ne siteler varmış bi kurcalıyalım şu siteyi deDaha uygun organik ürünlerde var 70-90 gibi fiyatlı hastane çıkışı bebek caddesi diye bir siteden aldım 54.90
Yurt disinda biri 6kg.la tamamlamisti gebeligini 3kg ustunde dogmustu bebegi ne guzel az kilo rahat dogum demek keske ben de almasamKizlar 47 kg la basladigim hamileligimde suan 50 kg ciktim.Guler misin aglar misinBende kg alayim istiyorum biraz kendime ama yok
Sürekli bakıyorum bu yüzden. gönlümü geçirme çabası içindeyimevet büyük ihtimalle organik olduğu içindir. bencede çok giyilmez. 1 ayda bile maşallah epey büyüyorlar. ilk 3 ay için çok pahalı şeylere gerek yok bence tabi içinde kaldıysa sen bilirsin :) ama yorganı var mesela o kullanılır.
bakayım o sitedeki ürünlere deDaha uygun organik ürünlerde var 70-90 gibi fiyatlı hastane çıkışı bebek caddesi diye bir siteden aldım 54.90
Arkadaşlar bizde bugün aşımızı olduk. Hemşire yan etki olarak ağrı,ateş hafif görülebilir, soğuk uygulama ve kolonya ile rahatlatabilirsin dedi. Yan etki yaşayanlara bilgi olsun..
Ben hastane cıkısımı butik bebeden aldım. %100 pamuk 99tl yerine 60tl kapıda ödeme aldım. Geldiğindede kutusunda gayet yumuşacık güzeldi. Daha uygunada 10lu setler var pamuk ama ben kötü çıkar diye risk almak istemedim. Hastane cıkısımızda bu şekilde ;Eki Görüntüle 1642246
Ama ben fazla zayifim malesef ilk dogumumdada 10 kg falan aldim 3 kg kizimdi zaten digerleride gittiYurt disinda biri 6kg.la tamamlamisti gebeligini 3kg ustunde dogmustu bebegi ne guzel az kilo rahat dogum demek keske ben de almasam
Canım benim de öyle oldu bazen yukarda bazen aşağıda oynuyor ağrım olmadığı için aşağı inmiş midir diye korkmadım ama yarınki randevumda bnde sorcam doktorabende tam bunu soracaktım şimdi. aslında benim meleğimin ilk tekmesini göbek hizasında hissettim. dışarıdan görülüyor zaten yatarsam eğer. videoyaya çektim. çok net görülüyor. ama 2-3 gündür bende göbek deliğimin altında hissediyorum. bende korktum biraz dahada var randevuya. inşallah sıkıntı yoktur.
Kizim biraz tombisti 2ay zor giydirdim hastane cikislarini. Ama yine de bol bol gerekiyor gobek dusene kadar hemen kirleniyor kusmasi kakasi da hic bitmiyorevet büyük ihtimalle organik olduğu içindir. bencede çok giyilmez. 1 ayda bile maşallah epey büyüyorlar. ilk 3 ay için çok pahalı şeylere gerek yok bence tabi içinde kaldıysa sen bilirsin :) ama yorganı var mesela o kullanılır.
baya pahalıymış ya..bende bakıyorum beğendiklerim hep pahalı şeyler oluyo naapsam bilemedim
bende 4 kilo aldım ay başına bi kilo düşürmüşüm demekki :) Allah çok şişmeyi nasip etmesn fit fit doğuma gidebilmeyi hepimize nasip etsin. amin
Ayyy ne güzelCanimmm ben biraz once hissettim arka arkaya 3 kez tekmeledi. Insallah sen de hissedersin en kisa zamanda :)
ben geçen gün çok enterasan yerimde kıpırtı hissettim. hatta eğer arkadaş çocuk orada değil göbek hizanda demese çocuk kıpırtısı sanmaya devam edecektimCanım benim de öyle oldu bazen yukarda bazen aşağıda oynuyor ağrım olmadığı için aşağı inmiş midir diye korkmadım ama yarınki randevumda bnde sorcam doktora
Canım bn göbek deliğimin üzerinde hiç hisstmedim çok az altında hissettim şimdi daha aşağıda o da baş aşağı duruyodur belki ondandr diye düşündm.ben geçen gün çok enterasan yerimde kıpırtı hissettim. hatta eğer arkadaş çocuk orada değil göbek hizanda demese çocuk kıpırtısı sanmaya devam edecektim
kaburgalarımın alt kısmı yani göbek deliğimin dört parmak üstüydü. kas seyirmesi desen değil, gaz desen orada ne işi var o gazın
neyse ki arkadaşgözlüklerimi çıkarttırdı.
