Herkese merhaba arkadaşlar. İnşallah herkes iyidir. Şükür AFP testimiz normal geldi. Okulda da nöbeti hemen yazmışlar sağolsunlar...Bu arada 24. haftada nöbet tutamaz raporu alabiliyoruz.
testinizin temiz gelmesine sevindim..ogretmwn sayisi yeterliyse yazmasaymis keske..bana yazmamis mudurum sagolsun okul kalabalik .gerci biri farkederse illa sivrilik yaparda..cokta muhim degil tutarim ama cocuklar paldir kuldur kosuyo koridorlar dar zor olur
testinizin temiz gelmesine sevindim..ogretmwn sayisi yeterliyse yazmasaymis keske..bana yazmamis mudurum sagolsun okul kalabalik .gerci biri farkederse illa sivrilik yaparda..cokta muhim degil tutarim ama cocuklar paldir kuldur kosuyo koridorlar dar zor olur
Sayımız yeterli fazlasıyla toplantıda bir çok arkadaş hocam yazmayın nasıl olsa bir kaç hata sonra tutmayacak ne gerek var demesine rağmen yazmış. Neyse ki arkadaşlar anlayışlı sen otur biz idare ederiz dediler. Zor oluyor mu nasıldı 3 günün
Aynen ya hiç sorma.. Allaha şükür o iyi.. Ah kuzumun yüzünü ultrasonda göremedik diye dürttük ellerini açtı yüzünü tuttu, korktu sanki kıyamam ben onaaa.. Allah onları bize bağışlasın, çok savunmasızlar..
Aynen ya hiç sorma.. Allaha şükür o iyi.. Ah kuzumun yüzünü ultrasonda göremedik diye dürttük ellerini açtı yüzünü tuttu, korktu sanki kıyamam ben onaaa.. Allah onları bize bağışlasın, çok savunmasızlar..
Sayımız yeterli fazlasıyla toplantıda bir çok arkadaş hocam yazmayın nasıl olsa bir kaç hata sonra tutmayacak ne gerek var demesine rağmen yazmış. Neyse ki arkadaşlar anlayışlı sen otur biz idare ederiz dediler. Zor oluyor mu nasıldı 3 günün
3 gun dersim var 18 saat..nobet yok. Baslangic iyiydi bakalim..bilgisayar ogretmeniyim bu arada gun icinde araliksiz derse girip cikmak pc basinda olmak biraz yoracaktir sonlara dogru .cunku sinif dar ve pcler acik cocuklara uygulama yaptirirken felan baslarina git gel kontrol etmek icin ayakta oluyor insan.
Arkadaşlar malum yolu yarıladık doğum yaklaşıyor bu aralar sürekli bunu düşünüyorum ve sanırım sezaryen doğuma karar verdim çünkü zaten vaninusmus problemi yaşayan biriyim normal doğumu göze alamıyorum bilmiyorum erken mi davranıyorum ama
Canim benim gene de sen bilirsin ama bence yapabilirsen doktor tarafından hiç bi sorun görülmemişse normal doğum yap derim hem vajinusmus sorununu da çözmüş olursun bi nevi. Yoksa hep korkuların kalacak. Bence korkunu doktorunlada Paylaş emin ol seni rahatlatacaktir
ben ocean plus kullanıyorum canım tligriserid formlu olandan hamile kalmadan önce 3 kutu almıştım. ilk 3 aydan sonra yine başladım. düzenli içmesem de her gün 1 tane içmeye çalışıyorum.
Herkese merhaba arkadaşlar. İnşallah herkes iyidir. Şükür AFP testimiz normal geldi. Okulda da nöbeti hemen yazmışlar sağolsunlar...Bu arada 24. haftada nöbet tutamaz raporu alabiliyoruz.
aman kızlar kiloyu hiç dert etmeyin benim kilomu duysanız verilmiş sadakamız varmış dersiniz :)
ben 119 kg ile hamile kaldım, şimdiye kadar da 1.5 kg civarı aldım. obez hamile kalanlar için en fazla 7 kg alabilirsin diyor doktorlar. o yüzden bu saatten sonra aşırı dikkatli olmam lazım.
o yüzden sizler çok takmayın kafanızı isteseniz de benim kiloma ulaşamazsınız :) doğumdan sonra pıtır pıtır verirsiniz kiloları inşallah :)
3 gun dersim var 18 saat..nobet yok. Baslangic iyiydi bakalim..bilgisayar ogretmeniyim bu arada gun icinde araliksiz derse girip cikmak pc basinda olmak biraz yoracaktir sonlara dogru .cunku sinif dar ve pcler acik cocuklara uygulama yaptirirken felan baslarina git gel kontrol etmek icin ayakta oluyor insan.
bizim branşta pek oturmak mümkün değil dediğin gibi ben geçen yıl 2 okula gidiyordum toplamda 22 saat dersim vardı. Bu yıl sadece kendi okulumdayım 10 saat bilişim dersi var 6 saat de bilim uygulamaları dersi verdiler maaş karşılığı doldurmak için. Nöbet yazılmadı.
beni de okul degil de doktora dersleri zorlayacak gibi... poatlidan ankaraya git gel 2,5-3 saatimi aliyor... bakalim hayirlisi gidebildigim kadar gidecegim... haftada 2 gun... Allah yardimcimiz olsun... gittikce zorlancaz gibi... bende rehber ogretmenim...
bu arada miniklerimizin gozleri hangi haftada aciliyor... hala kapali... bi de gece cok guzel ruya gordum... normal dogum yapiyorum... cok tatli iki bebegim oluyor... emziriyorum... ama ayni gercek gibiydi... emzirdigimi hissettim... kokularini hisseettim gibi... Ruyasi bile guzel... bizi tutsak aldi minikler... :))