- 11 Eylül 2015
- 22
- 13
- 3
- 35
Hangi sayfa canımBurdaki vajinismus sayfası ile yendim ben sadece 3 4 günde doktoru mutlaka bilgilendirin vajinismuslu normal nasıl olur diye .. Inş yenersiniz bende çok sıkıntı çektim evliliğimin iki Ay'ı ama burayla hemen yendim. Seni çok iyi anlıyorum
Vajinismusu birlikte yenelim diye bi topic var canim kkaderim acmisti konuyu . Ben de cok denedim oradakileri ama olmadi maalesef yinede baya ilerleme vardi oyle hamile kaldimHangi sayfa canım
cnm özel olmazsa bu vajınısmus nasıl bısey yanı orda asamadıgınız bı et parcası mı var yoksa bekaretınız kalın mı nasıl bısey benım de acımıstı ılk gece ama bırlıkte olamamak gıbı bısey yasamadıkVajinismusu birlikte yenelim diye bi topic var canim kkaderim acmisti konuyu . Ben de cok denedim oradakileri ama olmadi maalesef yinede baya ilerleme vardi oyle hamile kaldim
Canim en basit haliyle iliskiye giremiyoruz bacaklarimizi istemsiz olarak kasiyoruz acitmaycagini bildigim halde olmuyo psikolojik biraz . Yani acik yazicam biraz ama pen.s in sadece uc kismini alabildim ondada hamile kaldim zaten . Tam bir birliktelik yasayamiyoruz . Ilk gece de zaten tam bir felaketti o isi hallettik yuzeydeymis zaten hemen oluverdi ama yatak odasi = kabus benim icin . Krem jel yağ aparatlar parmak egzersizi hepsini denedim ama yenemedim maalesef evlilikten bise anlamadan da hamile kaldim . Esim cok istiyordu cocuk bense bu problemi cozmeden istemiyordum ama oldu iste . Ay uzun yazdim kusura bakmayin doluyum napayim .cnm özel olmazsa bu vajınısmus nasıl bısey yanı orda asamadıgınız bı et parcası mı var yoksa bekaretınız kalın mı nasıl bısey benım de acımıstı ılk gece ama bırlıkte olamamak gıbı bısey yasamadık
teşekkür ederim canım clexan devam ediyorum ama coraspin i bıraktım ben doktorum bişi demedi bir ara tıp fakültesinde doçent e gitmiştim o demişti coraspin zaten 20 li bir hafta dedi unuttum ozamana kadar kullanılır ama iğne kullanıyorsun zaten gerek yok dedi bende bıraktım coraspin i sen devam ediyor musun canımGözn aydn canm benm hayrlisi olur insaAllah. Igne ilac durumun icin bisey dediler mi peki? Yanilmiyosam sende clexane ve coraspin kullaniyodun
yok cnm ne kusuru gercekten ben de merak edıyordum yanı fızıksel bır engel yok ama psıkolojık olarak kendını kapatıyosun su an ılışkı denıyorsanız belkı olur cunku vajen ıcı gayet yumusak olur hamılellıkte normal dogum yaparsan bence tamamen asarsınCanim en basit haliyle iliskiye giremiyoruz bacaklarimizi istemsiz olarak kasiyoruz acitmaycagini bildigim halde olmuyo psikolojik biraz . Yani acik yazicam biraz ama pen.s in sadece uc kismini alabildim ondada hamile kaldim zaten . Tam bir birliktelik yasayamiyoruz . Ilk gece de zaten tam bir felaketti o isi hallettik yuzeydeymis zaten hemen oluverdi ama yatak odasi = kabus benim icin . Krem jel yağ aparatlar parmak egzersizi hepsini denedim ama yenemedim maalesef evlilikten bise anlamadan da hamile kaldim . Esim cok istiyordu cocuk bense bu problemi cozmeden istemiyordum ama oldu iste . Ay uzun yazdim kusura bakmayin doluyum napayim .
