- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Kızlar aranızda bel ağrısı çeken var mı? Kramplarım oluyordu arada çok önemsemedim bikaç gündür de bel ağrısı çekiyorum sağ bacağımla adım attığımda belime bişey batıyor sanki. Dün doktoru aradım magnezyum başlattı inşallah geçer yoksa kalan dört ay naparım böyle bilmiyorum. Kramp şikayeti olanlar da ihmal etmesinler bence magnorm diye bi ilaca başladım ben
arkadaslar alisveris yaptiginiz siteleri yaziyorum... elimizde liste olmus olur...
babymall
e bebek
butik bebe
cadde bebek
varsa sizde ekleyinde alisverislerde fikir olur...
merhaba benimde negatifti ben öğrendiğimden beri dikkat ediyorum. Bir şey olmamiştır merak etme tekrar kan testi yaptırarak baktırabilirsin.Kızlr bu toksoplazma yaygın bir virüsmü krbanda etle çok haşır neşir oldum dışarda da çok yemek ve salata yerim bugün tahlil sonuçlarımı sağlık ocağına götürdüm daha önce geçirmemişim doktorlar beni hiç uyarmadı aile hekimimde korkma bişey olmaz dedi ama tekrar tahlil yaptırcam
Rahatsiz etmediyse sorun olmaz heralde ben de gecen gun bulgurlu bi seyler yedim cok yemisim galiba siskinlikten 6-7 saat bic bi sey yiyemedim cok rahatsiz oldumkızlar bu akşam dayanamadım iki tabak ciğer yedimçok mu yemişim
Aynen baya canını yakıyor insanın. Okul da başladı merdivenleri inip çıkmak işkence gibi:-( İhmal etme sen de canım inşallah geçer biran önceBugün çok agriyor belim ;( magnezyum kullanmiyorum. Yarın da gecmezse ben de arayayim doktoru. Yoksa dayanacak gibi değil
sagol canımBen cuma gidip kan tahlili yaptırcam onada bakıyorlar tahlilde canım
Aynen baya canını yakıyor insanın. Okul da başladı merdivenleri inip çıkmak işkence gibi:-( İhmal etme sen de canım inşallah geçer biran önce
Cnm bende senin gibi dusunuorm...istanbuldaym ama ankaraliyim..ailem ankarada..zekai tahirdemi yapsam diye dusunuorm acikcasiAynen canım ya dediğin gibi. Devletin hemsiresi özellerin hemsiresi yanında uzman doktor gerçekten. Ben ankaradayım zzekai tahirde geçen yıl ameliyat oldum. Arkasında tedavi gördüm. İnfertilite servisi sakin olduğu için sorun yaşamadım ama perinotoloji bölümü korkunçtu. Gene de araştırdım zekai tahirden geçen bir perinotolog buldum ona devam ediyorum. Doktoruma çok güveniyorum ama hastaneye hiç mi hiç güvenmiyorumŞimdiden doğumu düşünüyorum son dakkada gidip zekai tahirde doğursam mı diye. Benim durumum riskli çünkü bi de ikiz bebek olunca ne bileyim daha profesyonel bir yere gitmek istiyorum. Zekai tahirde özel oda var hatta normal hastanelerin odalarından da çok daha büyük ve rahat. Hatta günlüğü 90 lira bişey. Geçen kanamamda zekai tahirde günlük 90 lira verdim turgut özalda küççücük odaya günlük 300 lira. Ve dediğin gibi hemşireler çoluk çocuk doktorum dışındaki doktorlar desen daha yeni mezun
Benimkide oyle yaa..hatta suan tekmeliyo surekli...bazen bende bu kadar hareketten endiseleniorumArkadaşlar bebeğini daha hissedemeyenler var biliyoruzki bu normal ama benim bebeğim gibi sürekli hareket edende varmı bazen çok sert bile vuruyor tabi bu beni çok mutlu ediyoama azıcık hareket etmese merakta kalıyorum sürekli hareketli olduğu için. 20+ 2 günlük olduk benim gibi bebeği çok hareketli olan var mı
Geçmiş olsun canım ne oldu ki ? Ben 20+3 üm bugün oldum aşımı ama seninde erken değil bn tatil yüzünden bir hafta erteledim
Canım açlığını sabah en az 10-12 saatlik açlıktan sonra ölç sonra güzelce kahvaltini yap tokluğunuda yemekten 2 saat sonra ölç en doğrusu bu şekildeÇok teşekkür ederim canım eğer unutmaz sorarsan çok sevinirim unutursan da olsun doktoruma gidicem ben de yakın bi zamanda tekrar durumu kontrol ettirmeye. Normale döner inşallah. Şeker olabilir dedi doktorum ama 24.haftada yükleme yapılacak şimdi evde test yaptım aç değildim ama tok da sayılmam 1 saat önce bişeyler atıştırmıştım şekerim 82 çıktı normal bi değer diye biliyorum bunu. Ama tabi yükleme nasıl çıkar bilemem. Birde yemekten 1 saat sonra ölçücem.
