2016 Şubat Anneleri

tetanoz aşısı için sağlık ocağına giden arkadaşlar, kalp atışlarını nasıl dinlettilşer. bende öğleden sonra gidicem bakalım, bu aralar biraz stres yaşıyorum, bende dinlemek istiyorum. bakalım inşallah dinletir.

ultrason cihazı gibi değil.ekran görüntüsü yok sadece karnına jel sürüyor ve kalp atışının duyulmasını sağlayan boru uçlu birşey ile dışarıya ses veriyor.o şekilde.

ultrason cihazı gibi değil.ekran görüntüsü yok sadece karnına jel sürüyor ve kalp atışının duyulmasını sağlayan boru uçlu birşey ile dışarıya ses veriyor.o şekilde.
anladım canım. olsun oda yeter. zaten ayrıntılı için gidicem 1 hafta içinde.

ankara da yaşayan arkadaşlar benim ayrıntılı usg fiyatım 650 tl. bunu vermek istemiyorum açıkçası. 2 li ve 4 lü testte iyi çıktı bin şükür. bir araştırma hastanesinde yaptırmak istiyorum. atatürk araştırmada. ali ipek çok iyi bir dr.muş. yaptıran varsa önce gebe polikliniğine mi gidiyoruz ? yoksa radyoloji ye mi ? ve kaç güne randevu alınıyor ? çok vaktim yok hemen halletmek istiyorum işimi.

Doppler cihazı ile dinletiyorlar canım görüntüsü yok sadece ses

dün gece ben de hiç uyumadım ya demek ki ondanmış...

Bende hareketlerini hissediyorum. 3 haftadır görmedim cumartesi detaylı ultrason var
peki seninki nekadr canım ? benim dr.um oradaki prof. e yönlendirdi. eski dr.umdu zaten o prof. de. 650 tl. ben vermek istemiyorum okdar parayı. araştırma hasatnesindede nasıl hiç bilgim yok. az ucuz bi özel olsa oda olur ama hiç araştırma vaktim olmadı.

arkadaşlar utanarak bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum belki aranızda benim gibi bikini bölgesi esmerliği sıkıntısı yaşayan vardır.şu an temizliğimi jilet ile yapıyorm ve sanırm bu yüzden iyice arttı. hiç hoş durmuyor bunun bi çaresi var mı doğumda falan sıkıntı olacak gibi. işin aslı utanırım yani açmaya

Oo ben baya aldım demekki

1. Oda takımı
2. Sallanan beşik
3. Mama sandalyesi
4. Göğüs pompasi
5. Bebek telsizi
6. 3 hastane çıkışı
7. 3 pijama
8. 2 atlet
9. Ağız mendili
10. Sırt ter havlulari ince
11. Battaniye
12. Polar kundak
13. Penye yorgan
14. Örgü battaniye
15. Alt açma
16. Bot ayakkabı 4 tane toplam
17. Pijama alt esofmanlar hırka
18. Emzirme minderi ve oturma minderi
19. Pantolonlar

Tabi çoğu şeyi akrabamdan aldım

Benim dr.um da illa gir demedi ama ikiz oldugu icin ne olur ne olmaz gittim ben

kızlar; geceleri nasıl yatıyorsunuz, 20 li hafta.
ben genelde sol tarafa yatmaya dikkat ediyorum. ama sırtüstü rahat ediyorum.

ellerim çok uyuşuyor geceleri

Simdiden uyuyamiyorum hem kizim geceleri sicaktan uyuyamiyor onunla ilgileniyorum hem de karnimin sag yani da sol yani da ikizlerim tarafindan kapatildigindan semsert bi turlu rahat edemiyorum bi sekilde yorgunluktan uyuyakaliyorummm

benim de akrabalardan gelen çok şeyim var. ana kucağı/arabakoltuğunu üçledik şuan.

arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama numune yollayan bir bebek bezi firması var. az önce eşimin adına geldi. kimilerinden iyi kimilerinden kötü yorum geldi ama ilgilenmek isterseniz bilginiz olsun. sleepy marka.
ilgilenen olursa üyelik için sitesinden kolay bir kaç soru ile yapılmakta.

Canım ben hemsireyim sağlık ocağında çalışmıyorum ama hastane ve sağlık ocağı aynı bahçe içerisinde ve sağlık ocağı çalışanları izne ayrildiklarinda yerlerine görevlendirme gidiyoruz yani işleyişi ve sistemi çok iyi biliyorum yaptıkları tetenoz asisi için para falan almıyorlar tamamen anne bebek sağlığı için yaptirmanizi öneriyorlar ki bu zorunlu asi değil istemiyorsan yaptirmayabilirsin ilerdeki bebek aşıları zorunlu mesela istemesende yaptırmak zorundasın o zaman sana illa yaptır diyecekler ama bebeğin ve kendinin sağlığı için yaptırmanı öneririm hastanelerde inanılmaz derecede paslı aletler var kullanildikca yıpranıyor haliyle zimmetli mal olunca atamiyorlar pas çözücülerle temizleniyor ama temizliğine ne kadar guvenebilirsin bilmiyorum sonuçta bu işlemleri hasta bakicilar üstünkörü yapıyor benden söylemesi karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…