Sehirden sehre farkediyodur bence...12tl muayene ucretine inanamadim ben :) neresi acabaAyrıntılı ultrason için ne kadar yüksek fiyat vermişler öyleben de özel hastaneye gidiyorum 12 tl muayene ücreti ödüyorum her kontrolde. Atrıntılı ultrason için bayram sonu 28 eylülde gidicem doktorum ben seni yönlendiricem radyolojiye dedi onun için ayrıca randevu gerekmiyormuş. Bu kadar yüksek fiyatları görünce ben de merak ettim hastaneyi aradım 35 lira fiyat verdiler. Hastanemden ve doktorumdan oldukça memnunum fiyatları da çok uygun sizinkiler neden bu kadar pahalı ki anlayamadım açıkçası
Ben de duyduğum fiyatlara şaşırıyorum açıkçası hem sağlık güvencemiz var hem de o kadar para istenmesi çok normal gelmiyor banaSehirden sehre farkediyodur bence...12tl muayene ucretine inanamadim ben :) neresi acaba
Hayırlı olsun canım benimki de kızArkadaşlar merhaba bende dün doktoruma gittim ve kesin kızım oluyormuş sağlıkla inşallah doktora 3 lü ve 4 lü testi sordum 2 liyi yaptık onlara gerek yok dedi o testler daha eski dedi gerek görmüyorum dedi detaylı ultrason dedim ben yapıyorum dedi ama çok yoğun doktorum uzun süre bakamaz vakti olmaz en fazla 5 bilemedin 10 dk bakar birde 1 ay sonraya randevu verdi ben o zaman 21 haftalık olacağım bildiğim kadarıyla 17 ve 18 haftada oluyor detaylı ultrason başka bir yerde yaptırsam mı acaba diyorum sizler ne yapıyorsunuz
bilmiyorum canım diğer hastaneler neden bu kadar pahalı ki anlayamadım. Ben aynı hastanenin dahiliyesine de gittim yine 12 tl ödedim. Özel hastanelere devlet desteği var sonuçta, bir kısmını devlet ödüyor olmalı. Bu konuyu biraz araştırmak lazım belki sağlık sektöründe olan biri varsa aramızda, o daha iyi biliyordur12 tl muayene ücreti ne iyiymiş ben 45 e sevinmiştim 12 supermis valla
Doktorum Neslihan şeker.. hastane çok pahalı orada yaptırmayacagımm. Zeynep kamile baktım devlet hastanesinden randevu sisteminden baktım. Ayrı bölüm ne canım ben göremedim. Kadın doğum dan mı alacagız.. başkaysa bölümün adı pernatoloji ise onlarda sadece yüksek riskli gebelik takibi yazıyor . Gitsek bize bakarlarmıki..Ne zaman bir dahaki kontrolun doktorun kimdi tugba hanim mi
Bide hastanede detaylı cok pahali yaptıracak misin Zeynep kamilde ucretsiz yapiyorlarmis hatta detaylı ultrason için ayri randevu sistemi var.
Evett.. daha dgrusu evin tek prensesi beniiiimm diyecegimhayatımın aşkı 3 erkek diyeceksin yani.. maşallah canım allah sağlıklı hayırlı doğumlar versin
Bende ilk simender hanıma gittim ama Neslihan şekerden randevu alamadığım içhangi dr. gidiyorsunfirkan ben simendere gidiyorum
Rica ederim.. onlarda fiyat nasıl sordunmu??paylaşım için çok teşekkür ederim, bende Anadolu yak. Bölge hastanesi birde .Şifa hastanesi var. Afiyet hastanesini şimdi ilk senden duydum. Hisar'ı biliyorum
Yok canım kendini bu kadar sıkma bende sırt üzistü yatıyorum. Zaten bebek rahatsız olsa belli ediyor sen kıpır kıpır hissediyprsun. O zaman yan dönüyorum. Herzaman rahatsız olmuyor. Zaten 1-2 ay sonra hiç yatamayacakksın. Ben arada yüzüstü gibi çaprazda yatıyorum bir ayagımı dizden kıvrık yapınca karnım baskı yapmıyor. Hiçbişey olmaz. İlkindede istediğim gibi yatmıştım sapasaglam doğdu. Takma bu kadar yatma şekillerinebu yan yatma olayı yüzünden birkaç haftadır hiç uyuyamıyorum. yan yatıyorum gece tam döncem uyanıyorum aman dönme diyorum. ama şu son iki gündür uykusuzluktan o kadar yorulmuşum ki uyumuşum uyandığımda hep sırt üstü ellerimi de yukarı kaldırmış haldeydim. devamlı bir tarafa yatmak çok zor anatomik olarak da mümkün değil ki tutulup kalırız tek tarafta. nasıl olacak bu iş anlamıyorum. annem kızıyo, biz birşey bilmiyorduk istediğimiz gibi yatıyorduk ne olacak diyor da insan bile bile de rahat sırt üstü yatamıyor.
