- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Beni de ekler misiniz ? Yaş :27 ikizlere hamile cinsiyet : bir kız bir erkek bdt : şubat 14merhaba arkadaşlar teşekkür ederim umarım sizlere karşı mahcup olmam21 kişi listeye eklenmeyi bekliyor doğum tarihine göre sıralayıp inş. ekliyorum en kısa sürede.
eğer benim oğlum gelecek olsaydı ;
%60 rüzgar
%40 arel adını verecektim..
belki fikir verir
Benimde haftasonu misafirim varmış megersem bugün öğrendim gelmesin hafta sonuHafta sonu gelsin gelmesine de hafta sonu demek temizlik camasir demek gerci ben her gun camasir atiyorum kizimin tuvalet egitiminden dolayi dinlenmek ne mumkun
göğüs uçları acıyan kaşınan varmı arkadaşlar aranızda benim göğüs uçalrım acıyor ve kaşınıyor ne yapmam lazım acaba
Canım büyüyürsa eğer çatlak belirtisi olabilir bol bol kremle benm ilk üç ay hassasiyetten acı ve kaşınma oldu ama sonra geçtigöğüs uçları acıyan kaşınan varmı arkadaşlar aranızda benim göğüs uçalrım acıyor ve kaşınıyor ne yapmam lazım acaba
Çok güzel canım bayıldım Güle güle kullan :)Kızlar eklemeyi becerebildim mi bilmiyorum ama ben kuzum için bebek bakım çantası aldım sizlerle de paylaşmak istedim :)) sırt çantası gibi kullanılabilen modellerden aldım ki bebiş kucağımdayken rahat edeyim diye :)
çok güzel hayırlı olsun kaça nerden aldın detaylı incelemek isterim :)Kızlar eklemeyi becerebildim mi bilmiyorum ama ben kuzum için bebek bakım çantası aldım sizlerle de paylaşmak istedim :)) sırt çantası gibi kullanılabilen modellerden aldım ki bebiş kucağımdayken rahat edeyim diye :)
çok tatlı güzel kibar bir model canım nereden aldın ? Bende bakmak istiyorum :)Kızlar eklemeyi becerebildim mi bilmiyorum ama ben kuzum için bebek bakım çantası aldım sizlerle de paylaşmak istedim :)) sırt çantası gibi kullanılabilen modellerden aldım ki bebiş kucağımdayken rahat edeyim diye :)
Allah kolaylik versin canim bazi misafirler misafir gibi olmuyor hele hamileyken bizden cok calisiyorlar umarim gelen misafirlerin oyledirBenimde haftasonu misafirim varmış megersem bugün öğrendim gelmesin hafta sonu
Yok ya kayın peder im ve kayın validem gelecekmis onlarda bi bardak su bile almazlar kalkıp kendileri :)Allah kolaylik versin canim bazi misafirler misafir gibi olmuyor hele hamileyken bizden cok calisiyorlar umarim gelen misafirlerin oyledir
Çok güzel canım bayıldım Güle güle kullan :)
çok güzel hayırlı olsun kaça nerden aldın detaylı incelemek isterim :)
çok tatlı güzel kibar bir model canım nereden aldın ? Bende bakmak istiyorum :)
Ben de bunu almıştım aynı marka, kaliteli diyorlar umarım memnun kalırız :)Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun :)
Canım çok teşekkür ederim. Fiyatı biraz tuzlu 200 TL civarı ;/ ama o kadar beğendim ki internetten araştırıp en ucuz 160 TL'ye bulabildim onu da aldım.
Bu markanın harika modelleri var eğer bütçe sorun değilse kesinlikle incele derim. Okiedog markası.
Ucuzbudur.com diye bi sitede en uygun fiyatı canım yoksa 200 TL den aşağı bulmak zor. 160 TL ye aldım :) bir sürü model var bu markada inceleyin bayılacaksınız.
Kızlar ben de aynı durumdaydım, doktorum bu doğal ve organik kremi önerdi, sgk karşılamuyor ama çok kaliteli, fiyatı 65 tl, resmini ekleyeyim bella b tummy honey butterCanim bende senin durumundayim. Hatta durup dururken birden sizlamaya basliyor. Musait bir yere gecip bakma uhtiyaci hissediyorum. Hem kasiniyor hem aciyor. Garip bir durum.
Hafta sonu gogus ucu kremi alacagim. 32. Haftada baslayin yazmislar ama belki rahatlatir. Erken kullanmanin zarari olmaz heralde.
canım ben ilk çocuğumdada prima kullandım çok memnun kaldım. Hiç pişman olmadım. Ablamın maddi durumu pek yok. O yüzden sırayla bütün bezleri denedi ama cildi hassas olan bebişleri daha kötü yapıyor. Huggiesin garip bir kokusu var. Hele tuvaletini yapınca çok agır kokuyor. Piyasadaki primaya en yakın gibi gözüken molfix bile çocuğunun altını pişirdi. Oda mecburen primaya geçti. başka harcamalarından kısıyor ama prima alıyor. Tabiki her çocuk aynı olacak diye bir durum yok. Belkide seninkine dokunmaz.Sadece çok hassas olurda bebişin pişerse yada kızarırsa aklında bulunsunPrima ilk basta civik yaptiklari icin sizdiriyor diyorlar. Bende huggies aldim 50li 1 paket.
2 tane de 2 nunara alacagim. Doguma kadar. Bir sure idare eder heralde sonra cikar alir babamiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?