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?