sor bakalım canım, malesef ben kendi dr.uma ayrıntılı için gidemiyorum. aslında 1 ay oldu bebeişi görmeyeli ama randevumu ancak 7 ekime aldım oda radyologdan. benimde ağrım yok ama çok korkuyorum, sanki epey aşağıda gibi. ama bazende yukarıda hissediyorum anlamadımkiCanım benim de öyle oldu bazen yukarda bazen aşağıda oynuyor ağrım olmadığı için aşağı inmiş midir diye korkmadım ama yarınki randevumda bnde sorcam doktora
evet bende yeğenimden biliyorum. çok hızlı büyüyorlar. ucuzlardan belki 4-5 tane alınmalı. birde 5 li takımlar var, biz hastane çıkışı aldık ama o 5 li takımdan fazla aldık. dediğin gibi fazlasından zarar gelmez.Kizim biraz tombisti 2ay zor giydirdim hastane cikislarini. Ama yine de bol bol gerekiyor gobek dusene kadar hemen kirleniyor kusmasi kakasi da hic bitmiyor
aslında baya belirgin oluyor canım. ben dışarıdan görüyorum hiç kilo almadım ondan mı bilmeme ama derim epeyce itiliyor :) ama göbek üzerinde değil kesinlikle hizasında ve altında. daha senin var bende ilk 19+4 te gördüm. bir video izlemiştim yabancı bir bayan 19+3 te videoyay çekmiş gösteriyor tekmeler dışarıdan belli. vurunca bende hemen açıp izliyorumdoğrudur ben henüz bilemediğim için. dönüyordur bence sürekli.
arkadaşımda bana göbek deliğine ancak gelmiştir dedi zaten. ben göbek hizamda sürekli kıpırtılar ama gazdır diye düşünüyorum. geçmek bilmeyen bir gazım var. bitse belki ayırt edicem
bendede çıkmadı hiç. ben baktırmıştım 7. haftada. aslında bende pek dikkat edemiyorum canım yani yıllarca böyleydi. ister istemez dışarıdan yeniyor hatta evlenmeden daha sıktı bu. öğrencilikten beri böyle. bugüne kadar bende çıkmadı. sendede ypktur inşallah. daha çok çiğ etten oluyor. etli çiğ köfte falan bence çok etkili. dışarıda bence et yenir bilindik yerden ama salataya daha çok dikkat etmek gerek.Kızlr bu toksoplazma yaygın bir virüsmü krbanda etle çok haşır neşir oldum dışarda da çok yemek ve salata yerim bugün tahlil sonuçlarımı sağlık ocağına götürdüm daha önce geçirmemişim doktorlar beni hiç uyarmadı aile hekimimde korkma bişey olmaz dedi ama tekrar tahlil yaptırcam
iyi bari canım ben çok endişelendim. ama bazen altta bazen üstte. herhalde baş ayak mesafesi diyorum. ben hiç kilo almadım canım. göbek bölgem yağsız ama artık karnım kocaman ve tabi deri geriliyor. yatınca bende bitek görüyorum. ama açıp izlemen gerek ben gibi :)normalmıs canım bugun gıttım doktora yavas yavas cıkarmıs yukarıya korkulacak bısı degılmıs yanı kı haftada 1 cm cıkar yazıyordu programda bu hafta bıraz daha yukarda hıssedıyorum kızımı ama benım oyle dısardan bellı olmuyor derı mı kalın acaba
valla ben bu arkadaş tam 2 defa özelden yazdım daha ilk zamanlar. bilgilerimi girer misin diye. ama nedense bir türlü eklemedi :) ben listede bile yokum :)Konu Sahibi baştaki tabloyu güncelleyebildi mi kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?