Insallah canim dualarinizda bana ve bnm gibi olan arkadaslara da yer verin lutfenyok cnm ne kusuru gercekten ben de merak edıyordum yanı fızıksel bır engel yok ama psıkolojık olarak kendını kapatıyosun su an ılışkı denıyorsanız belkı olur cunku vajen ıcı gayet yumusak olur hamılellıkte normal dogum yaparsan bence tamamen asarsın
emınım kı zor zor bısey bu eger ilişki yasagınız yoksa denemelere yavas yavas devam edın zorlamadan bizim yasakInsallah canim dualarinizda bana ve bnm gibi olan arkadaslara da yer verin lutfen
Suan yasagimiz kalkti ama yine korkuyorum iliskiye girmekten . Ama ne kadar ertelersem.okdr buyuyor gozumde onu da biliyorumemınım kı zor zor bısey bu eger ilişki yasagınız yoksa denemelere yavas yavas devam edın zorlamadan bizim yasakgarıp hallerdeyız
yavas yavas kucuk kucuk kı dedım ya su an vajen ıcı cokk yumusak en rahat sımdı olur yasagınız da kalkmıs degerlendırın benceSuan yasagimiz kalkti ama yine korkuyorum iliskiye girmekten . Ama ne kadar ertelersem.okdr buyuyor gozumde onu da biliyorum
canım allah yardımcın olsun hemen üzülme belli olmaz daha. 22 haftadan sonra kalp tam belli olur yazıyordumerhaba arkadaşlar,
ayrıntılı usg yaptırdım, hiç beklemediğim bi sonuç oldu( bebeğimin kalbinde sıkıntı çıktı, çok mutsuzum, ,k, gündür ağlıyorum. bi bilen varsa böyle bi durum yaşayan varsa yardımedebilir mi?
ileri derecede triküspit yetmezliği yazıyor raporda, doktor kalp görüntüsü normal ama kapakçıların birinde kaçak var dedi, çocuk kalp doktoruna yönlendirdi.
lütfen yardımcı olun!
yok cnm ne kusuru gercekten ben de merak edıyordum yanı fızıksel bır engel yok ama psıkolojık olarak kendını kapatıyosun su an ılışkı denıyorsanız belkı olur cunku vajen ıcı gayet yumusak olur hamılellıkte normal dogum yaparsan bence tamamen asarsın
Anladim tamamen psikolojik sen atlattin sanirimAdre'cim psikolojik olarak canımin yanacagini dusunurdum. Ve ayaklarimi kasardim. Kemik gibi sert olurdu. Doktora muayene için gitmistim hamile kalmadan önce orda da kastim. Reflekslerin çok güçlü demişti. Ama psikolojik hepsi.
Anladim tamamen psikolojik sen atlattin sanirim
tamamen atlatırsın ınsallahhh cnmYanı tam olarak atlatmadim sanırım. Ama sukur. Psikolojik olarak kendini duzenlersen sorun olmuyor. Yoksa ara ara kendiliğinden geldiği oluyor korkunun.
Cnm bdt miz aynı, erken değil mi ayrıntılı usg için?merhaba arkadaşlar,
ayrıntılı usg yaptırdım, hiç beklemediğim bi sonuç oldu( bebeğimin kalbinde sıkıntı çıktı, çok mutsuzum, ,k, gündür ağlıyorum. bi bilen varsa böyle bi durum yaşayan varsa yardımedebilir mi?
ileri derecede triküspit yetmezliği yazıyor raporda, doktor kalp görüntüsü normal ama kapakçıların birinde kaçak var dedi, çocuk kalp doktoruna yönlendirdi.
lütfen yardımcı olun!
Bidigim diyecektim.16+2 haftalik usg mızSelam güzel anneler.sizlerden tahmin isteyeceğim. Benim bildiğim sizce ne?Eki Görüntüle 1630863
Ayrıntılı ultrasonu daha yaptırmadım,bahsettiğin rahatsızlıktanda haberim yok ama umarım seninde bebeğin içinde sıkıntı yaratacak bir rahatsızlık değildir,doğuma kadar düzelir inşallah yada doğumdan sonra tedavisi kolaydır Allah yardımcınız olsun canımmerhaba arkadaşlar,
lütfen yardımcı olun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?