2016 Şubat Anneleri

ES-ER benim sat ve dogum tarihi cinsiyet falan yanlis olmus. Baskasiyla karisti galiba. Tekrar gonderiyorum bilgileri.
Sat: 22.05.2015
Dogum: 26.02.2016 olacakti.[/QUOTE]
Cinsiyet erkek
Isim kerem
Kolay gelsin

Liste sayfanın en başında ilk yazıda bulunuyor. Tabi ki yazıyor ve cevap alabiliyor olmamız önemli fakat cevap aldığın kişiyi bi nebze olsa tanımak istemez misin ? İleri zamanlar burada dostluk kuranlar olacak belkide aklında kalmayacak bilgisi sorulacak insanlar tekrar yazmaktansa girilir listeye bakılır öğrenilir. Kaç kişiyiz, kimlerin hamileliği önde, doğum yapan kişi kimdi çocugu neydi vs tekrar hatırlatması açısından Liste hoş bir fikir bence gereksiz birşey olsaydı başka hamilelikle ilgili konularda da olmazdı diye düşünüyorum
ES-ER benim sat ve dogum tarihi cinsiyet falan yanlis olmus. Baskasiyla karisti galiba. Tekrar gonderiyorum bilgileri.
Dogum: 26.02.2016 olacakti.
Cinsiyet erkek
Isim kerem
Kolay gelsin
karışmadı canım benim bebeğimin ismi de kerem :)

Kızlar bugün sağlık ocağındakiler b12 ve elevitin birlikte kullanıldığını ilk kez duyuyorum,zaten elevitin içinde var dediler.bu nesi?
Elimdeki b12 bitmedi ve 2.kutu eleviti de Dr yazdı.hala kullanıyorum yani.sıkıntı yaratır mı? Siz devam ediyormusunuz? Burda sağlık ocağı gebe takip odası tam bir kadınlar matinesi.acaba sadece laf ebeliği mi yaptılar :)

Dogum: 26.02.2016 olacakti.
Cinsiyet erkek
Isim kerem
Kolay gelsin[/QUOTE]
galiba başkasıyla karışmış kusura bakma canım düzelttim

Yok canim tarihim falan farkli girilmis. Cinsiyet kiz ve isim arya gozukuyordu. Baska kullaniciyla karisti galiba liste hazirlanirken. Oglusumun adasini buldum bile simdiden :)
Hıı anladım canım :)) eveet bende öğlen ismini yazdığında gördüm, mutlu oldum Rabbim isimleri gibi yaratsın onları inşallah

galiba başkasıyla karışmış kusura bakma canım düzelttim
Tesekkur ederim canim. Normaldir karismasi birden hepimiz yazinca :) Kolay gelsin[/QUOTE]
teşekkür ederim evet mesajlarım baya bi doldu bi yanlışlık eksiklik varsa mesaj atın düzelteyim arkadaşlar

Yok ya kayın peder im ve kayın validem gelecekmis onlarda bi bardak su bile almazlar kalkıp kendileri :)
Agir misafir geliyormus sorsan bizim evimiz derler ama dedigin gibi sularini almazlar benim kayinvalidem de kizim oturmadan sunu uzativersene halbuki coktan oturmusumdur kizima hamileyken sadece serumla beslendigimi bildigi halde bi saat onceden telefon acip yemege geldiler idare edicez artik bizim de hatalarimiz oluyordur bilmeden belki. Onlar da bizi idare edecek kocamizin hatrina

ES-ER hayırlı olsun canım

Yaş 29
Sat 19 Mayıs 2015
Bat 23 Şubat 2016
Ikiz
Cinsiyet ikisi de kız

sayfa çok kalabalık olmasın isterseniz bundan sonra listeye ekleme yapmak için özelden mesaj gönderirseniz daha iyi olur şuana kadar olanları atlamadan eklemeye çalıştım. Eksikler varsa özelden mesaj gönderin ekleyelim

Kramp magnezyum eksikliğinden oluyor ilaç veriyor onun için bende de vardı magnezyum iç dedi doktorum

Aynen yapacak birşey yok. Katlancaz ama düşüp bayilcam bi yerde artık her haftasonu misafir olur mu bi insanda ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…