Bende iyi diye acıbadem e gidiyorum tüp bebek te orda yapıldı zaten aynı doktoruma devam ediyorum ama tabi muayene ücretleri bir yere kadarda doğum ücretleri devletle anlaşmaları olmadığı için 11 bin lira. doğum için hastane arayışındayim bakalım hayırlısı artıkAynen canım ya dediğin gibi. Devletin hemsiresi özellerin hemsiresi yanında uzman doktor gerçekten. Ben ankaradayım zzekai tahirde geçen yıl ameliyat oldum. Arkasında tedavi gördüm. İnfertilite servisi sakin olduğu için sorun yaşamadım ama perinotoloji bölümü korkunçtu. Gene de araştırdım zekai tahirden geçen bir perinotolog buldum ona devam ediyorum. Doktoruma çok güveniyorum ama hastaneye hiç mi hiç güvenmiyorumŞimdiden doğumu düşünüyorum son dakkada gidip zekai tahirde doğursam mı diye. Benim durumum riskli çünkü bi de ikiz bebek olunca ne bileyim daha profesyonel bir yere gitmek istiyorum. Zekai tahirde özel oda var hatta normal hastanelerin odalarından da çok daha büyük ve rahat. Hatta günlüğü 90 lira bişey. Geçen kanamamda zekai tahirde günlük 90 lira verdim turgut özalda küççücük odaya günlük 300 lira. Ve dediğin gibi hemşireler çoluk çocuk doktorum dışındaki doktorlar desen daha yeni mezun
Canimm cok tesekkurler, sende iyisin dimiCanim bayadır giremedim senin sonuçlar çıktı mı acaba diye merak ettim sayfaları tek tek okuyordum ki bu mutlu haberle karşılaştım. O kadar çok sevindim ki anlatamam rabbim sıkıntıda olan herkesin yardımcısı olsun. Bebeğine de sağlıklı uzuuun ömürler versin inşallah
Ben de haftaya cuma detaylı ya girilen devlette ama yeterli görmesem. Özele de gidicembugun iki minigimi ekranda gordum... cok tatlilar... ins detayli ultrasonda da iyi sonuc aliriz.... 21. haftama randevumu verdi devlet hast. siz ne zaman yaptirdiniz...
cnm cok sevindim... ins doguma kadar hersey boyle guzel gider... :) isim dusundun mu ¿Canimm cok tesekkurler, sende iyisin dimi.. bu arada ayrintili ultrason isinide hallettik, Allaha sukur birsey cikmadi.. ama benim bebek sanirim subatin basinda dogucak, subat 1 dedi doktorumuz :)
bakalim benim de dusuncem o yonde ankara da turgut ozel uni hast. onerdiler devleti yetersiz gorursem oraya giderim...Ben de haftaya cuma detaylı ya girilen devlette ama yeterli görmesem. Özele de gidicem
cnm 19+ kacta vuruldun asiyi...Herkese iyi akşamlar .bugün çok yoğun bir gündü .oğlumu okula götürdüm.sağlık ocağında aşımı oldum.öğleden sonra dr gittim bebeğim 320 gr olmuşo iyi ama bende demir anemisi çıktı kan balina başladım sabah akşam ınş iyi gelir.kolum asidan dolayı biraz ağrıyor.onun dışında herşey yolunda.
canımm ben ali ipek e yaptırdım detaylı ultrasyonumuzu çok memmun kaldım ama biz özeline gittik 225 tl ödedik kendim başkent hastanesi göşen onalan gidiyorum göğşen bey önerdi ali beyiankara da yaşayan arkadaşlar benim ayrıntılı usg fiyatım 650 tl. bunu vermek istemiyorum açıkçası. 2 li ve 4 lü testte iyi çıktı bin şükür. bir araştırma hastanesinde yaptırmak istiyorum. atatürk araştırmada. ali ipek çok iyi bir dr.muş. yaptıran varsa önce gebe polikliniğine mi gidiyoruz ? yoksa radyoloji ye mi ? ve kaç güne randevu alınıyor ? çok vaktim yok hemen halletmek istiyorum işimi.
özel yeri demetevlerde servet ünsal tıp merkezinde bakıyor 0312 332 32 32ankara da yaşayan arkadaşlar benim ayrıntılı usg fiyatım 650 tl. bunu vermek istemiyorum açıkçası. 2 li ve 4 lü testte iyi çıktı bin şükür. bir araştırma hastanesinde yaptırmak istiyorum. atatürk araştırmada. ali ipek çok iyi bir dr.muş. yaptıran varsa önce gebe polikliniğine mi gidiyoruz ? yoksa radyoloji ye mi ? ve kaç güne randevu alınıyor ? çok vaktim yok hemen halletmek istiyorum işimi.
Bende bugun oldum asimi :)Bayram sonrasi saglik ocagi ana baba gunuydu. Benim daha baslamadi agrisi bakalim agriyacak mi :/ Masallah bebegine bende yarin gitcem dr a 13. Haftadan beri gitmedim merak ediyorum nasil diye :)Sana idrar tahlili falan yaptilar mi saglik ocaginda bugun ?Herkese iyi akşamlar .bugün çok yoğun bir gündü .oğlumu okula götürdüm.sağlık ocağında aşımı oldum.öğleden sonra dr gittim bebeğim 320 gr olmuşo iyi ama bende demir anemisi çıktı kan balina başladım sabah akşam ınş iyi gelir.kolum asidan dolayı biraz ağrıyor.onun dışında herşey yolunda.
Ben Eyüp ekici diye bi dr a gidicem ank da çok övüyorlar onubakalim benim de dusuncem o yonde ankara da turgut ozel uni hast. onerdiler devleti yetersiz gorursem oraya giderim...
sağlık ocakları ile hastaneler aynı sistemi kullanıyormuş. Bu yüzden ben doktra gittiğim günden sonraki gün aramıştılar.
bir kere gitttim. sonrası için de tarih verdi, o tarihte gideceğim tekrar aşı olucam. istenilen tahlil olursa bizi ara bizde yapılabilenleri ekstra para ödemezsin falan da demişlerdi.
sizi aramadıysalar güncel iletişim bilgileriniz olmayabilir.
Bizimki hep ariyor ama aramayanlar da varmis duymustum
Canım,sen çkalede kime görünüyorsun? Doğumu nerde düşünüyorsun ?ultrason cihazı gibi değil.ekran görüntüsü yok sadece karnına jel sürüyor ve kalp atışının duyulmasını sağlayan boru uçlu birşey ile dışarıya ses veriyor.o şekilde.
Bu gün 20 hafta 1 gün oldum cnn sat a göre.cnm 19+ kacta vuruldun asiyi...
20+2 yim yarın gidecem aşı için canımYarin 18+6 oluyorum... saglik ocagi bayram oncesi demisti tatil oldugu icin gidemedim... yarin gitcem asi icin.... sizce zamanlama dogru mu siz ne zaman vuruldunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?