Tamam tesekkür ederim canım..Malesef adini hatirlamiyorum,2014 martta dogum yaptim gittigim zamanda 2013 kasim falandir
Mrb canım ,Detaylı ultrason 20-22 .haftaşar arası ama en iyisi 22.hafta.çünkü bebek tam olgunlaşıyormuş Detaylı ultrason için.Arkadaşlar merhaba bende dün doktoruma gittim ve kesin kızım oluyormuş sağlıkla inşallah doktora 3 lü ve 4 lü testi sordum 2 liyi yaptık onlara gerek yok dedi o testler daha eski dedi gerek görmüyorum dedi detaylı ultrason dedim ben yapıyorum dedi ama çok yoğun doktorum uzun süre bakamaz vakti olmaz en fazla 5 bilemedin 10 dk bakar birde 1 ay sonraya randevu verdi ben o zaman 21 haftalık olacağım bildiğim kadarıyla 17 ve 18 haftada oluyor detaylı ultrason başka bir yerde yaptırsam mı acaba diyorum sizler ne yapıyorsunuz
Yok ayrıntılı ultrason doppler yazıyo bende oraya gidecegim inşallahDoktorum Neslihan şeker.. hastane çok pahalı orada yaptırmayacagımm. Zeynep kamile baktım devlet hastanesinden randevu sisteminden baktım. Ayrı bölüm ne canım ben göremedim. Kadın doğum dan mı alacagız.. başkaysa bölümün adı pernatoloji ise onlarda sadece yüksek riskli gebelik takibi yazıyor . Gitsek bize bakarlarmıki..
Gözn aydn canm benm hayrlisi olur insaAllah. Igne ilac durumun icin bisey dediler mi peki? Yanilmiyosam sende clexane ve coraspin kullaniyodunArkadaşlar merhaba bende dün doktoruma gittim ve kesin kızım oluyormuş sağlıkla inşallah doktora 3 lü ve 4 lü testi sordum 2 liyi yaptık onlara gerek yok dedi o testler daha eski dedi gerek görmüyorum dedi detaylı ultrason dedim ben yapıyorum dedi ama çok yoğun doktorum uzun süre bakamaz vakti olmaz en fazla 5 bilemedin 10 dk bakar birde 1 ay sonraya randevu verdi ben o zaman 21 haftalık olacağım bildiğim kadarıyla 17 ve 18 haftada oluyor detaylı ultrason başka bir yerde yaptırsam mı acaba diyorum sizler ne yapıyorsunuz
Canım bolca Çorba içeceksin.ilaç alamadığımız için yapcak bişey yokKizlar sabah bi kalktim bademciklerim sismis biraz da atesim var limonla bal yaptim ama fayda etmedi pazar gunu de nerden bulcam doktoru . Evde var ilaclarim ama hamilelikten dolayi kulkanamam. Napcam ben basina gelen var mi hic
Canım emin ol çoğu kadında bu sorun var doktorlara boşuna o kadar para harcamak istemiyorum çünkü hamile kalmadan önce bn bu sorunu aşmştm doğumdan sonra yine düzeleck herşey emin ol yeterki korkularımızdan kurtulup o duvarı yıkalım.eşimle konuştum doğuma kadar sabredecez bn nasıl bebeğim için her fedakarlığa hazırsam o da hazır olmalı onunda evladı çünkü.doğumdan sonrada kayganlaştırıcılarla işimizi kolaylaştırırz.bebeğim sağlıkla doğsunda sezeryanda olurum gerekirsebenım de gonlum normalden yana ama aynen senın gıbıyım daha o işi yapamıyorken bu bebk nasıl cıkacak korkusu bazen kalbım delı gıbı carpıyo hıc dusunmuyorum oyuzden bu donemde kendımı
ama psıkolojım kotu yanı zaten bır bucuk yıllık evlıyız vajınısmustan dolayı cınsel yasantı %1 bıle degıldı sımdı bıde hamıle kaldım suanda 0 yanı :) Allahım gercekten kımseye vermesın bu ılletı bıran once cozerım ınsallah dogumdan sonra
zaten en olmazsa kredı cekıp gıdıcem o doktorlardan bırıne ne evlendıgımden bıse anladım ne de esım anladı yanı hıc bıse demıyo adamcagız ama erkek sonucta yanı :/
Cok sagol canimCanım bolca Çorba içeceksin.ilaç alamadığımız için yapcak bişey yokbu havalar çok tehlikeli ya...tavuk çorbası özellikle...baharatını bol koy da Boğazını yaksın.ateşin için de parol iç ama plus olmasın SAKIN.düşük dozdakini.heöen düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?