2016 Şubat Anneleri

Arkadaşlar malum yolu yarıladık doğum yaklaşıyor bu aralar sürekli bunu düşünüyorum ve sanırım sezaryen doğuma karar verdim çünkü zaten vaninusmus problemi yaşayan biriyim normal doğumu göze alamıyorum bilmiyorum erken mi davranıyorum ama

Bu arada sağlık ocağından d vitamini verdiler mi sizlere de? Kullanıyor musunuz?

Canım benimde 15 haftalıkken öyleydi ultrasonda baş aşağı duruyordu şimdi daha küçükler rahimde sürekli dönüyorlar belki şuan tekrar dönmüştür için rahat olsun

Canım bende özele gidiyorum doktora durumu anlatınca normale zorlayacağını sanmıyorum bende sezaryen konusunda kararlı gibiyim. Okean

Cannım benim kuzenim 45 kg hamile kaldı 50 ile doğuma girdi. Sadece 5 kg aldı. Evet bebegi 2.300 dogdu ama şuan görsen acayip tombiş Çok kg almamakta küçük doğmasıda önemli degil. Sonra hemen toparlıyor.
Canim ben zaten diyetisyen kontrolünde bu kadar aldım gidiyorum yani bakalım haftaya hem diyetisyen de hem kendi doktorum ile randevum var neler diyecekler bana
Nasıl bir liste veriyor canım. Hamurişini ekmegi tamamen kesiyomu mesela?? Kuruyemiş ceviz badem yiyebiliyormusun? Dikkat etmen gereken en önemli şey neymiş??

Canım benimde 15 haftalıkken öyleydi ultrasonda baş aşağı duruyordu şimdi daha küçükler rahimde sürekli dönüyorlar belki şuan tekrar dönmüştür için rahat olsun
öylemidir canım ya ilk defa iki gündür baskı hissediyorum hemen kasık üstünde yani göbek deliği altında. halbuki okadr rahattımki şimdiye kadar, otobüs, uçak yolculuğu yaptım. sorun olmadı ama şimdi endişelendim. inşallah döner dediğin gibi.

Bu arada sağlık ocağından d vitamini verdiler mi sizlere de? Kullanıyor musunuz?

Sağlık ocağı vermişti almamistim dr sormadan kullanmak istemedim. Dr da hem demir hem de kan haplari verdi. Bana faydası oldu. Artık kabizlik sikintim azaldi :)

Arkadaşlar benim bebeğimde baş aşağı duruyor doktor hiç bir şey demedi. Bebek doğum kanalına inmedikçe nasıl bir sorun olabilirki.. Erken doğumla ne alakası var ki?

Canım sezeryan az acılı olabilir ama bu seferde iki hafta boyunca dikişli bölgelerin ağrıcak, her türlü ağrılı doğum olayı anlayacağın.. Normal doğumla belkide vajinismusunu yeniceksin kim bilir.. Tavsiyem kendini şartlandırmaman şimdiden.

Arkadaşlar benim bebeğimde baş aşağı duruyor doktor hiç bir şey demedi. Bebek doğum kanalına inmedikçe nasıl bir sorun olabilirki.. Erken doğumla ne alakası var ki?
Benimde öyle başaşağı duruyormuş,doktorum bu kısım rahat olduğu için ve daha küçük olduğu için bu şekilde farklı bir durum söz konusu değil demişti. Daha çok değişir pozisyonu dedi.

Bilemiyorum canım en iyisi bunu doktorumada sorayım doğum esnasında kendimi sıkarım bebeğede zarar veririm diye korkuyorum

Benimde öyle başaşağı duruyormuş,doktorum bu kısım rahat olduğu için ve daha küçük olduğu için bu şekilde farklı bir durum söz konusu değil demişti. Daha çok değişir pozisyonu dedi.
Banada yeri dar zor hareket eder dedi ama net birşeyde söylemedi tabi.. Amaan neyse ne çokta incelememek lazım tabi, daha doğuma çok var neticede..

Herkese merhaba arkadaşlar. İnşallah herkes iyidir. Şükür AFP testimiz normal geldi. Okulda da nöbeti hemen yazmışlar sağolsunlar...Bu arada 24. haftada nöbet tutamaz raporu alabiliyoruz.

Banada yeri dar zor hareket eder dedi ama net birşeyde söylemedi tabi.. Amaan neyse ne çokta incelememek lazım tabi, daha doğuma çok var neticede..
aynen bi sorun olsa illaki söylerler hele sen ne badireler atlattın arkadaşım bunları düşünme

Canım dediğim gibi benim bi önceki muayenemde baş aşağı duruyordu bu seferde arkasını dönmüş yan yatıyordu :) o şuan keyfine göre takılıyor az daha büyük olsalardı korkardk ama şimdi sıkıntı yok rahat ol :)

Dimi sürekli değişiyor pozisyonları. Çok da takılmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…