2016 Şubat Anneleri

Sehirden sehre farkediyodur bence...12tl muayene ucretine inanamadim ben :) neresi acaba

12 tl muayene ücreti ne iyiymiş ben 45 e sevinmiştim 12 supermis valla

Arkadaşlar merhaba bende dün doktoruma gittim ve kesin kızım oluyormuş sağlıkla inşallah doktora 3 lü ve 4 lü testi sordum 2 liyi yaptık onlara gerek yok dedi o testler daha eski dedi gerek görmüyorum dedi detaylı ultrason dedim ben yapıyorum dedi ama çok yoğun doktorum uzun süre bakamaz vakti olmaz en fazla 5 bilemedin 10 dk bakar birde 1 ay sonraya randevu verdi ben o zaman 21 haftalık olacağım bildiğim kadarıyla 17 ve 18 haftada oluyor detaylı ultrason başka bir yerde yaptırsam mı acaba diyorum sizler ne yapıyorsunuz

Sehirden sehre farkediyodur bence...12tl muayene ucretine inanamadim ben :) neresi acaba
Ben de duyduğum fiyatlara şaşırıyorum açıkçası hem sağlık güvencemiz var hem de o kadar para istenmesi çok normal gelmiyor bana manisada özel bi hastaneye gidiyorum ben. İzmirde de 2 farklı özel hastaneye gittim muayene ücreti birinin 15 diğerinin 20 tl idi. Şehirden şehire mi yoksa hastaneler arasında mı fiyat farkı oluyor anlamadım açıkçası.

Hayırlı olsun canım benimki de kız ben 21+3 de gidicem detaylı ultrason için. Bildiğim kadarıyla en uygunu 22. hafta

12 tl muayene ücreti ne iyiymiş ben 45 e sevinmiştim 12 supermis valla
bilmiyorum canım diğer hastaneler neden bu kadar pahalı ki anlayamadım. Ben aynı hastanenin dahiliyesine de gittim yine 12 tl ödedim. Özel hastanelere devlet desteği var sonuçta, bir kısmını devlet ödüyor olmalı. Bu konuyu biraz araştırmak lazım belki sağlık sektöründe olan biri varsa aramızda, o daha iyi biliyordur

Ben 2 hastaneye gidiyorum biri tüp bebek yaptırdıgim hastane acıbadem sgk anlaşması yok muayene ücreti 230 tl diğeri kent hastanesi sgk anlaşmalı 52 tl ayrıntılı ultrason ise bulunduğum ilde perinatolog yok başka ile yolluyorlar 500 tl çünkü adam tek perinatolog özel muayenehanesinde bakıyor o yüzden sizler çok şanslısınız çok uygun fiyatlara gidiyorsunuz bence

Ne zaman bir dahaki kontrolun doktorun kimdi tugba hanim mi
Bide hastanede detaylı cok pahali yaptıracak misin Zeynep kamilde ucretsiz yapiyorlarmis hatta detaylı ultrason için ayri randevu sistemi var.
Doktorum Neslihan şeker.. hastane çok pahalı orada yaptırmayacagımm. Zeynep kamile baktım devlet hastanesinden randevu sisteminden baktım. Ayrı bölüm ne canım ben göremedim. Kadın doğum dan mı alacagız.. başkaysa bölümün adı pernatoloji ise onlarda sadece yüksek riskli gebelik takibi yazıyor . Gitsek bize bakarlarmıki..