şu içimdeki kıpırtıların hangiisi minik bebişim bir bilsem keşke
doğrudur ben henüz bilemediğim için. dönüyordur bence sürekli.Canım bn göbek deliğimin üzerinde hiç hisstmedim çok az altında hissettim şimdi daha aşağıda o da baş aşağı duruyodur belki ondandr diye düşündm.
Bide sürekli karnını dinliyorsan olur öyle canım kaç haftalıksındoğrudur ben henüz bilemediğim için. dönüyordur bence sürekli.
arkadaşımda bana göbek deliğine ancak gelmiştir dedi zaten. ben göbek hizamda sürekli kıpırtılar ama gazdır diye düşünüyorum. geçmek bilmeyen bir gazım var. bitse belki ayırt edicem
Insallah saglikla dogar bebegin cocuklarinla saglikla uzuuun bir omur yasayin. Benim annem de cok zayifmis fotolarda biz 10yasindayken bizden daha kucuk gorunuyor ama kadin bunyesinden midir kisiden kisiye mi degisir bilmem sonradan baya aldi simdi de vermeye ugrasiyor saglikli ol gerisi teferruatAma ben fazla zayifim malesef ilk dogumumdada 10 kg falan aldim 3 kg kizimdi zaten digerleride gitti
canım aşı için aç karnınamı gittin soruyorlarmı??Kızlar aşımı yaptırdım çok sukur.. Hemşirenin eli çok hafifti hic acimadi çok sukur.. Yarin da kan vericem. 3 aydır kan değerlerine bakilmamis dedi. Şimdi havuzlu bir park var orada oturuyorum.. Oglumu parka getirdim diyorum kendi kendime
Habire pozisyon degiştirecek canımArkadaslar doktora sormayi unuttum, benim bebegim ters donmus bile.. bundan sonra donmeye devam edermi?
ayy çok tatlı çook begendim. Bebişin güle güle giysin canım.Arkadaşlar bizde bugün aşımızı olduk. Hemşire yan etki olarak ağrı,ateş hafif görülebilir, soğuk uygulama ve kolonya ile rahatlatabilirsin dedi. Yan etki yaşayanlara bilgi olsun..
Ben hastane cıkısımı butik bebeden aldım. %100 pamuk 99tl yerine 60tl kapıda ödeme aldım. Geldiğindede kutusunda gayet yumuşacık güzeldi. Daha uygunada 10lu setler var pamuk ama ben kötü çıkar diye risk almak istemedim. Hastane cıkısımızda bu şekilde ;Eki Görüntüle 1642246
Canım bu tahlili nasıl yaptırıyorsun. Saglık ocagına gidip toksoplazma tahlili yaptırmak istiyorummu diyorsun??Kızlr bu toksoplazma yaygın bir virüsmü krbanda etle çok haşır neşir oldum dışarda da çok yemek ve salata yerim bugün tahlil sonuçlarımı sağlık ocağına götürdüm daha önce geçirmemişim doktorlar beni hiç uyarmadı aile hekimimde korkma bişey olmaz dedi ama tekrar tahlil yaptırcam
Asagidaki ayaklari yukaridaki kipirtilar eli kolu olabilir bi de rahim buyudukce bagirsaklar yukari dogru cikiyor cok yukardaysa bagirsak hareketi de olabilir dogumdan sonra bagirsak hareketini daba iyi anlarsiniz bagirsaklar yerine yerlesirken karnimda bi suru solucan var zannetmistimben geçen gün çok enterasan yerimde kıpırtı hissettim. hatta eğer arkadaş çocuk orada değil göbek hizanda demese çocuk kıpırtısı sanmaya devam edecektim
kaburgalarımın alt kısmı yani göbek deliğimin dört parmak üstüydü. kas seyirmesi desen değil, gaz desen orada ne işi var o gazın
neyse ki arkadaşgözlüklerimi çıkarttırdı.
şu içimdeki kıpırtıların hangiisi minik bebişim bir bilsem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?