2016 Şubat Anneleri

Bugün çok agriyor belim ;( magnezyum kullanmiyorum. Yarın da gecmezse ben de arayayim doktoru. Yoksa dayanacak gibi değil

arkadaslar alisveris yaptiginiz siteleri yaziyorum... elimizde liste olmus olur...

babymall
e bebek
butik bebe
cadde bebek

varsa sizde ekleyinde alisverislerde fikir olur...

Civil in sitesi de var. Daha bir şey almadim ama inceledim. Guzel bence.

merhaba benimde negatifti ben öğrendiğimden beri dikkat ediyorum. Bir şey olmamiştır merak etme tekrar kan testi yaptırarak baktırabilirsin.

kızlar bu akşam dayanamadım iki tabak ciğer yedim çok mu yemişim
Rahatsiz etmediyse sorun olmaz heralde ben de gecen gun bulgurlu bi seyler yedim cok yemisim galiba siskinlikten 6-7 saat bic bi sey yiyemedim cok rahatsiz oldum

Bugün çok agriyor belim ;( magnezyum kullanmiyorum. Yarın da gecmezse ben de arayayim doktoru. Yoksa dayanacak gibi değil
Aynen baya canını yakıyor insanın. Okul da başladı merdivenleri inip çıkmak işkence gibi:-( İhmal etme sen de canım inşallah geçer biran önce

Aynen baya canını yakıyor insanın. Okul da başladı merdivenleri inip çıkmak işkence gibi:-( İhmal etme sen de canım inşallah geçer biran önce

benim de okulda başladı. sanırım birden çalışmaya başlayınca vücut şaşırdı. =)

Cnm bende senin gibi dusunuorm...istanbuldaym ama ankaraliyim..ailem ankarada..zekai tahirdemi yapsam diye dusunuorm acikcasi

Benimkide oyle yaa..hatta suan tekmeliyo surekli...bazen bende bu kadar hareketten endiseleniorum

Geçmiş olsun canım ne oldu ki ? Ben 20+3 üm bugün oldum aşımı ama seninde erken değil bn tatil yüzünden bir hafta erteledim

Sorma canım eşimin gerizekali ötesi babası alkolik iğrenç yaratık zaten görüşmüyoruz bana bir mesajlar attı ki ne yenilir ne yutulur. Suç duyurusunda bulundum ama hazmedemiyorum ben de yarın gidip yaptirayim aşımı o zaman sağol canım teşekkürler

Canım açlığını sabah en az 10-12 saatlik açlıktan sonra ölç sonra güzelce kahvaltini yap tokluğunuda yemekten 2 saat sonra ölç en doğrusu bu şekilde

Anneler markofoni ve trendyolda prima kampanyası başlamış. İki siteyi ve başka siteleri de inceledim bez adet fiyatı olarak hesapladım. Başlangıç olarak premium care kullanmak istiyorum etrafımda birçok kişi tavsiye etti. Markofoniden 1 er tane 1 beden ve 2 beden aldım tanesi 40 kuruşa geldi. Ayrıca 75 tl ve üzeri alışverişe kargo bedava.1 paket de 3lü ıslak mendil aldım. Sizce çok mu erken? Küçük bi ilçede öğretmenlik yapıyorum alışveriş imkanı çok kısıtlı, fiyat da uygun gelince en azından 1er paket alayım dedim alerji ya da pişik yaparsa değiştiririm sonrasında

Canım benim de öyle oldu bazen yukarda bazen aşağıda oynuyor ağrım olmadığı için aşağı inmiş midir diye korkmadım ama yarınki randevumda bnde sorcam doktora
sor bakalım canım, malesef ben kendi dr.uma ayrıntılı için gidemiyorum. aslında 1 ay oldu bebeişi görmeyeli ama randevumu ancak 7 ekime aldım oda radyologdan. benimde ağrım yok ama çok korkuyorum, sanki epey aşağıda gibi. ama bazende yukarıda hissediyorum anlamadımki

Kizim biraz tombisti 2ay zor giydirdim hastane cikislarini. Ama yine de bol bol gerekiyor gobek dusene kadar hemen kirleniyor kusmasi kakasi da hic bitmiyor
evet bende yeğenimden biliyorum. çok hızlı büyüyorlar. ucuzlardan belki 4-5 tane alınmalı. birde 5 li takımlar var, biz hastane çıkışı aldık ama o 5 li takımdan fazla aldık. dediğin gibi fazlasından zarar gelmez.

aslında baya belirgin oluyor canım. ben dışarıdan görüyorum hiç kilo almadım ondan mı bilmeme ama derim epeyce itiliyor :) ama göbek üzerinde değil kesinlikle hizasında ve altında. daha senin var bende ilk 19+4 te gördüm. bir video izlemiştim yabancı bir bayan 19+3 te videoyay çekmiş gösteriyor tekmeler dışarıdan belli. vurunca bende hemen açıp izliyorum

bendede çıkmadı hiç. ben baktırmıştım 7. haftada. aslında bende pek dikkat edemiyorum canım yani yıllarca böyleydi. ister istemez dışarıdan yeniyor hatta evlenmeden daha sıktı bu. öğrencilikten beri böyle. bugüne kadar bende çıkmadı. sendede ypktur inşallah. daha çok çiğ etten oluyor. etli çiğ köfte falan bence çok etkili. dışarıda bence et yenir bilindik yerden ama salataya daha çok dikkat etmek gerek.

iyi bari canım ben çok endişelendim. ama bazen altta bazen üstte. herhalde baş ayak mesafesi diyorum. ben hiç kilo almadım canım. göbek bölgem yağsız ama artık karnım kocaman ve tabi deri geriliyor. yatınca bende bitek görüyorum. ama açıp izlemen gerek ben gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…