hayatımın aşkı 3 erkek diyeceksin yani.. maşallah canım allah sağlıklı hayırlı doğumlar versin
Evett.. daha dgrusu evin tek prensesi beniiiimm diyecegim
hangi dr. gidiyorsun firkan ben simendere gidiyorum
Bende ilk simender hanıma gittim ama Neslihan şekerden randevu alamadığım iç
in... yoğun bi doktor kokay randevu alınmıyor. Şimdi neslihan hanıma devam ediyorum. Bir ay sonrasına rahat randevu alınıyor.
paylaşım için çok teşekkür ederim, bende Anadolu yak. Bölge hastanesi birde .Şifa hastanesi var. Afiyet hastanesini şimdi ilk senden duydum. Hisar'ı biliyorum
Rica ederim.. onlarda fiyat nasıl sordunmu??
Yok canım kendini bu kadar sıkma bende sırt üzistü yatıyorum. Zaten bebek rahatsız olsa belli ediyor sen kıpır kıpır hissediyprsun. O zaman yan dönüyorum. Herzaman rahatsız olmuyor. Zaten 1-2 ay sonra hiç yatamayacakksın. Ben arada yüzüstü gibi çaprazda yatıyorum bir ayagımı dizden kıvrık yapınca karnım baskı yapmıyor. Hiçbişey olmaz. İlkindede istediğim gibi yatmıştım sapasaglam doğdu. Takma bu kadar yatma şekillerine bebegin rahatsız olduğunda tepki veriyor.
Malesef adini hatirlamiyorum,2014 martta dogum yaptim gittigim zamanda 2013 kasim falandir
Tamam tesekkür ederim canım..

Mrb canım ,Detaylı ultrason 20-22 .haftaşar arası ama en iyisi 22.hafta.çünkü bebek tam olgunlaşıyormuş Detaylı ultrason için.

detayli ultrasonda bizim bi arkadasa hem cikti hem cd vermislerdi... o kadar tatli duruyordu ki bebekleri.... :))

Yok ayrıntılı ultrason doppler yazıyo bende oraya gidecegim inşallah

Sabahlari sanki bebegim uyandiriyo beni..aciktigini hissediyorum onun ben sabahlari ac bu kadar ac uyanmazdm kizlar..sizdede varmi boyle bi durum

Gözn aydn canm benm hayrlisi olur insaAllah. Igne ilac durumun icin bisey dediler mi peki? Yanilmiyosam sende clexane ve coraspin kullaniyodun

Kizlar sabah bi kalktim bademciklerim sismis biraz da atesim var limonla bal yaptim ama fayda etmedi pazar gunu de nerden bulcam doktoru . Evde var ilaclarim ama hamilelikten dolayi kulkanamam. Napcam ben basina gelen var mi hic

Kizlar sabah bi kalktim bademciklerim sismis biraz da atesim var limonla bal yaptim ama fayda etmedi pazar gunu de nerden bulcam doktoru . Evde var ilaclarim ama hamilelikten dolayi kulkanamam. Napcam ben basina gelen var mi hic
Canım bolca Çorba içeceksin.ilaç alamadığımız için yapcak bişey yok bu havalar çok tehlikeli ya...tavuk çorbası özellikle...baharatını bol koy da Boğazını yaksın.ateşin için de parol iç ama plus olmasın SAKIN.düşük dozdakini.heöen düşer.

Canım emin ol çoğu kadında bu sorun var doktorlara boşuna o kadar para harcamak istemiyorum çünkü hamile kalmadan önce bn bu sorunu aşmştm doğumdan sonra yine düzeleck herşey emin ol yeterki korkularımızdan kurtulup o duvarı yıkalım.eşimle konuştum doğuma kadar sabredecez bn nasıl bebeğim için her fedakarlığa hazırsam o da hazır olmalı onunda evladı çünkü.doğumdan sonrada kayganlaştırıcılarla işimizi kolaylaştırırz.bebeğim sağlıkla doğsunda sezeryanda olurum gerekirse

Cok sagol canim

merhaba arkadaşlar,
ayrıntılı usg yaptırdım, hiç beklemediğim bi sonuç oldu( bebeğimin kalbinde sıkıntı çıktı, çok mutsuzum, ,k, gündür ağlıyorum. bi bilen varsa böyle bi durum yaşayan varsa yardımedebilir mi?
ileri derecede triküspit yetmezliği yazıyor raporda, doktor kalp görüntüsü normal ama kapakçıların birinde kaçak var dedi, çocuk kalp doktoruna yönlendirdi.
lütfen yardımcı olun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…