2016 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar teşekkür ederim umarım sizlere karşı mahcup olmam 21 kişi listeye eklenmeyi bekliyor doğum tarihine göre sıralayıp inş. ekliyorum en kısa sürede.
Beni de ekler misiniz ? Yaş :27 ikizlere hamile cinsiyet : bir kız bir erkek bdt : şubat 14

eğer benim oğlum gelecek olsaydı ;

%60 rüzgar
%40 arel adını verecektim..

belki fikir verir

Canım aslında eşimin adı da Bulut :) çok uyumlu olur ama o kadar çok ki çevrede rüzgar, Çınar, toprak, doruk, efe flan gibi isimler hoşuma gitse bile içime sinmiyor çok diye. Çok teşekkür ederim :)

Hafta sonu gelsin gelmesine de hafta sonu demek temizlik camasir demek gerci ben her gun camasir atiyorum kizimin tuvalet egitiminden dolayi dinlenmek ne mumkun
Benimde haftasonu misafirim varmış megersem bugün öğrendim gelmesin hafta sonu

arkadaşlar merhaba nasılsınız giremiyordum pek işten 19,30 da çıkıyorum ve yoruluyordum birde benim kasık ağrılarım oluyordu çok salı günü de az da olsa bir damla falan kanmam oldu iş çıkışı doktoruma gittim rahimde çentik var falan dedi erken doğum riskin var dedi dikkat etmelisin dedi haftada bir yaptırmak üzere proluton iğne verdi mutlaka düzenli yaptır dedi 10 günde istirahat verdi korkuyorum aslında bazen istemeden de olsa ani hareket yapıyorum özellikle işyerinde etrafıma müşteriler doluşuyordu birden aniden arkama falan dönüyordum ve hemen ağrım oluyordu netten de bakamıyorum korkuyorum olumsuz şeyler duymaktan .inşallah hepimiz sağsalim bebeişlerimize kavuşuruz.

ES-ER canım hayırlı olsun :)
Yaş 33 (amma kartlamışım he)
SAT 09 mayis
BDT 19 subat
Cinsiyet erkek
İsim okyanus
Kolay gelsin canim

tetanozaşısını ne yaptınız arkadaşlar beni bayramdan önce sağlık ocağından aradılar bayramdan sonra gelin diye salı günü doktoruma sordum bir daha ki kontrolde konuşacağız onu dedi bende bu hafta için gitmeme gerektiğini söylediler dedim sen beni dinle haftaya konuşacağız dedi git yaptır demedi sanki benim doktorum yaptırma diyecek gibi geldi bana ve benim bu hafta yaptırmam gerekliydi sağlık ocağından öyle demişlerdi eşimde doktoru dinleyelim dedi kontrolüm haftaya cuma çok geç olacak aşı için birde ben clexan kullnıyorum acaba zararı falan varmı ki aşı ile beraber

göğüs uçları acıyan kaşınan varmı arkadaşlar aranızda benim göğüs uçalrım acıyor ve kaşınıyor ne yapmam lazım acaba

göğüs uçları acıyan kaşınan varmı arkadaşlar aranızda benim göğüs uçalrım acıyor ve kaşınıyor ne yapmam lazım acaba

Canim bende senin durumundayim. Hatta durup dururken birden sizlamaya basliyor. Musait bir yere gecip bakma uhtiyaci hissediyorum. Hem kasiniyor hem aciyor. Garip bir durum.

Hafta sonu gogus ucu kremi alacagim. 32. Haftada baslayin yazmislar ama belki rahatlatir. Erken kullanmanin zarari olmaz heralde.

Canım büyüyürsa eğer çatlak belirtisi olabilir bol bol kremle benm ilk üç ay hassasiyetten acı ve kaşınma oldu ama sonra geçti

Kızlar eklemeyi becerebildim mi bilmiyorum ama ben kuzum için bebek bakım çantası aldım sizlerle de paylaşmak istedim :)) sırt çantası gibi kullanılabilen modellerden aldım ki bebiş kucağımdayken rahat edeyim diye :)

Eklentiler

• image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 213
  • image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 215
Çok güzel canım bayıldım Güle güle kullan :)

çok güzel hayırlı olsun kaça nerden aldın detaylı incelemek isterim :)

çok tatlı güzel kibar bir model canım nereden aldın ? Bende bakmak istiyorum :)

Allah kolaylik versin canim bazi misafirler misafir gibi olmuyor hele hamileyken bizden cok calisiyorlar umarim gelen misafirlerin oyledir
Yok ya kayın peder im ve kayın validem gelecekmis onlarda bi bardak su bile almazlar kalkıp kendileri :)

Çok güzel canım bayıldım Güle güle kullan :)

Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun :)

çok güzel hayırlı olsun kaça nerden aldın detaylı incelemek isterim :)

Canım çok teşekkür ederim. Fiyatı biraz tuzlu 200 TL civarı ;/ ama o kadar beğendim ki internetten araştırıp en ucuz 160 TL'ye bulabildim onu da aldım.
Bu markanın harika modelleri var eğer bütçe sorun değilse kesinlikle incele derim. Okiedog markası.

çok tatlı güzel kibar bir model canım nereden aldın ? Bende bakmak istiyorum :)

Ucuzbudur.com diye bi sitede en uygun fiyatı canım yoksa 200 TL den aşağı bulmak zor. 160 TL ye aldım :) bir sürü model var bu markada inceleyin bayılacaksınız.

Ben de bunu almıştım aynı marka, kaliteli diyorlar umarım memnun kalırız :)

Eklentiler

• l14GOKIKCNT3030KRM_1.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 235
Kızlar ben de aynı durumdaydım, doktorum bu doğal ve organik kremi önerdi, sgk karşılamuyor ama çok kaliteli, fiyatı 65 tl, resmini ekleyeyim bella b tummy honey butter

Eklentiler

• unnamed-3.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 253
Prima ilk basta civik yaptiklari icin sizdiriyor diyorlar. Bende huggies aldim 50li 1 paket.

2 tane de 2 nunara alacagim. Doguma kadar. Bir sure idare eder heralde sonra cikar alir babamiz :)
canım ben ilk çocuğumdada prima kullandım çok memnun kaldım. Hiç pişman olmadım. Ablamın maddi durumu pek yok. O yüzden sırayla bütün bezleri denedi ama cildi hassas olan bebişleri daha kötü yapıyor. Huggiesin garip bir kokusu var. Hele tuvaletini yapınca çok agır kokuyor. Piyasadaki primaya en yakın gibi gözüken molfix bile çocuğunun altını pişirdi. Oda mecburen primaya geçti. başka harcamalarından kısıyor ama prima alıyor. Tabiki her çocuk aynı olacak diye bir durum yok. Belkide seninkine dokunmaz.Sadece çok hassas olurda bebişin pişerse yada kızarırsa aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…