Medikalcilerde olabilir. İnternette satan siteler de var. Benim annanemindi. Baş ağrısı için çok iyi geliyor.bir de bu bantı nereden alabilirz acaba ya..
ultrason cihazı gibi değil.ekran görüntüsü yok sadece karnına jel sürüyor ve kalp atışının duyulmasını sağlayan boru uçlu birşey ile dışarıya ses veriyor.o şekilde.tetanoz aşısı için sağlık ocağına giden arkadaşlar, kalp atışlarını nasıl dinlettilşer. bende öğleden sonra gidicem bakalım, bu aralar biraz stres yaşıyorum, bende dinlemek istiyorum. bakalım inşallah dinletir.
anladım canım. olsun oda yeter. zaten ayrıntılı için gidicem 1 hafta içinde.ultrason cihazı gibi değil.ekran görüntüsü yok sadece karnına jel sürüyor ve kalp atışının duyulmasını sağlayan boru uçlu birşey ile dışarıya ses veriyor.o şekilde.
Doppler cihazı ile dinletiyorlar canım görüntüsü yok sadece sestetanoz aşısı için sağlık ocağına giden arkadaşlar, kalp atışlarını nasıl dinlettilşer. bende öğleden sonra gidicem bakalım, bu aralar biraz stres yaşıyorum, bende dinlemek istiyorum. bakalım inşallah dinletir.
öyleymiş canım olsun ne yapalım artık iyi olsunda. hareketlerini hissediyorum ama 1 aydır görmedim bebişi. insan merak ediyor :)Doppler cihazı ile dinletiyorlar canım görüntüsü yok sadece ses
dün gece ben de hiç uyumadım ya demek ki ondanmış...dün gece ay tutulması vardı, bedensel huzursuzluk o sebebten olabilir, mıknatıs etkisi dünyayı çok etkiliyor çünkü.
gece kalkmayanlardanım ama bu gece tam tersi hiç uyumadım yeni uyanmış gibi sürekli dinçtim :)
Ben de hiç uyuyamadim gerçekten. Gerçi benimki okul stresindendi büyük ihtimaldün gece ben de hiç uyumadım ya demek ki ondanmış...
Bende hareketlerini hissediyorum. 3 haftadır görmedim cumartesi detaylı ultrason varöyleymiş canım olsun ne yapalım artık iyi olsunda. hareketlerini hissediyorum ama 1 aydır görmedim bebişi. insan merak ediyor :)
peki seninki nekadr canım ? benim dr.um oradaki prof. e yönlendirdi. eski dr.umdu zaten o prof. de. 650 tl. ben vermek istemiyorum okdar parayı. araştırma hasatnesindede nasıl hiç bilgim yok. az ucuz bi özel olsa oda olur ama hiç araştırma vaktim olmadı.Bende hareketlerini hissediyorum. 3 haftadır görmedim cumartesi detaylı ultrason var
À a à bende hiç uyumadım çok enteresanBen de hiç uyuyamadim gerçekten. Gerçi benimki okul stresindendi büyük ihtimal
Oo ben baya aldım demekkiben hiçbşy almadım daha. eşim benden heyecanlı sağolsun odasına asmak için tablo almış
ben liste yapıp, toplu almayı düşünüyorum. çalışıyorum zaten fazla gezinemem. bir çıkarız toplu alırız, dedik annemle.
Benim dr.um da illa gir demedi ama ikiz oldugu icin ne olur ne olmaz gittim benBu ayrıntılı usg için benim dr.um şöyle söyledi. Ben zaten her kontrolunuzde ayrıntılı bir şekilde tüm organlarına bakıyorum. Eğer Allah korusun bir sorundan şüphelenirsek o zaman ayrıntılıya yönlendiririm. Özelde bu dr, cihazları gerçekten çok iyi, sağolsun her muayenede 15-20 dk usg yapıyor, ayrıntılı herşeyine bakıyor, inşallah bir sorun da olmaz da Rabbimin izniyle. Herkes ayrıntılıya giriyor mu normalde, onu merak ettim ?
Simdiden uyuyamiyorum hem kizim geceleri sicaktan uyuyamiyor onunla ilgileniyorum hem de karnimin sag yani da sol yani da ikizlerim tarafindan kapatildigindan semsert bi turlu rahat edemiyorum bi sekilde yorgunluktan uyuyakaliyorummmkızlar; geceleri nasıl yatıyorsunuz, 20 li hafta.
ben genelde sol tarafa yatmaya dikkat ediyorum. ama sırtüstü rahat ediyorum.
ellerim çok uyuşuyor geceleri
Bizimki hep ariyor ama aramayanlar da varmis duymustumsağlık ocakları arıyor mu ?
yoksa bir mi gidiyoruz aşı olacagız diye...
Ayyy ben de hic hazir degilim okula. Butun gun nasil ders anlatacagim bilmiyorum en ufak bi iste nefes nefese kaliyorumBen de hiç uyuyamadim gerçekten. Gerçi benimki okul stresindendi büyük ihtimal
Canım ben hemsireyim sağlık ocağında çalışmıyorum ama hastane ve sağlık ocağı aynı bahçe içerisinde ve sağlık ocağı çalışanları izne ayrildiklarinda yerlerine görevlendirme gidiyoruz yani işleyişi ve sistemi çok iyi biliyorum yaptıkları tetenoz asisi için para falan almıyorlar tamamen anne bebek sağlığı için yaptirmanizi öneriyorlar ki bu zorunlu asi değil istemiyorsan yaptirmayabilirsin ilerdeki bebek aşıları zorunlu mesela istemesende yaptırmak zorundasın o zaman sana illa yaptır diyecekler ama bebeğin ve kendinin sağlığı için yaptırmanı öneririm hastanelerde inanılmaz derecede paslı aletler var kullanildikca yıpranıyor haliyle zimmetli mal olunca atamiyorlar pas çözücülerle temizleniyor ama temizliğine ne kadar guvenebilirsin bilmiyorum sonuçta bu işlemleri hasta bakicilar üstünkörü yapıyor benden söylemesi karar seninBen yaptırmayı düşünmüyorum sağlık Ocakları yaptıkları aşı başına para alıyorlarmış ısrarları bu yüzdenmiş ben yaptırmayacağım arkadaşlarım da yaptirmadı tarlada doğurmuyorsunuz steril hastanelerde doğum yapıyorsunuz demiş doktorları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?