- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Teşekkür ederim canım doğru söylüyorsunBen oda aldığım için yatağı içindeydi. açıkcası viskomu ortopedik mi incelemedim, fakat annem döşek yaptı içine. ben yatagının üzerine onu koydum üstüne de alezini ve çarşafını. Kışın malum üşeyecek bence ona göre düşünebilirsin canım..
Benim neden öyle değil ya bi gün hissediyorsam bi gün hissedemiyorumBenim de öyle. Doktora gidince sessiz sakin cocuk evde çok hareketli . Durmuyor bazen kıpır kipir. Babası bile hissediyor artık. Bazen bir nokta pıt pıt atıyor. Diyorum bebek değildir herhalde garip geliyor işte :)
Kendini çok mu yordun canım ya da okul açılacak diye stres mı yaptın?Kizlar gunaydin..mesai basladi..yalniz aksamdan beri basim donuyor.yatinca gecer dedim ama sabah oldu hala ayni.yattigim yerde etraf donuyor.ayaga kalkincada ayni.neden oldu acaba
Aramıza hoşgeldin canım allah bebeğine sağlıklı ömür versin. Ben bebeğimi hissediyorum artık çok şükürMerhaba bayanlar hamile kaldığımdan beri sizi uzaktan takip ediyordum ama artık üye olup aranıza katılmak daha hoş olacağını düşündüm.
Allah nasip ederse bende şubat annesiyim, bir oğlum olacak bu arada şubatta bir çok kişi erkek bebek bekliyormuş çok sevindim :)
20. haftayız ve oğlum çok sessiz sakin 3 4 günde bir ufacık birşey tek hissediyorum, normal oldugunu biliyorum ama bu beni biraz hüzünlendiriyor, aranızda hala hissetmeyen var mı
Canım aşı esnasında değilde sonradan ağrıyor ben hep sola yatarım bu gece zorlamıcam sağa yatıcam mecburen ..Kızlar ben yarin aşı yaptıracağım, acıyor mu? Ben korkuyorum
Ya sen geceden bunu kurarak korkarsan ohooo, süper basit bir işlem hiç acımıyor kan alınırkan daha çok acıyor bence :/Ayy ne güzel yaa . bakalım ben yarin ne yapicam
Benim neden öyle değil ya bi gün hissediyorsam bi gün hissedemiyorum
Canım aşı esnasında değilde sonradan ağrıyor ben hep sola yatarım bu gece zorlamıcam sağa yatıcam mecburen ..
Biz varız. :) Yaklaşık bir aydır hissediyorum ama iki haftadır hiç durmuyoruz. Önceden uzandığımda hissediyordum ama artık otururken bile hissediyorum. Özellikle biraz bastırarak dokununca dokunduğum yerden bir hareket geliyor hemen. :)
Benimki de cok hareketli olmasa da vurdugu zaman iyice hissettiriyo canim :)
Ben varım sürekli kıpır kıpır bugün ebe bir arkadaş eve igneye geldi ona sordum bende niye bu kadar hareketli diye çok normal dedi oda sırtüstü yatinca ve oturunca hiç durmuyor valla
Kizlar benim kız da cok hareket li maşallah. ozellikle geceleri uyuyamiyorum.ama olsun o sağlıklı olsun da
Ben lisedeyim inan dun birbirini hic tanimayan 9larda oturamadim ilk gunden kaynasmislar dinlememeye baslamislar ilk gunden tavrimi koymak zorunda kaldim bi de ders anlatcaz daha oturarak ne mumkunAynen canım. Amaaaan oturur anlatirsin nolcak ki demiyolar mi bi de. Ortaokulda oturup ders anlatmak filan ne mümkün. Arada masaya yarı oturuslar filan yapıp anlatirsak ne ala
Kizimi asiya goturduk benim de 1haftam vardi vuruldum gitmisken cikardik aradan bi sorun cikartacaklarini sanmiyorumBenim bagli oldugum saglik ocagim ve aile hekimim allahlik..
Yarin kendim gidicem artik canim..bakalim yaparsa yaparlar
Benimkilerin de masallahi var kizimdan tecrubeliyim dogdugunda da ayni hareketlilige sahip olacak sirt ustunden yuz ustune donmeye basladiginda done done odalari gezmeye baslamisti 5bucuk aylikkenArkadaşlar bebeğini daha hissedemeyenler var biliyoruzki bu normal ama benim bebeğim gibi sürekli hareket edende varmı bazen çok sert bile vuruyor tabi bu beni çok mutlu ediyoama azıcık hareket etmese merakta kalıyorum sürekli hareketli olduğu için. 20+ 2 günlük olduk benim gibi bebeği çok hareketli olan var mı
Ben de anlamadim hemsiremiz cok iyi cok sukur butun ignelerimizi ona yaptiriyoruz sadece bi kac dk hafif bi agri oldu gectiBen vurdugunu bile anlamadim valla eli cok hafifti :))
Kac kilo aldın üzülme bazen yemesende alıniyormus hamilelikte bir tanıdigim ayda 5 kilo aldığını normal öğün porsiyon yediğini söylemişti.. Bende pogca makarna ekmek çok yiyorum.Yorum yazan arkadaslar a coook tskler
Bende bugun asi olacagm bakalim :)
Kizlar onceden de bahsetmistim birden asiri kilo aldm ben her tartiya cikista artiyoooo
Canan karatayin kitabi varmis hamileler icin alan okuyan varmi????
Yorum yazan arkadaslar a coook tskler
Bende bugun asi olacagm bakalim :)
Kizlar onceden de bahsetmistim birden asiri kilo aldm ben her tartiya cikista artiyoooo
Canan karatayin kitabi varmis hamileler icin alan okuyan varmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?