2016 Şubat Anneleri

Evet sağlıklı besleniyorum abur cubur cips çikolata yemiyorum hiç en çok meyve yiyorum ve normalde nasıl yemek yiyorsam o kadar yiyorum ama hep açım

Sigara etkiliyor kiloyu. Ama guzel biraey yapmissin sonucta birakarak. Bence hiic dert etme kendine

Saglikli seyler yiyorsun. Sagligin icin sigarayi birakmissin daha ne olsun. 5ayda degil 10ayda verirsin birseycik olmaz. Zehir etme gercekten bu guzel aylarini kendine

Simdiye kadar 5 kilo aldigini dusun hatta bence. Ve gayet normal :)

Hamile pantolonu mu kullanıyorsunuz öğretmen arkadaşlar? Arada Sırada tayt kaçamağı yapmak zorunda kalıyorum.bir tane güzel oturan siyah pantolon olsa beli hamile taytı gibi,hep onu giyerim vallahi.ah bir bulsam.[/QUOTE]
Normal bir pantolon istediğin gibi bulup al onu terziye ver belini atlet tarzı kumaş kaplayip çok güzel hamile pantolonu yapıyorlar

oznur65 canım söylediğin gibi baktım sabah 77 çıktı, kahvaltıya başladıktan tam 2 saat sonra da 84 çıktı :) çok rahatsız ettim kusura bakma. İyi dimi şekerim?
Gayet iyi çıkmış canım

Merhaba kızlar 4 yasında kızım var anaokuluna başladı 2 gundur onu bekliyorum kapıda falan bugün bırakıp geldim eve alttan çok agrim var sanki birşey baskı yapıyor gibi böyle olan var mi aranızda...
Benim 11. haftadan beri o baskı hissim var ama çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım

oznur65 evet hamile pantalonu giyiyorum.ilk hamilelikten kalma 2 kumas bir kot hamileligim var.gecen lcw den bitanedaha aldim ama begenmedim dar paca tayt gibi beli cok dusuk..

Hamile pantalonu buyuk rahatlik artik..yada kloş elbiseler giyiyorum

Ben lcw den almıştım iki pantolon onu gidiyorum. Rahat oluyor. Ama artik maalesef tunik tarzı kiyafetlerim olmuyor ;( uç dört kiyafetim kaldı :) karnim son iki haftada büyüdü ondan önce yoktu sanki hiç :)
Aynen bende oyleyim.bir pantalonum var her yere onu giyiyorum.etekleri giyince gobegin üstüne çıktığında kisaliyorlar onlarda olmuyor :)

Evet canım şimdiye kadar 10 kilo aldım
doktorun birşey dedimi canım. Bende kilolu hamile kaldım. Eğer çok alırsam diyetisyene gönderecekti. Sende diyeyisyen yardımı alabilirsin hamilelere özel liste veriyorlarmış. Neyi ne kadar yemen lazım diye... Baştan 3 kg verip 2 kilo aldım en son gittiğimde sadece bu sana işaret olsun. Hafiften dikkat etmeye başla demişti. Bakalım bu hafta aşıya gittiğinde tartılacagım ne durumdayım. Almak istemiyorum hiç...

Günaydın kızlar benim gibi şuursuzca kilo alan var mı acaba aranızda ay delirmek üzereyim şu icsem yarıyor derler ya tam olarak o benim su anda
bende 600 gr-1000 gr gibi değişken bir kilo aldım. anlamadımki yiyyorum ama almıyorum. ama tabi çokta abartmıyorum yemeyi. benim biraz yeme düzenim değişti. mesela çikolataYA bayılan, her gün 1 tane yemesi gereken ben hiç yiyemiyorum. meyve yiyyor
bende dr. a sordum hani bebek beslenemiyor mu acaba diye iyi işte güzel dedi. bugün 400 gr. dı bebiş. iyidir herhalde.
Hamile pantolonu mu kullanıyorsunuz öğretmen arkadaşlar? Arada Sırada tayt kaçamağı yapmak zorunda kalıyorum.bir tane güzel oturan siyah pantolon olsa beli hamile taytı gibi,hep onu giyerim vallahi.ah bir bulsam.
Normal bir pantolon istediğin gibi bulup al onu terziye ver belini atlet tarzı kumaş kaplayip çok güzel hamile pantolonu yapıyorlar
Gayet iyi çıkmış canım
Benim 11. haftadan beri o baskı hissim var ama çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım[/QUOTE]
ben aldım gebe pantolonu. valla çok güzel oldu, çok rahat. baya açıkta kalmıştım kapanmıyordu. gebe butikten aldım ben.

