2016 Şubat Anneleri

Yarin 18+6 oluyorum... saglik ocagi bayram oncesi demisti tatil oldugu icin gidemedim... yarin gitcem asi icin.... sizce zamanlama dogru mu siz ne zaman vuruldunuz...

bugun iki minigimi ekranda gordum... cok tatlilar... ins detayli ultrasonda da iyi sonuc aliriz.... 21. haftama randevumu verdi devlet hast. siz ne zaman yaptirdiniz...

Bende iyi diye acıbadem e gidiyorum tüp bebek te orda yapıldı zaten aynı doktoruma devam ediyorum ama tabi muayene ücretleri bir yere kadarda doğum ücretleri devletle anlaşmaları olmadığı için 11 bin lira. doğum için hastane arayışındayim bakalım hayırlısı artık

Canimm cok tesekkurler, sende iyisin dimi .. bu arada ayrintili ultrason isinide hallettik, Allaha sukur birsey cikmadi.. ama benim bebek sanirim subatin basinda dogucak, subat 1 dedi doktorumuz :)

Herkese iyi akşamlar .bugün çok yoğun bir gündü .oğlumu okula götürdüm.sağlık ocağında aşımı oldum.öğleden sonra dr gittim bebeğim 320 gr olmuş o iyi ama bende demir anemisi çıktı kan balina başladım sabah akşam ınş iyi gelir.kolum asidan dolayı biraz ağrıyor.onun dışında herşey yolunda.

kızlar bişi soracam ben kızımı hep kasıklarıma yakın hatta kasıkta gıbı hıssedıyorum acaba noral mı yoksa bı aksılıkmı var anlamadım kı sızın durumlar nasıl

Canimm cok tesekkurler, sende iyisin dimi .. bu arada ayrintili ultrason isinide hallettik, Allaha sukur birsey cikmadi.. ama benim bebek sanirim subatin basinda dogucak, subat 1 dedi doktorumuz :)
cnm cok sevindim... ins doguma kadar hersey boyle guzel gider... :) isim dusundun mu ¿

cnm 19+ kacta vuruldun asiyi...

canımm ben ali ipek e yaptırdım detaylı ultrasyonumuzu çok memmun kaldım ama biz özeline gittik 225 tl ödedik kendim başkent hastanesi göşen onalan gidiyorum göğşen bey önerdi ali beyi

özel yeri demetevlerde servet ünsal tıp merkezinde bakıyor 0312 332 32 32

Bende bugun oldum asimi :)Bayram sonrasi saglik ocagi ana baba gunuydu. Benim daha baslamadi agrisi bakalim agriyacak mi :/ Masallah bebegine bende yarin gitcem dr a 13. Haftadan beri gitmedim merak ediyorum nasil diye :)Sana idrar tahlili falan yaptilar mi saglik ocaginda bugun ?

kızlar benim gibi 85 kg ile hamile kalan var mı acaba ? almam gereken kilo 8 - 10 arası ama zor görünüyor
kaç kilo üzeri sezer yapıyorlar, çünkü normal doğum istiyorum inşAllah

Anladim canim yarin sabah kendim gidecegim..doktorum da bu haftada yaptirabilirsin dedi...kendim gideyim mademm

ultrason cihazı gibi değil.ekran görüntüsü yok sadece karnına jel sürüyor ve kalp atışının duyulmasını sağlayan boru uçlu birşey ile dışarıya ses veriyor.o şekilde.
Canım,sen çkalede kime görünüyorsun? Doğumu nerde düşünüyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…