Arkadaşlar malum yolu yarıladık doğum yaklaşıyor bu aralar sürekli bunu düşünüyorum ve sanırım sezaryen doğuma karar verdim çünkü zaten vaninusmus problemi yaşayan biriyim normal doğumu göze alamıyorum bilmiyorum erken mi davranıyorum
Canım ben de sezeryana karar verdim normal doğumdan çok korkuyorum kalp rahatsızlığım var ritm boz artı kalp kapakçığında gevşeme dün konuştuk dr henüz erken tabi ama ıkınmaman lazım böyle bir rahatsızlığımız var ilerleyen aylarda kardiyoloğa yönlendirir istediğini yaparız sen istemedikçe kimse seni zorlayamaz sezeryana veya normal doğuma dedi bu arada
Ben kullaniyorum canim cunku baya dusuk cikti.Bu arada sağlık ocağından d vitamini verdiler mi sizlere de? Kullanıyor musunuz?
Canım benimde 15 haftalıkken öyleydi ultrasonda baş aşağı duruyordu şimdi daha küçükler rahimde sürekli dönüyorlar belki şuan tekrar dönmüştür için rahat olsunkızlar ya bebeğin her şeyi çok iyi ama kafası aşağıda. dr.um perinatologdu, ama yinede içim rahat değil. sizinkiler nasıl ? dr. rahim ağzı kapalı, kapalı olduğu sürece problem değil dedi. ama yinede çok endişeleniyorum ben. var mı bizimki gibi aceleci olan bebiş ?
Cannım benim kuzenim 45 kg hamile kaldı 50 ile doğuma girdi. Sadece 5 kg aldı. Evet bebegi 2.300 dogdu ama şuan görsen acayip tombişkizlar sormayin bende bi dertliyim 45 kilo hamile kaldim suan 48.900 olsum 20+3 ucum . az biraz gobegim cikti . etraftan baski goruyuyorum cok zayifsin falan filan kafayi yicem artik ... ne popom buyudu ne suratim tombullasti ben bebegime aliyorum bu kilolari sadece lutfen beni anlasinlar artikkk biktim bu baskilardan
Nasıl bir liste veriyor canım. Hamurişini ekmegi tamamen kesiyomu mesela?? Kuruyemiş ceviz badem yiyebiliyormusun? Dikkat etmen gereken en önemli şey neymiş??Canim ben zaten diyetisyen kontrolünde bu kadar aldım gidiyorum yani bakalım haftaya hem diyetisyen de hem kendi doktorum ile randevum var neler diyecekler bana
öylemidir canım ya ilk defa iki gündür baskı hissediyorum hemen kasık üstünde yani göbek deliği altında. halbuki okadr rahattımki şimdiye kadar, otobüs, uçak yolculuğu yaptım. sorun olmadı ama şimdi endişelendim. inşallah döner dediğin gibi.Canım benimde 15 haftalıkken öyleydi ultrasonda baş aşağı duruyordu şimdi daha küçükler rahimde sürekli dönüyorlar belki şuan tekrar dönmüştür için rahat olsun
Bu arada sağlık ocağından d vitamini verdiler mi sizlere de? Kullanıyor musunuz?
Arkadaşlar benim bebeğimde baş aşağı duruyor doktor hiç bir şey demedi. Bebek doğum kanalına inmedikçe nasıl bir sorun olabilirki.. Erken doğumla ne alakası var ki?öylemidir canım ya ilk defa iki gündür baskı hissediyorum hemen kasık üstünde yani göbek deliği altında. halbuki okadr rahattımki şimdiye kadar, otobüs, uçak yolculuğu yaptım. sorun olmadı ama şimdi endişelendim. inşallah döner dediğin gibi.
Canım sezeryan az acılı olabilir ama bu seferde iki hafta boyunca dikişli bölgelerin ağrıcak, her türlü ağrılı doğum olayı anlayacağın.. Normal doğumla belkide vajinismusunu yeniceksin kim bilir.. Tavsiyem kendini şartlandırmaman şimdiden.Arkadaşlar malum yolu yarıladık doğum yaklaşıyor bu aralar sürekli bunu düşünüyorum ve sanırım sezaryen doğuma karar verdim çünkü zaten vaninusmus problemi yaşayan biriyim normal doğumu göze alamıyorum bilmiyorum erken mi davranıyorum ama
Benimde öyle başaşağı duruyormuş,doktorum bu kısım rahat olduğu için ve daha küçük olduğu için bu şekilde farklı bir durum söz konusu değil demişti. Daha çok değişir pozisyonu dedi.Arkadaşlar benim bebeğimde baş aşağı duruyor doktor hiç bir şey demedi. Bebek doğum kanalına inmedikçe nasıl bir sorun olabilirki.. Erken doğumla ne alakası var ki?
Bende son 2 haftaya kadar 2,5 kilo ile gittim son 2 hafta 1.5-2 kilo almışım. Toplamda 4.5 oldu. Halbuki yemem aynı ama.52 idim basta suan 58 im.gecen hafta 56 ydim yahuu..
Bilemiyorum canım en iyisi bunu doktorumada sorayım doğum esnasında kendimi sıkarım bebeğede zarar veririm diye korkuyorumCanım sezeryan az acılı olabilir ama bu seferde iki hafta boyunca dikişli bölgelerin ağrıcak, her türlü ağrılı doğum olayı anlayacağın.. Normal doğumla belkide vajinismusunu yeniceksin kim bilir.. Tavsiyem kendini şartlandırmaman şimdiden.
Banada yeri dar zor hareket eder dediBenimde öyle başaşağı duruyormuş,doktorum bu kısım rahat olduğu için ve daha küçük olduğu için bu şekilde farklı bir durum söz konusu değil demişti. Daha çok değişir pozisyonu dedi.
aynen bi sorun olsa illaki söylerler hele sen ne badireler atlattın arkadaşım bunları düşünmeBanada yeri dar zor hareket eder dediama net birşeyde söylemedi tabi.. Amaan neyse ne çokta incelememek lazım tabi, daha doğuma çok var neticede..
Canım dediğim gibi benim bi önceki muayenemde baş aşağı duruyordu bu seferde arkasını dönmüş yan yatıyordu :) o şuan keyfine göre takılıyor az daha büyük olsalardı korkardk ama şimdi sıkıntı yok rahat ol :)Benimde öyle başaşağı duruyormuş,doktorum bu kısım rahat olduğu için ve daha küçük olduğu için bu şekilde farklı bir durum söz konusu değil demişti. Daha çok değişir pozisyonu dedi.
Dimi sürekli değişiyor pozisyonları. Çok da takılmamak lazımCanım dediğim gibi benim bi önceki muayenemde baş aşağı duruyordu bu seferde arkasını dönmüş yan yatıyordu :) o şuan keyfine göre takılıyor az daha büyük olsalardı korkardk ama şimdi sıkıntı yok rahat ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?