1. Ben bi ara cok arastirmistim.. ikili, uclu, dortlu ve detayli iyi cikip down sendromlu doguran anneler olmus bu forumda maalesef ki.. yapilicak birsey yok, bu tur tarama testleri zaten 100% sonuc vermez tani konamaz..Size 2 soru sorcam hanımlar. Biri deneyiminize ve çevrenizden duymuşluğunuza göre yanıtlayabileceğiniz bir soru bununla ilgili fikriniz yoksa cevaplamasanız da olur ama 2. Soruma lütfen Allah korusun tabiki ama başınıza gelmiş olsa ne yapardınız onu düşünerek cevap verin olur mu?
1. Sorum: 2li testi güzel çıkıp down sendromlu doğan bebek duydunuz mu hiç?
2.sorum: 5 aylıkken doktorunuz size dese ki downlu doğacak bebeğin, aldırıp aldırmamak size kalmış. Ne yapardınız? Kararınız ne olurdu??
Benimde d vitaminim dusuk cikti 9 damla kullaniyorum gundeKızlar sonuçlarımı aldım, çok şükür ilaç iyi gelmiş, doktorun dediği gibi böbrek yetmezliği falan yokmuş, sadece idrar yolu enfeksiyonuymuş, hala biraz varmış bol su iç dedi, ama decavit ve osteocare kullanmama rağmen kanım ve d vitamini düşük çıktı, doktor gyno ferro sanol günde iki kez ve devit3 15 damla verdi. bu ilaçları kullanan varmı? nasıl alıyorsunuz?
Canım peki sen hepsini aynı anda mı alıyorsun damlaların, yoksa öğünlere mi bölüyorsunBenimde d vitaminim dusuk cikti 9 damla kullaniyorum gunde
Size 2 soru sorcam hanımlar. Biri deneyiminize ve çevrenizden duymuşluğunuza göre yanıtlayabileceğiniz bir soru bununla ilgili fikriniz yoksa cevaplamasanız da olur ama 2. Soruma lütfen Allah korusun tabiki ama başınıza gelmiş olsa ne yapardınız onu düşünerek cevap verin olur mu?
2.sorum: 5 aylıkken doktorunuz size dese ki downlu doğacak bebeğin, aldırıp aldırmamak size kalmış. Ne yapardınız? Kararınız ne olurdu??
Hepsini birden aliyorum cay kasigina damlatip azcik bse oluyo zaten.Bende cok kabizlik var su sira onceden hic boyle birsey yasamazdim.Devit3 te tettikliyo diye pek duzenli kullandigim soylenilemez malesefCanım peki sen hepsini aynı anda mı alıyorsun damlaların, yoksa öğünlere mi bölüyorsun
rısklı cıkıpta normal doguran duydum da rısksız cıkıp down sendromlu dunyaya getıren duymamıstım1. Ben bi ara cok arastirmistim.. ikili, uclu, dortlu ve detayli iyi cikip down sendromlu doguran anneler olmus bu forumda maalesef ki.. yapilicak birsey yok, bu tur tarama testleri zaten 100% sonuc vermez tani konamaz..
2. Ben aldiririmdim, maalesef bebegimin engelli dunyaya gelmesine izin vermezdim.
Ben de canım. Bunları duyabilmek öğrenebilmek için sordum zaten ben de bu soruları bi bakımarısklı cıkıpta normal doguran duydum da rısksız cıkıp down sendromlu dunyaya getıren duymamıstım
bence yok erkek olsa görunurdu kızın hayırlı olsunMerhaba kizlar ben de subat annesiyim. Ama bebegimin cinsiyyetinden emin degilim en son 18haftada ultrasona girmistim ve %80 kiz dediler yani erkek olma ihtimali var mi?
Sanırım sızde boyle bır rısk yok degılmı? Meraktan sordunuz. Ben de boyle bır durumla karsı karsıyasınız dıye dusunmustum, umarım yoktur oyle bırseyBen de canım. Bunları duyabilmek öğrenebilmek için sordum zaten ben de bu soruları bi bakıma
Canım senin perhiz nasıl gidiyor , tekrar gittin mi doktora?Ben de canım. Bunları duyabilmek öğrenebilmek için sordum zaten ben de bu soruları bi bakıma
Size 2 soru sorcam hanımlar. Biri deneyiminize ve çevrenizden duymuşluğunuza göre yanıtlayabileceğiniz bir soru bununla ilgili fikriniz yoksa cevaplamasanız da olur ama 2. Soruma lütfen Allah korusun tabiki ama başınıza gelmiş olsa ne yapardınız onu düşünerek cevap verin olur mu?
23den sonra gırılmıyor dıye bılıyorum. 19-23 hafta arasındaAyrintili ultrasona gireniniz varmi kizlar? Doktorum 23-24 cu haftalarda girmemi soyledi bebegimi gormek icin sabirsizlaniyorum
Maalesef canimrısklı cıkıpta normal doguran duydum da rısksız cıkıp down sendromlu dunyaya getıren duymamıstım
23 haftasinda giderim insallah saglikli olsun da hepimizin melekleri23den sonra gırılmıyor dıye bılıyorum. 19-23 hafta arasında
Aslında biraz kendimle de ilgili bi sorun bu canım tek meraktan değil ama henüz net bişey yok ortada o yüzden takılmamaya çalışıyorum başaramasam da..Sanırım sızde boyle bır rısk yok degılmı? Meraktan sordunuz. Ben de boyle bır durumla karsı karsıyasınız dıye dusunmustum, umarım yoktur oyle bırsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?