2016 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun

Benim de öyle. Doktora gidince sessiz sakin cocuk evde çok hareketli . Durmuyor bazen kıpır kipir. Babası bile hissediyor artık. Bazen bir nokta pıt pıt atıyor. Diyorum bebek değildir herhalde garip geliyor işte :)
Benim neden öyle değil ya bi gün hissediyorsam bi gün hissedemiyorum

Kizlar gunaydin..mesai basladi..yalniz aksamdan beri basim donuyor.yatinca gecer dedim ama sabah oldu hala ayni.yattigim yerde etraf donuyor.ayaga kalkincada ayni.neden oldu acaba
Kendini çok mu yordun canım ya da okul açılacak diye stres mı yaptın?

Aramıza hoşgeldin canım allah bebeğine sağlıklı ömür versin. Ben bebeğimi hissediyorum artık çok şükürhergün her dakika hissedeceksin diye bi şey yok canım kendini üzme.

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 20+2 günlük hamileyim bir kızım olacak inşallah :)
istanbul avrupa yakasında oturuyorum ve ayrıntılı ultrason için acil bir hastane bulmam lazım yardımlarınızı bekliyorum.

Benim neden öyle değil ya bi gün hissediyorsam bi gün hissedemiyorum

Benim de bazen oluyor. Hiç hissetmediğim. Ama gece çok hissediyorum. Gündüz yok gibi sanki. Koşuşturmadan hissetmiyorum. Belki siz uygun olduğunuz da o uyuyordur. Ayaktayken anlamiyorum. Sırt ustu uzaninca anlıyorum.

Kizlar benim kız da cok hareket li maşallah. ozellikle geceleri uyuyamiyorum.ama olsun o sağlıklı olsun da

İğne olacak arkadaşlar ben iğneden ve asidan çok korkarım. Ama bu aşı da ne şişme oldu ne de yanma. Agridi biraz o da normal. Korkmayın inşallah bir şey olmaz.

Benimki de cok hareketli olmasa da vurdugu zaman iyice hissettiriyo canim :)

Ben varım sürekli kıpır kıpır bugün ebe bir arkadaş eve igneye geldi ona sordum bende niye bu kadar hareketli diye çok normal dedi oda sırtüstü yatinca ve oturunca hiç durmuyor valla

Kizlar benim kız da cok hareket li maşallah. ozellikle geceleri uyuyamiyorum.ama olsun o sağlıklı olsun da

alakası var mı bilmem ama anne karnında çok hareketli olan bebekler doğuncada aynı hızla devam ediyormuş kızlar bilginize bize şimdiden sinyal veriyorlar koşuşturmalı günlere haxır olalım diye

Aynen canım. Amaaaan oturur anlatirsin nolcak ki demiyolar mi bi de. Ortaokulda oturup ders anlatmak filan ne mümkün. Arada masaya yarı oturuslar filan yapıp anlatirsak ne ala
Ben lisedeyim inan dun birbirini hic tanimayan 9larda oturamadim ilk gunden kaynasmislar dinlememeye baslamislar ilk gunden tavrimi koymak zorunda kaldim bi de ders anlatcaz daha oturarak ne mumkun

Benimkilerin de masallahi var kizimdan tecrubeliyim dogdugunda da ayni hareketlilige sahip olacak sirt ustunden yuz ustune donmeye basladiginda done done odalari gezmeye baslamisti 5bucuk aylikken

Yorum yazan arkadaslar a coook tskler
Bende bugun asi olacagm bakalim :)
Kizlar onceden de bahsetmistim birden asiri kilo aldm ben her tartiya cikista artiyoooo
Canan karatayin kitabi varmis hamileler icin alan okuyan varmi????

Kizlar onceden de bahsetmistim birden asiri kilo aldm ben her tartiya cikista artiyoooo
Kac kilo aldın üzülme bazen yemesende alıniyormus hamilelikte bir tanıdigim ayda 5 kilo aldığını normal öğün porsiyon yediğini söylemişti.. Bende pogca makarna ekmek çok yiyorum.

63 le basladm suann 70.6 yim .. boyum biraz uzun ama bu kadar hizla gidersem..
Bende hamurisi migdemi basiyo die biraz fazla tukettm ve hala hafifde olsa bulantilar var. Sen kac kilo aldn cnm

şimdiden geçmiş olsun....

kaç kilo aldın?
Ben gebe kalmadan önce okumuştum. Karatay genel olarak şeker ve şekerli gıdalardan, özellikle yapay şekerli gıdalardan, ekmekten uzak durmayı öneriyor.
Tek oturuşta okunabilecek bir kitap. Diyet konularına ilgim olduğu için bana çok birşey katmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…