- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
Oo ben baya aldım demekki
1. Oda takımı
2. Sallanan beşik
3. Mama sandalyesi
4. Göğüs pompasi
.................
Tabi çoğu şeyi akrabamdan aldım
Offf bende de ayni durum var. Herkes tekmeliyor falan dedikce daha cok stres oluyorum. Sancilardan ne tarafta oldugunu hep biliyorum ama oyle hareket hissedemiyorumMerhaba canım, bende daha birşey hissetmiyorum bazen sadece ne tarafta olduğunu hissediyorum.. ilk gebelik geç hissediliyor diyorlar ama bende üzülüyorum herkes hissediyor bir sorun yoktur umarım
merhaba canım bahsettiğin konuları çok duydum. Ben de bir uzmanlık sorusu sormak istiyorum, doğum için devlet hastanesini mi önerirsin yoksa özel hastaneyi mi. Bahsettiğin gibi özel de aynı malzemenin daha çok kullanıldığını söylüyorlar doğru mu gerçektenCanım ben hemsireyim sağlık ocağında çalışmıyorum ama hastane ve sağlık ocağı aynı bahçe içerisinde ve sağlık ocağı çalışanları izne ayrildiklarinda yerlerine görevlendirme gidiyoruz yani işleyişi ve sistemi çok iyi biliyorum yaptıkları tetenoz asisi için para falan almıyorlar tamamen anne bebek sağlığı için yaptirmanizi öneriyorlar ki bu zorunlu asi değil istemiyorsan yaptirmayabilirsin ilerdeki bebek aşıları zorunlu mesela istemesende yaptırmak zorundasın o zaman sana illa yaptır diyecekler ama bebeğin ve kendinin sağlığı için yaptırmanı öneririm hastanelerde inanılmaz derecede paslı aletler var kullanildikca yıpranıyor haliyle zimmetli mal olunca atamiyorlar pas çözücülerle temizleniyor ama temizliğine ne kadar guvenebilirsin bilmiyorum sonuçta bu işlemleri hasta bakicilar üstünkörü yapıyor benden söylemesi karar senin
Oo ben baya aldım demekki
1. Oda takımı
2. Sallanan beşik
3. Mama sandalyesi
4. Göğüs pompasi
5. Bebek telsizi
6. 3 hastane çıkışı
7. 3 pijama
8. 2 atlet
9. Ağız mendili
10. Sırt ter havlulari ince
11. Battaniye
12. Polar kundak
13. Penye yorgan
14. Örgü battaniye
15. Alt açma
16. Bot ayakkabı 4 tane toplam
17. Pijama alt esofmanlar hırka
18. Emzirme minderi ve oturma minderi
19. Pantolonlar
Tabi çoğu şeyi akrabamdan aldım
Ayy doğru çoraplarda aldım baklava desenli küçük adam :)en tembeli temkinlisi benim sanırım, bir çorap dahi almadım, içim gidiyor zor tutuyorum kendimi ama erkenci olmak istemiyorum 7ci ayımı bekliyorum
en tembeli temkinlisi benim sanırım, bir çorap dahi almadım, içim gidiyor zor tutuyorum kendimi ama erkenci olmak istemiyorum 7ci ayımı bekliyorum
bende çarşıya çıkmak istemiyorum artık, gördüğümü hemen almak istiyorum :)Ayy doğru çoraplarda aldım baklava desenli küçük adam :)
Vallahi ben dayanamiyorum ufak ufak aldım eşim kızıyor içi hic rahat değil isyan gibi acelecilik gibi hissediyo . Allah hayırlısiyla kucahimiza almayi nasip etsin inşallah
Ayy doğru çoraplarda aldım baklava desenli küçük adam :)
Vallahi ben dayanamiyorum ufak ufak aldım eşim kızıyor içi hic rahat değil isyan gibi acelecilik gibi hissediyo . Allah hayırlısiyla kucahimiza almayi nasip etsin inşallah
bende senin gibi düşünerek almadım canım. bir kırık iğne almadım oğluma. sağlıklı sıhhatli gelsin de alırız inşallah
Havlu ayaklı alt 2 tane aldım. Hastane cikisi ve citcitli pijamalarda Hepsi ayaklıbende çarşıya çıkmak istemiyorum artık, gördüğümü hemen almak istiyorum :)
tabi bu kadar uzun bir listem yok elimde. belki gereksiz şeyler veya ayına uygun olmayaaklar (ne zmn doğacağı belli olmadığı için) ama alıp onları nazlatmak çok hoşuma gidiyor...
peki ayaklı ayaksız zıbınlar konusunda nasıl davranıyorsunuz?
ben bir kaç tane bacaksızlardan aldım ama ayaklılardan henüz beğenemedim, şu aşağıya kadar çıtçıtlı zıbınlardan isityrm ama sezon değil diye ortalıkta yok henüz.