kizlar sormayin bende bi dertliyim 45 kilo hamile kaldim suan 48.900 olsum 20+3 ucum . az biraz gobegim cikti . etraftan baski goruyuyorum cok zayifsin falan filan kafayi yicem artik ... ne popom buyudu ne suratim tombullasti ben bebegime aliyorum bu kilolari sadece lutfen beni anlasinlar artikkk biktim bu baskilardan

Anneler bi fikir aklıma geldi ama konu sahibine ayıp olur mu bilmiyorum birçok kişi ilk sayfadaki tabloya isimlerinin eklenmediğinden yakınmıştı yeni bi konu açarak tablo oluşturabilirim bilgisayar öğretmeni olarak bu konuya bi el atsam mı bilemedim konu sahibinin de onayını almak isterim ama sizler ne diyorsunuz?

Kızlar benim doktorum tetanoz aşısını 28. Haftada tek doz yaptır dedi. Ilk defa duydum başka doktoru böyle söyleyen var mı?

Ya gerçekten motive oldum :)

Canim ben zaten diyetisyen kontrolünde bu kadar aldım gidiyorum yani bakalım haftaya hem diyetisyen de hem kendi doktorum ile randevum var neler diyecekler bana

Kızlar benim doktorum tetanoz aşısını 28. Haftada tek doz yaptır dedi. Ilk defa duydum başka doktoru böyle söyleyen var mı?
Eger 1 sene içinde olduysn tek doz yaptırılıyor canım bana da öyle demişti ama ben 2 yaptircam 1 seneyi geçmiş olabilir

Mihrimah Hanım tabloyu yenileyemeyecekse birinin bu işe el atması iyi olur.

kızlar ya bebeğin her şeyi çok iyi ama kafası aşağıda. dr.um perinatologdu, ama yinede içim rahat değil. sizinkiler nasıl ? dr. rahim ağzı kapalı, kapalı olduğu sürece problem değil dedi. ama yinede çok endişeleniyorum ben. var mı bizimki gibi aceleci olan bebiş ?

Sende bendensin kardes Ama benim 2. Oldugu icin alistilar bide cok pis surat yaparim ondan birsey diyemiyorlar

merhaba benimde negatifti ben öğrendiğimden beri dikkat ediyorum. Bir şey olmamiştır merak etme tekrar kan testi yaptırarak baktırabilirsin.
Tekrar yaptırcam canım ama dışarda falan çok yiyorum kurbanda yediğim ette biraz çiğ kalmıştı inşallah bişey olmaz

Rahatsiz etmediyse sorun olmaz heralde ben de gecen gun bulgurlu bi seyler yedim cok yemisim galiba siskinlikten 6-7 saat bic bi sey yiyemedim cok rahatsiz oldum
Rahatsız etmedide işte yok çocukta iz olur felan diyenler var işte evham yaptm bugün doktora sordum güldü bana :)

Benimkide oyle yaa..hatta suan tekmeliyo surekli...bazen bende bu kadar hareketten endiseleniorum
Canım bugün sabah hiç oynamadı nasıl korktm Allahtan randevum vardı 2 de o saate kadar tık yoktu ultrasondan bi baktık meğer uyuyormuş bugün tembellik yaptı oğluş

Canım çok üzüldüm senin adına özellikle bu dönemde böyle şeylerle uğraşmak çok zor olmalı ben en ufak şeylere bile tahammül edemiyorum Allah senin yardımcın olsun engelle numarasını tüm bağlarnı kopar

Valla bnde aynı senin gibiyim yeni dank etti banada ama şimdiye kadar dışarda çok salata et yedim hatta çiğ et bile yedim çıkmadı inşallah şimdide yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…