2016 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba daha okuyamadımnepeydir yoktum... Bıgün yavrumu gördüm kızmışşş :)))))))) ters duruyo hep ya geçen kontrolde de öyleydi. Biraz şişkoymuş kuzum dörtlü taramamız güzel bugün çok mutluyum :) çok kötü 3 gün geçirdim ve dün az daha yavrum zarar görecekti Allah korudu. Erken doğum riski var dediler sinir stres mahvoldum ya nolur üzmeyin kendinizi olumsuz durumlarda!!! Ben üzüntüden ağlamaktan öyle bir hale geldim ki kasılmalarım vardı dün sakinleşince geçti gitti çok şükür tetonoz aşısını kaçıncı haftada yapıyorlar kızlar biz 19. Haftadayız normalde geçen hafta çağırmişlardı beni fakat tatildi bu hafta gitmemi istediler de emin olayım kızlar

Geçmiş olsun canım ne oldu ki ? Ben 20+3 üm bugün oldum aşımı ama seninde erken değil bn tatil yüzünden bir hafta erteledim

Insallahh canim hepimizin bebekleri saglikli bir sekilde dunyaya gelir.Onemli olan saglik dedigin gibi.

yapacak bişey yok canım zevk meselesi sonuçta :) mesela bi mağazaya gidip ay ne çok şey varmış demek var (ki bu şahıs hiç bi zaman ben olmam ) ben giderim hiççç bişey beğenemem..zevk meselesi sonuçta..ucuz zevklerimiz yok demekki

normalmıs canım bugun gıttım doktora yavas yavas cıkarmıs yukarıya korkulacak bısı degılmıs yanı kı haftada 1 cm cıkar yazıyordu programda bu hafta bıraz daha yukarda hıssedıyorum kızımı ama benım oyle dısardan bellı olmuyor derı mı kalın acaba

canım sağlık sektöründe olduğun için özellikle sana soruyorum ama bilgisi olan diğer arkadaşlar da yorum yaparsa sevinirim. dün kontrolümüz vardı su miktarının biraz fazla olduğunu söyledi doktorum. sence korkulacak bi durummu bu? önceki aylarda herşey iyi gidiyordu. şimdi biraz fazla dedi. ne yapmalıyım sence? veya neden olmuş olabilir? fikrin var mı?

bende bir çok bölgemde hissediyorum bi sağımda bi solumda..bi yukarda bi aşağıda oynuyo dönüyo demekki..sabit bir yerde durmasını bekleyemeyiz diye düşünüyorum

umudum ol Canım malesef o konuda bilgim yok ama bizim gelinimizinde fazlaydı erken doğum olabilir falan demişlerdi geçen cuma vaktinde doğdu bebek eğer çok fazla olursa rahimden iğneyle suyu cekiyolarmis diye okumuştum bir yerde ama risk oranını bilmiyorum tabiki cuma günü kontrolümüz var sorarım doktora

Çok teşekkür ederim canım eğer unutmaz sorarsan çok sevinirim unutursan da olsun doktoruma gidicem ben de yakın bi zamanda tekrar durumu kontrol ettirmeye. Normale döner inşallah. Şeker olabilir dedi doktorum ama 24.haftada yükleme yapılacak şimdi evde test yaptım aç değildim ama tok da sayılmam 1 saat önce bişeyler atıştırmıştım şekerim 82 çıktı normal bi değer diye biliyorum bunu. Ama tabi yükleme nasıl çıkar bilemem. Birde yemekten 1 saat sonra ölçücem.

Benim de devamli karın ağrım oluyor. Sanırım rahim büyüyor. Geceleri de hiç yatamıyorum. Şimdiden zorlaştı bende ki durumlar. Kiloda almadım bir de kilo alsam yandım demek ki

Kızlar aranızda bel ağrısı çeken var mı? Kramplarım oluyordu arada çok önemsemedim bikaç gündür de bel ağrısı çekiyorum sağ bacağımla adım attığımda belime bişey batıyor sanki. Dün doktoru aradım magnezyum başlattı inşallah geçer yoksa kalan dört ay naparım böyle bilmiyorum. Kramp şikayeti olanlar da ihmal etmesinler bence magnorm diye bi ilaca başladım ben

arkadaslar alisveris yaptiginiz siteleri yaziyorum... elimizde liste olmus olur...

babymall
e bebek
butik bebe
cadde bebek

varsa sizde ekleyinde alisverislerde fikir olur...

Tokluk şekerim de 104 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…