2016 Şubat Anneleri

Kizlar 47 kg la basladigim hamileligimde suan 50 kg ciktim.Guler misin aglar misin Bende kg alayim istiyorum biraz kendime ama yok
Yurt disinda biri 6kg.la tamamlamisti gebeligini 3kg ustunde dogmustu bebegi ne guzel az kilo rahat dogum demek keske ben de almasam

Sürekli bakıyorum bu yüzden. gönlümü geçirme çabası içindeyim
mağaza gezerken baktıklarımda ya nakışlı armalar oluyor ya da tipini beğenmiyorum
ama daha uygun beğenmem gerektiğini veya onun %50 indirime girmesi gerektiğini anladım

Daha uygun organik ürünlerde var 70-90 gibi fiyatlı hastane çıkışı bebek caddesi diye bir siteden aldım 54.90
bakayım o sitedeki ürünlere de

ah çok güzel böyle sade birşeyler istiyorum işte bende, nakışlar vs ler işe girince beğenemiyrum.
gayette uyguna almışsın. iyi günlerde kullansın inşallah

Canım benim de öyle oldu bazen yukarda bazen aşağıda oynuyor ağrım olmadığı için aşağı inmiş midir diye korkmadım ama yarınki randevumda bnde sorcam doktora

Kizim biraz tombisti 2ay zor giydirdim hastane cikislarini. Ama yine de bol bol gerekiyor gobek dusene kadar hemen kirleniyor kusmasi kakasi da hic bitmiyor

Tüm beğendiklerim mi aynı olur ama yaa
çocuk arabası gidip en pahalısını tutuyorum, oda en pahalısı, boya seçtim kesin onda da pahalısını seçmişimdir, aa kırmızı olsaydı üç lira daha ucuzdu derlerse şaşırmam

Canimmm ben biraz once hissettim arka arkaya 3 kez tekmeledi. Insallah sen de hissedersin en kisa zamanda :)
Ayyy ne güzel bende bu sabah tekme değil de sanki içimde sağa sola kayıyor gibi hissediyorum :) çoğunlukla solda takılıyor oğluş

Canım benim de öyle oldu bazen yukarda bazen aşağıda oynuyor ağrım olmadığı için aşağı inmiş midir diye korkmadım ama yarınki randevumda bnde sorcam doktora
ben geçen gün çok enterasan yerimde kıpırtı hissettim. hatta eğer arkadaş çocuk orada değil göbek hizanda demese çocuk kıpırtısı sanmaya devam edecektim
kaburgalarımın alt kısmı yani göbek deliğimin dört parmak üstüydü. kas seyirmesi desen değil, gaz desen orada ne işi var o gazın
neyse ki arkadaş gözlüklerimi çıkarttırdı.
şu içimdeki kıpırtıların hangiisi minik bebişim bir bilsem keşke

Ben daha hiçbirşey almadım sağolsun annemler örgü işi battaniye falan almışlar patiği kazağı süveteri battaniyesi var şimdilik onlarda heveslenmşler. Daha doğuma 4 buçuk ay var diye pek acele etmiyorum hastane çıkışını doğum çantasını hazırlarken alıp yıkayıp koyarım içine diye düşündm ama siteye bakınca en pasif anne adayı benim heralde odasını hazırlayanlar bile var bende biraz kıpırdasam iyi olacak artk

Ahh kızlar ahh bazen bodrum a taşındığıma üzülüyorum yaa, detaylı için randevu aldım perinatolog belli zamanlarda geliyormuş ekim ortasi gelecekmis ve 562 tl dediler.. 62 tl si ne yol parasi mi veriyoruz diyecektim

Canım bn göbek deliğimin üzerinde hiç hisstmedim çok az altında hissettim şimdi daha aşağıda o da baş aşağı duruyodur belki ondandr diye düşündm.

Canım bn göbek deliğimin üzerinde hiç hisstmedim çok az altında hissettim şimdi daha aşağıda o da baş aşağı duruyodur belki ondandr diye düşündm.
doğrudur ben henüz bilemediğim için. dönüyordur bence sürekli.
arkadaşımda bana göbek deliğine ancak gelmiştir dedi zaten. ben göbek hizamda sürekli kıpırtılar ama gazdır diye düşünüyorum. geçmek bilmeyen bir gazım var. bitse belki ayırt edicem

Bide sürekli karnını dinliyorsan olur öyle canım kaç haftalıksın

Kızlr bu toksoplazma yaygın bir virüsmü krbanda etle çok haşır neşir oldum dışarda da çok yemek ve salata yerim bugün tahlil sonuçlarımı sağlık ocağına götürdüm daha önce geçirmemişim doktorlar beni hiç uyarmadı aile hekimimde korkma bişey olmaz dedi ama tekrar tahlil yaptırcam

Ama ben fazla zayifim malesef ilk dogumumdada 10 kg falan aldim 3 kg kizimdi zaten digerleride gitti
Insallah saglikla dogar bebegin cocuklarinla saglikla uzuuun bir omur yasayin. Benim annem de cok zayifmis fotolarda biz 10yasindayken bizden daha kucuk gorunuyor ama kadin bunyesinden midir kisiden kisiye mi degisir bilmem sonradan baya aldi simdi de vermeye ugrasiyor saglikli ol gerisi teferruat

canım aşı için aç karnınamı gittin soruyorlarmı??
Arkadaslar doktora sormayi unuttum, benim bebegim ters donmus bile.. bundan sonra donmeye devam edermi?
Habire pozisyon degiştirecek canım yeri bol diye döner durur.
ayy çok tatlı çook begendim. Bebişin güle güle giysin canım.

Canım bu tahlili nasıl yaptırıyorsun. Saglık ocagına gidip toksoplazma tahlili yaptırmak istiyorummu diyorsun??

Asagidaki ayaklari yukaridaki kipirtilar eli kolu olabilir bi de rahim buyudukce bagirsaklar yukari dogru cikiyor cok yukardaysa bagirsak hareketi de olabilir dogumdan sonra bagirsak hareketini daba iyi anlarsiniz bagirsaklar yerine yerlesirken karnimda bi suru solucan var zannetmistim

Ben bebeğin hareketlerini birçok bolgemde hissediyorum kasiktan gobege kadar sağlı sollu siddetide değişiyor tabi muhtemelen kafasıyla vurunca sağ üst kısma şiddetli oluyor ayaklar kasiga denk geliyor biraz daha hafif oluyor arada da solda pit pit yapıyor bu arada aşağıda olması çok normal rahim 22. haftada göbek hizasına çıkıyor su an benimki göbekten 2 parmak aşağıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…