2016 Şubat Anneleri

Ben de bunu almıştım aynı marka, kaliteli diyorlar umarım memnun kalırız :)
Aaaa çok güzel seninki de bayıldım :) güle güle kullanalım :)
Ben de yorumları okudum 5 Çocuğunuz olsa hepsini bu çantalarla büyütürsünüz diyenler gördüm kalitelidir diye aldım :)
Inşaallah memnun kalırız canım :)

Ins hassasiyeti olmaz canim. Bende cevremden hep prima diyorlar ama kullanamadik pisik yapti, kakasi disari tasti vs dedikleri icin huggies almistim.

Bakalim ilk paketten sonra duruma gore prima alirim bende

Vanim bende clexane kullaniyorum.ben oldum aşı. hemsire doktor filan yan etkisi olmaz dediler

Arkadaşlar tabloyu güncelledim bi hata varsa mesajla bildirebilirsiniz bilgileri eksik olanlar da mesaj atarsa daha iyi olur, sayfadaki bilgileri de aldım arada kaçırdığım olmamıştır umarım. Yeni tablomuz hayırlı olsun ne kadar da çoğalmışız onu farkettim S serppp TIRMIK @Katibbee tablo bitince gördüm mesajarınızı, birazdan sizleri de eklerim tabloya

Ben yokumm :)

aa kusura bakma canım birazdan ekliyorum

Slm hanimlar hayirli cumalar benimde konturolum vardi 485 gr olmus cok harekli dedi detayli usg icin19 una randevu verdi

Canım ben en baştaki sıradayım ama doğum tarihim değişti güncellemek istersen çünkü doğum tarihine göre sanırım sıra 3 şubat oldu benim muhtemel doğum tarihim,bir de cinsiyetimiz kız isimde değişmezse şimdilik mina olacak inşallah

birazdan güncelleyeyim canım

Ins hassasiyeti olmaz canim. Bende cevremden hep prima diyorlar ama kullanamadik pisik yapti, kakasi disari tasti vs dedikleri icin huggies almistim.

Bakalim ilk paketten sonra duruma gore prima alirim bende
Olabilir tabi canım..ben primadan memnun olmayan hiç duymamıştım. sen zaten durumuna göre karar versin. Saglıkla bir kucagımıza alalım da... Keyifli hamilelikler...

Slm hanimlar hayirli cumalar benimde konturolum vardi 485 gr olmus cok harekli dedi detayli usg icin19 una randevu verdi
Canım 19 ekimde senin 23.haftan bitmiş olmuyormu?? Benim doktorum 23. Haftan bitene kadar al mutlaka demişti. Randevunu tarih ve haftanı kontrol ederek verdiler degilmi??

Son düzenleme:
Kızlar ben de takip ediyorum arada yazıyorum ama nerde bu liste neden bu kadar önemli pek anlamadım doğrusu. Sonuçta yazılanları okuyup yorum yazabiliyoruz liste ne işe yarıyor. Kusura bakmayın gerçekten anlamadım o yüzden soruyorum

merhaba arkadaşlar teşekkür ederim umarım sizlere karşı mahcup olmam 21 kişi listeye eklenmeyi bekliyor doğum tarihine göre sıralayıp inş. ekliyorum en kısa sürede.
Yas:34 ikiz biri erkek oburu belli degil dogum: 14 subat isim:ediz,mert,melih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…