2016 Şubat Anneleri

Kızlar Merhaba. :) Biz bugün detaylı ultrasonumuzu çektirdik. Çok şükür bin şükür sağlığımız yerinde gelişimimiz seyrinde. Her doktora gittiğimde kalbim duracak gibi oluyor illa ki aklıma bir şeyler getiriyorum. Şimdi de duyu organlarının gelişimi nasıl olacak diye kafamda kendi kendime kurmaya başladım bile. Ki bunu doğuma kadar öğrenmek mümkün değil sanırım. Bir yandan şükrediyorum bir yandan da kendi kendimi sıkıntıya sokmadan duramıyorum.

Her neyse bir de bugün benim koca bebeğin tribini çektim. Bebeğin vesikalığını gören babamız bebişi daha yüzü tam oturmadan tam gelişmeden bana benzetti. Ağzı yüzü burnu her yeri sana benzesin huyu bana benzesin diyen adam gitti bari bir yeri bana benzeseydi diye trip atan koca bebek geldi. Sonra şaka yaptığını söyledi ama ciddi ciddi benzemiyor diye taktı sanki kafaya.

Bu da ilk vesikalığımız.

Eklentiler

• 20150928_194113.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 112
Yok canım ben bayramdan önce gittim halsizlik falan vardı anladım kansızlık olduğunu aile hekimine göründum kan sayımı istedi kan değerlerme bakıldı yani sadece.O sonucu kadın dogumcuma götürdüm bugün de o da ilaç yazdı sağlık ocağı sadece asi yapiyo kaç kilosun su an falan diye sordu birde onu not etti o kadar.bir ay sonrada diğer doz asi için çağırdı.

Merhaba kizlar benim cok fazla mide yanmam var aksamlari yatamiyorum ki 6 dan sonra da birsey yemiyorum sade e su iciyorum cok fenayim ayrica yarin sabah sr randevum var egitim arastirmada aldim randevuyu detayli ultrasonu hemwn yaparlar mi acaaba ordan sonrada saglik ocagina gidicem aşi icin cok yogun bir gun olucak benim icin

Arkadaşlar bebeğini daha hissedemeyenler var biliyoruzki bu normal ama benim bebeğim gibi sürekli hareket edende varmı bazen çok sert bile vuruyor tabi bu beni çok mutlu ediyo ama azıcık hareket etmese merakta kalıyorum sürekli hareketli olduğu için. 20+ 2 günlük olduk benim gibi bebeği çok hareketli olan var mı

Biz varız. :) Yaklaşık bir aydır hissediyorum ama iki haftadır hiç durmuyoruz. Önceden uzandığımda hissediyordum ama artık otururken bile hissediyorum. Özellikle biraz bastırarak dokununca dokunduğum yerden bir hareket geliyor hemen. :)

Benimki de cok hareketli olmasa da vurdugu zaman iyice hissettiriyo canim :)

Maşallah canım minik çok tatlı

Ben varım sürekli kıpır kıpır bugün ebe bir arkadaş eve igneye geldi ona sordum bende niye bu kadar hareketli diye çok normal dedi oda sırtüstü yatinca ve oturunca hiç durmuyor valla

Aşıyı yaptığını bile anlamadim valla islerimi yapabildigim kadar yaptim ama diger koluma daha yuklendim yalniz sol tarafa yattigim icin 2 gun felan agridi cok fazla degil ama benimde 2.ci persembe gunu
Eli hafif birisi yapmış o vakit.. Ayy insallah bende hissetmem. Ya ben ne bilim korkuyorum iğneden.. Hanı kan vermekden de korkuyorum ama ilaç enjekte edilecek olması daha korkutucu geliyor bana.. Aslında ben bu kadar korkan birisi değilim ama.. Hamileligimden sanırım, korkuyorum

Ben varım sürekli kıpır kıpır bugün ebe bir arkadaş eve igneye geldi ona sordum bende niye bu kadar hareketli diye çok normal dedi oda sırtüstü yatinca ve oturunca hiç durmuyor valla

Benim de öyle. Doktora gidince sessiz sakin cocuk evde çok hareketli . Durmuyor bazen kıpır kipir. Babası bile hissediyor artık. Bazen bir nokta pıt pıt atıyor. Diyorum bebek değildir herhalde garip geliyor işte :)

Valla kan verdigim yerde kolumda iz kaldi ayni hemsire ama asida hic hissetmedim Korkacak bisey yokta aşıyı olduktan sonra kolunu yorma şişme ve ates yapabiliyomus amann dikkat

Ben de bilemedim canım ya bende mı pamuklu yorgan yaptırsam acaba? Ortopedik için de visko içinde olumsuz yorumlar var o yüzden karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…