Bu ayrıntılı usg için benim dr.um şöyle söyledi. Ben zaten her kontrolunuzde ayrıntılı bir şekilde tüm organlarına bakıyorum. Eğer Allah korusun bir sorundan şüphelenirsek o zaman ayrıntılıya yönlendiririm. Özelde bu dr, cihazları gerçekten çok iyi, sağolsun her muayenede 15-20 dk usg yapıyor, ayrıntılı herşeyine bakıyor, inşallah bir sorun da olmaz da Rabbimin izniyle. Herkes ayrıntılıya giriyor mu normalde, onu merak ettim ?
Devlet hastanesini öneririm canım ama bende özel hastaneye gidiyorum çünkü malum devlette doktorların hemşireler in tavrı biraz üzücü olabiliyor odalarda birkaç hasta birden yatıyor ve poliklinikleri kalabalık oluyor hastaya biraz daha az kiymet veriliyor yani ama hijyen olarak devlet hastanesi çok daha iyi ozellerde hep yeni mezun hemşireler çalışıyor genelde ayrıcamerhaba canım bahsettiğin konuları çok duydum. Ben de bir uzmanlık sorusu sormak istiyorum, doğum için devlet hastanesini mi önerirsin yoksa özel hastaneyi mi. Bahsettiğin gibi özel de aynı malzemenin daha çok kullanıldığını söylüyorlar doğru mu gerçekten
Aynen canım. Amaaaan oturur anlatirsin nolcak ki demiyolar mi bi de. Ortaokulda oturup ders anlatmak filan ne mümkün. Arada masaya yarı oturuslar filan yapıp anlatirsak ne alaAyyy ben de hic hazir degilim okula. Butun gun nasil ders anlatacagim bilmiyorum en ufak bi iste nefes nefese kaliyorum
eşim benden daha temkinli bazen sinir bozucu hale gelebiliyor, ucundan mağza gezeyim diye hevesli hevesli atılıyorum daha dur daha erken daha bekle diyip durduruyor
bazen diyorum biz bu kadar temkinli sakiniz acaba hayırlı anne baba olabilecekmiyiz sıkınıtmız mı var diye
Aynen canım ya dediğin gibi. Devletin hemsiresi özellerin hemsiresi yanında uzman doktor gerçekten. Ben ankaradayım zzekai tahirde geçen yıl ameliyat oldum. Arkasında tedavi gördüm. İnfertilite servisi sakin olduğu için sorun yaşamadım ama perinotoloji bölümü korkunçtu. Gene de araştırdım zekai tahirden geçen bir perinotolog buldum ona devam ediyorum. Doktoruma çok güveniyorum ama hastaneye hiç mi hiç güvenmiyorumDevlet hastanesini öneririm canım ama bende özel hastaneye gidiyorum çünkü malum devlette doktorların hemşireler in tavrı biraz üzücü olabiliyor odalarda birkaç hasta birden yatıyor ve poliklinikleri kalabalık oluyor hastaya biraz daha az kiymet veriliyor yani ama hijyen olarak devlet hastanesi çok daha iyi ozellerde hep yeni mezun hemşireler çalışıyor genelde ayrıca
Gunaydinnn kizlar
Sorularim var sizlere. Hepiniz tetanoz asisi oldunuz mu? Yan etkilerinde cook agri yapiymus sisenler falan
bugun tam 20.haftaya yiz tetanoz asisi olmam gerektigini biliyorm. Oglumda yaptirmamistim o yuzden yan etkilerini bilmyrm
Saqol canımmm inşaallahBebislerimizi sağlıkla yatiralim insallah canim hayirli olsun
Bizim ki bir başlayacak tam başlayacak sanırım canımOfff bende de ayni durum var. Herkes tekmeliyor falan dedikce daha cok stres oluyorum. Sancilardan ne tarafta oldugunu hep biliyorum ama oyle hareket hissedemiyorum
cnm bende zekai tahire gidiyorum ikizim ve bu yuzden riskli gebelik bolumunde devam ediyorum... bugunde detayli ultrason randevusu aldim... 19 ekimde gitcem... dedigin gibi antenatal pol. oldukca yogun ama doktorlardan memnunum....Aynen canım ya dediğin gibi. Devletin hemsiresi özellerin hemsiresi yanında uzman doktor gerçekten. Ben ankaradayım zzekai tahirde geçen yıl ameliyat oldum. Arkasında tedavi gördüm. İnfertilite servisi sakin olduğu için sorun yaşamadım ama perinotoloji bölümü korkunçtu. Gene de araştırdım zekai tahirden geçen bir perinotolog buldum ona devam ediyorum. Doktoruma çok güveniyorum ama hastaneye hiç mi hiç güvenmiyorumŞimdiden doğumu düşünüyorum son dakkada gidip zekai tahirde doğursam mı diye. Benim durumum riskli çünkü bi de ikiz bebek olunca ne bileyim daha profesyonel bir yere gitmek istiyorum. Zekai tahirde özel oda var hatta normal hastanelerin odalarından da çok daha büyük ve rahat. Hatta günlüğü 90 lira bişey. Geçen kanamamda zekai tahirde günlük 90 lira verdim turgut özalda küççücük odaya günlük 300 lira. Ve dediğin gibi hemşireler çoluk çocuk doktorum dışındaki doktorlar desen daha yeni mezun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?