2016 Şubat Anneleri

Vajinismusu birlikte yenelim diye bi topic var canim kkaderim acmisti konuyu . Ben de cok denedim oradakileri ama olmadi maalesef yinede baya ilerleme vardi oyle hamile kaldim
cnm özel olmazsa bu vajınısmus nasıl bısey yanı orda asamadıgınız bı et parcası mı var yoksa bekaretınız kalın mı nasıl bısey benım de acımıstı ılk gece ama bırlıkte olamamak gıbı bısey yasamadık

Canim en basit haliyle iliskiye giremiyoruz bacaklarimizi istemsiz olarak kasiyoruz acitmaycagini bildigim halde olmuyo psikolojik biraz . Yani acik yazicam biraz ama pen.s in sadece uc kismini alabildim ondada hamile kaldim zaten . Tam bir birliktelik yasayamiyoruz . Ilk gece de zaten tam bir felaketti o isi hallettik yuzeydeymis zaten hemen oluverdi ama yatak odasi = kabus benim icin . Krem jel yağ aparatlar parmak egzersizi hepsini denedim ama yenemedim maalesef evlilikten bise anlamadan da hamile kaldim . Esim cok istiyordu cocuk bense bu problemi cozmeden istemiyordum ama oldu iste . Ay uzun yazdim kusura bakmayin doluyum napayim .

Gözn aydn canm benm hayrlisi olur insaAllah. Igne ilac durumun icin bisey dediler mi peki? Yanilmiyosam sende clexane ve coraspin kullaniyodun
teşekkür ederim canım clexan devam ediyorum ama coraspin i bıraktım ben doktorum bişi demedi bir ara tıp fakültesinde doçent e gitmiştim o demişti coraspin zaten 20 li bir hafta dedi unuttum ozamana kadar kullanılır ama iğne kullanıyorsun zaten gerek yok dedi bende bıraktım coraspin i sen devam ediyor musun canım

yok cnm ne kusuru gercekten ben de merak edıyordum yanı fızıksel bır engel yok ama psıkolojık olarak kendını kapatıyosun su an ılışkı denıyorsanız belkı olur cunku vajen ıcı gayet yumusak olur hamılellıkte normal dogum yaparsan bence tamamen asarsın

Insallah canim dualarinizda bana ve bnm gibi olan arkadaslara da yer verin lutfen

Suan yasagimiz kalkti ama yine korkuyorum iliskiye girmekten . Ama ne kadar ertelersem.okdr buyuyor gozumde onu da biliyorum
yavas yavas kucuk kucuk kı dedım ya su an vajen ıcı cokk yumusak en rahat sımdı olur yasagınız da kalkmıs degerlendırın bence

canım allah yardımcın olsun hemen üzülme belli olmaz daha. 22 haftadan sonra kalp tam belli olur yazıyordu

Adre'cim psikolojik olarak canımin yanacagini dusunurdum. Ve ayaklarimi kasardim. Kemik gibi sert olurdu. Doktora muayene için gitmistim hamile kalmadan önce orda da kastim. Reflekslerin çok güçlü demişti. Ama psikolojik hepsi.

Kızlar ben hasta oluyorum sanırım. Terliyorum. Vucudumu ateş basıyor. Ustumu acarsam da donuyorum. Atesim var mi bilmiyorum bazen ateşim olsa da yüzden vs anlaşılmıyor ne yapcam bilmiyorum

Anladim tamamen psikolojik sen atlattin sanirim

Cnm bdt miz aynı, erken değil mi ayrıntılı usg için?
Benm drm 22den önce gitme 23te öneriyorum dedi. Zaten kalp gec gelişiyor, bence doğuma kadar toparlar. İçini ferah tutmaya çalış. İyi düşün iyi olsn cnm çocuk kalp dr bu durumda ne yapabilir, müdahalede bulunabiliyorlarmıymış?
Pffff...
Ben de çok kararsızım, bu ayrıntılı usg için. Doğuma kadar yapılacak birşey olmuyor, ama bu süreç anneye babaya zehir oluyor bir şey çıktıgında.

Ayrıntılı ultrasonu daha yaptırmadım,bahsettiğin rahatsızlıktanda haberim yok ama umarım seninde bebeğin içinde sıkıntı yaratacak bir rahatsızlık değildir,doğuma kadar düzelir inşallah yada doğumdan sonra tedavisi kolaydır Allah yardımcınız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…